Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

BrnJeeH
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la BrnJeeH » 07 jul 2009, 22:12

miky_hz je napisao/la:
Jebote ugovor pa i Valdes je jucer produzio ugovor sad mu je cjena 100-150 mil a realno nije vise od 10-15 miliona ,ako cemo gledati po tome Valdes je onda ko po Reala,i Iniesta ima u ugovoru da moze otici za 150 mil...da ne nabrajam dalje :mrgreen: nije to to gleda se cjena kolko vrijede,moze se i od nekog naseg seljaka nac dobar menadjer pa ga prodat za 20 mil,a on ne vrijedi ni 2 mil.. na kraju to nije ni bitno neznam ni sto ste pokrenuli pricu ko vise kosta...meni je i draze da mi ekipa igra bolje nego da imaju neke igrace koji kostaju ko po drzave a da od njih nemas koristi
sto ste svi skocili :D ja jedno rece.. vi odmah to pretvoriste u rat...

I da dodam..sto se tice tih otkupnih ugovora, samo messi i iniesta imaju cifru od preko 120 miliona u barci..barem koliko znam, dok s druge strane jedan valdes, koji je produzio ugovor do 2014. ima visoku otkupnu cijenu samo zbog ugovora koji ga veze s klubom do 2014., a ne bih rekao da je otkupnina za njega toliko visoka..mada ne znam

nego zajeebi to,da dodam da Real nikad nije poslao ponudu za Riberya i svaki put kada su pokusali razgovarati s igracem, bayern im nije to dozvolio..znaci, spekulacije novinara,majku im :D

Isto tako nije poslao nikakvu ponudu za Xabija Alonsa, i jedino je Villa igrac za kojeg je real nudio novac a da ga nije dobio

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 jul 2009, 22:56

Ma nije bitno u timu imati skupe igrače za koje klub daje nemoralne sume novca. Bolje je u timu imati manje poznate igrače, a da tim savršeno funkcionira. Real se dobro pojačao i svi jedva čekaju da nova sezona počne. Zna li neko gdje Real ide na pripreme i da li će igrati neke prijateljske utakmice. Znam da su nekada išli na turneje po Kini, da li to rade i sada.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 07 jul 2009, 23:06

el-fighter je napisao/la:Ma nije bitno u timu imati skupe igrače za koje klub daje nemoralne sume novca. Bolje je u timu imati manje poznate igrače, a da tim savršeno funkcionira. Real se dobro pojačao i svi jedva čekaju da nova sezona počne. Zna li neko gdje Real ide na pripreme i da li će igrati neke prijateljske utakmice. Znam da su nekada išli na turneje po Kini, da li to rade i sada.
igraju 27 ovog mjeseca protiv DC Uniteda pa onda protiv Colorada to je Americka turneja.onda imaju tekmu protiv Borusie Dortmund no nema pojma gdje...ovo su im prve 3 utakmice koje ce igrati...a dalje ne znam raspored ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 08 jul 2009, 00:34

JameS je napisao/la:igraju 27 ovog mjeseca protiv DC Uniteda pa onda protiv Colorada to je Americka turneja.onda imaju tekmu protiv Borusie Dortmund no nema pojma gdje...ovo su im prve 3 utakmice koje ce igrati...a dalje ne znam raspored ;)
Kako sam ja zasljedio i uspijo pronači jim priprave počinju 13.7 u Dublinu gdje ostaju sve do 22.7. 20.7 kako kaže imaju utakmicu protiv Shamrock Roversa što piše i na njihovoj stranici. Dok poslije idu na neki Peace Cup, tako da 26.7 igraju protiv Quita i 28.7 protiv Al-Ittihada. Kasnije se još igra 31.7 polufinale i 2.8 finale tog turnira. Tek zatim dolaze američke pripreme i 7. avgusta igraju protiv Toronto FC, dok 9.8 igraju protiv DC Uniteda. Zatim dolaze 2 euro-prijateljske utakmice, najprije 19.8 protiv Borussie D. i 25.8 protiv Milana.

Bar tako sam ja pronašao na Xtratime forumu ;)

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 08 jul 2009, 00:58

omgmessi je napisao/la:
JameS je napisao/la:igraju 27 ovog mjeseca protiv DC Uniteda pa onda protiv Colorada to je Americka turneja.onda imaju tekmu protiv Borusie Dortmund no nema pojma gdje...ovo su im prve 3 utakmice koje ce igrati...a dalje ne znam raspored ;)
Kako sam ja zasljedio i uspijo pronači jim priprave počinju 13.7 u Dublinu gdje ostaju sve do 22.7. 20.7 kako kaže imaju utakmicu protiv Shamrock Roversa što piše i na njihovoj stranici. Dok poslije idu na neki Peace Cup, tako da 26.7 igraju protiv Quita i 28.7 protiv Al-Ittihada. Kasnije se još igra 31.7 polufinale i 2.8 finale tog turnira. Tek zatim dolaze američke pripreme i 7. avgusta igraju protiv Toronto FC, dok 9.8 igraju protiv DC Uniteda. Zatim dolaze 2 euro-prijateljske utakmice, najprije 19.8 protiv Borussie D. i 25.8 protiv Milana.

Bar tako sam ja pronašao na Xtratime forumu ;)
nije jamse vjerovatno dobro shvatio

prva utakmica je u dablinu protiv Shamrock Roversa, poslije cega igraju kup mira u spanjolskoj.. prve utakmice protiv Quita i Al Ittihada, a poslije toga, ako prodju grupu igraju dolje protiv onog ko ih zapane :D

Nakon toga, igraju dvije utakmice protiv Toronta u Torontu, te protiv DC Uniteda u Washingtonu. Nakon toga protiv Borussije iz Dortmunda i onda za kraj Milan na Santiago Bernabeu kupu

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 08 jul 2009, 01:08

2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 08 jul 2009, 01:23

Ako je trebalo biti smijesno, ja se nisam nasmijao :roll:

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 08 jul 2009, 01:37

ovim hrvatima treba ruke otkinuti :D

pogotovo onima na indexu,ljudi nisu normalni,morao sam im cak poslati mail sexualnog sadrzaja :D

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/madrid ... 40649.aspx

pogledom jeebem bureke

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 08 jul 2009, 01:39

el-fighter je napisao/la:Ma nije bitno u timu imati skupe igrače za koje klub daje nemoralne sume novca. Bolje je u timu imati manje poznate igrače, a da tim savršeno funkcionira. Real se dobro pojačao i svi jedva čekaju da nova sezona počne. Zna li neko gdje Real ide na pripreme i da li će igrati neke prijateljske utakmice. Znam da su nekada išli na turneje po Kini, da li to rade i sada.
Što se tiče Reala,neko ga voli,a neko ne,ali to je vjerovatno najveći klub na svijetu(i po titulama,i po navijačima,a i po prepoznatljivosti)tako da oni,kada kupe jako dobrog i skupog igrača dobiju dvoje-dobrog igrača,a i novac im se vrati na prodaji dresova itd...Za te nemoralne pare oni će dobiti još mnogo nemoralnije...Kakav god da je Ribery igrač,jednostavno nije maneken i "nema ekonomske računice" :mrgreen:...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 jul 2009, 01:45

Pa kad počinje Primera. Prema ovome što ste napisali igrači Reala bi trebali ostati na pripremama do 25.8. Zar Lige petice nepočinju početkom augusta. Gledam premijeru Ronalda i poslije ljudi masovno kupuju dresove. Zna li neko koliko u Španiji košta jedan Ronaldov original dres. Šta je sa Benzemom, kada će biti predstavljen, koji je uzeo broj.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 08 jul 2009, 01:50

el-fighter je napisao/la:Pa kad počinje Primera. Prema ovome što ste napisali igrači Reala bi trebali ostati na pripremama do 25.8. Zar Lige petice nepočinju početkom augusta. Gledam premijeru Ronalda i poslije ljudi masovno kupuju dresove. Zna li neko koliko u Španiji košta jedan Ronaldov original dres. Šta je sa Benzemom, kada će biti predstavljen, koji je uzeo broj.
Ne znam ni ja kako da ti real igra te utakmice..jer bi trebale lige ranije poceti, prventstveno zbog SP-a

oko 85. eura je Ronaldov dres

Benzema ce biti predstavljen 9 jula u 21:00, tacnije sutra :D

Jos nema nikakvih naznaka o tome koji bi broj mogao nositi...neki tvrde da ce to biti desetka, ali nju sneijder nece tako lako prepustiti...

Zanima me koja su to dvap ojacanja koja ce real dovesti u narednih nekoliko dana..tata (citaj perez a ne brneeh) ucini da to budu a. cole i angel di maria :mrgreen:

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 08 jul 2009, 02:20

el-fighter je napisao/la:Pa kad počinje Primera. Prema ovome što ste napisali igrači Reala bi trebali ostati na pripremama do 25.8. Zar Lige petice nepočinju početkom augusta. Gledam premijeru Ronalda i poslije ljudi masovno kupuju dresove. Zna li neko koliko u Španiji košta jedan Ronaldov original dres. Šta je sa Benzemom, kada će biti predstavljen, koji je uzeo broj.
85,41 € košta Ronaldov dres KLIK

Španska liga uvjek počinje kraj avgusta, tako če biti i ove godine iako se bliži SP. Vjerovatno če prvo kolo se igrati 30.8 iako to nije još potvrđeno, ali zato su poznati datumi superkupa Španije, koji otvaraju novu sezonu.
For now though and tentatively, the LFP (Professional Football League) and the RFEF (Real Federacion Española de Futbol) have established a timetable for the 2009/2010 season, taking into account the various international competitions in which both Clubs and Spanish Selection will be involved.
Europe Super Cup, Spanish Super Cup, Champions League, UEFA Cup, World Club Championship and World Cup South Africa will leave virtually no free time and four Days of the league will be played on Wednesday.
In principle, the league will begin on August 30 2009 and will finish on May 16 2010.
The final of the Cup will be played on Wednesday May 26 2010 after the final of the Champions League on Saturday May 22 2010.
At Christmas and according the collective agreement, the players will have 13 days holiday. The last Day of 2009 will be played on December 20 and the first Day of 2010 on January 3.
The four Days that will be held on Wednesday are 23 September 2009 and March 24, April 14 and May 5 2010.
FC Barcelona will play the Europe Super Cup on August 28 2009 in Monaco will start the league on Monday August 31. As for the World Club Championship to be held in December meant that Barça will have to advance Day 15, to be held on December 20, to December 2 if his rival does not participate in the UEFA Cup, in which case it would have to find another date.
For now these are the dates for next season and football fans can record and to go and seek their tickets in advance.
Za Benzemu neki pričaju da bi mogao uzeti broj od Huntelaara, znači broj 19, a za Sneijdera je danas na CadeniSer Pellegrini rekao da ga želi imati i u idučoj sezoni.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 jul 2009, 02:24

Ako Real zadrži Sneijdera i Robbena imat će definitivno najbolju sredinu na svijetu. Zamislite Robben na lijevoj strani, Kaka i Sneijder u sredini a C.Ronaldo desno... Zar ima ko bolji.. Naravno da nema... :) Još da riješe sa dobrom odbranom i ne treba im niko više... A po meni bi bilo pametno da i Hunteelara zadrže jer je to extra igrač al očigledno Perez ima nekog drugog u mislima... Iako bi bilo glupo da ga prodaju...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 08 jul 2009, 02:36

GunnerS je napisao/la:Ako Real zadrži Sneijdera i Robbena imat će definitivno najbolju sredinu na svijetu. Zamislite Robben na lijevoj strani, Kaka i Sneijder u sredini a C.Ronaldo desno... Zar ima ko bolji.. Naravno da nema... :) Još da riješe sa dobrom odbranom i ne treba im niko više... A po meni bi bilo pametno da i Hunteelara zadrže jer je to extra igrač al očigledno Perez ima nekog drugog u mislima... Iako bi bilo glupo da ga prodaju...
Po imenima bi bila sigurno jedna izmed najboljih momčadi, ali problem je što više il manje svi ovi igrači trebaju loptu da naprave višak igrača. Ronaldo, Kaka, Robben, Benzema i još koji se nadje su bez lopte neču reči slabi ali definitivno nisu igrači koji bi radili za ekipu. Tu na red dodje Pellegrini koji jim mora ucjepiti svoje razmišljanje i pokazati jim da moraju igrati timsko, ali to neče biti lagan posao pogotovo kad znamo da Pellegrini se je vrlo slabo snašao sa zvijezdama več u Villarrealu, sa jedinom zvijezdom i najboljim igračom Riquelmejom se je posvadjo i ostavljo ga van igre, dok ga nije na kraju prodao. A i pitanje je koliko brzo če se svi novi igrači uklopiti u sistem Pellegrinija, sve više novih igrača znači duži proces uigravanja. Vidjet čemo, živi bili pa vidjeli.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 jul 2009, 02:39

BrnJeeH je napisao/la:
Ne znam ni ja kako da ti real igra te utakmice..jer bi trebale lige ranije poceti, prventstveno zbog SP-a

oko 85. eura je Ronaldov dres

Benzema ce biti predstavljen 9 jula u 21:00, tacnije sutra :D

Jos nema nikakvih naznaka o tome koji bi broj mogao nositi...neki tvrde da ce to biti desetka, ali nju sneijder nece tako lako prepustiti...

Zanima me koja su to dvap ojacanja koja ce real dovesti u narednih nekoliko dana..tata (citaj perez a ne brneeh) ucini da to budu a. cole i angel di maria :mrgreen:
Benzema 10-tka, pogledaj na stranici kluba da niko nema desetku i Snideru i VDV stoji broj 23,dakle Benzema 10,Snider 23,VDV iz kluba ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 jul 2009, 02:40

Da, slažem se sa tobom. Čudno mi je to što nije doveo nekog velikog menagera, npr.Mourinho ili Rajkaard itd itd... Mislim da Pelegrini nema autorite da to uradi. Iako, iskreno volio bih da to uradi i da ih posloži najbolje što može i utuvi im u vugla da se fudbal igra radi ekipe... Naravno, to će najviše trebat C.Ronaldu utuvit jer on nekako se prvi istiće kao samostalni igrač, dok Kaka, Benzema, Robben i Sneijder su nekako već timski igrači...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 jul 2009, 02:45

GunnerS je napisao/la:Da, slažem se sa tobom. Čudno mi je to što nije doveo nekog velikog menagera, npr.Mourinho ili Rajkaard itd itd... Mislim da Pelegrini nema autorite da to uradi. Iako, iskreno volio bih da to uradi i da ih posloži najbolje što može i utuvi im u vugla da se fudbal igra radi ekipe... Naravno, to će najviše trebat C.Ronaldu utuvit jer on nekako se prvi istiće kao samostalni igrač, dok Kaka, Benzema, Robben i Sneijder su nekako već timski igrači...

a jeste dosadni s tim ronaldom :roll: :roll: on nije timski igrač, on je sebičan, on je vakav, on je nakav, nije da ga branim slažem se ja sa vama ali **** ga ronaldo dosta više o njemu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 jul 2009, 02:50

Da se razumijemo, navijač sam FK Sarajeva, Arsenala i Real Madrida... Sarajevo volim srcem, Arsenal zbog lijepe igre i igranja FUDBALA a real madrid od dolaska Zizua simpatišem tako da.

C.Ronaldo jest sebičan i jest maneken al je sigurno dobar igrač.

Kaka, extra igrač, samo poželit takvog igrača možete i niko ne može reć da ga nebi volio u ekipi jer sigurno laže.

Benzema, napadač kojem dolazi njegovo vrijeme, a kakvo to ćemo da vidimo ;)

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 08 jul 2009, 13:43

Real M odustao od dovodjenja Alonsa i Riberya zbog prevelike cjene bar kako ja doznajem :mrgreen:

a Benzema ce uzeti ja mislim br.19 :mrgreen:

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 08 jul 2009, 14:00

hmmm vrlo zanimljivo Marca navodi kako su Real i Roma vec zapoceli pregovore oko dovodjenja Daniele De Rosia u redove Kraljveskog kluba...inace i Roma je u nekim financijskim problemima pa bi ih Florentino vjerovatno izvuko sa neki 30ak mil.eura...Daniele de Rosi je zaista sjajan igrac i ja licno ne bih imao nista protiv da dodje u Madrid,a kako sada stvari stoje on bi trebao da nasljedi Canavarovu 5icu,naravno ako do ovog transfer dodje :!:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.