sto ste svi skocilimiky_hz je napisao/la:
Jebote ugovor pa i Valdes je jucer produzio ugovor sad mu je cjena 100-150 mil a realno nije vise od 10-15 miliona ,ako cemo gledati po tome Valdes je onda ko po Reala,i Iniesta ima u ugovoru da moze otici za 150 mil...da ne nabrajam daljenije to to gleda se cjena kolko vrijede,moze se i od nekog naseg seljaka nac dobar menadjer pa ga prodat za 20 mil,a on ne vrijedi ni 2 mil.. na kraju to nije ni bitno neznam ni sto ste pokrenuli pricu ko vise kosta...meni je i draze da mi ekipa igra bolje nego da imaju neke igrace koji kostaju ko po drzave a da od njih nemas koristi

I da dodam..sto se tice tih otkupnih ugovora, samo messi i iniesta imaju cifru od preko 120 miliona u barci..barem koliko znam, dok s druge strane jedan valdes, koji je produzio ugovor do 2014. ima visoku otkupnu cijenu samo zbog ugovora koji ga veze s klubom do 2014., a ne bih rekao da je otkupnina za njega toliko visoka..mada ne znam
nego zajeebi to,da dodam da Real nikad nije poslao ponudu za Riberya i svaki put kada su pokusali razgovarati s igracem, bayern im nije to dozvolio..znaci, spekulacije novinara,majku im

Isto tako nije poslao nikakvu ponudu za Xabija Alonsa, i jedino je Villa igrac za kojeg je real nudio novac a da ga nije dobio