U Barci bio glavniA_d_0 je napisao/la: Prvi bold: Hoces da kazes da nije? 8 ligaskih titula za redom u ekipama u kojim je bio glavni ali bas glavni igrac. Dovidjenja prijatno.
Ne umes da razlikujes level of game i career achievements.Drugi bold: Sve su ovo veca imena od Cesca a ujedno i veci igraci tako da tvoja prica da Milan nije odavno imao boljeg veznjaka pada u vodu. I da, ista su liga on i Seedorf (3 titule LP sa 3 razlicita tima ne znam da li je ovaj toliko finala pregledao).![]()
![]()
Opet failujes.Treci bold: Zadnjih 5-6 godina najbolji veznjak? Da,da a njegova ekipa jedva se bori za LP. Cini mi se da ti ne gledas Lamparda, Scholesa, pa i Ronalda koji se broji u veznjake a evo ove godine i zvanicno Modric. Ovi igraci su igrali u poslednjih 5-6 godina u EPL (i sada igraju svi sem Ronalda).
Niko nije konstantniji igrom od njega. Druga je stvar sto su Chelsea i Man Utd jaci klubovi, pa su njihovi igraci uzeli vise trofeja. Uzmi, na primer, Villu i neke druge spiceve iz La Lige. Da Villa nije otisao u Barcelonu, osvojio bi 0 titula, a jaci je napadac od bilo kog koji je igrao u Primeri u poslednjih 5-6 sezona, a da to nisu Messi i Eto'o.
Pa Ganso ti nije kao Kaka, vec kao Zidane. On je slab sa trcanjem i kretanjem, ali ima strasan pregled i pas.Mislim da ti je teorija i tvoje favoriziranje Cesca bez uvrede glupa. Nama treba igrac tipa Kake a takvog jedino vidim u Gansu (od mogucih pojacanja). Cesc je skoro kao i Pirlo samo malo ofanzivniji. Misljenja sam da bi nam umrtvio dodatno igru i ne bi mnogo pozitivnog donio.
Ako hoces Kaku, gledaj Pastore-a ili Lamelu.
Da Cesc je kao Pirlo, sem sto je Pirlo 32ogodisnjak, a Cesc 23ogodisnjak. To je to malo "ali".
Nikog ja ne omalovazavam, vec samo skrecem paznju. Cesc bi vam bio glavni igrac kad bi dosao, i vi to znate. Samo ce on izgleda u Barcu, pa je proradilo cuveno "kiselo grozdje".