AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la A_d_0 » 29 jun 2011, 21:15

@ Magica

Kao prvo Zlatan za Cesca je nogometni madzionicar. Kao drugo od 2000. do danas ima 5-6 veznjaka jacih od Fabregasa (Seedorf,Pirlo,Rui Costa,Redondo,Rivaldo,Kaka...). Kao trece sto je Tony rekao furaju ga kao neku ultra mega giga zvijezdu a Arsenal konstantno 2-3 a on kao cini neku prevagu. Dobar igrac, cijenim ga, ali da je toliko dobar ili neophodan i nije.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 jun 2011, 21:17

dovoljno da igra u epl-u da vrijedi velike pare stoga mislim da džaba diskutujemo. ionako je modrić ove sezone bio tata mata na ostrvu na svojoj poziciji.

i u pravu je Tony, fabregas jeste igračina ali dosada i nije pravio razliku na terenu za razliku od ibre i njegovih 8 osvojenih prvenstava zaredom.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2011, 21:18

tony-mortale je napisao/la:pa gdje sam rekao da je loš??
ne kontam otkud sad klip gdje on odigra dobro :roll: kad i ja sam kažem da je on dobar igrač,
al nije nikakav vanzemaljac kakvim ga pokušavaju pretstaviti, vrhunski tehničar ne tako brz i ne tako dobrog driblinga,pristojnog šuta, vidjećeš koliko će barsa max ponuditi za njega a sjeti se da su za ibru iskrcali pravo bogatstvo i da su za fucking čigrinskog dali 25 miliona eura baš da vidim koliko će za cesca max dati, ne vjerujem ni duplo kao za ukrainca a ni blizu zlaje

a sam si rekao da je bilo 20 veznjaka boljih(koji gore dole :lol: ), a pošto sam pričao o igračima uopšte vrlo lako ta brojka ide do stoje ;)
Ja sam siguran da u Milanu nije bilo ni deset veznjaka koji su kvalitetom igre bili na nivou Cesca ili vecem (Liedholm u svoje vreme, Rivera, Rijkaard, Gullit, Savicevic, Pirlo, Kaka mi padaju na um, a za vise nisam siguran).

Ato sto se Barca ekonomski izduvala, pa sada ne moze da ponudi 40+milja - to je druga stvar. Njih su Chygrynskiy, Zlatan &co. i doveli do toga. ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2011, 21:23

A_d_0 je napisao/la: Kao prvo Zlatan za Cesca je nogometni madzionicar.
Ajde mali, odmori malo.

Kao drugo od 2000. do danas ima 5-6 veznjaka jacih od Fabregasa (Seedorf,Pirlo,Rui Costa,Redondo,Rivaldo,Kaka...).
Rui Costa je svoje najbolje dane video u Firenzi. Kod vas je bio osrednji igrac. U svom peaku nije bio bolji od Cesca. Isto se odnosi i na Redonda i Rivalda. Za Kaku sam i sam rekao, dok je Seedorf ta liga kao i Cesc.

Kao trece sto je Tony rekao furaju ga kao neku ultra mega giga zvijezdu a Arsenal konstantno 2-3 a on kao cini neku prevagu. Dobar igrac, cijenim ga, ali da je toliko dobar ili neophodan i nije.
Ne znam ko ga to fura. Decko je najbolji veznjak EPLa u poslednjih 5-6 sezona, ukupno gledano. Nije Moggi za dzabe rekao da ga uzmete. 8-)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 jun 2011, 21:24

za svoje djete i još da je najbolji igrač, ili makar top 3, ma i top 5 da je dali bi keš koji arsen zine, ali pošto to on očito nije naravno da neće dati puno više nego što su za dmitrija č.
rui i zvone su inače bogovi nogometa za seska, oni su se koječega naosvajali, al i one je jednom nešto osvojio, al sa repkom kad gotovo da nije ni igrao, a s arsenalom zamalo.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2011, 21:28

baresi#6 je napisao/la:dovoljno da igra u epl-u da vrijedi velike pare stoga mislim da džaba diskutujemo. ionako je modrić ove sezone bio tata mata na ostrvu na svojoj poziciji.
Slazem se. Ali Modric je bio injury free ove sezone i ovako ne igra vec 5-6 sezona.
i u pravu je Tony, fabregas jeste igračina ali dosada i nije pravio razliku na terenu za razliku od ibre i njegovih 8 osvojenih prvenstava zaredom.
Da nisam gledao tad fudbal, pa i da ti verujem da je Zlatan sam osvajao titule (Title-guaranteemovic), kako mu se cesto pripisuje. Zlatan je bio kljucni covek Intera (koji je bio superioran u odnosu na konkurenciju) i nosio je Milan od septembra do februara, ove sezone. U Barci je flopovao, a u Ajaxu i Juventusu je bio tek 1 od nekoliko jakih igraca.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 jun 2011, 21:29

MaGiCa je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la: Kao prvo Zlatan za Cesca je nogometni madzionicar.
Ajde mali, odmori malo.

Kao drugo od 2000. do danas ima 5-6 veznjaka jacih od Fabregasa (Seedorf,Pirlo,Rui Costa,Redondo,Rivaldo,Kaka...).
Rui Costa je svoje najbolje dane video u Firenzi. Kod vas je bio osrednji igrac. U svom peaku nije bio bolji od Cesca. Isto se odnosi i na Redonda i Rivalda. Za Kaku sam i sam rekao, dok je Seedorf ta liga kao i Cesc.

Kao trece sto je Tony rekao furaju ga kao neku ultra mega giga zvijezdu a Arsenal konstantno 2-3 a on kao cini neku prevagu. Dobar igrac, cijenim ga, ali da je toliko dobar ili neophodan i nije.
Ne znam ko ga to fura. Decko je najbolji veznjak EPLa u poslednjih 5-6 sezona, ukupno gledano. Nije Moggi za dzabe rekao da ga uzmete. 8-)
Prvi bold: Hoces da kazes da nije? 8 ligaskih titula za redom u ekipama u kojim je bio glavni ali bas glavni igrac. Dovidjenja prijatno.

Drugi bold: Sve su ovo veca imena od Cesca a ujedno i veci igraci tako da tvoja prica da Milan nije odavno imao boljeg veznjaka pada u vodu. I da, ista su liga on i Seedorf (3 titule LP sa 3 razlicita tima ne znam da li je ovaj toliko finala pregledao). :lol: :lol:

Treci bold: Zadnjih 5-6 godina najbolji veznjak? Da,da a njegova ekipa jedva se bori za LP. Cini mi se da ti ne gledas Lamparda, Scholesa, pa i Ronalda koji se broji u veznjake a evo ove godine i zvanicno Modric. Ovi igraci su igrali u poslednjih 5-6 godina u EPL (i sada igraju svi sem Ronalda).

Mislim da ti je teorija i tvoje favoriziranje Cesca bez uvrede glupa. Nama treba igrac tipa Kake a takvog jedino vidim u Gansu (od mogucih pojacanja). Cesc je skoro kao i Pirlo samo malo ofanzivniji. Misljenja sam da bi nam umrtvio dodatno igru i ne bi mnogo pozitivnog donio.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2011, 21:31

tony-mortale je napisao/la:za svoje djete i još da je najbolji igrač, ili makar top 3, ma i top 5 da je dali bi keš koji arsen zine, ali pošto to on očito nije naravno da neće dati puno više nego što su za dmitrija č.
rui i zvone su inače bogovi nogometa za seska, oni su se koječega naosvajali, al i one je jednom nešto osvojio, al sa repkom kad gotovo da nije ni igrao, a s arsenalom zamalo.
Here we go again:

Ja sam siguran da u Milanu nije bilo ni deset veznjaka, koji su kvalitetom igre bili na nivou Cesca.

Mozda su se Rui i Zvone naosvajali trofeja, ali nikada nisu igrali u Milanu na tom nivou, kao Cesc u Arsenalu.

A Rui se bas naosvajao trofeja pre svoje 30e, kada je stigao u Milan. :lol: :lol: :lol:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 jun 2011, 21:38

koji je to nivo igre cesca u arsenalu???
božanski??
nikad prije viđen???
ili ipak iznadprosječan, ali viđen i on njegovog saigrača nasrijaove sezone,a još ranije ili sad i od lamparda, gerarda, scolsa, modrića, vdv i još mnogih igrača,c ronalda da ne spominjem on je za njega druga dimenzija,
a taj podatak da je najbolji vezni epl zadnjih 5-6 godina si tačno vidio gdje??

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 jun 2011, 21:42

Ma pusti lika. Gotivi Fabregasa i nasao nama maglu prodavat. Prica bez ikakvog temelja. Gdje li je taj proglasavan 5-6 puta za najboljeg veznjaka samo da mi je vidjet. I vidis kako umanjuje Zlatanove (Bog fudbala za Fabregasa) sposobnosti. Covjek u Juventusu,Interu i sada Milanu cini ogromnu prevagu jedino u Barceloni nije bio glavni igrac radi Vanzemaljca al i tu je zabio 20+ golova.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 jun 2011, 21:43

ja mislim da je njemu malo dosadno pa trola i loži nas :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2011, 21:43

A_d_0 je napisao/la: Prvi bold: Hoces da kazes da nije? 8 ligaskih titula za redom u ekipama u kojim je bio glavni ali bas glavni igrac. Dovidjenja prijatno.
U Barci bio glavni :?: U Ajaxu :?: U Juventusu :?:
Drugi bold: Sve su ovo veca imena od Cesca a ujedno i veci igraci tako da tvoja prica da Milan nije odavno imao boljeg veznjaka pada u vodu. I da, ista su liga on i Seedorf (3 titule LP sa 3 razlicita tima ne znam da li je ovaj toliko finala pregledao). :lol: :lol:
Ne umes da razlikujes level of game i career achievements.
Treci bold: Zadnjih 5-6 godina najbolji veznjak? Da,da a njegova ekipa jedva se bori za LP. Cini mi se da ti ne gledas Lamparda, Scholesa, pa i Ronalda koji se broji u veznjake a evo ove godine i zvanicno Modric. Ovi igraci su igrali u poslednjih 5-6 godina u EPL (i sada igraju svi sem Ronalda).
Opet failujes.
Niko nije konstantniji igrom od njega. Druga je stvar sto su Chelsea i Man Utd jaci klubovi, pa su njihovi igraci uzeli vise trofeja. Uzmi, na primer, Villu i neke druge spiceve iz La Lige. Da Villa nije otisao u Barcelonu, osvojio bi 0 titula, a jaci je napadac od bilo kog koji je igrao u Primeri u poslednjih 5-6 sezona, a da to nisu Messi i Eto'o.

Mislim da ti je teorija i tvoje favoriziranje Cesca bez uvrede glupa. Nama treba igrac tipa Kake a takvog jedino vidim u Gansu (od mogucih pojacanja). Cesc je skoro kao i Pirlo samo malo ofanzivniji. Misljenja sam da bi nam umrtvio dodatno igru i ne bi mnogo pozitivnog donio.
Pa Ganso ti nije kao Kaka, vec kao Zidane. On je slab sa trcanjem i kretanjem, ali ima strasan pregled i pas.
Ako hoces Kaku, gledaj Pastore-a ili Lamelu.
Da Cesc je kao Pirlo, sem sto je Pirlo 32ogodisnjak, a Cesc 23ogodisnjak. To je to malo "ali".

Nikog ja ne omalovazavam, vec samo skrecem paznju. Cesc bi vam bio glavni igrac kad bi dosao, i vi to znate. Samo ce on izgleda u Barcu, pa je proradilo cuveno "kiselo grozdje". :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2011, 21:46

baresi#6 je napisao/la:ja mislim da je njemu malo dosadno pa trola i loži nas :lol:
Jok vala. Samo mi je glupo da se spusta 1 Cesc, koji je po mom skromnom misljenju - vrhunac veznog igraca i istoj ligi kao Xavi i Iniesta. Stvarno ga visoko rangiram i ovo nije nikakav zez. Voleo bih da ga vidim u Serie A. 8-)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 jun 2011, 21:48

pa realno bilo bi strašno da ga dovedu, kako god ipak je riječ o vrhunskom igraču. dovoljno govori da ga barca hoće što znači igrao bi u prvom timu. možda je potrebniji od hamsika ali da sam na poziciji gallianija doveo bi radije slovaka, imam osjećaj da bi mogao biti fenomenalan u milanu.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 jun 2011, 21:49

@Magica

Naveo sam gore da nije bio u Barci glavni i jos razlog. Ko je bio u Ajaxu glavni? U Juventusu on,Trezegeut i Del Piero marisali nogama.Jos je tu bio i Nedved. Bilo je dosta klasnih igraca,medju kojima je on bio ponajbolji.Nije iznio svu tezinu ali je dobar dio posla odradio. O Interu ne bih pricao, a ove godine nama je donio titulu svojim malo je reci maestralnim golovima i potezima. Nemoj molim te da spominjemo Ibrine kvalitete kad i sam znas kolike su. Fabregas nista do sad nije u karijeri uradio tako da je Zlatan u svakom "okrsaju" jaci. I dosta o Fabregasu jer on garant nece doci kod nas. Nece niko dati 50 miliona za njega garant.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 29 jun 2011, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 29 jun 2011, 21:49

ja sam započeo (nažalost) tu priču, ali ne iz tih niskih razloga koji ti magica navodiš :roll: već zato što me nerviraju neki klinci koji se lože na arsenal i u cescu vide najboljeg igrača svijeta i svih svjetova i kažu neće on nigdje iz arsenala, a ja se nebi začudio da ga malaga kupi a kamo li milan koji bi mu po ama baš svakom kriteriju bio stepenica više u karijeri poslije arsenala.
podatke otkud si izvukao taj nebulozni podatak da je najbolji veznjak epl zadnjih 5-6 godina nisi dao ali i nemoraš,
[youtube][/youtube]

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2011, 21:51

@tony & A_D_0

Cesc je u globalu najbolji igrac sredine terena EPL u poslednjih 5-6 sezona.
Negde sam procitao da ima najveci broj asistencija u odnosu na provedene minute u igri u ligama petice, u tom periodu. Nemoj me sad vuci za jezik, ali cini mi se da je to bilo na vasem forumu. :P
Covek ima sjajan sut, pas, tehniku, a tek treba da udje u najbolje godine. Jednostavno: pure class.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 jun 2011, 22:00

MaGiCa je napisao/la:@tony & A_D_0

Cesc je u globalu najbolji igrac sredine terena EPL u poslednjih 5-6 sezona.
Negde sam procitao da ima najveci broj asistencija u odnosu na provedene minute u igri u ligama petice, u tom periodu. Nemoj me sad vuci za jezik, ali cini mi se da je to bilo na vasem forumu. :P
Covek ima sjajan sut, pas, tehniku, a tek treba da udje u najbolje godine. Jednostavno: pure class.
Za tvoj ukus on je najbolji. Za moj nije. Po mom misljenju njegov saigrac je bolji od njeg. Nasri. Al nemamo mi tu sta diskutovati. Za mene nije ni blizu najboljeg i kraj price. Kad je takva klasa sto mu tim ne igra glavnu ulogu u borbi za naslov prvaka? Tu se gleda klasa igraca. Kaka dok je bio u formi on je donio nama LP. Znaci dokazao je klasu.

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 29 jun 2011, 22:01

Fabregas je danas medju top 3 vezjaka a najbolje igračke godine su tek pred njim, tako da je svako osporavanje njegovog umjeća neosnovano. On je upravo tip igrača koji je Milanu neophodan, on je taj igrač koji bi od trenutnog solidnog Milana mogao napraviti vrhunski Milan. Čisto sumnjam da će doći kod nas jer Silvio nije spreman da iskešira 40-ak mil za jednog igrača makar to bio i Fabregas. Što se tiče Cesca lično, mislim da bi rado došao u Milan, jer je neuporedivo veći kub od Arsenala, naravno ako ne bi otišao u Barcelonu.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2011, 22:07

A_d_0 je napisao/la: Za tvoj ukus on je najbolji. Za moj nije. Po mom misljenju njegov saigrac je bolji od njeg. Nasri. Al nemamo mi tu sta diskutovati. Za mene nije ni blizu najboljeg i kraj price. Kad je takva klasa sto mu tim ne igra glavnu ulogu u borbi za naslov prvaka? Tu se gleda klasa igraca. Kaka dok je bio u formi on je donio nama LP. Znaci dokazao je klasu.
I statisticki je najbolji: 57 golova i 96 asistencija u 6 sezona.
Toliko o tome. Naravno da ne postoji nagrada "najbolji veznjak lige u xy poslednjih sezona", ali kad je neko stalno u vrhu, treba ga takvim i smatrati.

A fudbal nije individualna igra, pa da kriterijum velicine igraca bude da li je "doneo sam trofej ili nije".
AW ga nije okruzio kvalitetom dovoljnom da se pobede Manchester i Chelsea. Mozda je to odgovor, a mozda je odgovor da ni Kaka nije sam uzeo LS, vec da je imao i Inzaghija i Seedorfa i Pirla i Gattusa - u to vreme najjacu sredinu terena na svetu.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.