FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Mislio sam druze Demidjicu vise figurativno, sto bi rekao Djuro 
- Божановски
- Kontakt:
Papalukas je napisao/la:Mislio sam druze Demidjicu vise figurativno, sto bi rekao Djuro
Bosno moja poharana....
Nadam se da ce Borac,dostojno predstaviti Republiku Srpsku,dio Bosne i Hercegovine.
- Megamon
- Kontakt:
a jest uporan decko a aca ga 'ladno isfurava 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Svi se nadamo dobrom rezultatu kao predstavnik naše Jedne Jedinejubitubi je napisao/la:Nadam se da ce Borac,dostojno predstaviti Republiku Srpsku,dio Bosne i Hercegovine.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Jel Coric definitivno otpao?Citam danas kaze ako ne odem u inostranstvu,potpisao bih za Kozaru da joj pomognem u sledecoj sezoni. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Coric je otpao definitivno.
Moguce pojacanje Borca Slavko Perovic iz Zvezde 
Cvele ga ne cijeni kao igračajubitubi je napisao/la:Coric je otpao definitivno.
Bosno moja poharana....
Mlad momak, promijenio (+ posudbe) prilično klubova za malo godina (1989)!?Lepinja je napisao/la:Moguce pojacanje Borca Slavko Perovic iz Zvezde
Napadač, polivalentan, dobro bi došao ako nije povrjeđen i ako ga C.zvezda pusti za siću...ili 'posudi'
Bosno moja poharana....
Iskreno prvi put cujem za mogucnost da Slavko dodje u Borac,nadam se i poslednji jer bih voleo da taj igrac ostane sto ce verovatno i da se dogodi. 
Razumijem tvoju želju, ali - iskreno: bolje bi bilo i za njega i CZ da dođe, na posudbu, i redovno igra u ne baš slaboj ligi, konkurenciji, nego da čuči pokraj terena ili se zagrijava po pola sata i onda ode da se odmori na klupu...Devil je napisao/la:Iskreno prvi put cujem za mogucnost da Slavko dodje u Borac,nadam se i poslednji jer bih voleo da taj igrac ostane sto ce verovatno i da se dogodi.
PS:
mislim da je ovo, ipak, dezinformacija, ali nikad se ne zna....
Bosno moja poharana....
Jeste bolje ali mi onda ostajemo na samo dva prava napadaca,jer i Reljic odlazi u Leotar.Trigger je napisao/la:Razumijem tvoju želju, ali - iskreno: bolje bi bilo i za njega i CZ da dođe, na posudbu, i redovno igra u ne baš slaboj ligi, konkurenciji, nego da čuči pokraj terena ili se zagrijava po pola sata i onda ode da se odmori na klupu...Devil je napisao/la:Iskreno prvi put cujem za mogucnost da Slavko dodje u Borac,nadam se i poslednji jer bih voleo da taj igrac ostane sto ce verovatno i da se dogodi.![]()
PS:
mislim da je ovo, ipak, dezinformacija, ali nikad se ne zna....
Treba para a Borac ih trenutno nema za Perovica,,,,,,,,,,Lepinja je napisao/la:Moguce pojacanje Borca Slavko Perovic iz Zvezde
Kad ce se kesa odresiti ako ne sad pa koliko god bilo u njoj 
Iz prazne se ne puca 
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Ma ni ćorci nisu od koristi....Gazi je napisao/la:Iz prazne se ne puca
Bosno moja poharana....
- zeljovac87
- Kontakt:
Jeste šaljivdžije, čudo jedno. Brinuti tuđu brigu, vrlo korisno. Smijati se njima kako oni nemaju para, a mi se kupamo u kešu...Ja sam oduševljenTrigger je napisao/la:Ma ni ćorci nisu od koristi....Gazi je napisao/la:Iz prazne se ne puca
zeljovac87 je napisao/la:Jeste šaljivdžije, čudo jedno. Brinuti tuđu brigu, vrlo korisno. Smijati se njima kako oni nemaju para, a mi se kupamo u kešu...Ja sam oduševljenTrigger je napisao/la:Ma ni ćorci nisu od koristi....Gazi je napisao/la:Iz prazne se ne puca
ovo je forum...."tuđu brigu"... mi-vi-oni/njima-nama....velahavle
Izvini majstore - ovo sam mogao (mogli, mi "šaljivdžije) napisati na svakoj temi pa i Željinoj, zar ne?
Bosno moja poharana....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.