FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp ... 7&id=19300
http://www.sendspace.com/file/40t8gq
Evo ovdje mozete pogledati.
http://www.sendspace.com/file/40t8gq
Evo ovdje mozete pogledati.
AMAR OSIM!!!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ma ja, nema nikakve logike, kakav troprst i ****.
za sve one koji ovaj forum vide kao mjesto gdje će zakuhavati idemo sa politikom "0 tolerancije".
tj. vrlo je moguće da će biti podijeljen niz trajnih banova.
tj. vrlo je moguće da će biti podijeljen niz trajnih banova.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
ako ste Nas Vi lomili... mozes li Mi molim te reci, ustvari prokomentirati ovo:Robo-gonich je napisao/la:Robijasi birajte izvolite koga vise volite?
Da li vam je idol Draze i njegove straze
ili volite tatu
gotovinu antu?
Bolesnici bolesni slomili smo ih danas a oni lupaju kafice.E pa sreca vam je da stolica ne uzvaraca udarac herojcine!
ti sine nisi bio ni u istom gradu kad je se ovo desilo, a kamoli da Ti lomis sta. CCC. sto nevolim net-huligane, ama nikako.Navijači Željezničara se ograđuju od nereda
Povodom nereda do kojih je došlo u sarajevskom naselju Ciglane, navijači FK Željezničar, pripadnici najbrojnije navijačke grupe u BiH - The Maniacs 1987, ovim obavještenjem negiraju svoje učešće u spomenutim neredima.
Naši navijači su današnji dan posvetili i proveli u mislima sa svojim navijačima koji su dali živote u odbrani našeg grada i naše jedine domovine BiH. U vrijeme pomenutog incidenta, svi navijači FK Željezničar, su se nalazili na zapadnoj tribini stadiona Grabavica gdje je trajalo otkrivanje spomen-ploče.
Sa gnušanjem odbacujemo sve medijske izvještaje, koji su dali akcent na učešće naših navijača. Posebno objašnjenje ćemo tražiti od MUP-a Kantona Sarajevo, čiji su pripadnici obavijestili medije da su navijači Željezničara izazvali ove incidente.
sportin.ba
dobro se zna da na ciglanama nisu manijaci pravili ceku nego horde zla. i dobro se zna da su se te horde zla razbjezale cim je Robija krenila na njih iz kombija.
a dobio sam info da Robiju koja je bila na utakmici (koja je uspjela proci), da su prisutni domaci navijaci gadjali nozem, pa bilesi i pipama iz wc-a, a bilo je i 3-4 mobitela.ccc. Boze sacuvaj.
Postovanje treba zaraditi.
-
Ona 3 prsta i Zeljin sal to su sigurno ili Zenicani ili komsije is rs (Pokusaj PODVALE)
Ovi gengsteri iz Zenice nek malo smire hormone heheh
Sad ce biti frke na utakmicama Repke .
Ovi gengsteri iz Zenice nek malo smire hormone heheh

Oko one slike prica je zavrsena,postavio sma dva linka gdje se vidi jasno sve.Nemojte vise pisati kojekakve velepatrotske fraze svi smo u istim **** bili a vjerujem da se i oni zele rijesiti slicnih papaka,zato krenimo dalje.Manijak-Plavi1921 je napisao/la:Ona 3 prsta i Zeljin sal to su sigurno ili Zenicani ili komsije is rs (Pokusaj PODVALE)
Ovi gengsteri iz Zenice nek malo smire hormone heheh![]()
AMAR OSIM!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Zelim napomenuti sve clanove foruma da je ovo tema o FK ŽELJEZNIČARU a ne mjesto gdje ce lijeciti svoje komplekse prem,a SARAJEVU glavnom gradu BIH
da je dio zenicke publike primitivan pokazuje psovanje markala i dizanje tri prsta,a svi znamo sta je to znacilo od 92-95 i NJIMA I NAMA
VIVA LA MANIJACI,VIVA LA BOSNA

da je dio zenicke publike primitivan pokazuje psovanje markala i dizanje tri prsta,a svi znamo sta je to znacilo od 92-95 i NJIMA I NAMA

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Eh ovako. rezime je:
Ban 7 dana: Robo-gonich i Rob S.S.
To najvjerovatnije nije konacni spisak!
Milion izbrisanih postova...
Manite se obracunavanja, prijetnji preko neta, hebavanje majki i sl. Sve to ce biti obrisano, i sankcionisano!
Neka igre pocnu...
Ban 7 dana: Robo-gonich i Rob S.S.
To najvjerovatnije nije konacni spisak!
Milion izbrisanih postova...
Manite se obracunavanja, prijetnji preko neta, hebavanje majki i sl. Sve to ce biti obrisano, i sankcionisano!
Neka igre pocnu...
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
bistrikboy je napisao/la:Zelim napomenuti sve clanove foruma da je ovo tema o FK ŽELJEZNIČARU a ne mjesto gdje ce lijeciti svoje komplekse prem,a SARAJEVU glavnom gradu BIH![]()
da je dio zenicke publike primitivan pokazuje psovanje markala i dizanje tri prsta,a svi znamo sta je to znacilo od 92-95 i NJIMA I NAMA![]()
okey dizanje 3 prsta i markala, a psovanje majke, a "vi ste srce srbije", gdje je to, kakav kompleks vi svi imate nesto protiv nas, ubjedljivo najbolji navijaca u BiH i to ste pokazali jucer .......ali dobili ste sto ste trazila malo ostecenje sarajeva XD
Respect to be respected!!!
Bilo je sta je bilo,nemojte vise raspravljati o tome na ovom topicu.Hajmo dalje...
AMAR OSIM!!!
sta ti to znaci da se suti do sljedece tekme, pa do novog obracuna, je li, hehe....ma i jedne i druge na koridu poslati u one cevljanovice cini mi se, pa neka se gore obracunaju pa ko se vrati ziv dobro i jeste, valjda ce onda navijaci biti normalni....

...od mora do Save, od Drine do Une
Jedna si jedina moja domovina
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina....
nama istinski opet ponavlja istinskim navijacima celika nije to bitke do nekog rata , dosta je bilo vise rata, mi nas rat vodimo na tribinama i tu smo najjaci, a drugi sto hoce sakama sto nemogu navijanjemto je njihov problem, mi Robijasi smo u najtezim trenucima dolazili na tekme kada smo se borili uvijek sa opstanak dolazilo nas je 8-10hiljada, nismo nikad bojkotovali, a ovi sto su nas napali, pa ljudi smo i vjera to nalaze ako te ko napadne imas pravo na uzvratis......
- bistrikboy
- Kontakt:
Sve je to ok kenno sto govoris,al vam je kop trenutno smjesan 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
pa ti maloprije rece da zivis u Mostaru 10 godina...mislim da nisi kompetentan da pricas, ne znam opet....
kasap je napisao/la:pa ti maloprije rece da zivis u Mostaru 10 godina...mislim da nisi kompetentan da pricas, ne znam opet....
ahhah, pa sto to znaci da ne idem na tekme celika.....smijesan si^^
svaka cast, ali ti nesto i ne vjerujem ali et...kako ti kazes
kasap je napisao/la:svaka cast, ali ti nesto i ne vjerujem ali et...kako ti kazes
okey to te tvoja stvar sto govoris , o nekome koga uopce i neznas ^^
- south_boys
- Kontakt:
Eto vaš je bolji...bistrikboy je napisao/la:Sve je to ok kenno sto govoris,al vam je kop trenutno smjesan

-
Sta je sa reflektorima?Planiral Simo i ekipa preduzet nesto, haj pozz Manijacima i Bajram Serif Mubarek Olsun svim Bosancima Muslimanske vjeroispovjesti 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.