FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
hocemo Kelru!:) mada bi i Jese bio dobar.ali Kerla je ipak Zeljino dijete... raduje me cinjenica da je Osim najavio pojacanja do pocetka prvenstva,svjestan je i on da nam fali jos 3-4 igraca....zelim da budem optimista i nadam se da ce igraci koji dodju biti provjereni i da ce odmah moci igrati u prvih 11..
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Njihovo je najvece po tom ne dirajte,kad je njihov najbolji je kad je nas **** je.Ima vise dokaza u zadnjih par dana.
svoj ti pos'o !
Kerla ako će doći, potpisat s njim ugovor na 4 godine i ne dat mu da prdne, ja mu ne bi dao da ide iz Želje tri godine, da se malo opameti, onda bi i još bolje igrao i prodali bi ga za dobre pare. Ali nas je dvaput lik izradio 
Jednom pičić = Uvjek pičić
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Jednom pićić, uvijek pićić al ako ga Amar dovede možemo mahati ušima
Još jednom da ponovim, ja sam PROTIV. To što bi nam valjo je druga stvar.
Imacemo onda lika za spominjanje najblizih,jbg nema vise Laze...mnogima ce nedostajati,jednim sto su ga zavoljeli,a drugim za lijecenje kompleksabanovan je napisao/la:Jednom pićić, uvijek pićić al ako ga Amar dovede možemo mahati ušima![]()
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
-
FORZA ZELJO
- Kontakt:
Otud sad Kerla???
I gdje su otisli ovi igraci, gdje ode Lazo, Culum, Radovanovic i Mesic?
Treba najmanje jos 2 pojacanja dovest dok se jos para ima
I gdje su otisli ovi igraci, gdje ode Lazo, Culum, Radovanovic i Mesic?
Treba najmanje jos 2 pojacanja dovest dok se jos para ima
BAS SVE TI DAJEMO.....
Ako ga Amar dovede,onda valja picica gledati i biti cvrsto uz nju,ovaj njega
Hajde,ni prvi ni zadnji.Pici....,ovaj poklonu se ne gleda u zube.
Ovom nije prikladno spominjati bliznje,jer je jako blizu svog gola,pa vi gledajte odakle vedri.
Lako je Lazu bilo handriti,hajd leteceg.
Hajde,ni prvi ni zadnji.Pici....,ovaj poklonu se ne gleda u zube.
Ovom nije prikladno spominjati bliznje,jer je jako blizu svog gola,pa vi gledajte odakle vedri.
Lako je Lazu bilo handriti,hajd leteceg.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Kerla bi bio pojacanje to je sigurno, ali je isto tako i pizda i to je sigurno
Sad je neko izvalio za Kerlu i sad ce o tome biti par stranica... NE VJERUJEM NISTA ! Jedino ovoj izjavi Osima da ćemo dovesti štopera, eto to je jedino tačno. Pretpostavljam da bi najprije to mogao biti Vedran Ješe jer se još nije nigdje skrasio. Izgleda da se Adilović solidno uklopio, klasama je ispred Lazara. Vid' ćemo...
Osim - drugo ime za Želju !
- invincible
- Kontakt:
Amar je PRNICIP i sumnjam da ce picice vracat u ekipu....mali kerlic je dobar igrac ali tipicni nafuranko...
PROTIV vracanja kerle u SVETINJU!
PROTIV vracanja kerle u SVETINJU!
Ja vec jedno odredjeno vrijeme imam informaciju koju do sad nisam iznosio u javnost a to je da ce Kerla pojacati redove odbrambene linije F.K Sarajeva,a znajuci kakve epitete doticni nosi i kakvim karakternim,ljudskim osobinama raspolaze i ko mu je menadžer takav razvoj situacije me uopste nebi zacudio,sve u svemu mislim da je veoma solidan stoper za nase uslove,sto je vise puta i dokazao a kakva je licnost to ne zelim previse da komentiram,neke stvari su se i njemu samom odbile o glavu i mislim da je itekako svjestan svojih losih poteza..!!
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 30 jun 2011, 02:14, ukupno mijenjano 1 put.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Cujem da nam je najvjerovatnije otisao i Vasilic. Ako mi ko moze reci gdje je otisao i za koliko para ( ako se prodao za pare) .Hvala
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Otisao na potpis u Iran,ime kluba nije poznato jos uvijek kao i da li ce 100% potpisati a visinu obestecenja nismo ni za Sehica definitivno utvrdili a pogotovo za Vasilica(mora bit nesto pod ugovorom je),ko bi njima znaoThe Maniacs '87 je napisao/la:Cujem da nam je najvjerovatnije otisao i Vasilic. Ako mi ko moze reci gdje je otisao i za koliko para ( ako se prodao za pare) .Hvala
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Ne znam odakle odjednom da se Kerla vraca. Ako je Amar rekao da ce dovesti stopera, nije Kerla jedini na svijetu. Sto kaze legenda, ako se bude vracao u BiH ide u Sarajevo 100%. Redzepagic mu menadzer, on je sada medju glavnim kod kamsija, bas ce ga pustiti da dodje u Zelju... 
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Neznam otkud vam da se on vraca , a u svakom slucaju bi bio ko mexikanac kod komsinica
sezonu tamo sezonu vamo , ne svidja mi se to.
Mada se ne pitam tu nista

sezonu tamo sezonu vamo , ne svidja mi se to.
Mada se ne pitam tu nista
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Daj ba raja šta se nadate tim parama od nekog što ode,i kad dobijemo/ako dobijemo para od nekog transfera to sigurno ne ide u klupsku kasu vec onima koji su osigurali transfer.To je bar moje misljenje jer do sada bi mogli od ovih para što smo zaradili dovesti igrace koji su prekucali ovu ligu,a ne neke prosjeke i gurati igrace kojima su ljudi bliski klubu menađeri.Kada bi se uradila privatizacija klubova,onda bi tek mogli tako razmisljati kako vecina vas razmislja jer bi šef/predsjednik kluba gledao da ima profit od nekog uspjeha,a da bi postigao taj uspjeh sigurno bi obezbjedio dobre pare za pojacanja 
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Jeste, samo sto mi kad bi dali SVE pare koje smo dobili (nesto preko 3 miliona), mogli bi da dovedemo 2 prava igraca + jos jednog solidnog, ali koji bi opet bio pojacanje za ovakvu ekipu, ali onda nema para ni za sta drugo... dalje se postavlja pitanje koliko igrac koji vrijedi preko miliona koji je samim tim kvalitetan zeli igrati u ovoj q.rcevoj ligi? moje misljenje je da uprava i strucni stab hoce prvo da stabilizuju klub finansijski, a to ne znaci da sve zaradjene pare ulozis u igrace... ima ti jos mnogo stvari koje ce trebati finansirati... tako da ne treba se nesto previse crnjacit, jer ni Rim nije sagradjen preko noci... polako, dok je Amar tu ja se ne bojim nicega, jer znam da je inteligentan i mudar i da uvijek gleda tri koraka unaprijed... vidim danima se crnjace "nasi" ovdje kako smo losi, nismo doveli zvijezdu, kako komsije se pojacavaju i nisam imao nerava da repliciram, ali evo sad kad sam se nakanio da ovo gore napisem, da kazem nesto i za to... Porediti trenutnu situaciju (u svakom pogledu) nas i njih je u njmanju ruku nekorektno, u najvecu bezobrazno... vidim neki placu kako su oni doveli Hadzidzulbica, kao da je Cech... frajer je star ko papa i moze jednu sezonu, dvije eventualno... mi doveli najperspektivinijeg mladog golmana i opet ne valja... stvarno je smijesno porediti njih sa nama, ali vjecno nezadovoljni pljuvaci su tu da nam tu komediju i priuste ovdje... pa onda sto se ne ociste stolice, korov... slazem se da treba to sve... ali mislim da istim tim ljudima i nije to toliko bitno, vec samo traze nesto da kritikuju... da je sve to cisto i fino, opet bi bilo zasto trava nije zelenija... znam ja nas, h.ebo ti nas...Moggiano je napisao/la:Daj ba raja šta se nadate tim parama od nekog što ode,i kad dobijemo/ako dobijemo para od nekog transfera to sigurno ne ide u klupsku kasu vec onima koji su osigurali transfer.To je bar moje misljenje jer do sada bi mogli od ovih para što smo zaradili dovesti igrace koji su prekucali ovu ligu,a ne neke prosjeke i gurati igrace kojima su ljudi bliski klubu menađeri.Kada bi se uradila privatizacija klubova,onda bi tek mogli tako razmisljati kako vecina vas razmislja jer bi šef/predsjednik kluba gledao da ima profit od nekog uspjeha,a da bi postigao taj uspjeh sigurno bi obezbjedio dobre pare za pojacanja
FORZA ZELJOOOOO!!!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Ukoliko sati Zeljo danas igra utakmicu?
Ako moze sto prije odgovor...
Ako moze sto prije odgovor...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SarajlijaTM
Ima smisla,ali Redžepagić dok god je kod komsinica ima menadzersku licencu "zamrznutu" i ne moze nista dogovarati.zlaya_tm87 je napisao/la:Ne znam odakle odjednom da se Kerla vraca. Ako je Amar rekao da ce dovesti stopera, nije Kerla jedini na svijetu. Sto kaze legenda, ako se bude vracao u BiH ide u Sarajevo 100%. Redzepagic mu menadzer, on je sada medju glavnim kod kamsija, bas ce ga pustiti da dodje u Zelju...
Kerla jeste dobar igrac i vidjeli ste svi kakvo smo proljece imali bez njega,da bi nam dobro dosao,bi,ali s druge strane,ko sto neko rece "Jednom p**ic,uvijek p**ic".Ja sam malo skeptican po tom pitanju i nesto vise tipujem na to da ce nam Ješe se ubrzo prikljuciti.nije naravno nikakva info,vec samo navijacki predosjecaj.
Slozice to Amar sve ljudi dzaba se nervirate,pojacali smo se u napadu,imamo najjaci vezni red u ligi sa najvecom konkurencijom i odbrana nam nikad nije bila slaba,pa nece ni sad.sve ce doci na svoje,samo polako.
p.s.-utakmica u pola 6 veceras
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 25 gostiju.