Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Ako je istina za ovu ponudu City-a, Werder ce istu sigurno prihvatiti, jer tolika kolicina novca se ne smije ispustiti.
Marin jeste jedan od najboljih igraca Zelembaca, ali nije nezamjenjiv. U prosloj sezoni se i nije bas naigrao, sto zbog povrede sto zbog slabe forme, ali ni cijela sezone Werdera nije bila bajna, tako da se i tu moze traziti razlog.
Za 20 miliona bi mogli kupiti jos 3 ili 4 vrlo kvalitetna igraca a Bundesliga je puna takvih.
Marin jeste jedan od najboljih igraca Zelembaca, ali nije nezamjenjiv. U prosloj sezoni se i nije bas naigrao, sto zbog povrede sto zbog slabe forme, ali ni cijela sezone Werdera nije bila bajna, tako da se i tu moze traziti razlog.
Za 20 miliona bi mogli kupiti jos 3 ili 4 vrlo kvalitetna igraca a Bundesliga je puna takvih.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dieter Hecking,trener Nirberga ,produzio ugovor sa klubom do juna 2014.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
I Julian Baumgartlinger(23) iz becke Austrie presao u Mainz.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
andreas wolf bivši član nurnberga će najvjerovatnije potpisat ugovor za werder bremen...wolf nije htio produzit ugovor s "clubom" i sad ide na Weserstadion
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Prije ce bit da klub nije htio potpisat s njim.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Imas li neki dokaz za to, ili onako samo pretpostavljas?gruezi je napisao/la:Prije ce bit da klub nije htio potpisat s njim.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kad krece Bundesliga ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- roy_makaay
- Kontakt:
5.8. s utakmicom BvB-HSVharry_90 je napisao/la:Kad krece Bundesliga ?
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Omere na wikipedia pise da je released a to znaci otpusten tj nisu htjeli produzit s njim . Werder se pojacava pravo zna li ko jel se naldo oporavio?
Ne znam tačno koliko je Andreas bio član Nurnberga (sigurno preko 10 godina) i na samom kraju sezone se znalo da neće doći do novog ugovora. Prije bih rekao da to FCN nije htio, nego da su se toliko jagmili za Wolfom.gruezi je napisao/la:Omere na wikipedia pise da je released a to znaci otpusten tj nisu htjeli produzit s njim . Werder se pojacava pravo zna li ko jel se naldo oporavio?
Kada su se mogli riješiti klupske legende Mintala, mogu vala i ovog kloca. Kao da je neka strategija u pitanju, pomlađivanje ionako mlade ekipe. Bez njega, Mintala, Ekicija, Gundogana, Schiebera...ovoj ekipi predstoji žestoka borba za opstanak. Bez obzira na pridošlice.
Naldo bi trebao biti u Bremenu za 3 sedmice, gdje će se priključiti ekipi. Navodno su ljekari optimistični glede njegovog oporavka, tako da će Werder konačno imati svoj bedem u odbrani (a bogami i u napadu, znajući njegove mogućnosti).
P.S. Frings se seli u Kanadu. Tačnije u Toronto FC (Major League Soccer) gdje bi trebao potpisati jednoipogodišnji ugovor.
Vom Jäger zum Gejagten
Pa da nisu se jagmili znaci released. Anyway, pa nebi ja bas rekao da nurnbergu predstoji zestoka borba za opstanak skontaj da ce tu biti sva ova balavurdija chandler,mak,mendler,pllattenhardt plus esswain I zeitz(supertalenat).hegeler ostaje jos jednu sezonu a on je kljucni igrac.izgleda da ce I wolsi ostat. Sa posudbe I'm se vraca felicio brown forbes,stoper I supertalenat.
- Omerbavarac
- Kontakt:
A imaju i Klosea.

DFL je od danas zvanicno zabranila da igraci na svojim dresovima nose broje iznad 40. Tako ce Ivan Perisic, Gojko Kacar i Bayernov Ukrajinac - hebalo ga njegovo ime
- morati izabrati nove brojeve.
Po meni sasvim logican potez i mislim da se mora znati neki red. Ipak smo ozbiljnija liga os Serie A gdje ocekujem da ce neko u narednoj sezoni izabrati broj 654 na svom dresu.
Po meni sasvim logican potez i mislim da se mora znati neki red. Ipak smo ozbiljnija liga os Serie A gdje ocekujem da ce neko u narednoj sezoni izabrati broj 654 na svom dresu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Werder potpisao iskusnog Andreas Wolfa (29) iz Nurnberga ugovor je sklopljen do 2013 cijena nije poznata.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Baš će se usrećiti.
Kiks igrač koji ni u FCN više nije imao mjesta. Došao je kao free igrač.
Werderu je od ogromne važnosti da se Naldo konačno vrati.
Vom Jäger zum Gejagten
S obzirom da Naldo i Merta vječno kubure sa ozlijedama predviđam da bi se Andreas mogao ustaliti u prvoj postavi što u konačnici znači da će zelenima puhati od pozadi
.Od toliko igrača u bundeski oni baš posred njega eh taj Schaff 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako god Werder radi dobre transfere ovog ljeta. Bas nekako planski dovode igrace. Prvo Ekici, zatim Schmitz i na kraju Wolf. Bice tu sigurno jos pojacanja pa da napokon zelene gledamo u onom svjetlu kao od prije nekoliko godina.
Veznjak Wolfsburga Cicero presao u Sao Paolo.
Veznjak Wolfsburga Cicero presao u Sao Paolo.
jel to vidim neku ljubomoru???geronimo je napisao/la:Baš će se usrećiti.![]()
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
bar smo mi navijaci bajerna navikli na te poneke kikseveeffe_sa je napisao/la:jel to vidim neku ljubomoru???geronimo je napisao/la:Baš će se usrećiti.![]()
Werderu je od ogromne važnosti da se Naldo konačno vrati.![]()
pa wolf je već godinama jedan stabilan odbrambeni igrač, a sad neki kiks se svakom može desit
@The Game: možda jesmo u zadnje vrijeme, al ja ne mogu pravo da se naviknem, ja još uvijek imam duboko urezane u pamcenje one nase odbrambene redove s anderssonom, linkeom, kuffourom kad je sve stabilno bilo

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.