Da, i sta sa tim?Edin TM87 je napisao/la:Adam je zadnji vezni!asylum je napisao/la:Ne znam kako stojis sa Liverpool ali Adam je od januara na lijecnickomharry_90 je napisao/la:Izgleda da je Gervinho prosao lijecnicke preglede i pitanje je vremena kad ce potpisat.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Mislim da će odlazak kapitena sa Emirata Wengeru oduzeti bar 5 g života a još ukoliko Nasri ne produži ugovor zaigraće mu mečka pred vratima 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo bas sad citam barsa zeli i Nasri-a u paketu sa Cesc-om za 60M eura.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zelim i ja janjetine, ali nemam para za iste, kao ni Barca za njih dvojicu,a vrijede i vise.mmirsad je napisao/la:Evo bas sad citam barsa zeli i Nasri-a u paketu sa Cesc-om za 60M eura.
Celik!3,2,2.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Za te pare mogu dobiti jednog.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- majestic24
- Kontakt:
Nesto se prica po Red Caffeu da je Nasri nas igrac. Iskreno,to kad bi se desilo (nevjerujem da hoce,al se nadam) bi bio jedan od vecih transfera zadnjih godina.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Ja neznam sta hoce vise ovaj fabregas?nije mi jasno kako tako moze da napusti klub,pa da mu nije bilo Wengera nikad nebi ni postao igrac a naravno opcenito Arsenala.(Zato se ja kunem u Engleze oni su makar dostojni svojim klubovima,mada ima izuzetaka).
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 45088.html
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 45088.html
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ma pusti te novinske gluposti i izmisljotine
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Inace Cesc je u Indoneziji, promovise svjetsko prvenstvo do 14 godina.Faraon iz Visokog je napisao/la:Ma pusti te novinske gluposti i izmisljotine
Celik!3,2,2.
Vratio se iz Indonezije u Barcelonu.AllGunsBlazing je napisao/la:Inace Cesc je u Indoneziji, promovise svjetsko prvenstvo do 14 godina.Faraon iz Visokog je napisao/la:Ma pusti te novinske gluposti i izmisljotine
Čini mi se da odlaze i Nasri i Fabregas, ako se to desi definitivno mi postaje svejedno za sve što je vezano za Arsenal jer prodati 2 najbolja igrača je samoubivstvo, a zamjene 100% neće stići. Gledat cu ih i dalje, ali definitivno se neću nervirat, radovat i sve što ide uz dugogodišnje praćenje jednog kluba. Arsenal više nije FC nego d.o.o.
Ako Arsenal dovede Matu onda ce Nasri sigurno napustiti klub
Ma kakav Mata, sve što je skuplje od 10-15 miliona neće doći u ovaj klub. A Mata je dobar igrač, vrijedi barem 15.asylum je napisao/la:Ako Arsenal dovede Matu onda ce Nasri sigurno napustiti klub
Bosco je napisao/la:Čini mi se da odlaze i Nasri i Fabregas, ako se to desi definitivno mi postaje svejedno za sve što je vezano za Arsenal jer prodati 2 najbolja igrača je samoubivstvo, a zamjene 100% neće stići. Gledat cu ih i dalje, ali definitivno se neću nervirat, radovat i sve što ide uz dugogodišnje praćenje jednog kluba. Arsenal više nije FC nego d.o.o.
Ako ti igraci nisu zadovoljni ili jos gore nezele da igraju u klubu,ni netrebaju Arsenalu(da igraju u dresu Arsenala,a da su mislima u drugom timu) naravno da ih netreba pogotovovo ta dva igraca pustiti za sicu,nego dobro naplatiti,a bez svakog se mora i moze dalje.
Niko nije veci od kluba
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne vjerujem da će se Wenger odreći i Nasri-ja i Cesca (barem ne bez pravih zamjena...Ukoliko uopće postoje igrači koji bi mogli zamijeniti gore pomenuti dvojac). Iskren da budem, nerealno mi je da Nasri karijeru nastavi u Manchesteru (tako bi SAF ubio dvije muhe jednim udarcem), logičnije bi mi bilo da isti ode u Inter (ukoliko je istina da će uopće napustiti Emirates). Cesc je već druga priča; već 2 i po' godine se sprema taj transfer u Barcelonu i vjerujem da su ove špekulacije dosadile i Bogu i narodu. Mislim da je realniji njegov odlazak negoli Nasrijev, no ništa to još nije sigurno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- CollegeGunner
- Kontakt:
Zar stvarno neko ozbiljno misli da ce Nasri u United?!
Pa i sam Wenger je rekao da nema teorije da ce ga prodati tamo. Vidim, Unitedovci se opasno ponadali.
Inace, i sam Samir sere. Covjek na osnovu 3 mjeseca dobre igre zeli biti najplaceniji igrac Arsenala. Znaci, momak je 3 godine u Arsenalu od toga je 3 mjeseca dobro odigrao i zeli biti placeniji i od Cesca i RVP-a. Ako je to istina onda ga fino prodati Interu ili tako nekom klubu. Svakako on nije nezamjenjiv. Doduse, sam Samir je rekao da nevjerujemo novinama, a ja sam ionako poprilicno siguran da ce na kraju ostati.
Sto se Cesca tice, i tu je stvar jasna. On nece traziti transfer, Barca ce slati smijesne ponude i na kraju on ostaje u Arsenalu. Pa zar neko stvarno misli da ce ga Wenger prodati za 30 miliona, a proslo ljeto odbijao ponude od 40-45. Mozda Rossel.
U najgorem slucaju odlazi jedan. Obojica, nema teoretske sanse.
Al, Samir u United?!
Jedino bolje od toga je bilo Cesc u Milan. 
Inace, i sam Samir sere. Covjek na osnovu 3 mjeseca dobre igre zeli biti najplaceniji igrac Arsenala. Znaci, momak je 3 godine u Arsenalu od toga je 3 mjeseca dobro odigrao i zeli biti placeniji i od Cesca i RVP-a. Ako je to istina onda ga fino prodati Interu ili tako nekom klubu. Svakako on nije nezamjenjiv. Doduse, sam Samir je rekao da nevjerujemo novinama, a ja sam ionako poprilicno siguran da ce na kraju ostati.
Sto se Cesca tice, i tu je stvar jasna. On nece traziti transfer, Barca ce slati smijesne ponude i na kraju on ostaje u Arsenalu. Pa zar neko stvarno misli da ce ga Wenger prodati za 30 miliona, a proslo ljeto odbijao ponude od 40-45. Mozda Rossel.
Al, Samir u United?!
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
- majestic24
- Kontakt:
CollegeGunner je napisao/la:Zar stvarno neko ozbiljno misli da ce Nasri u United?!![]()
![]()
Pa i sam Wenger je rekao da nema teorije da ce ga prodati tamo. Vidim, Unitedovci se opasno ponadali.
![]()
![]()
Sto se Cesca tice, i tu je stvar jasna. On nece traziti transfer, Barca ce slati smijesne ponude i na kraju on ostaje u Arsenalu. Pa zar neko stvarno misli da ce ga Wenger prodati za 30 miliona, a proslo ljeto odbijao ponude od 40-45. Mozda Rossel.![]()
Al, Samir u United?!Jedino bolje od toga je bilo Cesc u Milan.
Jedne novine kad objave tu vijest moze biti samo trac i slicno,al kad gotovo sve novine to objave onda tu ima nesto vise.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- CollegeGunner
- Kontakt:
Kakve crne novine. Inace, poznato je kako su Engleske novine povjerljive. Po svim tim novinama Arsenal je vec doveo 10 novih igraca.majestic24 je napisao/la: Jedne novine kad objave tu vijest moze biti samo trac i slicno,al kad gotovo sve novine to objave onda tu ima nesto vise.
Ustvari, su sve te novine kopirale nekog lika sa twittera kojem je kofa neki clan Unitedove uprave poslao poruku gdje pise da su ga doveli. Da bi kasnije taj isti lik sa twittera rekao na nekom Mancheterovom forumu da je sam sebi poslao poruku i sve izmislio.
Najsmjesnije oko svega toga je cijena. Realno, cijena Nasrija je nekih 20-25 miliona. Zar vi, kao navijaci Manchestera, mislite da je SAF toliko glup da ce dati 23 miliona funti za igraca kojem istice ugovor za 12 mjeseci?!JamieDalton82 Jamie Dalton
The Marnix Kolder guy is a poster on the Red Issue Forum where he has been crowing about sending himself a text with the Nasri stuff........
- majestic24
- Kontakt:
Nije lud,zato bi i dao pare za njega jer zna koliko taj igrac vrijedi
- CollegeGunner
- Kontakt:
Nastavite vi sanjati da ce on doci kod vas, samo nemojte biti previse razocarani kad se to ne desi.
Nego, fino je vidjeti da je neko od igraca Arsenala precjenjen, malo za promjenu. Vjerovatno ce i to prestati ako potpise novi ugovor. Ili nastavi igrati kao do sada u 2011.
Nego, fino je vidjeti da je neko od igraca Arsenala precjenjen, malo za promjenu. Vjerovatno ce i to prestati ako potpise novi ugovor. Ili nastavi igrati kao do sada u 2011.