Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Doce jednom i to sutra,siguran sam da u novinama dan netraje 24h nego vise oko 2634637h.
Evo mozda nama jednog zanimljivog transfera.
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 67,00.html
Neki veznjak je presao u Blackpool pa bi se mozda mogao(ja sam ubjeden u dolazak Adama) dogoditi i neki odlazak.
Evo jedne izjave Henrya,o preplacenim,mladim,talentovanim, Englezima
@John_W_Henry
"Everything in sports is overpriced now - especially the cost of winning. But you make your choices based on a plan."
Za ovo blondano mu svaka cast(prave rjeci o situaciji u sportu uopsteno).
Izgleda da Henry pokusava svojim izjavama da smiri strasti navijaca za koje je prejlazni rok zavrsio iako isti jos nije ni poceo.
Valjda je sada malo jasnije da se nepravi tim za iducu godine,nego za buducnost.
Evo mozda nama jednog zanimljivog transfera.
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 67,00.html
Neki veznjak je presao u Blackpool pa bi se mozda mogao(ja sam ubjeden u dolazak Adama) dogoditi i neki odlazak.
Evo jedne izjave Henrya,o preplacenim,mladim,talentovanim, Englezima
@John_W_Henry
"Everything in sports is overpriced now - especially the cost of winning. But you make your choices based on a plan."
Za ovo blondano mu svaka cast(prave rjeci o situaciji u sportu uopsteno).
Izgleda da Henry pokusava svojim izjavama da smiri strasti navijaca za koje je prejlazni rok zavrsio iako isti jos nije ni poceo.
Valjda je sada malo jasnije da se nepravi tim za iducu godine,nego za buducnost.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
problem je u tome sto je tu i tamo bilo najava o ranim pojacanjima i ja sam siguran da je klub do sada izgubio burbu za bar 2 igraca. zbog toga je određeni broj navijaca bio razocaran.
svi smo mi sigurno relativno nezadovoljni al ipak to nezadovoljstvo ne pokazujemo kroz psovke i uvrede sto je određen broj ljudi uradio u zadnjih par dana pa su negdje i admini morali da intervenisu i udalje takve...
ima jos dosta vremena do kraja prelaznog roka ne smije se gubiti nada ali ne treba biti ni previse optimistican
tri imena se za sad u ovim spekulacijama spominju kao nasljendini sammy leea a to su fowler,mcalister i celment koji je radio u chelsea
svi smo mi sigurno relativno nezadovoljni al ipak to nezadovoljstvo ne pokazujemo kroz psovke i uvrede sto je određen broj ljudi uradio u zadnjih par dana pa su negdje i admini morali da intervenisu i udalje takve...
ima jos dosta vremena do kraja prelaznog roka ne smije se gubiti nada ali ne treba biti ni previse optimistican
tri imena se za sad u ovim spekulacijama spominju kao nasljendini sammy leea a to su fowler,mcalister i celment koji je radio u chelsea
You are someone else I am still right here
Eh, saznao se glavni problem za ovoliko čekanje prilikom kupovine transfera. Riječ je o našem deadwoodu, ili ti ga 'igračima koji se moraju prodati', a vjerovali ili ne, Kenny želi prodati čak 13 igrača, i tako uštediti oko 30 miliona funti godišnje, samo od njihovih plata.
Problem je u sljedećem: zasada, ne postoji klub koji je spreman prihvatiti uslove određenog igrača koji je za prodaju, i zbog toga je Liverpool bio 'spor' sa Wickhamom. I sam sam pretpostavljao da bi jedan od mogućih problema mogao biti upravo ovaj.
Naravno, ovo ne znači da Liverpool neće dovesti nijednog igrača do kraja prijelaznog roka, ukoliko se ne uspije prodati većina deadwooda, ali je i više nego poželjno riješiti ih se, i tako mirno krenuti u narednu sezonu.
Btw:

Problem je u sljedećem: zasada, ne postoji klub koji je spreman prihvatiti uslove određenog igrača koji je za prodaju, i zbog toga je Liverpool bio 'spor' sa Wickhamom. I sam sam pretpostavljao da bi jedan od mogućih problema mogao biti upravo ovaj.
Naravno, ovo ne znači da Liverpool neće dovesti nijednog igrača do kraja prijelaznog roka, ukoliko se ne uspije prodati većina deadwooda, ali je i više nego poželjno riješiti ih se, i tako mirno krenuti u narednu sezonu.
Btw:
Znam da se nešto pisalo da ne bi želio nazad na otok. Moguće da se ovako želi i ulizati navijačima, al' u svakom slučaju, fina izjava za povratak.Aquilani: "I'm returning to Liverpool with enthusiasm. Juventus? There were restrictions. I have no problems with it. It is not true that I didn't want to go back to England."
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
R.I.P Joe Fagan.
Evo vidim da je City ponudio 7 miliona funti za Clichya.
Mjesto u prvih 11 mu nije sigurno, dok u Liverpoolu jeste. Nije lud yebem ga. 

Ako se Clichy ne uspijd dogovoriti sa Arsenalom on ce u Liverpool 99%
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- c a r r o l L .
- Kontakt:
Vidim Carroll uveliko trenira, to je dobro.
Transfera ce biti, samo lakapo !
Prvo Adam pa Downing ... za njima Clichy i Mata te neki dimla napadac ...
Ja od Carroll-a u slijedećoj sezoni očekujem da ponovo explodira, da bude onaj pravi kao što je bio u Newcastleu kao i u onoj tekmi protiv City-a. Kakvo će to partnerstvo samo bit, Carroll & Suarezc a r r o l L . je napisao/la:Vidim Carroll uveliko trenira, to je dobro.

Najvažnije za Carrolla, Gerrarda, Aggera pa i Kelly-a da sa ovim ljetnim pripremama postanu što jači da se nebi dešavalo puno povreda

YNWA!!!
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
Izgubili ste Clichy-a, ode u shitty!anfield je napisao/la:Ako se Clichy ne uspijd dogovoriti sa Arsenalom on ce u Liverpool 99%
Znamo brate, znamodrH je napisao/la:Izgubili ste Clichy-a, ode u shitty!anfield je napisao/la:Ako se Clichy ne uspijd dogovoriti sa Arsenalom on ce u Liverpool 99%

Ma ništa, sad se okrećemo Enrique ili Bainesu

Hajmo sad ponovo praviti nove formacije i nove planove

There got to be something for Liverpool big number nine ...
to su samo špekulacije,drH je napisao/la:Izgubili ste Clichy-a, ode u shitty!anfield je napisao/la:Ako se Clichy ne uspijd dogovoriti sa Arsenalom on ce u Liverpool 99%
i daj mi reci gdje će igrati, može biti samo rezerva kolarovu, kod nas bi bio 1. izbor

GK: Reina, Gulaschi
samo opusteno
otici ce od tih 13 komada bar 10. ja sam uvijek govorio da je jednako vazno rijesiti se ovih polovnjaka koliko i dovesti pojacanja... ma i da nikog ne dovedu nek igraju djeca samo da ne gledam razne bumbare, minije, nogola, puolsena itd...

You are someone else I am still right here
pocinjem sumnjati u ovu upravu...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Ja apsolutno ne sumnjam, kao što fera reče i meni je mnogo važnije da se riješimo igrača nego da kupujemo.bimbrlica je napisao/la:pocinjem sumnjati u ovu upravu...
Gulascija bih uvijek stavio kao drugog golmana nego li dovodio nekog novog.
Ayalu, Kellyija, Flanagana, Jacka, Wilsona , Spearinga bih uvijek gurao nego li nekog novog.
Mi smo pokriveni na golmanskim, štoperskim pozicijama, kao i pozicija desnog beka, veznih igrača i napadača. Sve što nam je potrebno jeste lijevi bek i krilo. Za te dvije pozicije ne treba žuriti, samo polahko i sigurno.
Po meni, sa Downingom i Clischyjem prelazni rok za men je završen što se tiče pojačanja.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
svi bolji bekovi nam prolaze(ako je istina da ce Clichy u City),a Downing mi je nekako previse skup i nelogicno je za njega dati 18-20mil (bolje dovesti Matu ili HazardaRizah je napisao/la:Ja apsolutno ne sumnjam, kao što fera reče i meni je mnogo važnije da se riješimo igrača nego da kupujemo.bimbrlica je napisao/la:pocinjem sumnjati u ovu upravu...
Gulascija bih uvijek stavio kao drugog golmana nego li dovodio nekog novog.
Ayalu, Kellyija, Flanagana, Jacka, Wilsona , Spearinga bih uvijek gurao nego li nekog novog.
Mi smo pokriveni na golmanskim, štoperskim pozicijama, kao i pozicija desnog beka, veznih igrača i napadača. Sve što nam je potrebno jeste lijevi bek i krilo. Za te dvije pozicije ne treba žuriti, samo polahko i sigurno.
Po meni, sa Downingom i Clischyjem prelazni rok za men je završen što se tiče pojačanja.

ma samo vise da dovedemo nekog....cinjenica je da nam trebaju 3 krilna prodorna igraca...jedan AML, jedan AMR...i jedan univerzalni AML/AMR ili FC znaci kojeg mozemo micati lijevo ili desno iza ledja Carrola ili da bude u spicu umjesto Carolla , nego bas poput Suareza.....da se ja pitam ....to bi bili Downing ( AML ) , Adam Johnson ( AMR ) i Eden Hazard AMR/AML ili povuceni FC. YNWA....
Bitno je da ti rasturaš 'managera'.Mume84 je napisao/la:ma samo vise da dovedemo nekog....cinjenica je da nam trebaju 3 krilna prodorna igraca...jedan AML, jedan AMR...i jedan univerzalni AML/AMR ili FC znaci kojeg mozemo micati lijevo ili desno iza ledja Carrola ili da bude u spicu umjesto Carolla , nego bas poput Suareza.....da se ja pitam ....to bi bili Downing ( AML ) , Adam Johnson ( AMR ) i Eden Hazard AMR/AML ili povuceni FC. YNWA....

'samo više da dovedemo nekoga' - doveli smo Hendersona.

Činjenica nije da nam trebaju tri krilna igrača. Nama treba samo jedno lijevo krilo, kao što je @Rizah napisao, a to će najvjerovatnije biti Downing, sviđalo se to nekome ili ne. Suarez bi igrao lijevo/desno, dok bi se Downing i Kuyt rotirali na suprotnoj strani, s tim da će Kuyt mijenjati i Carrolla. Tu je još i Maxi, i to je to. Eventualno, još jedno krilo, ako se uspiju prodati Jovanović i Cole.
Lijevi bek će se, pretpostavljam, posebno razmatrati, i potrošiće se mnogo vremena i truda na tu kupnju igrača na toj poziciji, što je i očekivano. Ako se proda Raul, tu će doći Adam, i to bi bilo to, što se tiče prijelaznog roka.
Greatness dies
kako bi bilo dobro kad bi komsijama "ukrali" BainsaBertrand je napisao/la:Bitno je da ti rasturaš 'managera'.Mume84 je napisao/la:ma samo vise da dovedemo nekog....cinjenica je da nam trebaju 3 krilna prodorna igraca...jedan AML, jedan AMR...i jedan univerzalni AML/AMR ili FC znaci kojeg mozemo micati lijevo ili desno iza ledja Carrola ili da bude u spicu umjesto Carolla , nego bas poput Suareza.....da se ja pitam ....to bi bili Downing ( AML ) , Adam Johnson ( AMR ) i Eden Hazard AMR/AML ili povuceni FC. YNWA....![]()
'samo više da dovedemo nekoga' - doveli smo Hendersona.![]()
Činjenica nije da nam trebaju tri krilna igrača. Nama treba samo jedno lijevo krilo, kao što je @Rizah napisao, a to će najvjerovatnije biti Downing, sviđalo se to nekome ili ne. Suarez bi igrao lijevo/desno, dok bi se Downing i Kuyt rotirali na suprotnoj strani, s tim da će Kuyt mijenjati i Carrolla. Tu je još i Maxi, i to je to. Eventualno, još jedno krilo, ako se uspiju prodati Jovanović i Cole.
Lijevi bek će se, pretpostavljam, posebno razmatrati, i potrošiće se mnogo vremena i truda na tu kupnju igrača na toj poziciji, što je i očekivano. Ako se proda Raul, tu će doći Adam, i to bi bilo to, što se tiče prijelaznog roka.

- majestic24
- Kontakt:
-------Meireles-----Adam--------
--------------Gerrard-------------
Downing(Matta)---------Suarez
--------------Carrol---------------
--------------Gerrard-------------
Downing(Matta)---------Suarez
--------------Carrol---------------
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Eh, tu si u pravu. Leighton je postao jedan od najboljih lijevih bekova lige, a sumnjam da ga Everton, sa svojim (ne)ambicijama može zadržati još sezonu-dvije. Pazi, on ima 26 godina, što znači da je u najboljim godinama života, i sa svojim kvalitetama, logično je da želi osvajati trofeje, igrati LP-a i sl.bimbrlica je napisao/la: kako bi bilo dobro kad bi komsijama "ukrali" Bainsa
Neki dan sam pročitao da su komšije u nekakvim dugovima, i ne da ne mogu dovesti neko poznatije ime, već moraju početi prodavati svoje najbolje igrače. Ako bi Liverpool baš, baš zagrizao za njega, pa makar se saga odužila većinu ljeta, mislim da bi ga uspjeli ubijediti na prelazak. Uostalom, svi veći klubovi su dobro popunjeni na toj poziciji, tako da se konkurencija i ne nazire, osim ako se naravno, klubovi iz ostatka Europe ne zainteresuju.
Greatness dies
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 6 gostiju.