FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

zeljovac87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la zeljovac87 » 30 jun 2011, 01:29

Trigger je napisao/la:
Gazi je napisao/la:Iz prazne se ne puca 8-)
Ma ni ćorci nisu od koristi.... ;)
Jeste šaljivdžije, čudo jedno. Brinuti tuđu brigu, vrlo korisno. Smijati se njima kako oni nemaju para, a mi se kupamo u kešu...Ja sam oduševljen :D

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 30 jun 2011, 02:05

zeljovac87 je napisao/la:
Trigger je napisao/la:
Gazi je napisao/la:Iz prazne se ne puca 8-)
Ma ni ćorci nisu od koristi.... ;)
Jeste šaljivdžije, čudo jedno. Brinuti tuđu brigu, vrlo korisno. Smijati se njima kako oni nemaju para, a mi se kupamo u kešu...Ja sam oduševljen :D
:?:
ovo je forum...."tuđu brigu"... mi-vi-oni/njima-nama....velahavle :(
Izvini majstore - ovo sam mogao (mogli, mi "šaljivdžije) napisati na svakoj temi pa i Željinoj, zar ne? :roll:
Bosno moja poharana....

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 30 jun 2011, 09:13

Mene fascinira tolika zainteresovanost Borcem,ali ne pozitivna,vec negativna,i toliko lose energije ima na ovoj temi.A sto je najsmjesnije,svaki post zapocinje "bez provokacija,ne provociram,ne mislim nista lose",da bi se zavrsilo,"to je cisto moje misljenje".A u tom postu se izjavi,Borac ce zavrsiti kao Modrica,tavorice opet po drugim ligama.

Mislim porediti Banjaluku i Modricu,kao i Borac i FK Modricu je po meni apsurdno.Jbt samo pogledati odnos stanovnistva,i svima ce biti jasno kakav Banjaluka potencijal ima u Fudbalskom klubu Borac.A o ostalim stvarima da ne pisemo sad.

Mracno vrijeme Borca,(ja sam skoro pa siguran,ali nikad se ne zna,ne treba biti previse uzdignut),je proslo!Borac je od solidnog kluba,u SFRJ,postao predmet sprdnje,kanta za nabijanje,mjesto gdje se okupljaju hostapleri,mesetari,lopovi,koji su izmuzli ovaj klub do zadnjeg feninga,jer kako drugacije objasniti da je Borac sa istim,ako ne i vecim budzetom,ispadao u drugu ligu,odnosno 1.RS,a sada sa tim budzetom igra kvalifikacije za Ligu Sampiona?!Ludost,zar ne.

Zbog toga moram reci kolegi Trigger-u,da ne treba biti tako kritican,i da ti brate moj,sigurno nisi otkrio toplu vodu sa svojim postovanjem.U Borcu jeste lose,ali je neuporedivo,ma milion puta bolje,nego sto je to bilo prije 3 sezone.Pa samo pogledaj rezultate,5.mjesto,3.mjesto+kvalifikacije za LE+osvojen Kup BiH,ove sezone sampioni+kvalifikacije za LS!Da je meni neko prije 6 godina rekao da ce Borac igrati protiv Makabija iz Haife u LS,na renoviranom stadionu,koji zadovoljava sve kriterijume,i malo fali da se na njemu moze igrati grupna faza LS!Uz dodatak sjevera i juga?!Ja bi mu rekao drugar,ajde ti malo svoje nebuloze ispricaj doktoru.Zivota mi eto.Eto koliko sam bio negativan,i koliko je Borac bio los.

Dakle ono sto hocu da kazem,jeste lose,ali je mnogo bolje,i napredak se vidi.Puno jos stvari skripi,ali radi se na njima,radi se na ispravljanju,i doce i to vrijeme.Uostalom,u kojem klubu ne skripi?Siroki je najblizi tom savrsenstvu bez mane,ostalo sve,lopov do lopova,samo sto se vjesto skriva.I u Zeljeznicaru,i u Sarajevu,i u Celiku,i u Slobodi,i u Zrinjskom...Pazite sta vam kazem,svugdje skripi.I to je nasa realnost.Nadati se svi da ce bolje biti,jer imamo potencijal da budemo bolji i zanimljiviji i od HNL i od JSL.Samo treba rada i volje.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 30 jun 2011, 10:25

Ma realno Borac je ekipa koja uvijek treba da bude u TOP5. Dakle svake sezone. To je klub iz velikog grada. Jedan klub sa tradicijiom. Klub oko kojeg ima dosta kompetentnih ljudi.
Borac ima i veliko podrucje gdje moze da crpi talente. Borac mora jednostavno da bude u TOP5 u BIH ligi svake godine. Sve osim TOP5 je lose i nije nikakav rezultat.

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 30 jun 2011, 10:27

Sa trenutno postojecim kadrom Borac ce i sljedece godine biti u samom vrhu ako ne i odbraniti titulu.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 30 jun 2011, 10:31

Pa ove sezone se odvaja "velika cetvorka" , Siroki, Borac, Zeljo i Sarajevo.

Ja jedino vidim Olimpik kao nekog autsajdera al na duge staze ne vidim Olimpik kao uspjesan klub.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 30 jun 2011, 10:40

Nije mi samo jedno jasno, kako to da je Borac u jadnom stanju nema para itd. a napustili su ga od "znacjanih igraca" Nikolic (trazio vece uslove nego prosle godine i uprava je procjenila da ne vrijedi toliko, koliko je to nemam pojma, necu da nagadjam kao neki), Coric (zahvalio mu se trener, nije mi samo jasno zasto i to mi nikad nece biti jasno, jer i dalje tvrdim da je jedan od tri najbolja stopera lige BIH) a doveli su Kovacevica iz Rudara i Savica iz Olimpika (vise su prinove nego pojacanja) a prelazni rok zavrsava krajem avgusta, trebalo bi jos biti igraca dva ili tri sasvim sigurno.

Produzena saradnja sa: Stuparom, Vidakovicem i Benovicem, sve su prilike da i Maletic ostaje ako nista za utakmice LS, otisao je sa ekipom na Zlatibor i Avdukic do zime skoro pa izvjesno.

A nas najveci konkurent prosle godine Zeljo je ostao bez: Markovica, Popovica, Vasilica i Sehica, a doveli su Drakula koji je zadnju zvanicnu utakmicu igrao prije dvije godine, i jos neke igrace tipa Kovacevic, Savic, znaci vise prinove nego pojacanja, a oni su boze moj u sjajnim uslovima, sve je bajno itd.

Cist primjer, evo Triger kaze Ljubojevic samo odmahnjuje rukama kada je rijec o pojacanjima, a to je procitao od jednog padobranca na banjaluka forumu, znam nije on to zna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ali dobro, valjda je to izvor informacija... :lol: :lol: :lol: :lol:

Sto se tice stadiona:

Grad diže kredit za stadion

Skupština grada Banjaluka u srijedu je na sjednici prihvatila kreditno zaduženje od 1.330.000 KM koje će biti upotrijebljeno za sanaciju, rekonstrukciju, izgradnju i spoljno uređenje Gradskog stadiona u gradu na Vrbasu. Pored pomoći grada, modernizaciju fudbalskog hrama u Banjaluci, koja u ovoj fazi obuhvata izgradnju sjeverne i južne tribine, pomoći će i Vlada Republike Srpske koja će za ovaj projekat obezbijediti 1.000.000 KM. U 2010. godini urađeni su prvi radovi na Gradskom stadionu kada je izvršena rekonstrukcija istočne i zapadne tribine, svlačionica, travnjaka... čime je ovo zdanje dobilo zvaničnu licencu UEFA za organizaciju mečeva pod njenim okriljem. Tako bi FK Borac naredne godine, za kada je planiran završetak radova na sjevernoj i južnoj tribini svoje mečeve mogao igrati u znatno ljepšem okruženju.

Opet se vracam na naseg konkurenta, kod njih je prestavljena MAKETA i oni su sigurno u boljem stanju nego FK Borac. Ali dobro necu nikome da namecem svoje misljenje, kao neki, nego samo baratam podatcima i cinjenicama.

Ali opet kazem, samo kudite Borac i predvidjajte ispadanje iz lige i sta ja znam sta sve ne, jer onda smo sve bolji i bolji, to je tako vec dve sezone...

I da, treci put castimo ;)

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 30 jun 2011, 10:55

SrdjanBL je napisao/la:
A nas najveci konkurent prosle godine Zeljo je ostao bez: Markovica, Popovica, Vasilica i Sehica, a doveli su Drakula koji je zadnju zvanicnu utakmicu igrao prije dvije godine, i jos neke igrace tipa Kovacevic, Savic, znaci vise prinove nego pojacanja, a oni su boze moj u sjajnim uslovima, sve je bajno itd.

Pričaj o svom klubu šta hoćeš, ali nemoj baratati NEISTINAMA!
Želju su napustili Šehić i Popović iz prvih 11. Ćulum, Vasilić, Radovanović, Mešić, Spahić, Perak koji su igrali malo ili nimalo! Nikakav Marković nije napustio Želju.

U Želju nije došao nikakav Kovačević, nikakav Savić, a Drakul je tu samo radi konkurencije u sredini terena. Došao je napadač Čelika, Adilović koji je za Popovića Messi. Došao je Vernes Selimović iz Zrinjskog čime je kompletirano dovođenje napadača i veznih igrača. Na poziciji golmana imamo solidnog Karića koji se nije naigrao i mladu prinovu iz Olimpika, Bukvića! Pozicija lijevog beka je velika enigma i još tu moramo dovesti kvalitetnog igrača, a na poziciji štopera nam najvjerovatnije dolazi provjereni Ješe!

P.S. I kad idući put budeš želio sebe i ostale navijače Borca tještiti kako je kod vas sve super, a kod ostalih ništa ne valja bar koristi činjenice i istine, a nemoj da lažeš!
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 30 jun 2011, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 30 jun 2011, 11:50

SrdjanBL je napisao/la:Nije mi samo jedno jasno, kako to da je Borac u jadnom stanju nema para itd. a napustili su ga od "znacjanih igraca" Nikolic (trazio vece uslove nego prosle godine i uprava je procjenila da ne vrijedi toliko, koliko je to nemam pojma, necu da nagadjam kao neki), Coric (zahvalio mu se trener, nije mi samo jasno zasto i to mi nikad nece biti jasno, jer i dalje tvrdim da je jedan od tri najbolja stopera lige BIH) a doveli su Kovacevica iz Rudara i Savica iz Olimpika (vise su prinove nego pojacanja) a prelazni rok zavrsava krajem avgusta, trebalo bi jos biti igraca dva ili tri sasvim sigurno.......

....Cist primjer, evo Triger kaze Ljubojevic samo odmahnjuje rukama kada je rijec o pojacanjima, a to je procitao od jednog padobranca na banjaluka forumu, znam nije on to zna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ali dobro, valjda je to izvor informacija... :lol: :lol: :lol: :lol:

....Opet se vracam na naseg konkurenta, kod njih je prestavljena MAKETA i oni su sigurno u boljem stanju nego FK Borac. Ali dobro necu nikome da namecem svoje misljenje, kao neki, nego samo baratam podatcima i cinjenicama......
Lijepo ti ispisa što ti bi na umu. Aferim!
Odgovaram ti samo iz jednog- ustvari dva - razloga: prvo nije Trigger napisao "odmahuje rukama" (pročitaj, ali ne tumači po svom ćeifu) i ne znam o kojem uopšte 'forumu' i 'padobrancu' zboriš!?
Moji, banjalučki, izvori su ozbiljnije osobe koje ne bježe od istine i znaju otrpiti korektne i dobronamjerne kritike (ma šta ti o tom mislio). Istina je vrlo često neugodna - i sam to 'priznaješ' ponekad....Istina i kritika (ne kritizerstvo) je pozeljno i dobro, to su davno kazali mnogo m,udriji i pametniji.....
Bosno moja poharana....

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 30 jun 2011, 12:03

Ma 100% poslovni partneri, a napisao lik istu recenicu ka na banjaluka forumu sto napisao neki padobranac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Opet si provaljen ;)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 30 jun 2011, 12:04

Gledao sam u novinama vašu ekipu, nije Borac mnogo slabiji nego prošle polusezone. Primjetio sam u novinama dvojicu novajlija, obojica se prezivaju Dujaković (inicijali Si. Dujaković i St. Dujaković). Zapazio sam da su isti bili i strijelci u pripremnim utakmicama. Pa eto, ako može koja informacija o njima bio bih vam jako zahvalan. :mrgreen:

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 30 jun 2011, 12:11

SrdjanBL je napisao/la:Ma 100% poslovni partneri, a napisao lik istu recenicu ka na banjaluka forumu sto napisao neki padobranac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Opet si provaljen ;)

Joooooj :o , šta ću sad!?
E, moj Srđo...da si barem "srećko" i iole ozbiljniji..... :mrgreen:
Bosno moja poharana....

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 30 jun 2011, 12:14

Trigger smaras i okani se ove teme imas temu o Rukometu tamo si mnogo bolji :roll:

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 30 jun 2011, 12:17

Lepinja je napisao/la:Trigger smaras i okani se ove teme imas temu o Rukometu tamo si mnogo bolji :roll:
Hoću, ali kad me ADMIN otjera sa ove ili bilo koje teme....a ono što te smara - ne obraćaj pažnnju, čuvaj zdravlje...
Bosno moja poharana....

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 30 jun 2011, 12:19

Ma on sve zna, ima poslovne partnere :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 30 jun 2011, 13:26

kako je moguće da nam u sve upućeni trigger ne javlja da je njegova rak-rana Borac u pregovorima sa dva vrhunska igrača :mrgreen:
Zadnja izmjena: VAM, dana/u 30 jun 2011, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 30 jun 2011, 13:29

Na sastanku je sa poslovnim partnerima iz BL, cekaj dok se vrati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jun 2011, 14:10

VAM je napisao/la:kako je moguće da nam u sve upućeni trigger ne javlja da je njegova rak-rana Borac u pregovorima sa dva vrhunska igrača :mrgreen:
Smem pokusati da vidim jesam li upravu o kojima se pojacanjima radi.
Jedan je igrao u Partizanu,a drugi u Slobodi PS,oba napadaci s tim da jedan moze igrati desno krilo. :?

Takvu sam informaciju i ja jutros cuo iz Banja Luke i mogu reci da sam prijatno iznenadjen,ali nije mi jasno ako se nekidan kukalo kako se nema para,otkuda sada. :?
Dok ne potpisu nista.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 30 jun 2011, 14:12

Ma normalno dok se ne potpise nista, ni ja ne vjerujem, polako samo, daleko je kraj avgusta bice igraca. ;)

A ko je rekao da nema para, neko zvanicno iz kluba ili ovde na forumu neko? :? :? :? :?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jun 2011, 14:15

SrdjanBL je napisao/la:Ma normalno dok se ne potpise nista, ni ja ne vjerujem, polako samo, daleko je kraj avgusta bice igraca. ;)

A ko je rekao da nema para, neko zvanicno iz kluba ili ovde na forumu neko? :? :? :? :?
Ma jbm li ga svuda to pricaju,ko god spomene Borac odmah se spominje nedostatak para,ovo ono ne znam vise ni kome da verujem.

@kralj_je_mrtav,ja to nisam na forumu cuo,niti u novinama pa ko zna.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.