FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RK Gradacac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RK Gradacac » 08 jul 2009, 09:12

Nisu mi jasni ovi likovi sto ocekuju titulu sljedece sezone. Halo ba, ko vam je obecao titulu?? Niko ali bas niko nije spomenuo titulu naredne sezone. Sljedece sezone je cilj europa a ne titula!
010 ISN'T JUST A CODE

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 08 jul 2009, 09:18

RK Gradacac je napisao/la:Nisu mi jasni ovi likovi sto ocekuju titulu sljedece sezone. Halo ba, ko vam je obecao titulu?? Niko ali bas niko nije spomenuo titulu naredne sezone. Sljedece sezone je cilj europa a ne titula!
Stručni štab je može izboriti, mogu li to i oni igrači, njih par je doraslo ŽELJI, ostalo poslati na kaljenje u Vrbanjušu, Hadžiće, Sarajevo i ostale male timove :mrgreen:

U Zvijezdu trebaju doći H. Bešlija i Dino Muharemović, ovo je pisano u jednim novinama (ne znam jeli san), čisto sumnjam da će ih Osim pustit ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 08 jul 2009, 09:20

Ma ne pravi se sampionski tim za mjesec dana priprema :?
H. Beslija i Muharemovic vjerovatno nemaju mjesta kod Osima...
010 ISN'T JUST A CODE

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 08 jul 2009, 09:25

RK Gradacac je napisao/la:Ma ne pravi se sampionski tim za mjesec dana priprema :?
Zato ima Mešanović :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 08 jul 2009, 09:36

Prvi mačići se bacaju u vodu!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 08 jul 2009, 10:26

Knele je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Ma ne pravi se sampionski tim za mjesec dana priprema :?
Zvijezda se neki dan oprostila od Matica koji je stariji od Mesanovica...
010 ISN'T JUST A CODE

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 08 jul 2009, 10:31

RK Gradacac je napisao/la:
Knele je napisao/la:
Zvijezda se neki dan oprostila od Matica koji je stariji od Mesanovica...
Samo ne znam koji može više popiti, ipak dajem prednost "mladolikom" Mešanoviću ;)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 jul 2009, 10:40

Eh, a sada se samo vratite na komentare od prije par dana, sami cete sve shvatiti. Nema veze ko je trener ako su igraci nezadovoljni (citaj nemaju platu) tu odmah nema ni igre nikako. Tu stvar nemoze ni Kapelo popraviti sigurno
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jul 2009, 10:54

Visok poraz Želje pritiv Zrinjskog
Aktuelni prvak slavio sa 5:1...

Stadion Pod Bijelim brijegom u Mostaru. Gledalaca 1.500. Sudija: Mirko Buljan (Mostar). Pomoćnici: Dalibor Drlje i Drago Čule (Kruševo). Strijelci: 1:0 - Stojanović (15), 2:0 - Ivanković (20), 3:0 - Dragičević (47), 4:0 - Dragičević (58), 5:0 - Kordić (63), 5:1 - Bekrić (70).

ZRINJSKI: Melher, Suljić, Vuković, Selimović, Žuržinov, P. Sušić, Ivanković, M. Sušić, Stojanović, Zadro, Aničić. Još su igrali: Afedzi, Princ, Kordić, Dragičević, Cvitković, Šarac, Rezdeušek, Zovko i Hadžić. Trener: Dragan Jović.

ŽELJEZNIČAR: Šehić, Salkić, Farić, Cocalić, Mešić, Čolić, M. Bešlija, Bekrić, Rovčanin, Mešanović, Serdarević. Još su igrali: Kovačević, Rafael, Šimić, Kerla, Mehić, Mulalić, Muharemović, Stanić, Svraka, Batinić. Trener: Amar Osim.

U prvoj provjeri na domaćem terenu i generalnoj probi pred meč drugog pretkola Lige prvaka protiv slovačkog Slovana, nogometaši Zrinjskog sa visokih 5:1 savladali su ekipu Željezničara.

Vidjelo se da su Mostarci u ovom momentu mnogo uigraniji i spremniji od sinoćnjeg rivala, koji je tek na početku priprema pred prvenstvo.

Dvostruki strijelac za Zrinjski bio Mate Dragičević, koji se jučer priključio Mostarcima i odmah, u prvom nastupu sa novim saigračima, postigao dva gola nakon samo 15 minuta provedenih u igri.

Vraćeni navijači Želje

Veća grupa navijača Željezničara jučer se poslijepodne zaputila prema Mostaru, sa namjerom da bodri svoju ekipu.

Međutim, policija nije dozvolila ulazak autobusa sa pristalicama Želje u Mostar, navodno zato što organizirani dolazak navijača na utakmicu nije bio najavljen.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pasienti
Kontakt:

Post Postao/la pasienti » 08 jul 2009, 11:04

Sram vas bilo.Pljujete po igracima,koji igraju besplatno zato sto su posteni momci.Pricate da ovi igraci ne zasluzuju
Zelju.Od septembra 2008 igraci su dobili svega 3500,00 km to je plata od 350,oo km.NE ZASLUZUJE ZELJO OVE IGRACE PREMA KOJIMA SE PONASA KAO PREMA ROBOVIMA.UCJENJUJU,REKETIRAJU,NEDAJU RASKIDE UGOVORA.
ALI IMA JEDNA NOVOST.OSIM CE DOVESTI POJACANJA KOJA CE IGRATI ZA LIZALO I OBICNU VODU CE IMATI NA TRENINGU.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 08 jul 2009, 11:14

Pasienti, ovo ti je jedini post koji nije vezan za Zelju i koji ne pljuje po Zelji:
pasienti je napisao/la:pa dosao je Pigi
Napisan je na temi FK Slavija.... To valjda dovoljno govori o tebi :)
010 ISN'T JUST A CODE

pasienti
Kontakt:

Post Postao/la pasienti » 08 jul 2009, 11:53

jA SAM NA STRANI IGRACA A PROTIV SAM MAFIJE U BILO KOM KLUBU

pasienti
Kontakt:

Post Postao/la pasienti » 08 jul 2009, 11:56

KAD SMO KOD PIGIJA ON JE IMAO NAJBOLJU STATISTIKI U ZELJI
5 UTAKMICA POCEO ZABIO DVA GOLA.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 08 jul 2009, 12:04

Jesi li i protiv Faruka bio??
010 ISN'T JUST A CODE

pasienti
Kontakt:

Post Postao/la pasienti » 08 jul 2009, 12:16

Zelji treba 50 Faruka nije covjek mogao sam,nije imao podrsku ili je nije znao obezbjediti.BEZ PRIVATIZACJIE KLUBOVA TESKO JE RADITI U BILO KOM KLUBU.NISAM PROTIV FARUKA ,JER ZNAM DA JE DAO SVE OD SEBE DA NESTO URADI.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 08 jul 2009, 12:30

Kazes od septembra igraci nisu primili plate... ko je tada predsjednik bio? Valjda Faruk??

Nemam nista protiv Faruka ali ove napadas i za sto jesu i za sto nisu krivi...
010 ISN'T JUST A CODE

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 08 jul 2009, 12:38

Zrinski-Zeljeznicar 5:1 hmm... da li se radi o prejakom Zrinskom ili o preslabom Zelji... :roll:
mB!

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 08 jul 2009, 12:46

Mukiol je napisao/la:Zrinski-Zeljeznicar 5:1 hmm... da li se radi o prejakom Zrinskom ili o preslabom Zelji... :roll:
Nisu ljudi uigrani dok je Zrinjski u zavrsnoj fazi priprema i ceka ih Europa,ljudi zu razbili i Zagreb 4:1 pa niko iz Zagreba nije panicio,ipak zu ovo samo pripreme,mozemo mi sve tekme u Pripremama izgubiti vazno je da dobro startamo i da se odma docepamo gornjeg dijela tabele,a napravice Osim respektabilan tim za do pocetka,doci ce jos tu novih imena,evo Zrinjski sebi doveo ovog Dragicevica,pa covjek ce biti najjaci igrac lige,zasto onda nebi mogao i Zeljo sebi naci ovakva pojacanja.
Tracy McGrady!!!

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 08 jul 2009, 13:04

alan ford 26 je napisao/la:Smetljari (citaj pitari) se nasladjuju porazom svetog kluba u prijateljskoj utakmici, jadna majko. JOs jedan dokaz svog jada i cemera udbasa. Samo laganini, sad cete ispasti odma iz te fol evrope koja vam je uzgred namjestena, a onda vas mi karamo narednih 10 godina kao sto smo i ovaj zadnji derbi i samo vam jos jednom pokazali koliki ste k.... i sada i uvijek bili.
I ajd jednom zauvijek mars sa ove teme pacenici i kompleksasi
kosto mi vas zadnjih 10 godina jel??? ;)

pa dobro nama je europa namjestena,a vama opstanak u Ligi..... :lol:

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 08 jul 2009, 13:14

Ma de ba st aste se uhvatili ovog poraza, zijanili pa sta, nije ugudno al jbg. Ruku na srce zrinjski je i bolji u ovom momentu i spremniji i uigraniji, pripremaju se vec mjesec dana, jbg. A vrlo brzo cemo mi biti i bolji i uigraniji i sve ostalo, zivi bili pa vidjeli, tako da se ne sekiram. Sve ce doci na svoje ponovo.
A fakat neznam sta je sa ovim kvazi navijacima torpeda, pa brate imate svoju temu pa tamo pljujte po cemu hocete, jer jedino to i znate, i jedino oni i spamaju ovu temu. **** vise
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 44 gosta.