Mozete tipovati do pocetka prvog meca...
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Hhahahaha,a ja obrnuo setove,6-4,6-3,a ja stavio 6-3,6-4hodža je napisao/la:joj zamalo da skinem tačan rezultat Šarapova-Lisicki![]()
![]()
trebalo mi 6-2 u drugom setu i koza izgubi servis, i naravno idući gejm napravi brejk za 6-3
Jesam manijače jedan, vidjet ćeš kad izađe tabelalegenda reala je napisao/la: stručnjak Virtu nije ništa pogodio![]()
![]()
Postao/la Edin TM87 dana 28 jun 2011, 15:17
Dakle, igra pocinje od cetvrfinala (samo muskarci) i evo odmah primjer kako se igra..
Federer - Tsonga 3:1 - 6:4, 7:6, 3:6, 7:5.
Znaci, ako pogodite samo pobjednika dobijate 2 boda, ako pogodite rezultat u setovima dobijate 5 bodova, ako pogodite tacan rezultat u bilo kojem setu dobijate 10 bodova i ako pogodite konacan rezultat svih setova (sto je nemoguce) dobijate 20 bodova!
hodža je napisao/la:
Sharapova-Lisicki 2-0 : 6-4,6-2
Od sljedeceg turnira mi pomazes, e jesam idiot28TAGOE je napisao/la:Edine ozbiljan sam,treba li ti pomoć u vidu te tabele (tipa da ja uzmem sabirat za pola prognozera 12 il 13 a ti pola)brže bi išlo i što je još važnije ubi me ovo čekanje,jbt još ti digitron ne treba.....
HAHAHAHAHA POGODIO SAM KONACAN SARAPOVUhodža je napisao/la:Postao/la Edin TM87 dana 28 jun 2011, 15:17
Dakle, igra pocinje od cetvrfinala (samo muskarci) i evo odmah primjer kako se igra..
Federer - Tsonga 3:1 - 6:4, 7:6, 3:6, 7:5.
Znaci, ako pogodite samo pobjednika dobijate 2 boda, ako pogodite rezultat u setovima dobijate 5 bodova, ako pogodite tacan rezultat u bilo kojem setu dobijate 10 bodova i ako pogodite konacan rezultat svih setova (sto je nemoguce) dobijate 20 bodova!
hodža je napisao/la:
Sharapova-Lisicki 2-0 : 6-4,6-2
Zamalo čudo da se desi![]()
![]()
![]()
Krava izgubila servis na 5-2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.