MOD:A kralju pogodio si temu svaka ti čast
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
izvinjavam se sto ovako upadam u temu, samo bih prepurucio adminima da u vijesti koja je vezana za ponovno stavljanje Gorana Sutona na spisak selektora hrvatske kosarkaske repke jasmina repese isprave detalj na kraju vijesti, te umjesto "na Sutonovom spisku se nalaze..." napisu "na Repesinom spisku se nalaze..." pozzz
,bit će javljeno novinarima
Ako se sta ne dogodi, ako nas zlo ne pogodi....mogli bi u istom sastavu istrcati na zeleni travnjak.
Znaci, zasad postava ista, ali mijenjamo naziv tima. Hocu da se zovemo RedBavarian (umjesto FC Bayern).
Ako se moji suigraci slazu, sljedecu sezonu bi ovako trebali izgledati:
RedBavarian
geronimo (c)
ribery
Emir_Zenica
Znaci, zasad postava ista, ali mijenjamo naziv tima. Hocu da se zovemo RedBavarian (umjesto FC Bayern).
RedBavarian
geronimo (c)
ribery
Emir_Zenica
Vom Jäger zum Gejagten
Najjači smo!!!dubioza je napisao/la:to je najmanji problem ko ce biti kapiten, vazno je da smo mi na okupu i spremni za nove pobijedeZagor je napisao/la:Mislish United
Zagor
Dubioza (c)
bayer04
Predajem kapitensku traku dubiozi !![]()
![]()
mozel se prijavit?! 
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=160neOX je napisao/la:mozel se prijavit?!
Jedini uvjet je da budeš redovan član foruma i da poštuješ pravila koja nalaže SportSport.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- RK Gradacac
- Kontakt:
Bistrikboy, eliminator, sta je s nama hocemo li se blamirati jos jednu sezonu??? 
010 ISN'T JUST A CODE
- bistrikboy
- Kontakt:
Naravno,eliminator je aktivan ali ne pise komentare u posljednje vrijeme,valjda hoce i on...RK Gradacac je napisao/la:Bistrikboy, eliminator, sta je s nama hocemo li se blamirati jos jednu sezonu???
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- RK Gradacac
- Kontakt:
Cuj naravno, necemo se blamirat vise! Sljedece sezone titula 
010 ISN'T JUST A CODE
Jesmo optimisti, ko i u Želji...Samo titula nas zanima, aaaRK Gradacac je napisao/la:Cuj naravno, necemo se blamirat vise! Sljedece sezone titula
More, samo je li ziv ovaj emir?geronimo je napisao/la:Ako se sta ne dogodi, ako nas zlo ne pogodi....mogli bi u istom sastavu istrcati na zeleni travnjak.![]()
Znaci, zasad postava ista, ali mijenjamo naziv tima. Hocu da se zovemo RedBavarian (umjesto FC Bayern).![]()
RedBavarian
geronimo (c)
ribery
Emir_Zenica
I hocel biti dvije lige ili ostati ona jedna,posto se slabo prijavljuju nesto. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- RK Gradacac
- Kontakt:
Okani se ba ZELJE svega ti!Knele je napisao/la:Jesmo optimisti, ko i u Želji...Samo titula nas zanima, aaaRK Gradacac je napisao/la:Cuj naravno, necemo se blamirat vise! Sljedece sezone titula
010 ISN'T JUST A CODE
Uredu, nemoj me više citirati, neću ni ja tebe. Nemam ništa protiv Želje, ali ponekad se moraju oči naširoko otvoriti. Dosta je bilo mraka na očima.RK Gradacac je napisao/la:Okani se ba ZELJE svega ti!Knele je napisao/la:Jesmo optimisti, ko i u Želji...Samo titula nas zanima, aaaRK Gradacac je napisao/la:Cuj naravno, necemo se blamirat vise! Sljedece sezone titula
- RK Gradacac
- Kontakt:
Tvoj post vezan za Zelju na ovoj temi je cista provokacija, ne vidim iz kojeg drugog razloga bi to pisao 
Meni su oci otvorene, ja nit sam upao u euforiju nit pisem euforicne postove a zaista i ne vidim mjesta euforiji... nista se posebno nije dogodilo...
Meni su oci otvorene, ja nit sam upao u euforiju nit pisem euforicne postove a zaista i ne vidim mjesta euforiji... nista se posebno nije dogodilo...
010 ISN'T JUST A CODE
- bistrikboy
- Kontakt:
Knele skida mrak sa ociju
Imamo li dovoljno ekipa da se napravi i 2.liga
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
prijavljujem tim GONGASHI igraci:fifa09,deyo,el fighter
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
- adnan_nanda
- Kontakt:
eto i el-fighter nasao klub,nece morati vise u tudjim da tipuje

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Nakon loše sezone spam se vraća nikad jači i ovaj put idu na titulu. Molim svoje igrače da mi se jave preko pp da se nešto dogovorimo.
Hhahahhahaadnan_nanda je napisao/la:eto i el-fighter nasao klub,nece morati vise u tudjim da tipuje![]()
RK Gradačac, izvini, nije namjerno i nije bilo s namjerom provokacije. Doduše, tema je SportSport.ba liga, ne vidim potrebu pisati o Želji.
Sljedeće sezone ide se na dvije lige (Premijer Liga i Prva Liga) sa po 6-8-10 ili 12 timova. Ovisno o broju ekipa.
Ma kakva druga liga. Jedino da se naprave dvije prve. Bilo bi bez veze da ekipa iz druge lige ima više bodova od ekipe iz prve...bistrikboy je napisao/la:Knele skida mrak sa ociju![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.