NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ne kontam, pa sta sad s tim? I ja volim vidjeti da BH klubovi napreduju u Europi, jer dizu drzavni koeficijent sto i nama ide u prilog naravno, kakvo je nasladjivanje oko ovoga, onoga, sta koga boli, ili ne boli. I sta sad? Kakve to veze ima sa bilo cijom ''lipom'' ili ''jedinom''? To je intimna, osobna stvar svakog pojedinca, nepromjenjiva i NITKO nema pravo to omalozavati ili nesto deseto. Nigdje veze, djeca.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 30 jun 2011, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
Momci srećno ekipi večeras, vjerujem da ćete vi dobro odigrati samo kao i prošlih god. sa slovencima. Samo me malo buni taj njihov remi sa Partizanom, da li su se pojačali ili šta već.
Vidjećemo, sve u svemu, mnogo sreće
Vidjećemo, sve u svemu, mnogo sreće
I onda kažu mi provociramo???pa šta ste se svezali za koga igramo,igramo za sebe,naravno tako i za BiH,za bolji koeficijent....okanite se toga više,mogla bi kiša 
- crvenocrni
- Kontakt:
Ma manite se ovih provokacija, svako ima pravo navijat kako i za koga hoće.
Sretno Širokom noćas i da podere ove janeze
Sretno Širokom noćas i da podere ove janeze
- Crni gavran
- Kontakt:
I ja pozdravljam nas Siroki Brijeg, sa zeljom da nas sto bolje predstavi u Evropi. Iskreni pozdrav iz Zenice 
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Sretno do pobjede,razbijte te janeze. Za dobrobit i nasih klubova kao i nase zemlje!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ja sam ponosan na svog djeda i ocazohar22 je napisao/la:pa da,djed petokraku, otac ljiljane, ti sutra eu zvjezdice ili nesto trece..FK Sarajevo je napisao/la: Ama kakve KOKICE![]()
.Djed mi je nosio crvenu petokraku
.
odnosno "kako vitar zapuše"
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
ŠB_Fidelis je napisao/la:Plemic... Da, ali samo od nekih. Ma vraga bi on imao ponudu od milijun eura da on nije igrac Hajduka, i to i sam znas.Naravno da mu je pomoglo igrati u Zrinjskom, pa to bi po meni trebao svaki mladi igrac, na posudbe ovamo, iz ovih ajmo reci vecih klubova u HR, jer ostvaruje kontinuitet igara prije povratka u maticni klub. Doduse, jebga, sta je Zrinjski na kraju od toga dobio? Nista. Naravno da je puno veci gubitak SVOG igraca koji je mozda mogao isto tako izboriti pravu priliku. Ali, nemoj sad fantazirati da bi on dobio ponudu od milijun eura kao igrac Zrinjskog. A ne ne. To zaboravi. Nisu ljudi glupi. Shvacaju da bi zrinjski pristao na dosta manje od tog iznosa. Moraju. E pa, u tom momentu stupa Široki, koji moze ipak malo vise zahtijevati, plus Dinamo, gdje ti mozes jos igraca vezati postotkom iduceg transfera, a em sto ako si dobar Mamic ce te prodati za milijune, jer Dinamo to moze. Mislim, valjda si shvatio sta hocu da kazem, ne mozes ti usporediti ta dva igraca, ne dolaze iz iste lige, nije isti renome tih liga, i dzaba je malom da je i duplo bolji od Lendrica, on taj novac ne bi dobio igrajuci za Zrinjski, Široki, ili slicno u BiH. To je tako. No, na ovaj nacin se puno toga moze drugacije odraditi. U tome je cijela bit.
A sad, Peko, heh, s Blata mali? Jebga, i on je ''nas'', pa eto, malo tamo, malo ovamo, i on ti je upravo cisti primjer sto ja rekoh ode nizasto, i nikad ga vise vidio nisi. A ovako ti bar dobivas novac, pa odvukao ga on ili ne. A odvuce li ga, bar si dobio nesto novca, a ne da ti jednostavno jedno jutro se ne pojavi na treningu, nego u Zagrebu. Valjda sad shvacas poantu, ja ti ne mogu jednostavnije objasniti.
fond solidarnosti,era platinija je donjela ovaj zakon...do kraja zivota klub dobija 0,5 % transfera(svakog) ako je igrac do 23.godine proveo miminum 1(jednu)sezonu u klubu....znaci do kraja zivota Modricev svaki transfer od btto ugovora Zrinjski ima 0,5% prosle godine 100.000 eura a sada ako potpise i kafd potpise novi cca 330.000 eura pa tako i od Lendrica...do kraja zivota !!! PROVJERI 100% ISTINA zivili
- nostradamus
Sretno Sirokom veceras .A ja garantujem da SIROKI IGRA ZA MENE,a svima koji s tim imaju nekih problema predlazem da lijepo uplate kladionicu,stave keca i svi problemi rjeseni.JBG danas se najbolje navija za pare....
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ajmo, otvorite bosanskohercegovačke nastupe u Europi pobjedom protiv meni nedragih Slovenaca. 
Hayley <3
Puno srece veceras....
- spielführer_21
- Kontakt:
Ja nisam igrao kladionicu, ali opet sretno Širokom...nostradamus je napisao/la:Sretno Sirokom veceras .A ja garantujem da SIROKI IGRA ZA MENE,a svima koji s tim imaju nekih problema predlazem da lijepo uplate kladionicu,stave keca i svi problemi rjeseni.JBG danas se najbolje navija za pare....
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Jel vec neko od vas zna kako pocetni sastav izgleda?
http://uefa.com/uefaeuropaleague/season ... index.htmlGelsenkirchenTuzla je napisao/la:Jel vec neko od vas zna kako pocetni sastav izgleda?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Puno Srece veceras 
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
link?
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22, Samba71 i 14 gostiju.