jes al u qrcu stanic je za njeg maradonaDecko s tribine je napisao/la:mozemo se mi smijati kuduz je za stanica izmislio fudbal, ima prenos na ****KB-TM87 je napisao/la:Čuj Kuduzović, grohotom se smijemDecko s tribine je napisao/la:Kada bi doveli Mujkica iz Slobode, Kuduzovica iz Celika, Kerlu ili Jesea prosetali bi se nasom ligom...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- eliminator
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Maribor - Zeljo 2:1 22'
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
-
Decko s tribine
- Kontakt:
treba biti realan, najbolje je rjesenje za lijevog bekaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kuduzovic je vec imao šansu
- eliminator
- Kontakt:
sta ti dodje kuduzovic ?Decko s tribine je napisao/la:treba biti realan, najbolje je rjesenje za lijevog bekaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kuduzovic je vec imao šansu
-
amarpustahija
- Kontakt:
Reko je Gospodar familije " Rezultat nije u prvom planu " 
-
Decko s tribine
- Kontakt:
hahahha meni nista, gledam realno, za dva minuta dva gola, ovo ne valjaeliminator je napisao/la:sta ti dodje kuduzovic ?Decko s tribine je napisao/la:treba biti realan, najbolje je rjesenje za lijevog bekaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kuduzovic je vec imao šansu
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hoce nazor preko foruma da ga tivra u zeljueliminator je napisao/la:sta ti dodje kuduzovic ?Decko s tribine je napisao/la:treba biti realan, najbolje je rjesenje za lijevog bekaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kuduzovic je vec imao šansu
Za zivot cijeli!
2-1 ****
-
Decko s tribine
- Kontakt:
zamalo 2 2 i da opet bude adilovic hihihinime_tm87 je napisao/la:2-1 ****
Odvratan je bio prema našim igračima u Zenici (prvenstvo),eliminator je napisao/la:sta ti dodje kuduzovic ?Decko s tribine je napisao/la:treba biti realan, najbolje je rjesenje za lijevog bekaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kuduzovic je vec imao šansu
al' et.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
igrač Maribora neometa glavom sa 5 metara pogađa za izednačenje.
ccc eto vam karić u petercu golman sve mora kupiti
(naravno odbrana nije ništa manje kriva) 
ccc eto vam karić u petercu golman sve mora kupiti
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
-
samir-tm87
- Kontakt:
diego_TM je napisao/la:igrač Maribora neometa glavom sa 5 metara pogađa za izednačenje.
ccc eto vam karić u petercu golman sve mora kupiti(naravno odbrana nije ništa manje kriva)
jbG.....SAmo gdje vi to pratite bgt recite mi da ija pratim...!!!!!
-
Decko s tribine
- Kontakt:
imate na **** tekstualni prenosMaJaBa je napisao/la:ljudi gdje pratite to,dajte link ili nesto
34. min.: Stativa za Željezničar. Nakon što je sjajno presjekao napada, te prešao dva igrača Maribora Edin Višća je sa 16 metara sjajno gađao donji desni ugao, ali stativa je bila saveznik protivničkog golmana.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ok,hvalaDecko s tribine je napisao/la:imate na **** tekstualni prenosMaJaBa je napisao/la:ljudi gdje pratite to,dajte link ili nesto
Željezničar za život cijeli.
Stativa Višće 
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm, LukavacBHF i 44 gosta.