Čita se čita, ali ja ga eto prokuži po njegovom pisanju riječi da je TKC zapravo Sejfić, da je ući u 12 bez znoja, što bi Đuro rek'o How Yes No...

[/quote]
Joj vi stvarno niste normalni plujete na svakog ko je sljedici na redu Sinanovic, Preldzic, Begic,Ibrahimovic. Je li se mora igrati za bosansku representaciju da pokazes da si "Veliki Bosanski Patriot"
. Bosanski savez je korumpiran, multietnicki, nema para, ne sposoban. Treneri, igraci, klubovi se u Bosni biraju po nacionalnim kljucem. Ti pravoslavci i katolici koji igraju za repku igraju zato sto Hrvatska i Srpska nije i tjela. Bosna nije jedna zemlja za vas ko to ne zna.
Jeste da srce kuca za Bosnu od ovi igraca ali nasi igraci isto imaju pamet. A na drugoj strani mogu igrati za reprezentaciju koja ima sve sto nasa nema. I ja sam 100 posto siguran kad Bosna unide u Evropskoj Uniji niko od vas "Veliki Bosanaca" nece ostati u Bosni.[/quote]
Ismete opet ti preporucujem idi igraj treniraj da udjes u 12 ne po forumu

cuj savez nam multietnicki , pa Ismete mi smo drzava tri naroda moramo multi -kulti da budemo . A te gore sto si nabrojao to nijedan nije Bosanac neko izdajice i osobe niskog morala , osobe kojima je stalo do para samo a ne do repke , tako da Ismete idi u Tursku ako ti se svidja nemoj nas smarati . A ti pravoslavci i katolici Ismete vise vole BiH od tebe , da ne nabrajem od Nemanje Gordica , Feliksa Kojadinovica , itd. Ismete , ismete nemoj se dalje provaljivati i , nisam znao da si vidovita dzemila pa da znas ko ce ostati , ko nece u BiH , niti to ne mozes da znas . Ismete crni nemoj dalje
I jos nesto ismete ako si patriota moras igrati za repku

Isprali te turci pravo