FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jese danas bio na tribinama psmatro utakmicu! eto ga i on je dosao u veliki klub! Titula je nasa!
Ali zato pretpostavljam da te oni koji pišu o PRINOVAMA a isto tako ih nikad u životu nisu gledali ne nerviraju jer si i ti MOŽDA jedan od njih.Elegant je napisao/la:Kako me nerviraju ovi kriticari, niste ni gledali utakmicu a znate kako je ko odigrao.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Ma daj slike da vidim te dresove
Nadam se da ce Jese ako Bog da potpisati i odraditi pripreme!

Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 30 jun 2011, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
VEDRAN JESE POTPISUJE ZA ZELJEZNICAR I JOS JEDAN IGRAC JAKO POZNAT JE U FAZI PREGOVORA. ETO SVJEZE INFORMACIJE 

-
- Kontakt:
Masala, masala, samo tako, briga manje, ko li je taj drugi igrac ???Pirke_TM87 je napisao/la:VEDRAN JESE POTPISUJE ZA ZELJEZNICAR I JOS JEDAN IGRAC JAKO POZNAT JE U FAZI PREGOVORA. ETO SVJEZE INFORMACIJE

- eliminator
- Kontakt:
kuduzovicDecko s tribine je napisao/la:Masala, masala, samo tako, briga manje, ko li je taj drugi igrac ???Pirke_TM87 je napisao/la:VEDRAN JESE POTPISUJE ZA ZELJEZNICAR I JOS JEDAN IGRAC JAKO POZNAT JE U FAZI PREGOVORA. ETO SVJEZE INFORMACIJE

-
- Kontakt:
hahahahhaha, e jbg sad, pa i pelak se drzao za muda i provocirao nas, jedan mudrinic dizao 3 prsta prema sjeveru pa dodjose u zeljueliminator je napisao/la:kuduzovicDecko s tribine je napisao/la:Masala, masala, samo tako, briga manje, ko li je taj drugi igrac ???Pirke_TM87 je napisao/la:VEDRAN JESE POTPISUJE ZA ZELJEZNICAR I JOS JEDAN IGRAC JAKO POZNAT JE U FAZI PREGOVORA. ETO SVJEZE INFORMACIJE![]()
- Curva_SUD
- Kontakt:
ne kritikujte ba nikog sta vam je ba?
jel vi mislite da ste bolji od karica... itd itd...
ako mislite da ste bolji eno ga uprava kod osima pokazi sta znas....
dosao je bukvic pa neznamo kakav je.... dal je on ulazio???
jel vi mislite da ste bolji od karica... itd itd...
ako mislite da ste bolji eno ga uprava kod osima pokazi sta znas....
dosao je bukvic pa neznamo kakav je.... dal je on ulazio???
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
najjače mi je što niko nije mogao pogledati ni inserte sa utakmice, a pojedinci svejedno znaju kako je ko igrao 

pu, pu ... pomjeri se s mjesta....eliminator je napisao/la:kuduzovicDecko s tribine je napisao/la:Masala, masala, samo tako, briga manje, ko li je taj drugi igrac ???Pirke_TM87 je napisao/la:VEDRAN JESE POTPISUJE ZA ZELJEZNICAR I JOS JEDAN IGRAC JAKO POZNAT JE U FAZI PREGOVORA. ETO SVJEZE INFORMACIJE![]()

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
-
- Kontakt:
Odbrana ce biti betonCurva_SUD je napisao/la:Odbrana nas je*e :/

Definitivno je uprkos silnom kritikama ova uprava podigla organizaciju Želje na jedan nivo više.Kad kažem uprava tu mislim na sve.Ne izdvajam nikoga jer ni Osim ne bi mogao sam bez logistike.Pripreme u Sloveniji mi daju za pravo da se nadam da će Željo biti još bolji u narednoj sezoni.Slovenija očito nudi kvalitetne sparing partnere.Odbrana me brine ,zna se gdje smo tanki i valjda ćemo se tu pokriti.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I ja samo čekam da neko postavi neku sliku, da vidim te dresove više 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
lisander je napisao/la:Sjebali smo se sto smo Mesica nogirali, mogo je uskocit kad se neko povrijedi li kartonira, al i ovako je dobro, izgleda da se osjeti lazin nedostatak u skok igiri pogotovo u odbrani, sve u svemu prva provjera za petColo Colo je napisao/la:Prva pripremna utakmica nije loše, Maribor je dobio prošle godine Palermo 3:2. Treba nam iskusan i provjeren štoper, a ne Kuduzović kad se sjetim kad je dao gol i skinuo dres da proslavi sa navijačima,a raja mu sve po spisku![]()
![]()
Haj' svega ti suti, cuj nedostaje Lazo ! Kome nedostaje nek ga kuci nosi. Zadovoljan sam ucinkom u napadu stvarno. Znaci sva tri igraca nova, Selimovic, Adilovic i Cirso dali golove i samo nek nastave. Odbranu cemo pojacati sigurno. Nasi su to veceras vidjeli i sigurno necemo ostati samo na ovim igracima, znaci dovest cemo nekoga 99,99 %. Ko ce to biti ja mislim da niko ne zna, najmanje popularni "insajderi". Zeba majstor koliko vidim, odradio svoj posao 100 % ucinkom. Jos samo odbrana (i golman je odbrana) i BETON SMO! Necu se bojati toliko ni Šerifa ako ovako nastave iako sam do sada bio skeptičan. Znači još uvijek sam dok ne pojačamo odbranu, a onda ću imati pravo da se nadam nečemu. Da što više napunimo Koševo ! Sretno nam protiv Šturma !
Osim - drugo ime za Želju !
- Curva_SUD
- Kontakt:
Pirke_TM87 je napisao/la:Odbrana ce biti betonCurva_SUD je napisao/la:Odbrana nas je*e :/Ne sekiraj se...
![]()
![]()
samo da dovedu tu odbranu do 14...

...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
-
- Kontakt:
Kace ove slike vise 

Jel ovo jos jedna u nizu supljiPirke_TM87 je napisao/la:VEDRAN JESE POTPISUJE ZA ZELJEZNICAR I JOS JEDAN IGRAC JAKO POZNAT JE U FAZI PREGOVORA. ETO SVJEZE INFORMACIJE

(caps off)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Jel Torlak ?Elegant je napisao/la:Jel ovo jos jedna u nizu supljiPirke_TM87 je napisao/la:VEDRAN JESE POTPISUJE ZA ZELJEZNICAR I JOS JEDAN IGRAC JAKO POZNAT JE U FAZI PREGOVORA. ETO SVJEZE INFORMACIJE
(caps off)