Nisu danas igrali u novim dresovima. Mali Ramić je igrao u Ćulumovom pa su zato svi prenijeli da je Ćulum dao drugi gol. Nisu otštampana imena i sponzori na ovim novim dresovima još.amarpustahija je napisao/la:Kace ove slike vise
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Izgleda vam ova odbrana slaba nije ni čudo što amar pogide da dovede torlaka
- scootyTM87
- Kontakt:
Jestesamosarajvo je napisao/la:Jel Torlak ?Elegant je napisao/la:Jel ovo jos jedna u nizu supljiPirke_TM87 je napisao/la:VEDRAN JESE POTPISUJE ZA ZELJEZNICAR I JOS JEDAN IGRAC JAKO POZNAT JE U FAZI PREGOVORA. ETO SVJEZE INFORMACIJE
(caps off)![]()

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
Je li vi ozbiljno?Torlak nikada ali nikada nebi prešao kod nas.zizinjo je napisao/la:Izgleda vam ova odbrana slaba nije ni čudo što amar pogide da dovede torlaka
FEDERER= KLOC
neko iz sprdnje pomeno torlaka i sad se mahala o tom... nidje vezeIker C je napisao/la:Je li vi ozbiljno?Torlak nikada ali nikada nebi prešao kod nas.zizinjo je napisao/la:Izgleda vam ova odbrana slaba nije ni čudo što amar pogide da dovede torlaka
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
to isto k'o ono kad je buba treb'o lafo kod njih...
ovo za Jesa izgleda da nije suplja jer je bio na tekmi i gledo s tribine...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Nije iz sprdnje,jel ima istine u tome o interesovanju Osima za Sedinanick je napisao/la:neko iz sprdnje pomeno torlaka i sad se mahala o tom... nidje vezeIker C je napisao/la:Je li vi ozbiljno?Torlak nikada ali nikada nebi prešao kod nas.zizinjo je napisao/la:Izgleda vam ova odbrana slaba nije ni čudo što amar pogide da dovede torlaka
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Ovdje da napises da Terry dolazi, pocelo bi se raspravljati hoce li, nece li. Bi on, al' mu ne da Abramovich itd.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Dobar je Torlak igrac ala seljak iz udzbenika.Jes super pojacanje ja se nadam da je ovaj drugi ljevo krilo.
svoj ti pos'o !
- Curva_SUD
- Kontakt:
Jese vjerovatno dolazi sigurno nije sjedio na tribinama da gleda Maribor...
samo da se dogovore
nadam se da Osim nece pametovat pa da usere nesto
momak dobro igra

samo da se dogovore
nadam se da Osim nece pametovat pa da usere nesto

...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
hoće on, al' ga amar nećezlaya_tm87 je napisao/la:Ovdje da napises da Terry dolazi, pocelo bi se raspravljati hoce li, nece li. Bi on, al' mu ne da Abramovich itd.

Mozda ima istine sto se tice Torlaka, ugovor mu je do 30.06.2011(prema TM) to jest do danas, dali ce produziti ugovor ili ce doci kod nas ili mozda naci sta u inostranstvu to ne znam, ipak je bio jedan od najboljih igraca prethodne sezone u Sarajevu, nama bi odlicno dosao jos kad bi Jese potpiso imali bi dva odlicna stopera a Nyema beka da igra mislim da je na toj poziciji cak i bolji, da vise ne gledam Stanica (nemam nista protiv momka cak ga licno poznajem, ali ipak mislim da nam treba neko kvalitetniji ukoliko hocemo sta da pokazemo u Europi) I Imali bi odlicnu odbranu!
odličan je on igrač za našu ligu, jedan od najboljih, al' mislim stvarno da to nema šanse.
Vama nikad dosta. Ješe nikad bliži potpisu, odma neko morao spomenuti i Torlaka
Što se tiče prijateljske utakmice, ne mogu neki dati sud. Ono što mi je drago jeste da su golove dali napadači, da je Zeba sve asistencije pokupio i da je i sam Osim poprilično zadovoljan. Izgleda da ćemo ipak do 7. jula dovesti još 1-2 odbrambena igrača

Što se tiče prijateljske utakmice, ne mogu neki dati sud. Ono što mi je drago jeste da su golove dali napadači, da je Zeba sve asistencije pokupio i da je i sam Osim poprilično zadovoljan. Izgleda da ćemo ipak do 7. jula dovesti još 1-2 odbrambena igrača
fino fino!..Pirke_TM87 je napisao/la:VEDRAN JESE POTPISUJE ZA ZELJEZNICAR I JOS JEDAN IGRAC JAKO POZNAT JE U FAZI PREGOVORA. ETO SVJEZE INFORMACIJE
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
on ti je hetjerHareTM je napisao/la:koje taj jese? odakle je on
Za zivot cijeli!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:on ti je hetjerHareTM je napisao/la:koje taj jese? odakle je on

Željezničar za život cijeli.
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:on ti je hetjerHareTM je napisao/la:koje taj jese? odakle je on

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...