NK Široki Brijeg

Principatus
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Principatus » 30 jun 2011, 22:54

Back to topic: Kao sto jedan momak rece, zabiti gol i zatvoriti se. Ali u Sloveniji mora biti jasno vise zelje za pobjedom, neki sistem u igri naprijed, dinamika. Nema veze sto se ide u goste, jer se kod nas ionako suvise pridodaje znacaj tome gdje se igra utakmica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jun 2011, 22:55

Kako su ušli u Evropu, tako će i izaći iz nje...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 30 jun 2011, 22:55

Malo na temu i bit ove teme a to je utakmica nogometna koja je odigrana u hercegovackom malenom mjestu pod kisovitim uvijetima obe su momcadi bile previse oprezne i trome,problem sirokog sto nije malo ofanzivniji bio jer kad je god pritisnuo zadnju liniju olimpije imao je polupriliku ,takodjer greska igranje roskama umjesto Vareje koji je brzi i nogometno pametniji,od kad je dijete napravio onoj sankerici u restoranu nije odigrao utakmice da valja,stas moras je zenit kad je trudna ,forma ocigledno zbog toga padne ali salu na stranu ,momka treba forsirati vise ,Wagner solidan .
Kao sto bi Suko rekao nakon svega najpostenije je nerjeseno,mada sam misljenja da Siroki ove janeze moze izbaciti!

Virtual-zato su tvoji lani izisli exspresno! :lol:
Zadnja izmjena: mostarskiplemic, dana/u 30 jun 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 jun 2011, 22:56

Iskreno mislim da ce Siroki da izgubi u Sloveniji, jako losa igra.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jun 2011, 22:57

Strasno los Siroki,moralo je ovo mnogo bolje,pogotovo sto ni Olimpija nije odigrala neku velicanstvenu utakmicu.Desna strana skroz losa,ovaj desni bek veoma malo u napadu,na drugoj strani Bertosa ko nesta i pokusavao ali nema centarsut iz trka nikako,svaki mu je bio los.
Bilo je nekoliko nagovestaja lepih akcija kod Sirokog,ali su petljali ili su bili brzopleti na 30 metara od gola,i sve je to propadalo.
Morace se Siroki mnogo vise potruditi na Stozicama ako misli ici dalje,ovakvom igrom nece stici do toga cilja.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 30 jun 2011, 23:04

Ljudi nije da vas nevolim ali danas ste odigrali jako losu utakmicu a pred kraj ste imali i igraca manje! Imate velike sanse da izgubite u sloveniji zato trenirajte i poboljsajte se ! SRETNO U SLOVENIJI :D
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 jun 2011, 23:05

Virtu4l je napisao/la:Kako su ušli u Evropu, tako će i izaći iz nje...
...i gore :lol:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 jun 2011, 23:12

Moj dojam je da je Široki bio bolji, ne toliko kao prošle godine, ali da su mogli i trebali dobiti. Onaj retard nije morao dvojicu slagati pa pucati, nego je to trebalo isprve. Pa ona šansa kad je ubačena lopta na prvu stativu, i još neke dobre kombinacije i ubacivanja. No nije bilo nikoga da pospremi loptu u gol.

Ali očekujem prolaz pobjedom u Ljubljani, mislim da je ova ekipa kvalitetnija od Olimpije i da će proći dalje.
Hayley <3

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 jun 2011, 23:12

Jeste me razočarali
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

um94
Kontakt:

Post Postao/la um94 » 30 jun 2011, 23:14

jos vas jednom uvjeravam da prolaze za tjedan dana !

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 30 jun 2011, 23:15

Bez obzira na 0:0 i lošu igru, vi prolazite Olimpiju!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 30 jun 2011, 23:18

A nezz za prolazak,niej ni Olimpija impresionirala....ovo je našem golmanu bila tek 2. utakmica i dosta se nesiguran činio,Roskam nemre mrdnut,Wagner se previše poigravao...ja kažem da je Baka bio na klupi ovo završilo 3,4-0 a dok je ovi Duduk,teško...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 jun 2011, 23:19

Dabar je napisao/la:A nezz za prolazak,niej ni Olimpija impresionirala....ovo je našem golmanu bila tek 2. utakmica i dosta se nesiguran činio,Roskam nemre mrdnut,Wagner se previše poigravao...ja kažem da je Baka bio na klupi ovo završilo 3,4-0 a dok je ovi Duduk,teško...
Da, zašto se ovog lika dovelo opet?
Hayley <3

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 30 jun 2011, 23:23

U sirokom uvijek mora biti trener da izvinete pic... koja ce slusati Miju ,jer "kad budne" odlucuje tko ce igrati i koliko,jos sad kad se maminjo uplete,sto ne igra ovaj,sto ne igra onaj bit ce tu svega,mozete se vi pravdati da niste postali filijala al svi sportski mediji danas prenose vijesti i naslovnice su vecinom da je NK Siroki postao filijala na 10 godina!
Moj Mijo jesu te preveslali,ali vrijeme ce pokazati sve,nije narod u gradu na Listici retardiran ,podrska je nikakva klubu koji prati 200 injak zadrtih navijaca ,sve to zbog đenerala a jos vas sada i proda ...drzte se vi kosarke!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 30 jun 2011, 23:23

badblueboylivno je napisao/la:
Dabar je napisao/la:A nezz za prolazak,niej ni Olimpija impresionirala....ovo je našem golmanu bila tek 2. utakmica i dosta se nesiguran činio,Roskam nemre mrdnut,Wagner se previše poigravao...ja kažem da je Baka bio na klupi ovo završilo 3,4-0 a dok je ovi Duduk,teško...
Da, zašto se ovog lika dovelo opet?
Nezz,možda zato da mogu manipulirati sa njim,da mu mogu slagati momčad....jbg uvijek naopako,sasvim solidna ekipa se može sastavit od ovih igrača,vcrs je falilo malo više agresivnosti,borbe,ali šta ćeš kad Duduk nezna ni zagalamiti ;)

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 30 jun 2011, 23:26

mostarskiplemic je napisao/la:U sirokom uvijek mora biti trener da izvinete pic... koja ce slusati Miju ,jer "kad budne" odlucuje tko ce igrati i koliko,jos sad kad se maminjo uplete,sto ne igra ovaj,sto ne igra onaj bit ce tu svega,mozete se vi pravdati da niste postali filijala al svi sportski mediji danas prenose vijesti i naslovnice su vecinom da je NK Siroki postao filijala na 10 godina!
Moj Mijo jesu te preveslali,ali vrijeme ce pokazati sve,nije narod u gradu na Listici retardiran ,podrska je nikakva klubu koji prati 200 injak zadrtih navijaca ,sve to zbog đenerala a jos vas sada i proda ...drzte se vi kosarke!
A vas prati 300,molim te ne k.enjaj,Barbariću i Sliškoviću Mijo nije smio slagati momčad..a to filijala,pa gluup si ko kotač,znaš li ti da se neki tekst more preuzeti sa drugog portala...tako i ovo --- SPAM --- objavio,onda cigani mostarski kopirali....

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 30 jun 2011, 23:30

Dobro Dabre sta se palis,samo sam ti iznijeo cinjenice,ako sada ispadnete nece ni tih 200 tinjak gledatelja biti,nisam jednom na Pecari bio kao sportski djelatnik.
Problem je taj sto se ni Barbaric ni Sliskovic(mostarski cigani) nisu zadrzali jer su vidjeli sto se desava u klubu,da odredjeni igraci moraju igrati pogotovo koji imaju ugovore sa Naletilicem i jos jednom agencijom u kojoj Mijo ima postotak od prodaje igrac...to zna mostarski cigan a tebi klub pred nosom pa nemas pojma,

PS: imas na index hr. velikim slovima ti pise FILIJALA!
Zadnja izmjena: mostarskiplemic, dana/u 30 jun 2011, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 30 jun 2011, 23:31

mostarskiplemic je napisao/la:Dobro Dabre sta se palis,samo sam ti iznijeo cinjenice,ako sada ispadnete nece ni tih 200 tinjak gledatelja biti,nisam jednom na Pecari bio kao sportski djelatnik.
Problem je taj sto se ni Barbaric ni Sliskovic(mostarski cigani) nisu zadrzali jer su vidjeli sto se desava u klubu,da odredjeni igraci moraju igrati pogotovo koji imaju ugovore sa Naletilicem i jos jednom agencijom u kojoj Mijo ima postotak od prodaje igrac...to zna mostarski cigan a tebi klub pred nosom pa nemas pojma,
Aje sad kad sve znaš,odlepršaj...

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 30 jun 2011, 23:32

Informiraj se malo o svom klubu!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 30 jun 2011, 23:37

Slabo Siroki danas, ali bolje igraju u gostima tradicionalno u Evropi, pa cemo viditi za 7 dana!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ledara, tutankamon1905 i 18 gostiju.