Ni ja neznam nesta puno o njemuCurva_SUD je napisao/la:Šta je sa Bukvicem???
kakav je on?
mozel mjenjat karica?

Nego imali kakvih defanzivnih pojacanja odbrana nam nevalja nista sto moze biti veliki problem protiv Serifa !
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ni ja neznam nesta puno o njemuCurva_SUD je napisao/la:Šta je sa Bukvicem???
kakav je on?
mozel mjenjat karica?
The Maniacs '87 je napisao/la:Ni ja neznam nesta puno o njemuCurva_SUD je napisao/la:Šta je sa Bukvicem???
kakav je on?
mozel mjenjat karica?ali dobar je i Karić samo treba skinuti koju kilu i naviknuti se na igrace
posto ove sezone neznam jeli dvaput usao u igru!
Nego imali kakvih defanzivnih pojacanja odbrana nam nevalja nista sto moze biti veliki problem protiv Serifa !
Curva_SUD je napisao/la:The Maniacs '87 je napisao/la:Ni ja neznam nesta puno o njemuCurva_SUD je napisao/la:Šta je sa Bukvicem???
kakav je on?
mozel mjenjat karica?ali dobar je i Karić samo treba skinuti koju kilu i naviknuti se na igrace
posto ove sezone neznam jeli dvaput usao u igru!
cuo sam da ce do 7 jula doc dva odbrambrena nezna se ko su
sto se vise šuti to bolje
Vasa Ladacki je napisao/la:Utakmica u Sloveniji prema onom smecu od portala pravo interesantna i atraktivna bila. Drago mi je zbog napadaca da su napokon oni poceli davati golove. Adilovic, Selimovic i Ramic predstavili se u dobrom svjetlu i samo nek nastave tim tempom. Zeba maestralan, da hoce jos i na gostovanjima po BIH igrati ovako. Odbrana pravo losa, 3 gola nisu nimalo dobro, ali se ne brinem jer ce doci jos igraca i uigrati ce se oni najbolji. Sve u svemu zadovoljan prvom utakmicom, cak malo i pozitivno iznenadjen. Samo nemojte odmah izjave tipa kakav Sheriff, upucat cemo ih itd.. Optimista sam i ja, i prizeljkujem prolazak naravno, ali ostanite na zemlji, ovo su pripremne utakmice, ne mogu biti pravo mjerilo. Razocarati cete se na kraju ( ne dao Bog ), pa ce biti Amar ne zna, Adilovic kloc na pripremama zabija sad ne moze meda itd.. I haubica je gazio sve, pa ga nema nigdje sada .. Samo opusteno !
Drugo, ljudi moji ja ne znam samo kako neki od vas ovdje toliko mogu s.r.a.t, to je za nepovjerovati![]()
Doci ce ko treba doci, igrati ce ko treba igrati. Mi cemo navijati i bodriti ih, politika kluba nam ne treba ovdje. Valjda oni znaju bolje od nas, majku mu. Nijedan od vas nije gledao utakmicu a zalite se na neke igrace, prvenstveno Karica. Ne znam kako mozete na osnovu tekstualnog prenosa zakljuciti kako trebamo jos jednog golmana.
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !
Vjerujem da ce biti , neznam kako bi oni tamo " Šerifovci " gledati tekmustolica je napisao/la:hoce li biti prijenos zeljo-serif na bht1??????
ma dolaze serifovke na utakmicu imaju svoju koloniju po kiseljaku,vitezu,a bgm i na stupu.malo kod ede,malo vila,malo jocker...amarpustahija je napisao/la:Vjerujem da ce biti , neznam kako bi oni tamo " Šerifovci " gledati tekmustolica je napisao/la:hoce li biti prijenos zeljo-serif na bht1??????
ne moze se kontati dok se hejtujeHareTM je napisao/la:haha bajram serif
kontateli
Nijema i Jese(ako dodje) za smotu su fudbal izmislili.samosarajvo je napisao/la:Beze ja malo da unesem nemir sa Torlakom. Covjek je rekao kako ce prije prati sudje u kaficu nego igrati kod vas. Nemojte ovo smatrati uvredom nekom, covjek je samo rekao da mu ne pada na pamet. Ima 4-5 ponuda iz nase lige(pored vase) i 2-3 iz inostranstva ali ceka nasu upravu da produzi. Inace covjek je najbolji stoper lige(tvrdim), bar dok se Vule ne vrati u Pl BIH.
Najvjerovatnije ostaje kod vas.Imao je dobru ponudu iz Azerbejđana ali radi porodice i djevojke je odlučio da ostane u Sarajevu.samosarajvo je napisao/la:Beze ja malo da unesem nemir sa Torlakom. Covjek je rekao kako ce prije prati sudje u kaficu nego igrati kod vas. Nemojte ovo smatrati uvredom nekom, covjek je samo rekao da mu ne pada na pamet. Ima 4-5 ponuda iz nase lige(pored vase) i 2-3 iz inostranstva ali ceka nasu upravu da produzi. Inace covjek je najbolji stoper lige(tvrdim), bar dok se Vule ne vrati u Pl BIH.
Momak sad si me bas nasmijao. Neyma odigrao 3 utakmice i sad igracina. Mozda i jeste ali jos se on mora dokazat,bar cjelu ovu sezonu da odigra na extra nivou pa cemo pricat. Za Jesea nemam komentara. Dupovac ga u dzep moze strpat.kalimero je napisao/la:Nijema i Jese(ako dodje) za smotu su fudbal izmislili.samosarajvo je napisao/la:Beze ja malo da unesem nemir sa Torlakom. Covjek je rekao kako ce prije prati sudje u kaficu nego igrati kod vas. Nemojte ovo smatrati uvredom nekom, covjek je samo rekao da mu ne pada na pamet. Ima 4-5 ponuda iz nase lige(pored vase) i 2-3 iz inostranstva ali ceka nasu upravu da produzi. Inace covjek je najbolji stoper lige(tvrdim), bar dok se Vule ne vrati u Pl BIH.
Prodajem ja ovaj sal: http://i31.tinypic.com/300wbxs.jpgKB-TM87 je napisao/la:Ima li ko da bi prodao bar šal, bilo koji, i dux ako ima