FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

blueman-TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la blueman-TM87 » 08 jul 2009, 13:42

BiH-TiTo je napisao/la:
HordeZla je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:Smetljari (citaj pitari) se nasladjuju porazom svetog kluba u prijateljskoj utakmici, jadna majko. JOs jedan dokaz svog jada i cemera udbasa. Samo laganini, sad cete ispasti odma iz te fol evrope koja vam je uzgred namjestena, a onda vas mi karamo narednih 10 godina kao sto smo i ovaj zadnji derbi i samo vam jos jednom pokazali koliki ste k.... i sada i uvijek bili.
I ajd jednom zauvijek mars sa ove teme pacenici i kompleksasi
kosto mi vas zadnjih 10 godina jel??? ;)

pa dobro nama je europa namjestena,a vama opstanak u Ligi..... :lol:

STARI PITARI su bili vlasnici buregdzinica i ascinica a zna se ko je "cistio" :lol:

"udbasi" su postojali i postoje u redovima i jednih i drugih :idea:

Bilo bi dobro gledati i jakog ZEljU ali i jako SARAJEVO!

I na kraju zivcira me kada neko pise "ajde" i izostavlja slovo "H" tako VAZNO za drzavu BiH

Pozdrav
Zna se ko su udbaši,a za to čišćenje možda znaš iz ličnog iskustva ili ti je stari pitar pričao kako je čistio.
Halo ba kitari,odhebite više,kompleksaši,ovisnici o KLUBU tj. ŽELJEZNIČARU.
Vozdra ba
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 08 jul 2009, 13:46

HordeZla je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:Smetljari (citaj pitari) se nasladjuju porazom svetog kluba u prijateljskoj utakmici, jadna majko. JOs jedan dokaz svog jada i cemera udbasa. Samo laganini, sad cete ispasti odma iz te fol evrope koja vam je uzgred namjestena, a onda vas mi karamo narednih 10 godina kao sto smo i ovaj zadnji derbi i samo vam jos jednom pokazali koliki ste k.... i sada i uvijek bili.
I ajd jednom zauvijek mars sa ove teme pacenici i kompleksasi
kosto mi vas zadnjih 10 godina jel??? ;)

pa dobro nama je europa namjestena,a vama opstanak u Ligi..... :lol:

ma sta se ba nerviras radi njih. ne znaju sta ce od muke

vec 5 godina zavrsavaju iza nas na tabeli

proslo 15 bajrama od kako su prvaci bili(i to samo klubovi iz federacije)

13 bajrama od kako su igrali u evropi

krivo im je sto su iza nas na vjecnoj listi JUGOSLOVENSKE lige (cak i iza veleza)

i takodjer im je vokri sto je sarajevo prvo na vjecnoj listi BH lige
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 08 jul 2009, 13:50

Jest upravu si, sve nam je krivo. Eto sad kad znate ostavite nas na miru i ne pisite vise na ovoj temi. Moze li?
010 ISN'T JUST A CODE

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 08 jul 2009, 13:57

Da, vi ste prvi u svemu, sad razligu odavde, kao sto vam rece covjek. Et slozili smo se, ****.
Jel rade sta ovi moderatori?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 jul 2009, 14:23

moderatori su tu i rade svoj posao,teme na ovom forumu nisu zatvorenog tipa da samo pojedinci mogu pisati na nekim podforumima,svi mogu odgovarati na svaku temu samo je bitno da je njihov post u skladu sa pravilima foruma.ukoliko jeste,kao takav nema potrebe da bude obrisan.medjutim,svaka povreda pravila foruma ce biti sankcionisana,kao sto je i do sad bila.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 08 jul 2009, 14:28

Dobro to je ona priča treba navijati i za sarajevo i za želju i za olimpik i hrid to su sve sarajevski klubovi. Slažem se da ne treba iskazivati mržnju ni prema kome. Ali ja imam samo jedno srce i mogu voliti samo jedan klub, ovo pravi navijači razumiju.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 08 jul 2009, 14:31

FCS je napisao/la:Dobro to je ona priča treba navijati i za sarajevo i za želju i za olimpik i hrid to su sve sarajevski klubovi. Slažem se da ne treba iskazivati mržnju ni prema kome. Ali ja imam samo jedno srce i mogu voliti samo jedan klub, ovo pravi navijači razumiju.
To si upravu, al problem je sto mnogi ovdje vise mrze druge nego sto vole svoje :?
Ljubav radi mrznje... nidje veze :roll:
010 ISN'T JUST A CODE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jul 2009, 15:17

BiH-TiTo je napisao/la: STARI PITARI su bili vlasnici buregdzinica i ascinica a zna se ko je "cistio" :lol:
"udbasi" su postojali i postoje u redovima i jednih i drugih :idea:
Bilo bi dobro gledati i jakog ZEljU ali i jako SARAJEVO!
I na kraju zivcira me kada neko pise "ajde" i izostavlja slovo "H" tako VAZNO za drzavu BiH

Pozdrav
Ajde ne rise,doduse u vupra si bilo je vazno za BiH,jer bi BiH bila samo Bi,ili bi se zvala Bosna i ercegovina,zaista nevjerovatno vazno...

Nisam namjerno htio komentarisat nista sinoc a evo ni danas,ali ovaj poraz je doprinio da neki shvate da nama nije cilj titula,niti taj teret ova ekipa moze iznijeti,mora vam biti jasno da nekih zvucnih pojacanja nema nista do zime, jer priliv znacajne sume novca je,prema jednom covjeku iz uprave tek tamo u augustu/septembru,dalje Amar je svjesno izabrao Zrinjski zna da su najjaci da su u zavrsnoj fazi,htio je radi SEBE da spusti malo euforiju i gluposti,htio je igracima pokazati da trebaju raditi,a nama navijacima da se bavimo SVOJIM poslom,sto cemo svakako i raditi i radimo,mene ovaj poraz je jedino iznenadio zbog visine ipak 4 gola razlike je mnogo,Amarov komentar je bio "Ja im kazem na poluvremenu da se uozbilje,uvalice vam ljudi peticu..." neki to nisu shvatili ozbiljno,Amar ima lijek i za to ;)

Igracima se duguje od marta 2009;to su igraci potvrdili na sastanku sa UNFKŽ par dana prije derbija(ona utakmica u kojoj pitari nisu postigli gol vec 360 minuta)...

Prije tekme jucer su imali trening a onda su oko 14h poslani na spavanje,Amar naredio ako ikoga vidi na hodnicima moze ici doma...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jul 2009, 16:38

BiH-TiTo je napisao/la:"rise" ja na tebe....

Nadam se da ce babin amar uz podrsku njih i da napravi nesto ali vidjet ce mo
Razmislit cu malo vise o ovome slucaju,malo mi to brkovi i fazoni,bilici i tako....

Ciro legendo BOSANSKA!
Pismenost ti je jaca strana,svaka cast... ;)
Slabo koristis to H samo jednom u dvije recenice gdje ti je nestao patriotizam... :?: :D

csh sretan vam rođendan,nije malo 7 godina ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 08 jul 2009, 17:28

BiH-TiTo je napisao/la:Za "blueman" la la la la la

Moj otac navija za Sarajevo a moj Amidza koga sam volio kao mog oca je navijao za Zelju dok ja sam volim i jedne i druge.
Uvjek mi je bilo glupo vrijedjanje pitara i manijaka a sada to pocinje uzimati i neke druge konotacije poslije rata.....i ima jednu novu dimenziju mrznje a to mi smeta

Glupo je PITARE koji su nekada bili "krema" grada Sarajeva nazivati "smecem"
To moze samo neko ko nije autohtoni SARAJLIJA

I plus toga ostavi moju porodicu i mog oca na miru posto nemas pravo da me vrijedjas....ok?!

Kao prvo kažeš da te ne vrijeđam,a skontaj da si ti prvo mene uvrijedio sa tim čistačima.Drugo ovo "krema" mi se jako sviđa jer je pod znacima navoda ako ikako kontaš šta oni znače.I na kraju treće ne možeš govoriti ko je autohtoni Sarajlija jer ne znaš ni ko sam ni odakle sam.
Uglavnom skontaćeš nekad o čemu ti pričam.
Srdačan pozdrav

Prijatno
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 08 jul 2009, 18:50

Sta ba pricas ti? Kakav ba Ciro, jesi dobar ikako, ako neces da te vrijedjaju, sta pises onda koji **** ovdje, **** u skokovima. Ovi kitari ocam, pravi zohari, dobili ste klempu na grbavici, i na terenu i na tribinama, sta hocete vishe? Polahko dobit cete i u "Europi".

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 jul 2009, 19:24

kahih samo mentola ima po forumu, svaki dan neki novi i svaki put me sve vise i vise iznenade :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 jul 2009, 22:00

Ma kaka mi ide na nerve ove komsinice pa je.bo sta se koji qrac javljas na ovu temu jesmol se mi javljali kad vas je odzak naguzio 2-1 to jos gore nego 5-1...drugoligas haha ;)
i ponovo kazem nek vam vase cale trazi izgovor :lol:

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 08 jul 2009, 22:12

nime_tm87 je napisao/la:Ma kaka mi ide na nerve ove komsinice pa je.bo sta se koji qrac javljas na ovu temu jesmol se mi javljali kad vas je odzak naguzio 2-1 to jos gore nego 5-1...drugoligas haha ;)
samo se tjesi, i ja bi da sam na tvom mjestu.. :P :P

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 08 jul 2009, 22:46

e ma neka izgubi u ligi 20-0 Al s juga ce se pjesma opet cuti! TM`87 Do Groba .... i razligu sa nase teme !haj igramo se razlaza!~ :mrgreen:
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 08 jul 2009, 23:00

HordeZla je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Ma kaka mi ide na nerve ove komsinice pa je.bo sta se koji qrac javljas na ovu temu jesmol se mi javljali kad vas je odzak naguzio 2-1 to jos gore nego 5-1...drugoligas haha ;)
allo ba pitaru, procitaj ovo i razligu na svoju temu...zeljo je izgubio od zrinjskog visoko,al kad pogledas sta je osim rekao prije neg sto je otisao na pripreme i kad vidis da je zrinjski uigrana ekipa i ovo im je bila tekma pred predstojece natjecanje u euro kupovima...kad vidis sve u svemu trenutno su bolji i svaka im cast...a odzak....ccc...da ne govorim da se i oni spremaju u pohod na ewropu!!!!hahahahaha

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 08 jul 2009, 23:18

neOX je napisao/la:
HordeZla je napisao/la:
allo ba pitaru, procitaj ovo i razligu na svoju temu...zeljo je izgubio od zrinjskog visoko,al kad pogledas sta je osim rekao prije neg sto je otisao na pripreme i kad vidis da je zrinjski uigrana ekipa i ovo im je bila tekma pred predstojece natjecanje u euro kupovima...kad vidis sve u svemu trenutno su bolji i svaka im cast...a odzak....ccc...da ne govorim da se i oni spremaju u pohod na ewropu!!!!hahahahaha
ko i vi svake godine jel?? :lol: :lol: :lol: :lol:

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 08 jul 2009, 23:21

halo moderator sta cekas vise smiri ovo malo :shock:
Volim te Zeljo!!!

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 08 jul 2009, 23:34

e moderator mozel ko banovati ove hordase ili im zabranit ulazak na ovu temu nisu normalni glupi do bola
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

amel korman
Kontakt:

Post Postao/la amel korman » 08 jul 2009, 23:45

Navijam za Sarajevo,al sve ove tzv.mangupe preko interneta koji pisu stvari nevezane za temu(u ovom slucaju FK Zeljeznicar) sa ciljem da izazovu gnjev ostalih clanova foruma treba poslati po banane il u rudnik Banovici

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.