jao nmg da vjerujem da nije niko jazvina zvao :O ! Nas veliki potencijal i jos igra za mladu repku omGAlemC85 je napisao/la:evo sad pročitah na jednom portalu intervju mladog armina jazvina, kojeg niko nije zvao na početak priprema, jer je navodno odović rekao da ne računa na njega, e u p.m., taman kada se mislilo, da će naša djeca biti u krupnom planu, ovo se desi, pa nije valjda da se ostavlja mjesto nekom anonimusu umjesto jazvina, koji je naš veliki potencijal, e hebem ti ovakve postupke uprave....
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
ovo je jednostavno uništavanje karijere mladića, a što je još intresantnije, da je on nedavno postao mladi reprezentativac BiH i to sasvim zasluženo, pa jadan ne bio tanoviću, zar ne vidiš šta radite momku, hablečine jedne, nije odović mogao sam donijeti ovu odluku, neko ga je nasavjetovao, a ko, valjda će se uskoro saznati...
- neutralan__
- Kontakt:
Rođeni kakvo je stanje kod vas ? Jel ima nekih dobrih pojačanja ?
Jel se ide slijedeće sezone na vrh tabele ili opet grčevita borba za opstanak ?
Čujem otišao vam Gadžo,a niste ga trebali pustiti,jer prema onome što sam mogao vidjeti to je jedan od boljih igrača PL.
Čujem otišao vam Gadžo,a niste ga trebali pustiti,jer prema onome što sam mogao vidjeti to je jedan od boljih igrača PL.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
brate gadzo je bio na posudbi, a sto se tice sljedece sezone, govore da je borba za vrh, ali ja sam zadovoljan sredinom tabeleneutralan__ je napisao/la:Rođeni kakvo je stanje kod vas ? Jel ima nekih dobrih pojačanja ?

Jazvin se nešto žestoko posvađao s Odovićem, to mi je rekao neko blizak njemu. Probat ću još nešto saznati o tome prvom prilikom, možda i noćas poslije ponoći dođem s nekom informacijom o njemu i tom (ne)pozivu.
Who dares, wins !
-
- Kontakt:
Sta se on ima svadjat sa trenerom nema ni 20 godina. Tek izasao iz pelena on se svadja s trenerom. ccccc.NeToBoLa je napisao/la:Jazvin se nešto žestoko posvađao s Odovićem, to mi je rekao neko blizak njemu. Probat ću još nešto saznati o tome prvom prilikom, možda i noćas poslije ponoći dođem s nekom informacijom o njemu i tom (ne)pozivu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- neutralan__
- Kontakt:
Aha,a niste ga mogli nikako zadržati ? Hajde vrijeme je bilo da se stabilizujete i vratite u vrh tabele.vm22 je napisao/la:brate gadzo je bio na posudbi, a sto se tice sljedece sezone, govore da je borba za vrh, ali ja sam zadovoljan sredinom tabeleneutralan__ je napisao/la:Rođeni kakvo je stanje kod vas ? Jel ima nekih dobrih pojačanja ?
Čujem otišao vam Gadžo,a niste ga trebali pustiti,jer prema onome što sam mogao vidjeti to je jedan od boljih igrača PL.A vama sve najbolje zelim i da se sto prije vratite tamo gdje vam je mjesto

A mi nećemo još dugo vidjeti PL,kakva je sada situacija ne bi me čudilo da ispadnemo i u Drugu ligu,jer nam slijedi grčevita borba za opstanak u Prvoj ligi.
U svakom slučaju hvala na podršci,znači nam to u ovakvim trenutcima.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
To je 100 % tačna informacija. Kao razlog je naveden, izbjegava da ga stavlja u igru.MostaracVelezovac je napisao/la:Sta se on ima svadjat sa trenerom nema ni 20 godina. Tek izasao iz pelena on se svadja s trenerom. ccccc.NeToBoLa je napisao/la:Jazvin se nešto žestoko posvađao s Odovićem, to mi je rekao neko blizak njemu. Probat ću još nešto saznati o tome prvom prilikom, možda i noćas poslije ponoći dođem s nekom informacijom o njemu i tom (ne)pozivu.
Who dares, wins !
au zao mi je brateneutralan__ je napisao/la:Aha,a niste ga mogli nikako zadržati ? Hajde vrijeme je bilo da se stabilizujete i vratite u vrh tabele.vm22 je napisao/la:brate gadzo je bio na posudbi, a sto se tice sljedece sezone, govore da je borba za vrh, ali ja sam zadovoljan sredinom tabeleneutralan__ je napisao/la:Rođeni kakvo je stanje kod vas ? Jel ima nekih dobrih pojačanja ?
Čujem otišao vam Gadžo,a niste ga trebali pustiti,jer prema onome što sam mogao vidjeti to je jedan od boljih igrača PL.A vama sve najbolje zelim i da se sto prije vratite tamo gdje vam je mjesto
![]()
A mi nećemo još dugo vidjeti PL,kakva je sada situacija ne bi me čudilo da ispadnemo i u Drugu ligu,jer nam slijedi grčevita borba za opstanak u Prvoj ligi.
U svakom slučaju hvala na podršci,znači nam to u ovakvim trenutcima.![]()

-
- Kontakt:
E nek se Jazvin sa 20 godina i citavih 500 minuta iskustva u Premijer ligi sada naigra plejstejsna. To mu je izgleda pametnije.NeToBoLa je napisao/la:To je 100 % tačna informacija. Kao razlog je naveden, izbjegava da ga stavlja u igru.MostaracVelezovac je napisao/la:Sta se on ima svadjat sa trenerom nema ni 20 godina. Tek izasao iz pelena on se svadja s trenerom. ccccc.NeToBoLa je napisao/la:Jazvin se nešto žestoko posvađao s Odovićem, to mi je rekao neko blizak njemu. Probat ću još nešto saznati o tome prvom prilikom, možda i noćas poslije ponoći dođem s nekom informacijom o njemu i tom (ne)pozivu.
Ccccc bas sam rekao par puta - vidi momka sto dobro igra. A on budalu napravi i od sebe i od kluba ... jao jao jao ... tipicni nas mentalitet onaj glupi ... "ja sam igrao 3 utakmice - ja sam platini, ko vam svima yehbe kevu" .... ccc
svasta

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Jazvin koliko god sranje da je napravio sa Odom, mislim nije zaslužio da mu se vrati na ovaj način.
Prvenstveno sramota za klub da nema drugačiji pristup igračima u sličnim situacijama
Ni u kojem slučaju ne branim Jazvina ali mislim da je ovo žestoko loš potez od strane uprave kluba!!!
Prvenstveno sramota za klub da nema drugačiji pristup igračima u sličnim situacijama
Ni u kojem slučaju ne branim Jazvina ali mislim da je ovo žestoko loš potez od strane uprave kluba!!!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
a najgore je što je govorio istinu i samo istinu.
kada da ga očekujemo natrag?

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
hvala brate sto si ga banaleksandar_veliki je napisao/la:Nemoj ga ocekivati, post zbog kojeg je banovan govori o njemu dovoljno. Diskusija na nivou Balkana.nem73 je napisao/la:a najgore je što je govorio istinu i samo istinu.![]()
jel iko vodi statistiku najviše brisanja na temi.......?
mislim da smo V R H

mislim da smo V R H

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
ne znam ljudi šta mislite o sreti, ali čini mi se da je čovjek u nekim stvarima dobro upućen što se tiče veleža, pa evo primjer mladog jazvina, bez obzira šta se desilo između njega i trenera, nije trebao biti onako drastičo kažnjen, ali ipak vjerujem, da ovo nije mogao sam odović donijeti odluku, to je moje razmišljanje, ovaj potez uprave, me jako negativno iznenadio, ne želim nove polemike, ali tako razmišljam....
Ovo nije potez Uprave nego trenera. Dečko je vezan ugovorom za Velež ali nije bio na prozivci. Uvijek može upasti u ekipu, nije to ništa finalno. Polako, vidjet ćemo. I meni je pravo žao što nije pozvan, nevažno što se pokačio s Odovićem. Moglo se to i na drugi način riješiti.
Who dares, wins !
naravno da se moglo riješiti na drugi način, ovako se bezveze pravi slučaj, ali to je kod nas normalno...
Ekskluzivan vijest: Evo upravoh se vratih sa džume, i viđeh Mehu Kodru na džumi u mojoj Hrasnici, nisam mogao očima vjerovati, bio u mom safu, i udaljen neki metar od mene, još jednom da pogledam, da vidim da nije možda mašta kad ono istina, ne lažem majke mi, pozdravlja se s nekim likovima. Ne znam šta će on u Hrasnici, ali eto jedan u nizu veležovaca koje sam imao priliku vidjeti uživo....
sta je tu ekskluzivno,što si ti bio na djumi

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
pa zato što on kako ja znam nema veze s hrasnicom, jer je mostarac, a što ja idem, zato što redovno praktikujem vjeru, ali ne želim polemike....gavran je napisao/la:sta je tu ekskluzivno,što si ti bio na djumi![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.