Ovo ti je do trenera, Baka bi ovo sa svojim stilom igre i hrabrosti rijesio u prvom poluvremenu. Mislim da Cutuka igraci ne j.ebu dva posto.Barney Stinson je napisao/la:Ovako to izgleda kad odes sa konja na magarca sto se tice trenera.. Nažalost..
Baćak je qurac od golmana, je da mu je vjer. prva ozbiljnija utakmica ali vidi se po njemu da to nije to.. VRATITE DEJU, možda je i potpisao negdje nisam u toku ovih dana pa mi nemojte zamjeriti ako je.. Zakarića stavlja na pogresno mjesto, Wagner mu igra zadnjeg veznog drugi HT.. Moze ovo puno bolje i nadam se da hoce.. U Sloveniji ocekujem nasu pobjedu jer smo bolja ekipa..
Sumnjam da ce ti vracati Bandovica, prije da ce ici na Bilobrka ili tako nesto, a sad, Baćak i nije imao posla.
To treba brutalnom voljom i trkom dobiti u Sloveniji u jednoj utakmici i nema razgovora.

Tokom cijelog susreta Široki je dominirao terenom, stvarao prilike, kreirao akcije i ostalo. Ali, najvažnije, tj. realizacija je izostala. Po meni najbolje prilike su one od Hrvoja Mišića (njegov slalom kroz odbranu je morao rezultirati pogotkom). Također Zakarićeva šansa je trebala završiti u mreži Janeza.
 Tokom cijelog susreta Široki je dominirao terenom, stvarao prilike, kreirao akcije i ostalo. Ali, najvažnije, tj. realizacija je izostala. Po meni najbolje prilike su one od Hrvoja Mišića (njegov slalom kroz odbranu je morao rezultirati pogotkom). Također Zakarićeva šansa je trebala završiti u mreži Janeza.  Bilo je tu još prilika, al' šta vrijedi kad se završilo sa miroljubivih 0:0.
 Bilo je tu još prilika, al' šta vrijedi kad se završilo sa miroljubivih 0:0.  Međutim, lik iznudi crveni, no ni to nije pomoglo. Jednostavno fali sreće i hrabrosti u šesnaestercu. Varea treba igrati od početka u sljedećem meču, to je definitivno. Osjećam da bi on mogao biti čovjek odluke.
 Međutim, lik iznudi crveni, no ni to nije pomoglo. Jednostavno fali sreće i hrabrosti u šesnaestercu. Varea treba igrati od početka u sljedećem meču, to je definitivno. Osjećam da bi on mogao biti čovjek odluke.

Ja bi, na mjestu igraca, bojkotirao zamisli i zelje novog trenera i nastavio igrati onako kako je Baka htio.
 Ja bi, na mjestu igraca, bojkotirao zamisli i zelje novog trenera i nastavio igrati onako kako je Baka htio.