Iljo, on ludo igra od Queensa, kad je pocistio Nadala, a zamalo i Murraya, sad je dobio Federera koji je igrao jedan od najboljih meceva karijere, a Dokovic lose igra na Wimbledonu i ako se ne namuci protiv njega ide do kraja!Virtu4l je napisao/la:Sorry ako sam nekoga uvrijedio.
Munibe, ništa od toga. Možda prođe Novaka, nekom ludom igrom ili šta ja znam čime, ali u finalu mu ne bih dao previše šanse.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Pa dobro, mislim da može, to je polufinale, svako može proći dalje. Prošle godine je imao dosta toga u svojim rukama, brejk prednosti, set lopte, ali opet je klonuo u onoj blentavoj glavi. Protiv Rafe nije gotovo dok sudija ne kaže da je gotovo.bimbrlica je napisao/la:moze li tvoj ljubimac do pobjede protiv Nadala ? na travi mu do sada u karijeri nije uspio uzet nijedan set...Virtu4l je napisao/la:Sorry ako sam nekoga uvrijedio.
Munibe, ništa od toga. Možda prođe Novaka, nekom ludom igrom ili šta ja znam čime, ali u finalu mu ne bih dao previše šanse.
U svojoj kolumni je pisao da će biti strpljiviji, neće srljati i slično, ali jedno je teorija, a drugo kad vidiš Rafu sa druge strane mreže... Rafa je forhend doveo do savršenstva, kakvi su to projektili, milimetarski precizni i toga se treba čuvati, slati što je više moguće loptice na bekend, mada se Nadal stalno izvlači na forhend... biće gutavo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
mislim da je za Murraya najveci problem da li je u glavi prelomio da moze dobiti Rafu...kad to prelomi onda ce ga i dobijati,jer protiv Rafe ti moras strasno raditi za svaki poen i kad izgubis dosta tih poena za koje si dosta pretrcao dosta dobrih udaraca pogodio to te psihicki slomi i vise ne vjerujes da ga mozes dobitiVirtu4l je napisao/la:Pa dobro, mislim da može, to je polufinale, svako može proći dalje. Prošle godine je imao dosta toga u svojim rukama, brejk prednosti, set lopte, ali opet je klonuo u onoj blentavoj glavi. Protiv Rafe nije gotovo dok sudija ne kaže da je gotovo.bimbrlica je napisao/la:moze li tvoj ljubimac do pobjede protiv Nadala ? na travi mu do sada u karijeri nije uspio uzet nijedan set...Virtu4l je napisao/la:Sorry ako sam nekoga uvrijedio.
U svojoj kolumni je pisao da će biti strpljiviji, neće srljati i slično, ali jedno je teorija, a drugo kad vidiš Rafu sa druge strane mreže... Rafa je forhend doveo do savršenstva, kakvi su to projektili, milimetarski precizni i toga se treba čuvati, slati što je više moguće loptice na bekend, mada se Nadal stalno izvlači na forhend... biće gutavo.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
@bimbrlica
kad je Ivanisevic bio u vrhu vecina balkana je navijala za njega ali on nikada nije na sl nacin slavio pobjede...
Tacno, samo sto je Goran bio malo eksplicitniji u svojim govorima. Tu mu nacionalizma nije falilo. Ali dobro, druga su vremena bila.
@Virtu4l i ostali
Posto vidim da to niko ovde ne zna, cisto da vam kazem jednu stvar. Molim modove da ostave ovaj post, jer ima edukativnu sadrzinu.
Tri prsta rasirena nisu srpski pozdrav. To je nesto sto je uneo Vuk Draskovic, pocetkom 90ih.
Tri prsta spojena, kao kad se krsti u pravoslavlju, su pozdrav koji su koristili zborovci - fasisti Dimitrija Ljotica, tokom Drugog svetskog rata. Cetnici Draze Mihailovica u Srbiji su takve ubijali, jer su bili sigurni da se radi o ljoticevcima.
Toliko o tri prsta i mitu o srpskom pozdravu.
Kao sto recimo, postoji mit u Bosni da je "U lijepom starom gradu Visegradu" bosanska pesma. A nju i mnoge druge je napisao moj sugradjanin Dragisa Nedovic, kad je kao majstor radio u Bosni.
Samo sto neki put mit izgleda lepsi od realnosti.
A glede @Virtu4la: nemojte ga ljudi dirati. Na kraju dana, on je jedini ovde koji ce moci da kaze da je razgovarao sa covekom koji je nekada bio ATP#1.
I da se vratim na tenis. Danas, po mom misljenju:
Tsonga - Djokovic: 55-45%
Nadal-Murray: 48-52%
Ali cu navijati za Novaka i Rafu.
kad je Ivanisevic bio u vrhu vecina balkana je navijala za njega ali on nikada nije na sl nacin slavio pobjede...
Tacno, samo sto je Goran bio malo eksplicitniji u svojim govorima. Tu mu nacionalizma nije falilo. Ali dobro, druga su vremena bila.

@Virtu4l i ostali
Posto vidim da to niko ovde ne zna, cisto da vam kazem jednu stvar. Molim modove da ostave ovaj post, jer ima edukativnu sadrzinu.
Tri prsta rasirena nisu srpski pozdrav. To je nesto sto je uneo Vuk Draskovic, pocetkom 90ih.
Tri prsta spojena, kao kad se krsti u pravoslavlju, su pozdrav koji su koristili zborovci - fasisti Dimitrija Ljotica, tokom Drugog svetskog rata. Cetnici Draze Mihailovica u Srbiji su takve ubijali, jer su bili sigurni da se radi o ljoticevcima.
Kao sto recimo, postoji mit u Bosni da je "U lijepom starom gradu Visegradu" bosanska pesma. A nju i mnoge druge je napisao moj sugradjanin Dragisa Nedovic, kad je kao majstor radio u Bosni.

A glede @Virtu4la: nemojte ga ljudi dirati. Na kraju dana, on je jedini ovde koji ce moci da kaze da je razgovarao sa covekom koji je nekada bio ATP#1.

I da se vratim na tenis. Danas, po mom misljenju:
Tsonga - Djokovic: 55-45%
Nadal-Murray: 48-52%
Ali cu navijati za Novaka i Rafu.

Murray nikad nije bio 1. na svijetu...MaGiCa je napisao/la:A glede @Virtu4la: nemojte ga ljudi dirati. Na kraju dana, on je jedini ovde koji ce moci da kaze da je razgovarao sa covekom koji je nekada bio ATP#1.![]()
![]()
Roger Federer the greatest of all time!
@ MaGiCa
ja sam misljenja da nijedan vrhunski sportista sa balkana ne bi trebao koristiti takve simbole prilikom proslave svog uspjeha zbog svega sto se desavalo na ovim prostorima ( bez obzira bio to Djokovic,Ivanisevic ili Dzeko) oni su ipak uzor mnogim mladim ljudima i tako se samo razvija taj neki nacionalizam a mislim da nam je svima toga vise preko glave...
toliko od mene o ovome...
ja sam misljenja da nijedan vrhunski sportista sa balkana ne bi trebao koristiti takve simbole prilikom proslave svog uspjeha zbog svega sto se desavalo na ovim prostorima ( bez obzira bio to Djokovic,Ivanisevic ili Dzeko) oni su ipak uzor mnogim mladim ljudima i tako se samo razvija taj neki nacionalizam a mislim da nam je svima toga vise preko glave...
toliko od mene o ovome...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- sarajlija89
- Kontakt:
@Magica
To nikad postojalo nije, sve do ratnih i poratnih desavanja...sve ostalo je provokacija.
Malo o tenisu:
Murray-Nadal:
Murray ima igru tokom turnira, ima sve, ali...ne zna pobjeđivat u ovakvim situacijama. Rafa to zna i to je sasvim dovoljno za njega, pored svih kvaliteta koje ima...Ma realno, cudo treba pa da ne osvoji ovaj turnir.Samo ga Murray moze iznenadit i za mene je ovo finale prije finala..
3-1 Rafa
Tsonga-Djokovic:
Tsonga igra izuzetno na ovome turniru, skoro da nije imo oscilacija u igri, pogotovo po pitanju servisa. Nekad mora i to stati, hipoteticki ako to bude danas, nece imati prevelikih sansi, ali kada bi imao bar 80% od onoga sa Federerom, protiv Novaka koji i ne igra onaj atomski tenis sa pocetka sezone, vjerovatno bi znacilo pobjedu. Ipak, mislim da ce i Tsongu stati servis i da ce Novak to iskoristiti zbog kvaliteta vise koji ima u svojoj igri.
3-1 Novak
Pa da, i otuda je jasno da je to samo provokacija i nista vise.Tri prsta rasirena nisu srpski pozdrav. To je nesto sto je uneo Vuk Draskovic, pocetkom 90ih

Malo o tenisu:
Murray-Nadal:
Murray ima igru tokom turnira, ima sve, ali...ne zna pobjeđivat u ovakvim situacijama. Rafa to zna i to je sasvim dovoljno za njega, pored svih kvaliteta koje ima...Ma realno, cudo treba pa da ne osvoji ovaj turnir.Samo ga Murray moze iznenadit i za mene je ovo finale prije finala..
3-1 Rafa
Tsonga-Djokovic:
Tsonga igra izuzetno na ovome turniru, skoro da nije imo oscilacija u igri, pogotovo po pitanju servisa. Nekad mora i to stati, hipoteticki ako to bude danas, nece imati prevelikih sansi, ali kada bi imao bar 80% od onoga sa Federerom, protiv Novaka koji i ne igra onaj atomski tenis sa pocetka sezone, vjerovatno bi znacilo pobjedu. Ipak, mislim da ce i Tsongu stati servis i da ce Novak to iskoristiti zbog kvaliteta vise koji ima u svojoj igri.
3-1 Novak
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ostavi se ti mlaćenja prazne slame i izlizanih floskula. To je ono što vrijeđa pripadnike moje vjere. Razlozi su svima poznati.MaGiCa je napisao/la: @Virtu4l i ostali
Kao sto recimo, postoji mit u Bosni da je "U lijepom starom gradu Visegradu" bosanska pesma. A nju i mnoge druge je napisao moj sugradjanin Dragisa Nedovic, kad je kao majstor radio u Bosni.![]()
A glede @Virtu4la: nemojte ga ljudi dirati. Na kraju dana, on je jedini ovde koji ce moci da kaze da je razgovarao sa covekom koji je nekada bio ATP#1.![]()
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Puno je kompleksna stvar oko ta tri prsta, ima dosta varijabli koje uticu na formiranje necijeg misljenja u vezi toga.
Kako na ovim prostorima dosta vlada plitkoumlje onda ljudi povezuju stvari koje se nikako ne mogu povezati, dizanje tri prsta devedesetih i recimo sad kad Djokovic digne tri prsta, odma je on mrtvi nacionalista, zlocinac ovo ono
Meni licno to uopste ne smeta, sve dok odredjena individua djelima ne pokaze kakav je covjek, kao naprimjer sinisa mihajlovic ili onaj koroman npr, koji su svojim djelima recenim u medijima podrzavali one iste koji su sa tri prsta svasta radili na ovim prostorima.
Primitivno i glupo je mrziti nekog sportistu samo sto dize tri prsta, a tokom karijere nikad nije ukaljao obraz svojim izjavama ili djelima
magica, ako kazes da nije srpski pozdrav, kakvo onda ti imas misljenje o tome, zasto se to koristi masovno u Srbiji, jel to nehsto povezano sa religijom ili nesh skroz drugo
Kako na ovim prostorima dosta vlada plitkoumlje onda ljudi povezuju stvari koje se nikako ne mogu povezati, dizanje tri prsta devedesetih i recimo sad kad Djokovic digne tri prsta, odma je on mrtvi nacionalista, zlocinac ovo ono

Meni licno to uopste ne smeta, sve dok odredjena individua djelima ne pokaze kakav je covjek, kao naprimjer sinisa mihajlovic ili onaj koroman npr, koji su svojim djelima recenim u medijima podrzavali one iste koji su sa tri prsta svasta radili na ovim prostorima.
Primitivno i glupo je mrziti nekog sportistu samo sto dize tri prsta, a tokom karijere nikad nije ukaljao obraz svojim izjavama ili djelima
magica, ako kazes da nije srpski pozdrav, kakvo onda ti imas misljenje o tome, zasto se to koristi masovno u Srbiji, jel to nehsto povezano sa religijom ili nesh skroz drugo

nema potpisa
Admire sada bi dobio poljubac od mene.Admir_Sa je napisao/la:Puno je kompleksna stvar oko ta tri prsta, ima dosta varijabli koje uticu na formiranje necijeg misljenja u vezi toga.
Kako na ovim prostorima dosta vlada plitkoumlje onda ljudi povezuju stvari koje se nikako ne mogu povezati, dizanje tri prsta devedesetih i recimo sad kad Djokovic digne tri prsta, odma je on mrtvi nacionalista, zlocinac ovo ono![]()

+
Virtu4l je napisao/la: Ostavi se ti mlaćenja prazne slame i izlizanih floskula. To je ono što vrijeđa pripadnike moje vjere. Razlozi su svima poznati.
Ne znam sta je tu floskula.

Ali, ako te nesto vredja - jbga.
@Admir_Sa
Pa problem je u tome sto postoji mit da to jeste srpski pozdrav. Niko nije koristio ta tri prsta pre 90ih u Srbiji.
To ti je tako sa simbolima uvek bilo - smatra se da je nesto izvorno ako ga ima na svakom koraku.
Na primer, svi misle da su polumesec i zvezda izvorno islamski simboli - wrong.
To su simboli nestorijanaca, hriscana koji su osudjeni na 3em vaseljenskom saboru i koji su ziveli na Arapskom poluostrvu 200 godina pre Muhammeda.
Manite se nacionalizma, Nole nam gubi

frenkie je napisao/la:Manite se nacionalizma, Nole nam gubi![]()
![]()

As za Tsongu
Servis winner za Tsongu
As za Tsongu
Servis winner za Tsongu
Aleez Tsonga!
Servis winner za Tsongu
As za Tsongu
Servis winner za Tsongu
Aleez Tsonga!
prije svega na noleta gledam kao vrhunskog sportistu
evo ja idem sad u kafic da gledam mec i naravno svi navijamo za njega , jedino kad igra protiv fedexa onda je tu 60-40 u korist noleta
e sad sto cojk proslavlja pobjedu na nacin kakav prosljavlja meni ne predstavlja nikakav problem jbg nece uzeti zastavu somalije nego ce uzeti zastavu srbije
a za trei prsta necu nista da pisem nekima je to sastavni dio religije i kulture a nekima je to dio ruznih uspomena . ja nespadam ni u jedne od tih
evo ja idem sad u kafic da gledam mec i naravno svi navijamo za njega , jedino kad igra protiv fedexa onda je tu 60-40 u korist noleta

e sad sto cojk proslavlja pobjedu na nacin kakav prosljavlja meni ne predstavlja nikakav problem jbg nece uzeti zastavu somalije nego ce uzeti zastavu srbije
a za trei prsta necu nista da pisem nekima je to sastavni dio religije i kulture a nekima je to dio ruznih uspomena . ja nespadam ni u jedne od tih
Thomas Müller - Fußballgott
TSONGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
- Arsenalisation
- Kontakt:
HEJJJJJJ ALLAHU DRAGI...!!!!!!!!!!!

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
90% - 10% za Nadala.MaGiCa je napisao/la:Nadal-Murray: 48-52%
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Novak ponovo pasivan, čeka poklone, a pokloni dolaze veoma rijetko...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.