Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Cuj raspadamo se, pa otisao jedan Titi, Viera, oprostio se Adams,Keown,Bergkamp i da ne spominjem njih jos pa se Arsenal nije raspao.. Cisto sumnjam u odlazak Nasrija, za ostalu dvojicu more bit bidne more bit ne bidne, ko ce ga znat, mislim Wenger je Clichyu kao otac, sumnjam da bi ovaj tako lahko izdao to povjerenje, jos ako uzmemo u obzir ekipe u koje bi mogao otici, ne znam sta on ima tamo traziti, a Cesc je prica za sebe, neki kazu da je potpisao, on kaze da je u Indoneziji, neki kazu da on jedva ceka da predje u Barcu, on kaze da je sretan u Arsenalu, i kome sad vjerovati??

Celik!3,2,2.
- BluesForever
- Kontakt:
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Bosco, može li Liverpoolu makar Gibbs?
Nikad da realizujemo ovaj transfer.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Ne možeRizah je napisao/la:Bosco, može li Liverpoolu makar Gibbs?![]()
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ima Jenkinson :ugeek:Bosco je napisao/la:Ne možeRizah je napisao/la:Bosco, može li Liverpoolu makar Gibbs?![]()
Nikad da realizujemo ovaj transfer.Gibbs jer onda nama nema ko igrat lijevog beka.
Celik!3,2,2.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Desni bocni,stoper...AllGunsBlazing je napisao/la:Ima Jenkinson :ugeek:Bosco je napisao/la:Ne možeRizah je napisao/la:Bosco, može li Liverpoolu makar Gibbs?![]()
Nikad da realizujemo ovaj transfer.Gibbs jer onda nama nema ko igrat lijevog beka.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- CollegeGunner
- Kontakt:
I’m Ger man
ARSENE WENGER began his Arsenal rebuilding job by snatching Gervinho from under Tottenham's noses.
And the Ivory Coast striker, 24, has vowed to help the Gunners end their six-year trophy drought.
Gervinho is on the verge of sealing an £11million move from Lille - as SunSport revealed on June 15.
And he said: "I chose Arsenal because it's a young group within which I will be able to integrate easily. I could develop more over there. There's only a few details left to sort out.
"A risk? Not at all. I'm going to Arsenal to play. The best risk to take is to look to score goals and to play a lot.
"In football you have to take risks if you want to win. I'm going to Arsenal to win."
Boss Wenger and the offer of Champions League football gave Arsenal the edge over Spurs for Gervinho.
It has been a protracted move as Lille have tried to get Arsenal to meet their asking price.
Wenger has already had a cheeky £7.2m bid thrown out but is set to clinch a deal with the French outfit.
It could happen as early as Monday when Gervinho, who has agreed a four-year deal worth £60,000-a-week, returns from holiday.
Talking to France Football, he added: "I had no hesitation. None. But in a transfer there's always a period of analysis and negotiations.
"All sides had to be satisfied so that things could develop smoothly.
"I'm going there to play, not to be on the bench. Arsenal love the game. And I love teams that love the game.
"The Premier League is a notch above. It's maybe the best league in the world. I want to live that sensation."
Arsenal last night started talks with Southampton over ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN.
Wenger is certain to sign the 17-year-old midfielder for £12m but the main sticking point is how the transfer will be broken up with the Gunners likely to cough up an initial £6m.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- -Paja
- Kontakt:
Zauvijek susjedi javi nam naredni put kad budes provaljivao da se smijemoSir Matt je napisao/la:Ma nije . Kromanjonac je i ima alergiju na berberis .
Dio Arsenala
A stvarno nevjerovatno će biti ako Clichya za 7 mil. funti proda Arsenal.. Pa ako je Kolarov onoliko plaćen Clichy sigurno vrijedi duplo više.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Nije Arsenal u situaciji da dikitira cjenu pa zbog toga i tako mala cjena,spekulise se(mene to neiznenaduje) da ce Clichy imat duplo vecu platu nego sto ima sada u Arsenalu i da je City takvom ponudom pridobio Clichya i izbacio iz utrke za njegov potpis druge klubove.Toxicity je napisao/la:A stvarno nevjerovatno će biti ako Clichya za 7 mil. funti proda Arsenal.. Pa ako je Kolarov onoliko plaćen Clichy sigurno vrijedi duplo više.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
mozda si pogrijesio temuFanaticosi_Medakovo je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Gervinho: Praktički sam Arsenalov
- Odlučio sam se za Arsenal jer se radi o mladoj momčadi u koju ću se vrlo lako integrirati – izjavio je za The Sun bjelokošćanski nogometaš francuskog prvaka Lillea Gervais Yao Kouassi "Gervinho"...
Sjajni 24-godišnji napadač, jedan od najzaslužnijih za Lilleovo osvajanje prošlosezonske dvostruke krune, dodao je da se praktički osjeća dijelom momčadi:
- Ostalo je za riješiti još samo nekoliko detalja.
O njegovu se prelasku u londonski klub nagađa već tjednima. Arsenalova prvotna ponuda Lilleu za bjelokošćanskog reprezentativca, teška 11.5 milijuna eura, navodno se popela na 17.5 milijuna.
PS:NEsto slicno je kolega objavio na En evo s prevedom ovaj text .
- Odlučio sam se za Arsenal jer se radi o mladoj momčadi u koju ću se vrlo lako integrirati – izjavio je za The Sun bjelokošćanski nogometaš francuskog prvaka Lillea Gervais Yao Kouassi "Gervinho"...
Sjajni 24-godišnji napadač, jedan od najzaslužnijih za Lilleovo osvajanje prošlosezonske dvostruke krune, dodao je da se praktički osjeća dijelom momčadi:
- Ostalo je za riješiti još samo nekoliko detalja.
O njegovu se prelasku u londonski klub nagađa već tjednima. Arsenalova prvotna ponuda Lilleu za bjelokošćanskog reprezentativca, teška 11.5 milijuna eura, navodno se popela na 17.5 milijuna.
PS:NEsto slicno je kolega objavio na En evo s prevedom ovaj text .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
!7.5 milijuna čega ?
Jedino maraka, a eura ili funti nema šanse da dadne Wenger toliko. Još Gervinho ima samo godinu ugovora.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Bivši veliki holandski nogometaš Dennis Bergkamp imenovan je za pomoćnog trenera Ajaxa, kojeg vodi Frank de Boer...
Zajedno su De Boer i Bergkamp odigrali puno utakmica u Ajaxu i holandskoj reprezentaciji, a sada su opet u istom timu, ali trenerskom.
Bergkamp je za Ajax igrao od 1986. do 1993. godine. Nakon toga je dvije godine proveo u Interu, a 11 godina je nosio dres londonskog Arsenala.
U januaru je 42-godišnji Bergkamp preuzeo brigu nad mlađim selekcijama 'kopljanika', a sada će biti pomoćnik godinu dana mlađem De Boeru, koji je prošle sezone s Ajaxom osvojio naslov prvaka Holandije.
Zajedno su De Boer i Bergkamp odigrali puno utakmica u Ajaxu i holandskoj reprezentaciji, a sada su opet u istom timu, ali trenerskom.
Bergkamp je za Ajax igrao od 1986. do 1993. godine. Nakon toga je dvije godine proveo u Interu, a 11 godina je nosio dres londonskog Arsenala.
U januaru je 42-godišnji Bergkamp preuzeo brigu nad mlađim selekcijama 'kopljanika', a sada će biti pomoćnik godinu dana mlađem De Boeru, koji je prošle sezone s Ajaxom osvojio naslov prvaka Holandije.
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Ma boli me **** cega moze i 17,6 miliona **** _a sto se mene tice ,a tamo se navodi da bi mogo transfer dogurat i do ove cijene ,mozda bonusi il nesto nije ni bitno ,al kad moze Sanchez vrijediti onolike pare ,sto recimo Gervinho, koji nije mnogo slabiji igrac ne bi mogao da kosta ovoliko ,nazalost fudbal se u nasem vremenu dozivljava drugacije nego prije pa tako se sve svodi na novce ,a Arsenal ako zeli da nestto osvoji mora da ulaze ,zato mnogi igraci i odlaze evo Clishy je jedan od njih ,ko je slj..Nasri ? Fabregas ? il neko 6, nije bitno .Igraci su svjesni da se od talenata samo talenata nista ne moze osvojiti te traze suigrace koje mogu nesto da pokrenu u ekipi kako bi dosli do ostvarenja konkretnog cilja (lp i prvak Engleske i sl )oko cega su bile izjave pojedini igraca ovih dana .Bosco je napisao/la:!7.5 milijuna čega ?![]()
![]()
Jedino maraka, a eura ili funti nema šanse da dadne Wenger toliko. Još Gervinho ima samo godinu ugovora.
IO SONO INTERISTA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- "He's got rare technique for an Englishman, and even more so for a defender, he's tall, quick, can play all across the back four and as a holding midfielder (according to Young Guns), and is a die-hard Gooner. What's not to like?"Arsenalisation je napisao/la: Desni bocni,stoper...
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 01 jul 2011, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
Evo umjesto da se nerviramo malo smijeha...
Ko bi reko da imamo takve pjevace u klubu

Ko bi reko da imamo takve pjevace u klubu
Go Gunners!
Zvanično je rok za transfere počeo, eh, ovi dani su biti ili ne biti za Arsenal. Ko dolazi, ko odlazi, veoma veoma teško je znati :/ Nažalost izgleda da odlaze oni igrači za koje navijači nebi voljeli a ostaju oni za koje navijači bi voljeli da odu. Al ko će znat Wengeru 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
eBay - Denilson na prodaju
Potencijalni kupci igrača Arsenala Denilsona za njegove usluge mogu se boriti preko eBaya. Ponuda i nema puno, trenutna cena – 15.000 funti.
Velika je gužva na transfer pijaci ovih dana, menadžeri se bore za potpise igrača pa nemaju mnogo vremena kako bi se “oslobodili” onih koje više ne žele u svom timu.
...
Jedan korisnik sajta eBay, izgleda želi da olakša posao treneru Arsenala, Arsenu Vengeru, pa je na javnoj aukciji ponudio Brazilca Denilsona.
Na žalost, portažnja i nije baš zadovoljavajuća, s obzirom da najveća ponuda iznosi samo 15.000 funti.
Kako bi pomogao prodaju, korisnik koji je postavio oglas, dodao je i prigodan opis fudbalera.
“Čarobnjak i gospodar čudesnih dodavanja dugih svega dva metra, ovaj dečko je snažan kao bik. Ako ste mislili da je nevidljivi zid zvani Žilberto (Silva) fenomenalan, ovaj momak će vas iznenanaditi – on je nevidljiv celih 90 minuta!”

Potencijalni kupci igrača Arsenala Denilsona za njegove usluge mogu se boriti preko eBaya. Ponuda i nema puno, trenutna cena – 15.000 funti.
Velika je gužva na transfer pijaci ovih dana, menadžeri se bore za potpise igrača pa nemaju mnogo vremena kako bi se “oslobodili” onih koje više ne žele u svom timu.
...
Jedan korisnik sajta eBay, izgleda želi da olakša posao treneru Arsenala, Arsenu Vengeru, pa je na javnoj aukciji ponudio Brazilca Denilsona.
Na žalost, portažnja i nije baš zadovoljavajuća, s obzirom da najveća ponuda iznosi samo 15.000 funti.
Kako bi pomogao prodaju, korisnik koji je postavio oglas, dodao je i prigodan opis fudbalera.
“Čarobnjak i gospodar čudesnih dodavanja dugih svega dva metra, ovaj dečko je snažan kao bik. Ako ste mislili da je nevidljivi zid zvani Žilberto (Silva) fenomenalan, ovaj momak će vas iznenanaditi – on je nevidljiv celih 90 minuta!”
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.