RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
krenuo na koridu pa ga put zatekao u Hrasnici 

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Djes klanjat i navijat za velez aaaaaaa sramote trebas bolan biti partizan ko bosko buhaAlemC85 je napisao/la:pa zato što on kako ja znam nema veze s hrasnicom, jer je mostarac, a što ja idem, zato što redovno praktikujem vjeru, ali ne želim polemike....gavran je napisao/la:sta je tu ekskluzivno,što si ti bio na djumi![]()
![]()

Zadnja izmjena: pile87, dana/u 01 jul 2011, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ma dobro, nema veze, nego mi se sviđa tvoja rasprava oko pitanaj izgradnje stadiona veležu, vidim da si dobro upućen, ali nekom ne možeš objasniti stvarno stanje, ali dobro, ma bolja je i ona livada koja će abd uskoro postati fin stadion za naše uslove, trebaće malo više vremena al ok, ko čeka taj i dočeka...gavran je napisao/la:krenuo na koridu pa ga put zatekao u Hrasnici
EDIT: @pile ti odmah od muhe napravi slona, ma ne želim polemike, to je svačije pravo, uostalom ovdje nije mjesto za tu vrstu rasprave, ja sam rekao ono što sam rekao, i valjda to nije sada neki problem, ja sam veležovac, i to mi niko ne može zabraniti, i puno sreće u euro takmičenjima...
E moj Pile, pobrkao si loncice, mi nismo kao neki da moras ici u dzamiju ili crkvu da bi navijao za klub, mi smo bas suprotno, u nas mozes ici u dzamiju, ne moras ici u dzamiju, mozes ici u crkvu, ne moras ici u crkvu, mozes i u sinagogu, ali i ne moras u sinagogu, vazno je samo da si velezovac. Zato i stoji ta petokraka kao simbol svih naroda i vjera, a ne kao sto neki misle da je simbol komunizma. Ali nije bitno, ne mogu neki shvatiti to jbga...druga vremena dosla!
Ekskluzivan vijest: evo upravo objavljeno, Milomir Odović više nije trener Veleža, e pa ovo ni najveći pesimisti nisu očekivali, šta se desilo bog sami zna....
Milomir Odović više nije trener Veleža
Osim igračkog kadra postojao je još niz problema, od terena, do trenera zaduženog za rad s golmanima, tako da sam na kraju odlučio otići - kaže Odović.
NEMOGU DA VJERUJEM OPET JE POCELO A MRSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS U PM SVE
Osim igračkog kadra postojao je još niz problema, od terena, do trenera zaduženog za rad s golmanima, tako da sam na kraju odlučio otići - kaže Odović.
NEMOGU DA VJERUJEM OPET JE POCELO A MRSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS U PM SVE
Samo jedan klub Velež Mostar
Tako je kod nas taman se ponadas sve ide kako treba , radi uprava bola nema u najboljoj smo poziciji od rata bit ce Evropa garant ove sezone hahah. ;D . **** takvi smo
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Jutros je klupsko rukovodstvo, ali i igrače zatekla jedna iznenađujuća vijest. Naime, dosadašnji šef stručnog štaba Milomir Odović odlučio je da ne nastavi daljnju saradnju sa Veležom. On se pozdravio sa klupskim čelnicima, strukom „Rođenih“ i otišao iz Mostara. O ovom potezu, direktor „Rođenih“ Sedin Tanović je rekao:
- Pa vjerujte da sam iznenađen, obzirom da smo i jučer pričali o igračkoj križaljci sa trenerom, pisali i križali potencijalne igrače i pojačanja. Za neke možemo i željeti da ih vidimo, ali budimo realni nemamo para i ne želimo ni tim igračima da dajemo lažna obećanja, pa ih prevarimo. Radimo u skladu sa klupskim budžetom. Treneru Odoviću je jučer istekao ugovor i on je danas ili u ponedeljak trebao da potpiše novi, a njegove uslove smo dogovorili još 3-4 kola prije kraja prošlog prvenstva, kada je Uprava sa trenerom i razgovarala na tu temu i kada je „pružena ruka“. U svakom slučaju mi smo jako iznenađeni, pa i zatečeni, ali šta ćemo sada. Nije Velež stao, ne to nije definitivno, niti je sada u nekoj agoniji ili slično. Vrlo brzo će se riješiti i to pitanje. Velež je dovoljan magnet za provjerena trenerska imena. Mi nastavljamo sa svojim planom i programom. Večeras je trening, sutra navečer kontrolna utakmica gdje ćemo provjeriti stanje postojećeg kadra i velikog broja onih koji su na probi. U sljedećoj sedmici će nam se priključiti jedno provjereno pojačanje, a i vrlo vjerovatno jedan od onih igrača iz prošle sezone koji do sada nije produžio saradnju, jer je bio na probi u inostranstvu. Sredinom sljedeće sedmice idemo na pripreme u Fojnicu, a nakon toga 18. jula u Francusku. U ponedeljak ćemo objaviti termine utakmica, mjesta odigravanja, a ako do tada dođu i tačni podaci i satnicu utakmica., radi upita naših navijača iz Zapadne Evrope. Opet kažem iznenađen sam, ali da se razumijemo hvala treneru Odoviću što je bio dio našeg kluba u trenucima kada smo se grčevito borili za opstanak i što smo zajedničkim snagama veoma brzo doveli klub u „mirnu luku“. Nemojte sada da se povlače priče o nekakvom ružnom rastanku ili slično jer to nije istina, već naprotiv Milomir Odović je dobrodošao u klub i sutra, isto kao što je i jučer bio dio kluba. Trenerski posao je takav, možda sutra budemo na suprostavljenim stranama, a opet poslije toga zajedno, rekao je Tanović.
- Pa vjerujte da sam iznenađen, obzirom da smo i jučer pričali o igračkoj križaljci sa trenerom, pisali i križali potencijalne igrače i pojačanja. Za neke možemo i željeti da ih vidimo, ali budimo realni nemamo para i ne želimo ni tim igračima da dajemo lažna obećanja, pa ih prevarimo. Radimo u skladu sa klupskim budžetom. Treneru Odoviću je jučer istekao ugovor i on je danas ili u ponedeljak trebao da potpiše novi, a njegove uslove smo dogovorili još 3-4 kola prije kraja prošlog prvenstva, kada je Uprava sa trenerom i razgovarala na tu temu i kada je „pružena ruka“. U svakom slučaju mi smo jako iznenađeni, pa i zatečeni, ali šta ćemo sada. Nije Velež stao, ne to nije definitivno, niti je sada u nekoj agoniji ili slično. Vrlo brzo će se riješiti i to pitanje. Velež je dovoljan magnet za provjerena trenerska imena. Mi nastavljamo sa svojim planom i programom. Večeras je trening, sutra navečer kontrolna utakmica gdje ćemo provjeriti stanje postojećeg kadra i velikog broja onih koji su na probi. U sljedećoj sedmici će nam se priključiti jedno provjereno pojačanje, a i vrlo vjerovatno jedan od onih igrača iz prošle sezone koji do sada nije produžio saradnju, jer je bio na probi u inostranstvu. Sredinom sljedeće sedmice idemo na pripreme u Fojnicu, a nakon toga 18. jula u Francusku. U ponedeljak ćemo objaviti termine utakmica, mjesta odigravanja, a ako do tada dođu i tačni podaci i satnicu utakmica., radi upita naših navijača iz Zapadne Evrope. Opet kažem iznenađen sam, ali da se razumijemo hvala treneru Odoviću što je bio dio našeg kluba u trenucima kada smo se grčevito borili za opstanak i što smo zajedničkim snagama veoma brzo doveli klub u „mirnu luku“. Nemojte sada da se povlače priče o nekakvom ružnom rastanku ili slično jer to nije istina, već naprotiv Milomir Odović je dobrodošao u klub i sutra, isto kao što je i jučer bio dio kluba. Trenerski posao je takav, možda sutra budemo na suprostavljenim stranama, a opet poslije toga zajedno, rekao je Tanović.
Ovo nam je realnost i treba se konacno pomiriti sa nasom stvarnoscu i pripremiti na najgore.
Definitivno kraj svih nadanja i bilo cega drugog lijepog.Previse smo otisli u PM da mislim da nas ne bi ni Roman Abramovic spasio.Realnost !!!
Davno je zacrtano da ce se Velez ugasiti ili poslati u totalno nizi rang,jer jednostavno nismo niti pozeljni a ni podobni u ovoj drzavi koja se zove BiH.
I na kraju onaj vic koji kruzi mostarom,za koga navijas sine za Velez a od evropskih klubova za Zrinjski.
Definitivno kraj svih nadanja i bilo cega drugog lijepog.Previse smo otisli u PM da mislim da nas ne bi ni Roman Abramovic spasio.Realnost !!!
Davno je zacrtano da ce se Velez ugasiti ili poslati u totalno nizi rang,jer jednostavno nismo niti pozeljni a ni podobni u ovoj drzavi koja se zove BiH.
I na kraju onaj vic koji kruzi mostarom,za koga navijas sine za Velez a od evropskih klubova za Zrinjski.

kako direktor tvrdi vrlo brzo će se riješiti pitanje novog trenera, nastavljaju se započete aktivnosti, naredne sedmice dolazi jedno provjereno pojačanje, a i vrlo vjerovatno jedan od onih igrača iz prošle sezone koji do sada nije produžio saradnju, jer je bio na probi u inostranstvu, će se priključiti klubu, e svašata, samo u par sati ili dana se mijenjaju vijesti...
-
- Kontakt:
NEOZBILJNO...gdje su sad ti portali,ode i san o evropi druga god. za vrijeme priprema promjena
Kakva bola evropa i suplja prica, pa oni nemogu da imaju JEDNOG BILO KAKVOG TRENERA par sezona a ne da nesto drugo urade.
I da svi su krivi i svi se okomili na jadni Velez a drzava pogura sve druge klubove. Pusti bola suplju pricu, i pitaju se sto raja okrenu ledja i sto na tekmi ima 200 ljudi.
Dobro je i to kakvi su ovi iz kluba.
I da svi su krivi i svi se okomili na jadni Velez a drzava pogura sve druge klubove. Pusti bola suplju pricu, i pitaju se sto raja okrenu ledja i sto na tekmi ima 200 ljudi.
Dobro je i to kakvi su ovi iz kluba.
jutro je pametnije od večeri, treba sačekati i vidjeti šta će biti, najbitnije je da se krenulo s pripremama, valjda, neće ovo valjda ostaviti velikog traga...
-
- Kontakt:
spominje se po mostaru da bi novi trener mogao biti semir tuce....
sad koliko ima istine ne znam
ali da je ovo sve izrezirano da odovic ode da dodje tuce
sad koliko ima istine ne znam
ali da je ovo sve izrezirano da odovic ode da dodje tuce
jel to rekla - kazala u šta više ne vjerujem ili je stvarno istina?
Ja samo znam da smo svi poodavno digli ruke od Veleza,bljesnemo ko nesto pred derby i pobjedimo tu utakmicu i zatvaramo oci pred problemima koji su nadmasili madjionicarske trikove Coperfielda.
Nismo ni svjesni koliko smo pali,koliko smo postali klub koji ne moze parirati niti jednom Travniku (uz duzno postovanje prvi mi je pao na pamet).
Navijacki,igracki,organizacijski i profesionalni rezultati su nam ravni nuli.
Sto prije shvatite da smo proslost bice vam lakse,jer ovo nije klub za koji sam zivio i navijao,ja sam shvatio pa se i ne sekiram plaho nego me savrseno boli sponi organ za ovu bagru.
Buducnost nam je zagarantirana ali u SF filmovima.
Nismo ni svjesni koliko smo pali,koliko smo postali klub koji ne moze parirati niti jednom Travniku (uz duzno postovanje prvi mi je pao na pamet).
Navijacki,igracki,organizacijski i profesionalni rezultati su nam ravni nuli.
Sto prije shvatite da smo proslost bice vam lakse,jer ovo nije klub za koji sam zivio i navijao,ja sam shvatio pa se i ne sekiram plaho nego me savrseno boli sponi organ za ovu bagru.
Buducnost nam je zagarantirana ali u SF filmovima.

pa jel moguće, pošto sam danas u svojoj čaršiji vidio kodru, da je možda i on jedan od kandidata za trenera veleža, ne želim da ovo ispadne rekla - kazala, ali sve je moguće definitivno, ovo je dokaz...
-
- Kontakt:
moze biti jet tanovic je prosle godine mislio zvati mehuu da preuzme velez al nije dosao je mitrovic....
vidicemo ovo koji dan sta ce biti
vrijeme je da nadjemo trenera
ko god dodje volio bi da bude legenda kluba
tuce kodro halihodzic(stariji)
vidicemo ovo koji dan sta ce biti
vrijeme je da nadjemo trenera
ko god dodje volio bi da bude legenda kluba
tuce kodro halihodzic(stariji)
bit će da će Kodro preuzeti veleža, možda je i sudbina bila što sam ga danas vidio...
[quote="AlemC85"]bit će da će Kodro preuzeti veleža, možda je i sudbina bila što sam ga danas vidio...[/quote]
i to u Hrasnici,sama ta konstatacija nas navodi na pomisao da ce sigurno preuzeti kormilo Veleža.Vidiš da ništa nije slučajno,jer da ga Ti nisi vidio mi sad ne bi pojma imali koje novi trener Veleža.HVALA Ti što si ga vidio u svom safu
HVALA
HVALA
HVALA
i to u Hrasnici,sama ta konstatacija nas navodi na pomisao da ce sigurno preuzeti kormilo Veleža.Vidiš da ništa nije slučajno,jer da ga Ti nisi vidio mi sad ne bi pojma imali koje novi trener Veleža.HVALA Ti što si ga vidio u svom safu
HVALA
HVALA
HVALA
Prvaci SRBIH :1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.