bumbe je napisao/la:
Hrvatska : Kvalitetnija od nas,zasigurno.Imaju ejdnu kvalitetnu petorku koja moze napraviti puno toga,licno mislim daje njihov najveci kvalitet ona 5 i Zoric.Mali Bogdanovic ce isto tako nastaviti dobre igre iz Eurolige a i onaj Draper bi se mogao dokazati i privuci paznju na sebe.Najvecu slabost kod njih vidim u treneru Joki Vrankovicu u kojeg ama bas niko osim onog koga je zaposlio nema povjerenja i mislim da nije nemoguce da dozive kolaps s njim na ovom prvenstvu i prodju gore od nas,ali opet kazem , po igracima imaju domet za neki jako dobar rezultat.i da zaboravio sam napomenut da ovaj kvazi trener zovne jednog Pilepica koji nece imati uopste minutazu a zapostavi jednog od nji najboljih igraca Banica koji je imao suepr sezonu iza sebe,e ovo fakat ne razumijem.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
slazem se za joketa, koji je definitivno najslabija karika, ali si zaboravio nekoliko izvrsni igraca, preciznije tomasa, zatim igraca kojeg najvise volim kod hrvata ludi "celicna muda" marko popovic, pa on je donio unics-u titulu eurocup prvaka i jos bi pomenuo ukica koji kada ima njegovu noc (svaka 3-4 utakmica) trpa kao lud
_____________________________________________________________________________________________
Crna Gora : Posto su mi Crnogorci poznati kao narod koji je oduvijek imao jak kolektiv , to se i nastalo s njihovom samostalnosti i osnivanjem nacionalnih selekcija (nogomet,kosarka itd... ) i mislim da je upravo ta kolektivnost i timska igra jak adut.Igracki mislim da su cak jaci od Hrvata i da ce sigurno napraviti dobar rezultat i mislim da se s njima ne mozemo ravnopravno nositi kao s sto bi to mozda mogli s Hrvatima.Imaju jako doabr spoj iskustva s mladosti .Najjaca karika naravno Pekovic ali ima tu jos dosta kvalitetnih igraca od kojih bi naravno izdvojio one koje svi mi poznajemo,Jeretina,Cooka,Dašića,Dragicevica,Bjelicu i onog malog Vucevica.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vidis ne slazem se da je igracki crna gora jaca od hrvatske ipak kod njih su klasa pekovic i cook, dasic ima problema sa glavom da postane klasa, ali je dobar igrac, dragicevic po meni jos nije pokazao da je klasa jer jedno je biti najbolji u buducnosti i medju najboljim u NLB, ali kada je igrao u Caja laboralu na pozajmici ipak se nisu odlucilili da ga zadrze nego su ga glatko vratili, dok si zaboravio na nikolu vucevica kojeg je draftovala philadelphia i bjelicu koji je igrao izvrsno u rytasu, ali zato si dobro naglasio da imaju izuzetno jaku kolektivnu igru i da im je to glavni forte
_________________________________________________________________________________________________
Grčka : Ne poznajem bas puno ove Grke i nisam se informisao u kakvom sastavu idu ali znajuci da oni imaju odlicnu skolu i vec poznate iskusen igrace koji su po nekoliko puta prva Evrope, ne sumnjam da su favoriti u ovoj grupi pa i na prvenstvu opcenito.Mislim da su uz Crnogorce sigurni putnici za dalje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nemogu da vjerujem da ne poznajes grcku, pa diamantidis, spanulis, zizis, fotsis, borusis, scortzianidis, ... sve klasni igraci po meni (i uostalo po drugima) glavni favorit grupe
________________________________________________________________________________________________
Makedonija :
Od komsija koje su s nama u grupi oni su nedvojbeno najslabiji ali moje licno misljenje je da su u nekom nasem rangu ili za nijansu slabiji jer ipak mi igramo u nekom najjacem sastavu, pogotovo sad s Emirom smo znatno jaci imamo bolju rotaciju i kvalitet u napadu.Najveca briga kod ovih makedonaca je njihova fanatacinost i ekipa koja je sigurno najborbenija od svih u grupi,mislim da ce oni ganjati neku svoju sansu i pokusati iznenaditi.Ovo je stvarno ekipa koju sam zelio izbjeci ali eto....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
slazem se sa tobom makedonci (i ako im zaigra ilijevski) su definitivno sada slabiji od BiH pogotovu jer mi u puno sazivu smo sada jaci pogotovu sto se igra na neutralnom terenu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10