Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Chat
nemojte otvarati teme kad ce ovo ono, sta je ovo ono... pitajte ovde, opet ce admin zatvorit Chat, pa ce biti zakljucan mjesec dana mozda i vise 
E sabani
znate li dali ima negdje prenos Copa Americe? 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Goalgetter
- Kontakt:
**** (prije DSF)Rooney88 je napisao/la:E sabaniznate li dali ima negdje prenos Copa Americe?
Nista sport klub, eurosport ili neki nas program? Ne`am kume DSF-a.Goalgetter je napisao/la:**** (prije DSF)Rooney88 je napisao/la:E sabaniznate li dali ima negdje prenos Copa Americe?
, Njemacki program ..
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
A šta je sa BHT1?
Ako se dobro sjećam, mislim da su oni prije četiri godine prenosili Copu. A mogli su i ove, bogami.
Ako se dobro sjećam, mislim da su oni prije četiri godine prenosili Copu. A mogli su i ove, bogami.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Arena i Sport 1 prenose. Što se tiče BHT-a, danas sam baš bacio pogled na pregled programa i ne vidjeh Copa Ameriku u istom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Goalgetter
- Kontakt:
@bertrand
Prije je BHT prenosio redovno Njemacku i Englesku Ligu, Hayat Spansku, ne mora znaciti da ce i sada prenosit Copa Americu.
Za Europsport nevjerujem da ce prenosit, jer nisu nista najavljivali, a zna se, da najave nekoliko sedmica prije da ce prenosit.
Prije je BHT prenosio redovno Njemacku i Englesku Ligu, Hayat Spansku, ne mora znaciti da ce i sada prenosit Copa Americu.
Za Europsport nevjerujem da ce prenosit, jer nisu nista najavljivali, a zna se, da najave nekoliko sedmica prije da ce prenosit.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
federakna je prenosila bundesligu, a bht je prije prenosio i drugu ligu engleske
fak ju monoloze s tim avatarom
fak ju monoloze s tim avatarom
@QUARESMA 18 and @Monolog: Jel' to "prizivate" Mc Donald's, ili je nešto drugo u pitanju ? 
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Joj više ove turske serije..... 
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Kakav McDonalds, Spužva Bob roštilja pod vodom!!!!!

E raja imam jedno pitanje...Naime jucer sam u autu od stare nasao papir s nalazima...Na njemu pise da ima cistu,vodenu cini mi se...Zanima me je li to opasno i ima li kakve veze s trudnocom...Trazio sam po netu,ali svagdje pise isto(nigdje ne pise je li opasno,ali se cesto spominje trudnoca pa stoga ono dr pitanje)...Izvinite ako smetam i hvala unaprijed... 
- spielführer_21
- Kontakt:
Možda ima koji doktor na forumu da ti odgovori, ali evo ja ću iz ličnog iskustva..enobarca je napisao/la:E raja imam jedno pitanje...Naime jucer sam u autu od stare nasao papir s nalazima...Na njemu pise da ima cistu,vodenu cini mi se...Zanima me je li to opasno i ima li kakve veze s trudnocom...Trazio sam po netu,ali svagdje pise isto(nigdje ne pise je li opasno,ali se cesto spominje trudnoca pa stoga ono dr pitanje)...Izvinite ako smetam i hvala unaprijed...
Vjerovatno ima više vrsta "cisti" i zavisi gdje su u tijelu.. Ja sam prije nekoliko godina imao gadnu ozljedu koljena i pojavila mi se vodena cista između dvije kosti u koljenu i to poprilično velika.. Srećom uspio sam to izliječiti bez operacije, samo izvlačenjem vode iglom i ubacivanjem nekog lijeka. Prošlo je 4-5 godina nemam nikakvih problema.
Nadam se da će ti kod stare biti sve ok
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Hvala,nadam se i ja...spielführer_21 je napisao/la:Možda ima koji doktor na forumu da ti odgovori, ali evo ja ću iz ličnog iskustva..enobarca je napisao/la:E raja imam jedno pitanje...Naime jucer sam u autu od stare nasao papir s nalazima...Na njemu pise da ima cistu,vodenu cini mi se...Zanima me je li to opasno i ima li kakve veze s trudnocom...Trazio sam po netu,ali svagdje pise isto(nigdje ne pise je li opasno,ali se cesto spominje trudnoca pa stoga ono dr pitanje)...Izvinite ako smetam i hvala unaprijed...
Vjerovatno ima više vrsta "cisti" i zavisi gdje su u tijelu.. Ja sam prije nekoliko godina imao gadnu ozljedu koljena i pojavila mi se vodena cista između dvije kosti u koljenu i to poprilično velika.. Srećom uspio sam to izliječiti bez operacije, samo izvlačenjem vode iglom i ubacivanjem nekog lijeka. Prošlo je 4-5 godina nemam nikakvih problema.
Nadam se da će ti kod stare biti sve okTrebalo bi..
IMAL NEKO 5 IGRAČA I CW SERVER DA ODIGRAMO CW ?
Zna li netko kako se zvala ona emisija o nogometu u Yugi, spominjala se ovde često, ne znam na kojem je kanalu išla.. nedavno se prikazivalo
...što je više lome to je volim jače...
Fudbal, nogomet i još ponešto.jacky09 je napisao/la:Zna li netko kako se zvala ona emisija o nogometu u Yugi, spominjala se ovde često, ne znam na kojem je kanalu išla.. nedavno se prikazivalo
Fudbal, nogomet i jos ponesto.jacky09 je napisao/la:Zna li netko kako se zvala ona emisija o nogometu u Yugi, spominjala se ovde često, ne znam na kojem je kanalu išla.. nedavno se prikazivalo
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.