jest fakat. Trebaju mu ponuditi puno bolji ugovor sada, kada su vidili kakav je taj drugi golmandelija je napisao/la:Ha jeste vidjeli Nurkovic nije branio za Wislu i odmah 2 komada primili
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
- el-fighter
- Kontakt:
Danas naši igrači odigrali probne utakmice sa svojim klubovima i upisali dobre igre. Husejnović je pogodio za Werder, a Miske tri puta za Wolfse. Da se Džeko nije jutros povrijedio mislim da bi zabio 10 komada u ovoj utakmici. Ibišević razvaljuje po treninzima. Jedva čekam nastavak kvalifikacija, pa da razvalimo Španiju i Tursku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Od nabrojanih samo Pandza(Boris) ima dobre sanse za bundesligu...vece sanse od gore navedenih imaju mahmutovic, stilic, vladavic, Aganovic , Smajic, Jahic...BiH-TiTo je napisao/la:Uh kako mi je drago!
Hvala dragom Bogu..............!
Jel ako uspije Said mozda su slijedeci :Mujic,Slomic,Pandza,Vranjes....

Sve je to lijepo ali ipak ne treba da nas euforija ponese. Ne treba ni jedne sekunde misliti da cemo "razvaliti" Tursku a pogotovo Spaniju.el-fighter je napisao/la:Danas naši igrači odigrali probne utakmice sa svojim klubovima i upisali dobre igre. Husejnović je pogodio za Werder, a Miske tri puta za Wolfse. Da se Džeko nije jutros povrijedio mislim da bi zabio 10 komada u ovoj utakmici. Ibišević razvaljuje po treninzima. Jedva čekam nastavak kvalifikacija, pa da razvalimo Španiju i Tursku.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Husejinovic je kako se ja sjecam i prosle sezone u prvoj probnoj utakmici zabio gol, i onda ga je stalo. Nadam se da se to nece ponoviti i da ce abd izboriti mjesto medju prvih 11.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
... Christian Gentner, Cristian Zaccardo, Daniel Baier, Sascha Rieth and Rodrigo Alvim. Tom Davor je postigao autogol za Germaniu.
nekako mi je ovo zapalo za oko

anlayan je napisao/la:... Christian Gentner, Cristian Zaccardo, Daniel Baier, Sascha Rieth and Rodrigo Alvim. Tom Davor je postigao autogol za Germaniu.

Ludi skroz ovi sa sportsport.ba ...il vijest kako je predsednik crvene zvezde podnio ostavku stavljaju u bh. kosarku...fkt svakodnevno imaju barem 5-6 smijesnih pogresaka..

Sad će se popravit, to je jer se radi brzim tempom, ne stigne se na sve strane. Izvinjenje posjetiocima zbog ovakvih greški, nadajmo se da će ih uskoro biti znatno manje ili nikako.fanatic je napisao/la:anlayan je napisao/la:... Christian Gentner, Cristian Zaccardo, Daniel Baier, Sascha Rieth and Rodrigo Alvim. Tom Davor je postigao autogol za Germaniu.
![]()
![]()
![]()
Ludi skroz ovi sa sportsport.ba ...il vijest kako je predsednik crvene zvezde podnio ostavku stavljaju u bh. kosarku...fkt svakodnevno imaju barem 5-6 smijesnih pogresaka..
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ponovo se spekulise o Zecu i odlasku u Hajduk.
http://prodojave.com/index.php?option=c ... Itemid=110
http://prodojave.com/index.php?option=c ... Itemid=110
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobro ste, SportSport ima 25-30 hiljada dnevnoanlayan je napisao/la: ma daj dobivamo oko 200 posjeta svaki dan...kad vidiš da smo tek počeli nije loše ...

Knele je napisao/la:Dobro ste, SportSport ima 25-30 hiljada dnevnoanlayan je napisao/la: ma daj dobivamo oko 200 posjeta svaki dan...kad vidiš da smo tek počeli nije loše ...

ma nisam brate mislio nista lose.svaka cast na stranici.ima interesantnih stvari,svidja mi seanlayan je napisao/la: ma daj dobivamo oko 200 posjeta svaki dan...kad vidiš da smo tek počeli nije loše ...

evo čitam sad da je Ibričić postigao 3 gola ( 2 iz penala ), ali mu je samo jedan priznat 

Ne, postigao je jedan pogodak (penal u 51. minuti), te asistirao kod prvog gola Gabriću. Poništen je pogodka jer je gurao golmana Rieda. Doduše, skoro sam taj tekst objavio na portalu.anlayan je napisao/la:evo čitam sad da je Ibričić postigao 3 gola ( 2 iz penala ), ali mu je samo jedan priznat
da ali piše da je postigao gol iz penala, ali ga je morao ponavljati i opet je zabio iz tog drugog penala .. to hoću da kažemKnele je napisao/la:Ne, postigao je jedan pogodak (penal u 51. minuti), te asistirao kod prvog gola Gabriću. Poništen je pogodka jer je gurao golmana Rieda. Doduše, skoro sam taj tekst objavio na portalu.anlayan je napisao/la:evo čitam sad da je Ibričić postigao 3 gola ( 2 iz penala ), ali mu je samo jedan priznat

Pejic osvojio prvi trofej
Matijas Pejic, mladi bh. reprezentativac i bivsi clan Orasja je vec nakom manje od mjesec dana provedenih u Brnu, osvojio prvi trofej sa novim klubom. Naime, Brno je u finalu savladao Slaviju Praga minimalnim rezultatom 1-0. Strijelac jedinog gola bio je bivsi ceski reprezentativac Tomas Dosek, a nas internacionalac je odigrao citavu utakmicu. Da pojasnimo, radi se o tradicionalnim turniru koji se vec 20-ak godina igra u ceskom selu Celnice. Svake godine ucestvuju po cetiri prvoligaske ekipe, a pored Brna i Slavije, ucestvovali su jos treceplasirane Ceske Budojevice i posljednjeplasirani Pribram.
Matijas Pejic, mladi bh. reprezentativac i bivsi clan Orasja je vec nakom manje od mjesec dana provedenih u Brnu, osvojio prvi trofej sa novim klubom. Naime, Brno je u finalu savladao Slaviju Praga minimalnim rezultatom 1-0. Strijelac jedinog gola bio je bivsi ceski reprezentativac Tomas Dosek, a nas internacionalac je odigrao citavu utakmicu. Da pojasnimo, radi se o tradicionalnim turniru koji se vec 20-ak godina igra u ceskom selu Celnice. Svake godine ucestvuju po cetiri prvoligaske ekipe, a pored Brna i Slavije, ucestvovali su jos treceplasirane Ceske Budojevice i posljednjeplasirani Pribram.
matijas bi mogao uskoro biti i standardan u repki
- el-fighter
- Kontakt:
Misimovic i Husejnović su jučer pokazali svoj kvalitet, a danas je to uradio Ibričić. Nemogu vjerovati, Ibričić je glavni igrač Hajduka, a oni na sve strane hvale Kalinića. Topić i Džeko su lakše povrijeđeni, a Adis Nurković obavlja medicinske preglede i sve je izvjesnije da će potpisati za Wislu. Naši momci sve više napreduju. NAPRIJED ZMAJEVI.
Velež do groba života mi moga
Da, to sto nas momci napreduju nam moze samo dati nadu za dobru buducnost nase reprezentacije.el-fighter je napisao/la:Misimovic i Husejnović su jučer pokazali svoj kvalitet, a danas je to uradio Ibričić. Nemogu vjerovati, Ibričić je glavni igrač Hajduka, a oni na sve strane hvale Kalinića. Topić i Džeko su lakše povrijeđeni, a Adis Nurković obavlja medicinske preglede i sve je izvjesnije da će potpisati za Wislu. Naši momci sve više napreduju. NAPRIJED ZMAJEVI.

BLIC VIJESTI
Mahmutovic i Ljevakovic strijelci
U prijateljskom susretu ceske Teplice su savladale njemackog treceligasa Offenbach sa 3-0 , a u strijelce su se upisali i nasi internacionalci.
Bivsi igraci zenickog Celika, Mahmutovic i Ljevakovic zatresli su mrezu u 18., odnosno 35. minuti susreta. Ono sto je Mahmutovic zapoceo, Ljevakovic je dovrsio, a strijelac drugog gola za Teplice bio je Petr Lukas u 25. minuti. Za Teplice je igrao i povremeni reprezentativac BiH, Samir Merzic koji je priliku dobio u drugom poluvremenu.
Bukva i Salkic strijelci
Sturm je u prijateljskoj utakmici sa nizeligasom GSV Gratwein upisao pobjedu od 23:1!
Bivsi clan Austrie Karnten i potencijalni mladi reprezentativac BiH, Haris Bukva postigao je dva pogotka u ovom debaklu, a Edin Salkic, bivsi clan Wienerberga se takodje upisao u strijelce (3). Golove su jos postigli Hassler (5), Haas (3), Kienzl (2), Foda (2), Maric (2) te Jantscher, Beichler, Hölzl i Lukse.
U dosadasnjem toku priprema Bukva je postigao 3, a Salkic 4 gola.
Mahmutovic i Ljevakovic strijelci
U prijateljskom susretu ceske Teplice su savladale njemackog treceligasa Offenbach sa 3-0 , a u strijelce su se upisali i nasi internacionalci.
Bivsi igraci zenickog Celika, Mahmutovic i Ljevakovic zatresli su mrezu u 18., odnosno 35. minuti susreta. Ono sto je Mahmutovic zapoceo, Ljevakovic je dovrsio, a strijelac drugog gola za Teplice bio je Petr Lukas u 25. minuti. Za Teplice je igrao i povremeni reprezentativac BiH, Samir Merzic koji je priliku dobio u drugom poluvremenu.
Bukva i Salkic strijelci
Sturm je u prijateljskoj utakmici sa nizeligasom GSV Gratwein upisao pobjedu od 23:1!
Bivsi clan Austrie Karnten i potencijalni mladi reprezentativac BiH, Haris Bukva postigao je dva pogotka u ovom debaklu, a Edin Salkic, bivsi clan Wienerberga se takodje upisao u strijelce (3). Golove su jos postigli Hassler (5), Haas (3), Kienzl (2), Foda (2), Maric (2) te Jantscher, Beichler, Hölzl i Lukse.
U dosadasnjem toku priprema Bukva je postigao 3, a Salkic 4 gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.