NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ja kako znam stara trebina prima 1200
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
tako oko 1200, međutim koliko ja znam te stolice moraju biti sa naslonjacima!!!! a ne obicne, ili nas neko pokriva ili su nasi dali stavrno obecanje da ce stolice bit postavljene do poketka prvenstva!!!
s naslonjačima trebaju biti za kvalifikacije EL i LP, za Premijer ligu ne, mora da su se zabrojali onda 1,2,3,....1199,...3000emir_dj je napisao/la:tako oko 1200, međutim koliko ja znam te stolice moraju biti sa naslonjacima!!!! a ne obicne, ili nas neko pokriva ili su nasi dali stavrno obecanje da ce stolice bit postavljene do poketka prvenstva!!!

Nisam siguran da je to tako... zasto bi onda Travnik nije dobio licencu...sony_91 je napisao/la:s naslonjačima trebaju biti za kvalifikacije EL i LP, za Premijer ligu ne, mora da su se zabrojali onda 1,2,3,....1199,...3000emir_dj je napisao/la:tako oko 1200, međutim koliko ja znam te stolice moraju biti sa naslonjacima!!!! a ne obicne, ili nas neko pokriva ili su nasi dali stavrno obecanje da ce stolice bit postavljene do poketka prvenstva!!!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Razlika je u tome što ih GOŠK nema na šta montirati, dok mi imamoemir_dj je napisao/la:heheheh izgleda da ne racunaju, zasto bi onda gošku zabranili da igra domace utakmice na svom terenu!???

Dragon Town
ma znaju Vaši iz Uprave uvjeriti ljude da će biti to sve gotovo na vrijemeemir_dj je napisao/la:Nisam siguran da je to tako... zasto bi onda Travnik nije dobio licencu...sony_91 je napisao/la:s naslonjačima trebaju biti za kvalifikacije EL i LP, za Premijer ligu ne, mora da su se zabrojali onda 1,2,3,....1199,...3000emir_dj je napisao/la:tako oko 1200, međutim koliko ja znam te stolice moraju biti sa naslonjacima!!!! a ne obicne, ili nas neko pokriva ili su nasi dali stavrno obecanje da ce stolice bit postavljene do poketka prvenstva!!!

imal kakvih vijesti o pojacanjma
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
dobro ajd necemo vise o stolicam... bitno je da smo dobili licencu....
ima sta od novi imena u zvijezi... zar jovic nije rekao da ce se do 1 znati skoji kadrom ulazimo u pocetak prvenstva
ima sta od novi imena u zvijezi... zar jovic nije rekao da ce se do 1 znati skoji kadrom ulazimo u pocetak prvenstva
:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
zmaj_Bosne je napisao/la:NEMADr.No je napisao/la:imal kakvih vijesti o pojacanjma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako sam cuo Tusunovic na probi u Kazastanu hmmm ako prodje bas me zanima ko ce ga zamjenit
Mislim da Senad Mujic,vec sada bivsi napadac Slobode, bi mogao biti pristojna zamjena.
u utorak 05.07. 2011. u 14.00 sati je izvlacenje parova za sljedecu sezonu premijer lige.licno bi volio 1 kolo da igramo kuci protiv , npr zeljeznicara ili sarajeva
hehehe jos nam samo fali da i on ode... jel nuhanovic ostao u zvijezdi???Fatko je napisao/la:Kako sam cuo Tusunovic na probi u Kazastanu hmmm ako prodje bas me zanima ko ce ga zamjenit
bio je danas "Messi" na treninguemir_dj je napisao/la:Fatko je napisao/la:Kako sam cuo Tusunovic na probi u Kazastanu hmmm ako prodje bas me zanima ko ce ga zamjenit
hehehe jos nam samo fali da i on ode... jel nuhanovic ostao u zvijezdi???
pa jel ima ko od novi igraca na treningu
danas bili ko i inače, Kojić (FK Radnik Bijeljina), Halilović (FK Budućnost Banovići) i Bošković (FK Lokomotiva Brčko)emir_dj je napisao/la:pa jel ima ko od novi igraca na treningu
i valjaju li bgt sta ta dvojica jel mali halilovic potpisaosony_91 je napisao/la:danas bili ko i inače, Kojić (FK Radnik Bijeljina) i Bošković (FK Lokomotiva Brčko)emir_dj je napisao/la:pa jel ima ko od novi igraca na treningu
senad mujic na probi u karlovcuzvjezdas je napisao/la:Mislim da Senad Mujic,vec sada bivsi napadac Slobode, bi mogao biti pristojna zamjena.
Halilovic ok.ali Kojic i Boskovic no coment,istina ne znam kakvi su i nisam ih gledao,ali sam podatak odakle dolaze govori samo da nista gori nisu otisli iz Zvijezde.Dal je to samo provjera ovih igraca ,stari nacin rada tj.dovodjenje anonimusa ili bura pred oluju ostaje da se vidi.Nadam se pojavljivanju dva,tri zvučnija imena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.