Ja se valjo po podu kad je mama pokušavala sa kumom komunicirat svaka svoju pricu dereLBJ MVP je napisao/la:Meni govori stara što me ne dodaš u prijatelje evo svi imaju svoje roditelje u prijateljima ja nećuasylum je napisao/la:Dodala mene moja prije mjesec dana i ja je stavio na cekanje. Kad stize mi poruka na mob prije sedmicu i par danaCartman je napisao/la:Joj kako me iritira kad me nadje neka tetka i hoce da bude prijatelj. Sta ces ti meni na facebooku koji qurac? Ovo treba zabranit svima preko 30.
Kao, sto si to na tetku ljut.![]()
Prihvatio je ja i stavio joj zabranu na sve.
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
- senad_flamin
- Kontakt:
Molio bih brz odgovor,jer mi je pun k... svega sa fejsa, kako se brise profil !
-RIVALDO-
http://www.facebook.com/help/contact.ph ... te_accountsenad_flamin je napisao/la:Molio bih brz odgovor,jer mi je pun k... svega sa fejsa, kako se brise profil !
klikni na ovu aplikaciju
https://ssl.facebook.com/help/contact.p ... te_account
i slijedi proceduru. radi 100 %, ja obrisao svoj profil.
https://ssl.facebook.com/help/contact.p ... te_account
i slijedi proceduru. radi 100 %, ja obrisao svoj profil.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- senad_flamin
- Kontakt:
sad još trebaš biti karakter i ne prijaviti se ponovo 15 dana. nije lako, al' ako imaš čvrstu volju uspije se odoliti "zovu" napasnika zvani fb.
- spielführer_21
- Kontakt:
Ja mislim da to nicht funkcionirenPasha je napisao/la:sad još trebaš biti karakter i ne prijaviti se ponovo 15 dana. nije lako, al' ako imaš čvrstu volju uspije se odoliti "zovu" napasnika zvani fb.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja sam se bio odjavljivao prije, sad ne znam jeli to moguce, ili se samo moze obrisati profilPasha je napisao/la:sad još trebaš biti karakter i ne prijaviti se ponovo 15 dana. nije lako, al' ako imaš čvrstu volju uspije se odoliti "zovu" napasnika zvani fb.
kad sam se odjavio, lijep osjecaj nema sta, al tesko, uvjek te nesto vuce da udjes, i izdrzao neki jedan, jedan i pol mjesec, i nakraju opet udjem
Ja sam deaktivirao profil prije 5,6 mjeseci...Sad ni nemam neku volju da ponovno aktiviram,prva 2 mjeseca sam tesko izdrzao,ali vrijedilo je ...Pasha je napisao/la:sad još trebaš biti karakter i ne prijaviti se ponovo 15 dana. nije lako, al' ako imaš čvrstu volju uspije se odoliti "zovu" napasnika zvani fb.
Ja sam vam davno rekao oprobanu recepturu kako se brise fb profil,dogovoris se sa ortakom da mu ti pozdravis svu rodbinu,malo to jos usminkas,i nek te on prijavi i fb administracija ce da obavi ostali posao.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jednom pola godine izdržao
Sada sam tu svaku noć jbg poslije ponoći nemam pametnijeg posla,a nađe se poneko na faceu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ovaj link koji sam postavio, definitivno briše profil. to nije deaktivacija, nego baš brisanje profila. ako ne pokušaš ponovo ući na fb u roku od 15 dana, poslije pokretanja procedure brisanja, profil se zauvijek obriše kao da nikad nije ni postojao.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja sam se bio odjavljivao prije, sad ne znam jeli to moguce, ili se samo moze obrisati profilPasha je napisao/la:sad još trebaš biti karakter i ne prijaviti se ponovo 15 dana. nije lako, al' ako imaš čvrstu volju uspije se odoliti "zovu" napasnika zvani fb.
kad sam se odjavio, lijep osjecaj nema sta, al tesko, uvjek te nesto vuce da udjes, i izdrzao neki jedan, jedan i pol mjesec, i nakraju opet udjem
Uvijek ostane u bazi Fb-a tvoji/nečiji podatci!Pasha je napisao/la:ovaj link koji sam postavio, definitivno briše profil. to nije deaktivacija, nego baš brisanje profila. ako ne pokušaš ponovo ući na fb u roku od 15 dana, poslije pokretanja procedure brisanja, profil se zauvijek obriše kao da nikad nije ni postojao.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja sam se bio odjavljivao prije, sad ne znam jeli to moguce, ili se samo moze obrisati profilPasha je napisao/la:sad još trebaš biti karakter i ne prijaviti se ponovo 15 dana. nije lako, al' ako imaš čvrstu volju uspije se odoliti "zovu" napasnika zvani fb.
- moustapha
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- Titova-Juga
- Kontakt:
KOJI KRALJ.
A stvarno, sta je u tom Bieberu da ga tako djevojcice vole ?!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
sta je u njemu...et, curama je on sladak, ima brdo love i pale se na njeg....sve dok jednom ne izadje njegov film (+18) gdje ce se igrat mama i tata, a on ce naravno bit mamaTitova-Juga je napisao/la:KOJI KRALJ.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Titova-Juga
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:sta je u njemu...et, curama je on sladak, ima brdo love i pale se na njeg....sve dok jednom ne izadje njegov film (+18) gdje ce se igrat mama i tata, a on ce naravno bit mamaTitova-Juga je napisao/la:KOJI KRALJ.
A stvarno, sta je u tom Bieberu da ga tako djevojcice vole ?!![]()
Znaci ipak sam u pravu, svijet je definitivno otisao u k...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- moustapha
- Kontakt:
Svijet je oduvijek bio u qrcu. Samo sada imamo internet i bolji pregled degena.
#divovi
- Titova-Juga
- Kontakt:
moustapha je napisao/la:Svijet je oduvijek bio u qrcu. Samo sada imamo internet i bolji pregled degena.
Ma ima i te bola, ali da je baš u ovakvom qrcu bio, nešto čisto sumnjam.
Ipak je ovo neki mnogo veći nivo degenizacije
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.