Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Mandrak
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Mandrak » 01 jul 2011, 14:00

Atletico je veoma dobro utopio De Geu Manchesteru (kad su vec planirali da ga prodaju)...20 miliona za jednog 20-godišnjaka je maximum koji se mogao izvuci iz tog transfera...za te pare probati što prije kupiti Turana...ludi turcin bi bio sigurna investicija, 24 godine formiran igrac koji se ne bi cekao da sazrije, ponajbolji turski reprezentativac, vec drugu godinu zaredom najbolji igrac turskog prventsva....to ne bi trebali propuštati.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 01 jul 2011, 14:08

Mandrak je napisao/la:Atletico je veoma dobro utopio De Geu Manchesteru (kad su vec planirali da ga prodaju)...20 miliona za jednog 20-godišnjaka je maximum koji se mogao izvuci iz tog transfera...za te pare probati što prije kupiti Turana...ludi turcin bi bio sigurna investicija, 24 godine formiran igrac koji se ne bi cekao da sazrije, ponajbolji turski reprezentativac, vec drugu godinu zaredom najbolji igrac turskog prventsva....to ne bi trebali propuštati.
29 koliko sam ja cuo (bar je tako juznjak pricao). :?

E ja bi sa tim parama sada doveo Borja Valeru.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 jul 2011, 14:14

Borju bih ja vrlo rado volio vidjeti u Barci...umjesto da dovedu tako zahvalnog igraca - oni se zayebavaju i natežu oko Cesca :shock: pluš što je mnooogo jeftiniji.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jul 2011, 14:15

Slazem se za Ardu,fenomenalan igrac ,ubio se za Spansku ligu !! kada se sjetim u Zenici radi njega lopte nismo mogli sastavili :D priznao je jucer na TV Turkey da je dobio punudu od Atletica te da o Chelseavoj ponudi ne zna nista .Inace za ovog mladog golmana Genka Thibaut Courtoisa kazu najbolji golman Belgijske lige ,ali njegova nije bas jeftina negdje oko 8-do 10 mil Eura :? radije bi dao priliku Joelu ili Asenju a za ove pare doveo Osvalda i Borju .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 jul 2011, 14:23

Šta fali Asenju :?: sasvim dobar golman...prije par godina je bio jedan od najtalentovanijih golmana Primere, zato je i doveden iz Villareala...ali je imao nesrecu što je imao konkurenciju u nenormalnom talentu De Geu-i, plus ozljede...momak je peh samo takav.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 01 jul 2011, 14:29

Mandrak je napisao/la:Šta fali Asenju :?: sasvim dobar golman...prije par godina je bio jedan od najtalentovanijih golmana Primere, zato je i doveden iz Villareala...ali je imao nesrecu što je imao konkurenciju u nenormalnom talentu De Geu-i, plus ozljede...momak je peh samo takav.
*Valladolida, tačnije. :mrgreen:

Mislim da sada ima priliku života, poslije odlaska De Gee. Potencijal ima, i jedino ga sve češće povrede mogu sputati u nakani. Ali vidim da @juznjak> mnogo hvali Joela, tako da će Asenjo, na početku sezone, najvjerovatnije grijati klupu, a nekad kasnije, ko zna.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 01 jul 2011, 14:33

Mandrak je napisao/la:Šta fali Asenju :?: sasvim dobar golman...prije par godina je bio jedan od najtalentovanijih golmana Primere, zato je i doveden iz Villareala...ali je imao nesrecu što je imao konkurenciju u nenormalnom talentu De Geu-i, plus ozljede...momak je peh samo takav.
Iz Valladolida je doveden. Slazem se, fantastican golman (bio), kad je tek doveden stvarno je imao parada ala Iker, ali ko zna kakav ce biti sada nakon 8 mjeseci pauze (prije toga 6, znaci sveukupno vise od godinu dana pauze). Mada mu opet treba dati priliku pa vidjeti sada na pripremama. Uostalom, juznjace@ sta je sa njim? Od kada sam cuo da ste ga posudili Malagi ni traga ni glasa o njemu.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jul 2011, 14:40

Opet se povrijedio kada je branio za Malagu :shock: i to neka teza povreda je bila u pitanju ,izjavio je nedavno ukoliko ode Ge Gea pokazacu svoju klasu . Evo ti interviju sa njim od prije par dana .http://www.marca.com/2011/06/22/futbol/ ... 70642.html

Ipak preferiram
8-) slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 01 jul 2011, 19:20

http://www.skysports.com/story/0,,11095_7013656,00.html

Je l' ovo nešto najnovije?

Kapiten Zaragoze, Gabi, za 3 miliona eura se vratio u klub u kojem je i počeo karijeru. Inače je defanzivni veznjak..
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jul 2011, 20:25

Da postavio sam na prethodnoj stranici ,i pored toga sto je defanzivni vezni zabio 10 komada ove sezone ;)
Dobro izvodi slobodne 8-)
[youtube][/youtube]

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 01 jul 2011, 22:12

Koji je kralj ovaj Forlan. Mislim da necu pretjerati ako kazem da je najveci igrac Atletica svih vremena, mozda ne trenutno, ali cim ode iz kluba to ce postati (za 2. godine). Bit ce steta ako ne osvoji bar jos jedan trofej tu, ako nista barem Kup. Uglavnom, bitno je da ovo ljeto sigurno ostaje.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jul 2011, 23:07

Taj kup je proklet za Atletico ,zadnja 3 finala sve ispusili , bas se neda taj jubilarni 10 al eto nadam se ove sezone da cemo ga konacno uzeti . Inace od svih zemalja cini mi se da je kup najcjenjeniji u Spaniji ,kada pogledam u ostalim zemljama desi se da i drugoligasi dodju do zavrsnice dok u Spaniji uglavnom najjace ekipe dolaze do zavrsnice .

Izgleda da je Borja blizu Calderona :)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 jul 2011, 13:57

Marca pise danas da je Atletico ponudio 30 mil Eura za Diega lopeza i Rossia . Cini mi se da nema nista od ovog jer Villareal samo za Rosia trazi 30 mil ...mislim nekih 35 mil ce biti dovoljno . Juve je spreman dati 35 mil eura +Amauri ,nije losa solucija ali mislim da Kun ide u City ili Real jer su oni jedini spremni platiti 45 milki . Real je ostao kratak kada je u pitanu Nejmar tako da ce se sada okrenuti Agueru . 8-)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jul 2011, 02:49

@Juznjak najjaci ste posle Malage :mrgreen: Ovi ostali nisu vise opcija nikako :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 jul 2011, 10:47

Tribalian je napisao/la:@Juznjak najjaci ste posle Malage :mrgreen: Ovi ostali nisu vise opcija nikako :mrgreen:
Villareal y Valencia se tu ne broje a :D
Podmornica: Zapata,Marchena,Mussachio.,Capdevilla,Senna, Melo :?: ,Cazorla,Borja,Nilmar,Rossi..

Sve u svemu vrh primere jaci za dva tima-Malaga,Bilbao

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 jul 2011, 10:49

Kako prenosi AS da bi 76% vasi navijaca radije da Kun ode u real za 45 milj e nego u drugi neki klub za manje? Ja sam mislio da je drugacije , al valjda nije to tolika mrznja izmedju vasi klubova
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 jul 2011, 10:51

SoloJuve26 je napisao/la:Kako prenosi AS da bi 76% vasi navijaca radije da Kun ode u real za 45 milj e nego u drugi neki klub za manje? Ja sam mislio da je drugacije , al valjda nije to tolika mrznja izmedju vasi klubova
Ne mogu ja tebe mrzit kolko mogu voljet pare ;)

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 jul 2011, 10:56

L_blancos je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Kako prenosi AS da bi 76% vasi navijaca radije da Kun ode u real za 45 milj e nego u drugi neki klub za manje? Ja sam mislio da je drugacije , al valjda nije to tolika mrznja izmedju vasi klubova
Ne mogu ja tebe mrzit kolko mogu voljet pare ;)
pa dobro al opet moras imati neki ponos.Ipak je Kun dugo u A madridu. Ovaj njihov president koliko je puta izjavio da nikad nece prodavati realu ovo ono, iznenadilo me, pa kakva je razlika ako eto Juve recimo nudi 35+ nekog igraca , to je tu haman isto.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

famarillo
Kontakt:

Post Postao/la famarillo » 03 jul 2011, 11:04

Prica nebi igro ovdje, nebi ondje, postaje sve veci supljak, sjeti se samo Torres kako nikad nebi otiso iz Atletica, pa ode, ode iz Poola u Chelsea, znas koja je to izdaja ba, pljunes sve ono sto su ti ljudi davali
Klub koji nosi boje, koje se i nalaze na zastavi Bosne i Hercegovine, Villarreal CF.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 jul 2011, 22:20

Tribalian je napisao/la:@Juznjak najjaci ste posle Malage :mrgreen: Ovi ostali nisu vise opcija nikako :mrgreen:
Kako stoje stvari jedini koji nece biti u opciji smo mi :mrgreen: Villareal ne misli prodavati ,tako da me bas zanima koga misle dovesti umjesto Borje 8-)

Solojuve@ nisu glasali samo colchonerosi , vecina je protiv da Kun ode u Real vjeruj mi :?

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.