FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@Decko s tribine...
jeste tek druga utakmica, ali dobar dio priprema je iza nas, pa će sutrašnja utakmica biti pokazatelj kakve igrače imamo i kako se s njima radilo. Teško da sad i poraz od 10 razlike može promjeniti nešto bitno, moguće je da se 10 dana prije utakmice neće ni dovoditi novi igrači, jer ih za to vrijeme ni Ferguson ne bi uigrao.
jeste tek druga utakmica, ali dobar dio priprema je iza nas, pa će sutrašnja utakmica biti pokazatelj kakve igrače imamo i kako se s njima radilo. Teško da sad i poraz od 10 razlike može promjeniti nešto bitno, moguće je da se 10 dana prije utakmice neće ni dovoditi novi igrači, jer ih za to vrijeme ni Ferguson ne bi uigrao.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Mislim da nije Beslija bio voda na terenu,ali eto upravu si pa kome bi ti dao traku ?eliminator je napisao/la:kapitensku traku treba dobiti vodja na teren a to su bili svi ti koje si nabrojao,svaka cast svraki cak mi je jedan od boljih igraca jer je uvijek konstantan ali mislim da on nije pravi izbor za kapitena
svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
Karić i KRAJ PRIČE ! 

Svraka ce biti kapiten lakse ce se prodat,imamo vec dva primjera Coca i Šeha,zna Amar sta radiGrbavica moj zivot je napisao/la:Mislim da nije Beslija bio voda na terenu,ali eto upravu si pa kome bi ti dao traku ?eliminator je napisao/la:kapitensku traku treba dobiti vodja na teren a to su bili svi ti koje si nabrojao,svaka cast svraki cak mi je jedan od boljih igraca jer je uvijek konstantan ali mislim da on nije pravi izbor za kapitena

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma to mu je pidzama

- The Maniacs '87
- Kontakt:
Ocigledno da nosi ili macronov ili od maribora posto dok nas je legea opremala bilo ovakvih golmanskih dresova!Grbavica moj zivot je napisao/la:jeli se meni cini ili ovde kara nosi macronov dres ?
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Macronov je ovo dres,moze se poznati po kroju 
U koiko sati sutra protic Sturma ?

svoj ti pos'o !
- Capt_Billy
- Kontakt:
KB-TM87 je napisao/la:Ako hoće smradovi da igraju nek plate 2o.ooo za utakmicu !
Pa jedna tekme na Kosevu kosta 8.000 KM za Sarajevo i za Zeljo!! Ali posto je Grbavica Zeljina onda tih 8.000 KM ide Zelji!!!!

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- KB-TM87
- Kontakt:
17-30Grbavica moj zivot je napisao/la:Macronov je ovo dres,moze se poznati po kroju
KB-TM87 je napisao/la:![]()
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- elninho_resTO
- Kontakt:
Kao što je već bilo nagovešteno, fudbalski klub je dobio novo pojačanje u vidu Vladimira Brankovića, dojučerašnjeg igrača moldavskog Šerifa.
vladimir brankovicVojvodina nastavlja da se pojačava.
Fudbalski klub Vojvodina saopštio je danas da je poptisao ugovor sa odbrambenim igračem Vladimirom Brankovićem.
“Sportski zurnal” prenosi vest da je Vojvodina dobila novo pojačanje u poslednjoj liniji. Posle Volkova koji je stigao u Partizan, Branković drugi igrač višestrukog moldavskog šampiona koji stiže u Srbiju.
Vladimir Branković ima 25 godina i u dosadašnjoj karijeri igrao je još za Obilić, OFK Beograd, Zrinjski, Napredak i Sevojno.
Dužina ugovora kao i finansijski detalji nisu saopšteni.
vladimir brankovicVojvodina nastavlja da se pojačava.
Fudbalski klub Vojvodina saopštio je danas da je poptisao ugovor sa odbrambenim igračem Vladimirom Brankovićem.
“Sportski zurnal” prenosi vest da je Vojvodina dobila novo pojačanje u poslednjoj liniji. Posle Volkova koji je stigao u Partizan, Branković drugi igrač višestrukog moldavskog šampiona koji stiže u Srbiju.
Vladimir Branković ima 25 godina i u dosadašnjoj karijeri igrao je još za Obilić, OFK Beograd, Zrinjski, Napredak i Sevojno.
Dužina ugovora kao i finansijski detalji nisu saopšteni.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
ziku stopala u Karica,53broj!Grbavica moj zivot je napisao/la:jeli se meni cini ili ovde kara nosi macronov dres ?
Opustite se ljudi dobit cemo Serifa

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- alan ford 26
- Kontakt:
Karic
Markovic Nyema Jese Radovanovic
Svraka Stanceski
Vladavic Visca
Zeba
Buba
Ne tako skup tim al jbg, puste zelje, ovo bi bilo idealno, samo bi morali kesirati Bubu
Markovic Nyema Jese Radovanovic
Svraka Stanceski
Vladavic Visca
Zeba
Buba
Ne tako skup tim al jbg, puste zelje, ovo bi bilo idealno, samo bi morali kesirati Bubu

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- Curva_SUD
- Kontakt:
The Maniacs '87 je napisao/la:Ocigledno da nosi ili macronov ili od maribora posto dok nas je legea opremala bilo ovakvih golmanskih dresova!Grbavica moj zivot je napisao/la:jeli se meni cini ili ovde kara nosi macronov dres ?
ovo nije macronov dres
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- Curva_SUD
- Kontakt:
ŠTETA! Zbog plate recimo veće za 500-1000 KM mi smo sad fakat izvisili. Ovakav nam je igrač trebao!

- Curva_SUD
- Kontakt:
Znam brate al nama treba neko mladjibabilonTM je napisao/la:
ŠTETA! Zbog plate recimo veće za 500-1000 KM mi smo sad fakat izvisili. Ovakav nam je igrač trebao!

-
- Kontakt:
Ma daj molim te i ti vjerujes ovim u oslobodjenju?????
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:
U par navrata su pokazali da imaju izvore bliske klubu i ovo je vrlo vjerovatno istina.
-
- Kontakt:
babilonTM je napisao/la:DARE_DEVIL_SA je napisao/la:
U par navrata su pokazali da imaju izvore bliske klubu i ovo je vrlo vjerovatno istina.
Dolazi Torlak

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Napaceni87, Quartararo, WeekendOffender i 64 gosta.