Odbojkašice
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Odbojkašice
odbojkasice Bergama prvakinje italije, to je moj tim! 2-2 u seriji bilo i dobishe veceras cortesu u gostima
bravo za francescu picinini, serenu ortolani, valentinu arigheti, julianu nucu, luciu boseti i ostale igracice
Bergamo dominira!
bravo za francescu picinini, serenu ortolani, valentinu arigheti, julianu nucu, luciu boseti i ostale igracice
Bergamo dominira!
nema potpisa
- Barca u srcu
- Kontakt:
Imal' gdje slika, da vidimo proslavu (a usput i odbojkašiceAdmir_Sa je napisao/la:odbojkasice Bergama prvakinje italije, to je moj tim! 2-2 u seriji bilo i dobishe veceras cortesu u gostima
Bergamo dominira!

http://www.ecodibergamo.it/galleries/Foto/4081/1/
http://www.ecodibergamo.it/galleries/Foto/4084/1/
Ima tu nekih slika
http://www.ecodibergamo.it/galleries/Foto/4084/1/
Ima tu nekih slika
nema potpisa
Admire,Sanji danas rodjendan,jesi cestitao. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
NormalnoDevil je napisao/la:Admire,Sanji danas rodjendan,jesi cestitao.

Samo se jos ne zna gdje ce nastaviti karijeru

nema potpisa
A Olivera Kostic dosla u Zvezdu na tri godine.Admir_Sa je napisao/la:Izgleda ode Sanja u Novaru

Ko je ta, de malo informacijaDevil je napisao/la:A Olivera Kostic dosla u Zvezdu na tri godine.Admir_Sa je napisao/la:Izgleda ode Sanja u Novaru

nema potpisa
'91 godiste najbolja igracica TENT-a prosle sezone,korektor u prosloj sezoni 300 smeceva,300 blokova.Admir_Sa je napisao/la:Ko je ta, de malo informacijaDevil je napisao/la:A Olivera Kostic dosla u Zvezdu na tri godine.Admir_Sa je napisao/la:Izgleda ode Sanja u Novaru

hmm dobro pojacanje onda, znaci generacija sa Anom i Jovanom. Sto ne probate dovesti Saru Klisuru iz Vizure, ona je tu negdje 92 godiste, a nishta manje nije talentirana od Ane. Zamisli primace Ana-Sara i ta Olivera, a jos da igraju min 2 godine, pa strahobalne bi bile trecu sezonu
nema potpisa
Au brate Dinamo Moskva,Scavollini i Musznya opet u grupi. 

kakav Scavolini ba? pa te je ja mislim Novara izbacila u 1/4 finalu play offaDevil je napisao/la:Au brate Dinamo Moskva,Scavollini i Musznya opet u grupi.

nema potpisa
http://www.mojacrvenazvezda.net/8128/20 ... upi-smrti/Admir_Sa je napisao/la:kakav Scavolini ba? pa te je ja mislim Novara izbacila u 1/4 finalu play offaDevil je napisao/la:Au brate Dinamo Moskva,Scavollini i Musznya opet u grupi.
Ovaj Scavolini nije shampion nego Bergamo, ovi su il dobili pozivnicu ili kao treca ekipa iz prvenstva Italije se plasirali, mensecini da su bili treci pa ispali od Novare u prvom kolu play offa
Sve u svemu sranje za one cure, opet pobjede nece imati
Da igraju sa Bergamom ebo me svak te ne bi ishao u Beograd da gledam
Sve u svemu sranje za one cure, opet pobjede nece imati

Da igraju sa Bergamom ebo me svak te ne bi ishao u Beograd da gledam

nema potpisa
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je i jedanaestu pobedu u A grupi Evropske lige. Srpkinje su u okviru VI vikenda slavile u Haniji na Kritu protiv Grčke sa 3:0, po setovima 25:11, 25:16 i 25:22, za svega 68 minuta igre.
Bila je ovo još jedna rutinska pobeda izabranica selektora Terzića.
Naredni duel Grčka i Srbija u okviru VI vikenda A grupe Evropske lige igraju u nedelju od 15 časova i 30 minuta.
Bila je ovo još jedna rutinska pobeda izabranica selektora Terzića.
Naredni duel Grčka i Srbija u okviru VI vikenda A grupe Evropske lige igraju u nedelju od 15 časova i 30 minuta.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Setnja kroz grupnu fazu,12 pobeda uz samo 4 izgubljena seta i lagano overen put na zavrsni turnir u Istambul,a tamo opet stari rivali Turska i Bugarska,te Ceska sa kojojm igramo polufinale.Mogli bi mi po novo zlato.

Juniorke vam prvakinje balkana, valjda se to sad nekad igralo za vikend 

nema potpisa
Aha,u Ivanjici se igralo,a mi u 5 utakmica izgubili samo 1 set.Admir_Sa je napisao/la:Juniorke vam prvakinje balkana, valjda se to sad nekad igralo za vikend

Naravno to nije moglo da prodje bez nasih igracica,pa su uz Ratka kao selektora medalje dobile i Bjelica,Stevanovic,Kecman,Budrovic,Medarevic i Pusic.

p.s. Bojana Radulovic u Zvezdi,veliko pojacanje za ovaj mladi tim.

Cehinje smesan rival u 1/2 finalu 3:0 su prsli rutinski nakon 75 minutra i dale nam sansu da nakon Kayseria i Ankare i u Istanbulu osvojim Evropsku ligu.
Strasnu partiju odigrala Brakocevic.
Sutra od 18:00 u borbi za novu zlatnu medalju protiv starih rivalki Turske.
IDEMO PO POBEDU!!!!!!!!!!!!

Strasnu partiju odigrala Brakocevic.
Sutra od 18:00 u borbi za novu zlatnu medalju protiv starih rivalki Turske.
IDEMO PO POBEDU!!!!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.