Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Zadnji vezni
znaci ipak wenger nije naumio da proda cesca. mogao bi melo zajedno sa cescom volkotom i arsavinom da cini vezni red arsenala.
niccolo je napisao/la:znaci ipak wenger nije naumio da proda cesca. mogao bi melo zajedno sa cescom volkotom i arsavinom da cini vezni red arsenala.
1.Cesc ne ide nigdje
2.Mislim da bi bilo dobro da Melo dodje jer potreban je zadnji vezni dok na desnoj strani igraju Sagna,Walcott tako da Eboue apsolutno nije neophodan s obzirom da se vraca i Rosicky a tu su i Nasri,Cesc,Arshavin,Melo
pa hoce li se vratiti rosicky vise, a i ako se vrati pitanje je kakav ce se vratiti jer je imao dugu pauzu.adnan24 je napisao/la:niccolo je napisao/la:znaci ipak wenger nije naumio da proda cesca. mogao bi melo zajedno sa cescom volkotom i arsavinom da cini vezni red arsenala.
1.Cesc ne ide nigdje
2.Mislim da bi bilo dobro da Melo dodje jer potreban je zadnji vezni dok na desnoj strani igraju Sagna,Walcott tako da Eboue apsolutno nije neophodan s obzirom da se vraca i Rosicky a tu su i Nasri,Cesc,Arshavin,Melo
niccolo je napisao/la:pa hoce li se vratiti rosicky vise, a i ako se vrati pitanje je kakav ce se vratiti jer je imao dugu pauzu.adnan24 je napisao/la:niccolo je napisao/la:znaci ipak wenger nije naumio da proda cesca. mogao bi melo zajedno sa cescom volkotom i arsavinom da cini vezni red arsenala.
1.Cesc ne ide nigdje
Rosicky trenira vec odavno...zasad sve ide bez problema i ako ne bude kakvih novih problema on ce biti u potpunosti spreman za novu sezonu...danas je odrzan i prvi trening u ovoj sezoni i u njemu je ucestvovao i Tomasz...Trening su propustili Walcott i Gibbs kao i Fabrega zbog nedavno odrzanih kupa konfederacija i eura do 21 godine.
Evo i nekih slika:
http://www.arsenal.com/news/news-archive/training
Nit će ga prodat, pa nije Wenger budala sigurno.. Mislim da u vezi samo fali defanzivni al bi po meni bilo bolje da dovede jednog iskusnog defanzivca al opet, Wenger ne voli previše stare igrače pa...niccolo je napisao/la:znaci ipak wenger nije naumio da proda cesca. mogao bi melo zajedno sa cescom volkotom i arsavinom da cini vezni red arsenala.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
nista od mela izgleda, nema veze po meni je arsenal i ovako prejak, ukoliko ne bude povreda kao prosle sezone za mene ce biti iznenadjenje ako arsenal ne osvoji bar jedan trofej sljedece sezone.
Po meni arsenal ima opet jači vezni red od reala ili barsalone.
Pa nije smjesno djelom se i treba sloziti...JameS je napisao/la:hahahahhahahahah.ensadek je napisao/la:Po meni arsenal ima opet jači vezni red od reala ili barsalone.
Walcot,Fabregas,Rosicky,Arhavin,Nasri...Barca na sredini ima Xavia,Iniestu,Yayu,al ipak 5 kvalitetnih su bolji od 3 kvalitetna logicno...ja ko simpatizer Barce se slazem sa njim,ustvari Arsenal sigurno ima najaci vezni...sad sto u Barci to bolje funksionise sto ispred imaju bolje napadace to je vec drugo,al realno Arsenal ima najaci vezni
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Pa nije smjesno djelom se i treba sloziti...JameS je napisao/la:hahahahhahahahah.ensadek je napisao/la:Po meni arsenal ima opet jači vezni red od reala ili barsalone.
Walcot,Fabregas,Rosicky,Arhavin,Nasri...Barca na sredini ima Xavia,Iniestu,Yayu,al ipak 5 kvalitetnih su bolji od 3 kvalitetna logicno...ja ko simpatizer Barce se slazem sa njim,ustvari Arsenal sigurno ima najaci vezni...sad sto u Barci to bolje funksionise sto ispred imaju bolje napadace to je vec drugo,al realno Arsenal ima najaci vezni
Slazem se-ima tu logike...treba uzeti u obzir da Rosicky,Nasri,Arshavin nisu odigrali niti jedan mec zajedno...
ako si ubacio Walcota onda si lagano trebao i Mesiia al ajd neam veze,sto se ovog drugog djela tice od Rosickya je ostalo samo ime,povrede su ucinile svoje tako da je on out i nema sanse da on ove sezone moze da odigra kako je igrao u svojim naj danima...miky_hz je napisao/la:Pa nije smjesno djelom se i treba sloziti...JameS je napisao/la:hahahahhahahahah.ensadek je napisao/la:Po meni arsenal ima opet jači vezni red od reala ili barsalone.
Arsenal-Fabregas,Arshavin,Nasri,Wolcot
Real.M-C.Ronaldo,Kaka,Robenn,Snejder,VDV,Gutti,Lass
Barca-Iniesta,Xavi,Messi,Yaya
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Cuj ostalo samo ime...pa igraci su se vracali i poslije mnogo tezih povreda a on i nije toliko star tako da ja od njega ocekujem povratak u velikom stilu...a Real po imenima ima trenutno najjacu veznu liniju ali vidjecemo kako ce to funkcionisati...uostalom i ovaj Arsenalov vezni red je relativno novi s obzirom da bi napokon trebali na raspolaganju u isto vrijeme biti Rosicky,Arshavin,Fabregas,Nasri,WalcottJameS je napisao/la: ako si ubacio Walcota onda si lagano trebao i Mesiia al ajd neam veze,sto se ovog drugog djela tice od Rosickya je ostalo samo ime,povrede su ucinile svoje tako da je on out i nema sanse da on ove sezone moze da odigra kako je igrao u svojim naj danima...
Arsenal-Fabregas,Arshavin,Nasri,Wolcot
Real.M-C.Ronaldo,Kaka,Robenn,Snejder,VDV,Gutti,Lass
Barca-Iniesta,Xavi,Messi,Yaya
Ovo se vise nemoze izdrzati
perez pobudalio
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 64057.aspx

@BrnJeeH, kad sam ja za ovo znao, hehehe, pogledaj gore na prvi post ove stranice i vidjet ces sta sam napisao, Harrison je ovo odavno znao i ubjedjen sam da cemo ga kupiti, ako nista samo da nam crknu rivaliBrnJeeH je napisao/la:Ovo se vise nemoze izdrzatiperez pobudalio

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
a na koju ce on poziciju ako dodje crna li mu majka bilaHarrison je napisao/la:@BrnJeeH, kad sam ja za ovo znao, hehehe, pogledaj gore na prvi post ove stranice i vidjet ces sta sam napisao, Harrison je ovo odavno znao i ubjedjen sam da cemo ga kupiti, ako nista samo da nam crknu rivaliBrnJeeH je napisao/la:Ovo se vise nemoze izdrzatiperez pobudalio

JameS je napisao/la:a na koju ce on poziciju ako dodje crna li mu majka bilaHarrison je napisao/la:@BrnJeeH, kad sam ja za ovo znao, hehehe, pogledaj gore na prvi post ove stranice i vidjet ces sta sam napisao, Harrison je ovo odavno znao i ubjedjen sam da cemo ga kupiti, ako nista samo da nam crknu rivaliBrnJeeH je napisao/la:Ovo se vise nemoze izdrzatiperez pobudalio
Kad i kad je ovo Harrison predvidio, citirano sa barcine temeHarrison je napisao/la:Igrat ce na poziciji ofanzivnog veznog ispred Lass Diarre ukoliko ne dodje Ribery u Real, hranit ce loptama Raula, Benzemu, Higuaina i drustvo u napadu...el-fighter je napisao/la:ali me samo interesuje na kojoj će poziciji igrati Fabregas.

hahahha imas odgovor u svojim prijasnjim odgovorima

- el-fighter
- Kontakt:
Arsenal ima jedan od najboljih veznih redova na svijetu, ali u napadu nemaju dovoljno dobre napadače da sve te lopte pospreme u mrežu. Adebayor ima visinu, ali nema dribling i kada ima loptu na zemlju teško išta može uraditi. Eduardo se pokazao odličnim za Arsenal, ali ga je povreda omela i propusti je cijelu prošlu sezonu. Sada kada se vrate Rosicky i Eduardo, mislim da bi Arsenal opet trebao izgledati odlično. Zna li neko, koji igrači su ovosezonska pojačanja Arsenala.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
JameS je napisao/la:hahahha imas odgovor u svojim prijasnjim odgovorima![]()

Sve info imaš ovdje...el-fighter je napisao/la:Arsenal ima jedan od najboljih veznih redova na svijetu, ali u napadu nemaju dovoljno dobre napadače da sve te lopte pospreme u mrežu. Adebayor ima visinu, ali nema dribling i kada ima loptu na zemlju teško išta može uraditi. Eduardo se pokazao odličnim za Arsenal, ali ga je povreda omela i propusti je cijelu prošlu sezonu. Sada kada se vrate Rosicky i Eduardo, mislim da bi Arsenal opet trebao izgledati odlično. Zna li neko, koji igrači su ovosezonska pojačanja Arsenala.
http://arsenal-bih.com/
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.