Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
e jbm mu kladionicu, tek pocetak sezone a vec cu ostat bez zivaca

- Citizen-X
- Kontakt:
jarane sta sam ja prezivio sad ne bih ni najgorem dusmaninu...hare_king je napisao/la:e jbm mu kladionicu, tek pocetak sezone a vec cu ostat bez zivaca![]()
turkinjama hvala do kraja zivota....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- legenda reala
- Kontakt:
Jaruga okani se ti toga ,čuvaj zdravlje jbo kladionicu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Citizen-X
- Kontakt:
vala minka imaš ga i ti pravolegenda reala je napisao/la:Jaruga okani se ti toga ,čuvaj zdravlje jbo kladionicu![]()
Ma gled'o sam,malo,radim nesto kod kuce,pa malo uletim da vidim sta se desava,al bolje da nisamCitizen-X je napisao/la:jesi l gledo mec?kelner je napisao/la: Hahahaha,ma ne treba,**** kredit,na kogu cu ga trosit,jedino na one sto dahcu na hot line-u...![]()
Neka je on ba dig'o lovu,bas mi je drago bgm,kad sam ja konj vjerovao da Tsonga moze uzeti Noleta,al staces
http://www.youtube.com/embed/gL7T1eDKrzw
Ne bi ga ni igrao,al nije mi zanimljiv mec da gledam kad ga nemam na listicu.Bit ce sutra bolje
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Haj dobro da sad imamo i moral-moderatora u obliku Citizena...
Salim se naravno, bogami, ne ostadoh duzan nikom nikad nista, tako da necu ni kelneru, sigurno... 
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- Citizen-X
- Kontakt:
jbm ti boliviju.
kontam ja sinoc pola sata jbo majku trehnula ih je bolivija jednom mozda bi mogla opet i eto opet im dohakala...
kontaj i dalje kretenu....
prodje kvota 9....
kontam ja sinoc pola sata jbo majku trehnula ih je bolivija jednom mozda bi mogla opet i eto opet im dohakala...
prodje kvota 9....
Sto ne rece,odigro bih ja,ako ti ne smijes...Citizen-X je napisao/la:jbm ti boliviju.
prodje kvota 9....
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Citizen-X
- Kontakt:
Sta da ti pricam da me je osjecaj proganj'o sat vremena prije spavanja...kelner je napisao/la:Sto ne rece,odigro bih ja,ako ti ne smijes...Citizen-X je napisao/la:jbm ti boliviju.
prodje kvota 9....
Kasno Marko na Kosovo stize
A izmoren sam bio jucerasnjim kladjenjem - imao 130 eura fino zaradjenih 50 u tih 130 i do popodne sve prokockam.
i onda imao jos nekih 60 70 eura i sve krhnem na turkinje 1/4 i opare me. kasnije opet krhnem pri 4+ za turkinje 30 eura uloga na kvotu 2,5 na lajvu i naravno meni se desava X... e onda iz principa stavim 50tak eura ponovo na turkinje na konacnu pobjedu i rek'o sta bude.
bilo je sta je bilo ne do bog nikom...
U jbt,jest tebe krenuloCitizen-X je napisao/la:Sta da ti pricam da me je osjecaj proganj'o sat vremena prije spavanja...kelner je napisao/la:Sto ne rece,odigro bih ja,ako ti ne smijes...Citizen-X je napisao/la:jbm ti boliviju.
prodje kvota 9....
Kasno Marko na Kosovo stize
A izmoren sam bio jucerasnjim kladjenjem - imao 130 eura fino zaradjenih 50 u tih 130 i do popodne sve prokockam.
i onda imao jos nekih 60 70 eura i sve krhnem na turkinje 1/4 i opare me. kasnije opet krhnem pri 4+ za turkinje 30 eura uloga na kvotu 2,5 na lajvu i naravno meni se desava X... e onda iz principa stavim 50tak eura ponovo na turkinje na konacnu pobjedu i rek'o sta bude.
bilo je sta je bilo ne do bog nikom...
Preporucio bih ti da malo smanjis,i ja cu,goleme su to uplate...
Kvota da ce Shararapova imati vise duplih gresaka 1,4

CC Mariners - Celtic 2 ( 38 min 0 - 0 )
Heidenheim - Borussia MG 2
Forfar - Dundee 2
Šturm - Željezničar X2
Elversberg - Kaiserslaute 2
Partizan - Petržalka 1
Cercle Brugge - Oud Hever 1
Kvota 24.31
Heidenheim - Borussia MG 2
Forfar - Dundee 2
Šturm - Željezničar X2
Elversberg - Kaiserslaute 2
Partizan - Petržalka 1
Cercle Brugge - Oud Hever 1
Kvota 24.31
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
semirmrva je napisao/la:Kvota da ce Shararapova imati vise duplih gresaka 1,4![]()
100%!!!
Bas sad gledam ove statistike meceva sa Wimbledona..Kvitova daleko vise ima asova i manje duplih od Sharapove.... 1,50 na asove i 1,40 na duple u korist Kvitove u LutrijiDARE_DEVIL_SA je napisao/la:semirmrva je napisao/la:Kvota da ce Shararapova imati vise duplih gresaka 1,4![]()
100%!!!
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
semirmrva je napisao/la:Bas sad gledam ove statistike meceva sa Wimbledona..Kvitova daleko vise ima asova i manje duplih od Sharapove.... 1,50 na asove i 1,40 na duple u korist Kvitove u LutrijiDARE_DEVIL_SA je napisao/la:semirmrva je napisao/la:Kvota da ce Shararapova imati vise duplih gresaka 1,4![]()
100%!!!
Dobro sve to al finale je finale bit ce guravo!!!
Kelner baci nam kakvih parova za danas 
Igrao samsemirmrva je napisao/la:Kelner baci nam kakvih parova za danas
Ramos Vinolasa 1
Bracu Bryan1
Stephane Roberta(Po meni zicer dana) 1
Sharapovu 1
Bhupati/Vesnina u parovima bi takodjer trebali proci,ja ih nisam igrao na istom listicu,al vi mozete odigrati,sretno...
Edit,skide me zicer
DRAGI MOJI KLADIONICARI,IMAM JEDNO HITNO PITANJE....
U.DE CHILE-brazilska je vjerovatno liga ali nikako da nadjem par....da li se krije pod nekim drugim nazivom,zna li neko da mi pomogne???? HVALA
U.DE CHILE-brazilska je vjerovatno liga ali nikako da nadjem par....da li se krije pod nekim drugim nazivom,zna li neko da mi pomogne???? HVALA
- __Liedson__
- Kontakt:
reci da se zajebavas ?bayernn je napisao/la:DRAGI MOJI KLADIONICARI,IMAM JEDNO HITNO PITANJE....
hahah,nezajebavam ozb....ne mogu da nadjem na premieru???__Liedson__ je napisao/la:reci da se zajebavas ?bayernn je napisao/la:DRAGI MOJI KLADIONICARI,IMAM JEDNO HITNO PITANJE....
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.