Ma sto bi bilo bezveze to se i desava i u real life.Virtu4l je napisao/la:Ma kakva druga liga. Jedino da se naprave dvije prve. Bilo bi bez veze da ekipa iz druge lige ima više bodova od ekipe iz prve...bistrikboy je napisao/la:Knele skida mrak sa ociju![]()
![]()
Imamo li dovoljno ekipa da se napravi i 2.liga
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- el-fighter
- Kontakt:
Joj kad se samo sjetim prvih dana na forumu. Gledam svi pogađaju rezultat pa reko da i ja probam,ali svaki put mi prognoza nestane. Tek kada mi je neko objasnio o čemu se radi uhvatio sam se za glavu. Neznam da li je dobro da osnivamo drugu ligu, a možda bi mogli sve potrpat u jednu pa da imamo 20 timova kao u Engleskoj ligi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- lolo d pitar
- Kontakt:
drugu ligu treba napraviti,jer ovdje ima likova,zajebavaju se sa rezultatima,stavljaju neke gluposti,npr 14-0
- RK Gradacac
- Kontakt:
Prihvaceno. Ne vidim ni ja potrebu da pisemo o Zelji ovdjeKnele je napisao/la:adnan_nanda je napisao/la: RK Gradačac, izvini, nije namjerno i nije bilo s namjerom provokacije. Doduše, tema je SportSport.ba liga, ne vidim potrebu pisati o Želji.
Vezano za ligu, predlazem da svi kapiteni klubova koji su do sada bili osnovani zajedno sa clanovima saveza glasamo za opcije dvije lige ili jedna liga.
010 ISN'T JUST A CODE
Možemo to riješit anketom,a kapetani se mogu izjasnit i na temi udruženje klubova.
hahahaha koda mi je jedan takav poznat hahahahahahalolo je napisao/la:drugu ligu treba napraviti,jer ovdje ima likova,zajebavaju se sa rezultatima,stavljaju neke gluposti,npr 14-0
mB!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Zasto da rjesavamo anketom kad se ionako ne postuju. Ovako kapiteni ionako imaju jednako pravo glasa u odlucivanju o sudbini lige pa s toga ne vidim u cemu je problem. Zasto bi drugo i postojali kapiteni...Eagles je napisao/la:Možemo to riješit anketom,a kapetani se mogu izjasnit i na temi udruženje klubova.
Postujte pravila
010 ISN'T JUST A CODE
- lolo d pitar
- Kontakt:
podjeli sa ostatkom lige ko je taj igrac,i tim u kojem igra,da ih sve izbaceMukiol je napisao/la:hahahaha koda mi je jedan takav poznat hahahahahahalolo je napisao/la:drugu ligu treba napraviti,jer ovdje ima likova,zajebavaju se sa rezultatima,stavljaju neke gluposti,npr 14-0
- eliminator
- Kontakt:
evo da se i ovdje javim kakvo blamiranje ono je bila samo takticka varkaRK Gradacac je napisao/la:Bistrikboy, eliminator, sta je s nama hocemo li se blamirati jos jednu sezonu???
ribery je napisao/la:More, samo je li ziv ovaj emir?geronimo je napisao/la:Ako se sta ne dogodi, ako nas zlo ne pogodi....mogli bi u istom sastavu istrcati na zeleni travnjak.![]()
Znaci, zasad postava ista, ali mijenjamo naziv tima. Hocu da se zovemo RedBavarian (umjesto FC Bayern).![]()
Ako se moji suigraci slazu, sljedecu sezonu bi ovako trebali izgledati:
RedBavarian
geronimo (c)
ribery
Emir_Zenica
Ziv je Emir, ima nekih problema sa Netom, vjerujem da vas nece napustiti
Support Velez, It's logical! ★
ako bude nekom falio igrac nek se javi meni na pp
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Iako su skoro svi pisani i elektonski magazini najavili prelazak igarca bayer 04 iz Mishlis uniteda u SK Stolac Hercegovina do tog transfera nece doci jer njegov klub trazi preveliko obestecenje, a skojim ima ugovor jos tri sezone. Tako da se ekipa SK Stolac Hercegovina dala u potagu za novim igracem.
Republika Zenica
Sad ću kao Ibro izjaviti...Ne puštajte me iz Mislish Unitedadubioza je napisao/la:Iako su skoro svi pisani i elektonski magazini najavili prelazak igarca bayer 04 iz Mishlis uniteda u SK Stolac Hercegovina do tog transfera nece doci jer njegov klub trazi preveliko obestecenje, a skojim ima ugovor jos tri sezone. Tako da se ekipa SK Stolac Hercegovina dala u potagu za novim igracem.
Opet hoćemo da osvojimo titulu...
joj, ovo je dobrobayer 04 je napisao/la:Sad ću kao Ibro izjaviti...Ne puštajte me iz Mislish Unitedadubioza je napisao/la:Iako su skoro svi pisani i elektonski magazini najavili prelazak igarca bayer 04 iz Mishlis uniteda u SK Stolac Hercegovina do tog transfera nece doci jer njegov klub trazi preveliko obestecenje, a skojim ima ugovor jos tri sezone. Tako da se ekipa SK Stolac Hercegovina dala u potagu za novim igracem....To je moj manager se dogovarao tamo sa njima,kada sam ja čuo za to,odmah je dobio otkaz
...
Opet hoćemo da osvojimo titulu...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
valjda ce se vratiti, meni se cini da je se on i prijavio na ovaj forum bas pred pocetak ove sportsport lige.ribery je napisao/la: More, samo je li ziv ovaj emir?
izgleda da ga to najvise interesuje, a bogami pokazao je se kao dobar igrac.
odkud znas? mislim na probleme sa netomMont0 je napisao/la:
Ziv je Emir, ima nekih problema sa Netom, vjerujem da vas nece napustiti
Vom Jäger zum Gejagten
@ Geronimo, da ne citiram sada, mnogo komplikovano
Cuo sam se sa njim neki dan, mozda i jucer, pretpostavljam da ce biti redovan dok sredi to sa Internetom. Bices blagovremeno obavijesten 
Support Velez, It's logical! ★
MA promjenicemo mi sada ime kluba...onaj nam je bezevze...dogovoriti cemo se oko toga uskorololo je napisao/la:podjeli sa ostatkom lige ko je taj igrac,i tim u kojem igra,da ih sve izbaceMukiol je napisao/la:hahahaha koda mi je jedan takav poznat hahahahahahalolo je napisao/la:drugu ligu treba napraviti,jer ovdje ima likova,zajebavaju se sa rezultatima,stavljaju neke gluposti,npr 14-0
mB!
- lolo d pitar
- Kontakt:
ja predlazem ime LOLO
nekak je zvucno,ubitacno,jednostavno razarajuce i pobjednicki djeluje
- el-fighter
- Kontakt:
Pa bolje onda stavite ime kluba LOLE to djeluje bolje. Pa šta ste odlučili hoćemo li igrati u dvije lige ili ćemo se svi potrpati u jednu.lolo je napisao/la:ja predlazem ime LOLO
Velež do groba života mi moga
Ekipa Spam traži novoga igrača, Tm 87 2 je izašao iz ekipe. Ozljedio se tako da mu je i u pitanju karijera. Svi zainteresirani mogu ovdje napisati poruku tako da ćemo ja i Big_Amko razmatriti kanidate.
Hvala, vaš Rz88
pozz~
Hvala, vaš Rz88
pozz~
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.