joj hodza, pa gdje ti je mozak bolan

nista, samo ce se bodovat zenski finale! I sutra musko, pa nek' bude samo Wimbledon ovaj prvi turnir...

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Kako sam samo potcijenio mladu Cehinju.. Stvarno me pozitivno iznenadila! Gledao sam samo jedan njen mec u Wimbledonu (polufinale), i nakon onog meca i nisam primijetio da je ovako dobra teniserka, pa sam veliku prednost u ovom finalu dao Ruskinji. Medjutim, odigrala je vrhunski tenis, svi udarci su joj bili na vrhunskom nivou. Imala je par neshvatljivih gresaka, prije svega na mrezi, promasivsi zicere. Sve cestitke!!!rogeRF je napisao/la:Sharapova - Kvitova 2:0 - 6:2, 6:1
Ovo ce trajati vrlo kratko!!
Zabac je napisao/la:Ajmo Petra
Mislim da sam jedini forumas koji je tipovao na Petru.
zar nas ima jos na ovom forumumnogo_smo_jaki je napisao/la:Zabac je napisao/la:Ajmo Petra
Nisi![]()
Zabac je napisao/la:zar nas ima jos na ovom forumumnogo_smo_jaki je napisao/la:Zabac je napisao/la:Ajmo Petra
Nisi![]()
legenda reala je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Pitam se koji je genijalac postavio taj meč.Feco je napisao/la:Da li se moze odigrati drugi par umjesto De voesta i Blakea posto su oni vec poceli
Genijalac zvani "hodža ", i mi se moramo njemu prilagođavati ,e nema od tog ništa ja ću sad promjeniti par i postaviti neki drugi ,ja kad sam tipovo sinoć meč bio upola i taj meč se ne može priznati isto kao i u kladionici jer je već počeo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.