zeljocity je napisao/la:TheDinoRules je napisao/la:zeljocity je napisao/la:Svaka njima cast i ja sam zato da forsiramo nase mlade igrace pa makar sezonu dvije bili u sredini tabele ali onda kad pilici postanu orlovi eeehhhh mogu samo da mastam..
E pa kad bi bilo sezonu-dvije u sredini tabele, svi bi počeli je**ti mater i sve po spisku Osimu, otjerali ga, i bila bi ti ista situacija k'o sa generacijom Štila, Coca itd.

Jarane moj problem je kod nas sto oni koji ne treba uvijek budu najglasniji. Ali eto ne mora Amar odmah ubacit 5 17-sto godisnjaka ali neka svake sezone prebaci po 1-2 momka od 17-18god. da treniraju sa prvim timom znaci ne moraju igrat ali neka ih sezonu dvije neka treniraju sa prvim timom ja to vidim kao jednu vrstu investicije.
Potpuno si u pravu, ali da oni jednu ili dvije sezone budu i sredini tabele? Ne valja to, al' nikako. I ja sam protiv toga što Amar dovodi neke visoke, krakate igrače, ili takve samo i traži u oml. pogonu. Krivo mi je što je jedan Ramić sad potpisao, jer je on došao prije SAMO POLA GODINE, dok igrači koji igraju po 10 godina u Želji, i veći su talenti, bolje igraju lopte nego on, samo nisu krakati, e takvi ne potpišu jer se ne uklapaju u neku Amaru viziju. Drago mi je zbog Zolotića, on je zaista zaslužio. Ja mislim da bi trebalo svake godine pružiti šansu juniorima i vidjeti ko može, a ko ne. Ali Amar ima rezultat sa Željom, što je najbitnije, i zato mu ne mogu toliko zamjeriti i ne pišem ovakve stvari na forumu. Nemojte sad samo meni početi govoriti hoćeš ti opet Kruniće, Hotiće i tako to.