FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TheDinoRules
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TheDinoRules » 02 jul 2011, 15:03

zeljocity je napisao/la:Svaka njima cast i ja sam zato da forsiramo nase mlade igrace pa makar sezonu dvije bili u sredini tabele ali onda kad pilici postanu orlovi eeehhhh mogu samo da mastam..
E pa kad bi bilo sezonu-dvije u sredini tabele, svi bi počeli je**ti mater i sve po spisku Osimu, otjerali ga, i bila bi ti ista situacija k'o sa generacijom Štila, Coca itd. ;)
U mom svijetu važe moja pravila

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 02 jul 2011, 15:04

prekuce su odigrali 2-2
a prije toga su dobili 3 utakmice sa vecim rezultatom
u gostima dobili 3:1
kuci dobili 4:0
i u gostima dobili 7:0
:|
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 02 jul 2011, 15:06

Curva_SUD je napisao/la:prekuce su odigrali 2-2
Koliko ti imaš godina?

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 02 jul 2011, 15:07

Curva_SUD je napisao/la:prekuce su odigrali 2-2
Da ali vidi s kim su igrali ovo 7:0 i 4:0, pa pogledaj kako su se mucili s ovom iskrom sl iz njihove lige na domacem, a ta ista iskra sl jedini nerjesen od nekih 6 utakmica ima s njima. Prije toga sve uvjerljivi porazi.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Decko s tribine
Kontakt:

Post Postao/la Decko s tribine » 02 jul 2011, 15:10

Polako raja bice pojacanja.. minimalno 2, 3 kvalitetna igraca...samo polako...

Decko s tribine
Kontakt:

Post Postao/la Decko s tribine » 02 jul 2011, 15:13

Decko s tribine je napisao/la:Polako raja bice pojacanja.. minimalno 2, 3 kvalitetna igraca...samo polako...
i da se nadovezem. Mene zanima druga stvar... Sta u nasem klubu predstavlja Cviko :?: :?: Sta je to on uradio konkretno za nas klub... cuj tim menadjer...i kolika je njemu plata kad stede na igrace...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 02 jul 2011, 15:15

TheDinoRules je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Svaka njima cast i ja sam zato da forsiramo nase mlade igrace pa makar sezonu dvije bili u sredini tabele ali onda kad pilici postanu orlovi eeehhhh mogu samo da mastam..
E pa kad bi bilo sezonu-dvije u sredini tabele, svi bi počeli je**ti mater i sve po spisku Osimu, otjerali ga, i bila bi ti ista situacija k'o sa generacijom Štila, Coca itd. ;)

Jarane moj problem je kod nas sto oni koji ne treba uvijek budu najglasniji. Ali eto ne mora Amar odmah ubacit 5 17-sto godisnjaka ali neka svake sezone prebaci po 1-2 momka od 17-18god. da treniraju sa prvim timom znaci ne moraju igrat ali neka ih sezonu dvije neka treniraju sa prvim timom ja to vidim kao jednu vrstu investicije.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 02 jul 2011, 15:16

Decko s tribine je napisao/la:
Decko s tribine je napisao/la:Polako raja bice pojacanja.. minimalno 2, 3 kvalitetna igraca...samo polako...
i da se nadovezem. Mene zanima druga stvar... Sta u nasem klubu predstavlja Cviko :?: :?: Sta je to on uradio konkretno za nas klub... cuj tim menadjer...i kolika je njemu plata kad stede na igrace...
Cviko ti radi zajedno s Amarom, i jedan bez drugog ne mogu. Cviko je i zaslužniji za neka pojačanja/prinove nego što je to Amar, ali to se prešuti, jer Cviko šuti i radi..

Decko s tribine
Kontakt:

Post Postao/la Decko s tribine » 02 jul 2011, 15:20

Decko s tribine je napisao/la:
Cviko ti radi zajedno s Amarom, i jedan bez drugog ne mogu. Cviko je i zaslužniji za neka pojačanja/prinove nego što je to Amar, ali to se prešuti, jer Cviko šuti i radi..
EEE neznam, al brkina je zadnja u to nema sumnje... koliko smo samo imali promasaja od Ibricica, Alispahica, Zeca... za koje se reklo da nisu za nas pa gledaj gdje su sad... a malo je falilo da i sa nijemom bude isti slucaj...

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 02 jul 2011, 15:23

zeljocity je napisao/la:

Jarane moj problem je kod nas sto oni koji ne treba uvijek budu najglasniji. Ali eto ne mora Amar odmah ubacit 5 17-sto godisnjaka ali neka svake sezone prebaci po 1-2 momka od 17-18god. da treniraju sa prvim timom znaci ne moraju igrat ali neka ih sezonu dvije neka treniraju sa prvim timom ja to vidim kao jednu vrstu investicije.
Potpuno si u pravu, ali da oni jednu ili dvije sezone budu i sredini tabele? Ne valja to, al' nikako. I ja sam protiv toga što Amar dovodi neke visoke, krakate igrače, ili takve samo i traži u oml. pogonu. Krivo mi je što je jedan Ramić sad potpisao, jer je on došao prije SAMO POLA GODINE, dok igrači koji igraju po 10 godina u Želji, i veći su talenti, bolje igraju lopte nego on, samo nisu krakati, e takvi ne potpišu jer se ne uklapaju u neku Amaru viziju. Drago mi je zbog Zolotića, on je zaista zaslužio. Ja mislim da bi trebalo svake godine pružiti šansu juniorima i vidjeti ko može, a ko ne. Ali Amar ima rezultat sa Željom, što je najbitnije, i zato mu ne mogu toliko zamjeriti i ne pišem ovakve stvari na forumu. Nemojte sad samo meni početi govoriti hoćeš ti opet Kruniće, Hotiće i tako to. ;)

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 02 jul 2011, 15:39

@TheDinoRules

dok sam jos bio u osnovnoj prakticno sa ulice me pokupio trener sa skolskog igralista i odma me ubacio u pionire, a neka djeca su tu bila po dvije - tri godine i nisu presli u pionire. a kada me prvi put vidio reko mi je da se u kosarci, i opcenito u sportu traze jaki, zilavi i brzi igraci. tako da to ne radi samo amar vec svi. danasnji sport se zasniva na tome. jer eno vidio si mesija, igracina i po a pored Zanetija i Pepea nije mogo proci. pogotovo ovaj prvi ga je ustopo. uz sve ovo trebas imati na umu da se kod nas igra grubo. ps iskakanje zglobova me sprijecilo u daljem treniranju.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 02 jul 2011, 15:41

1921 je napisao/la:@TheDinoRules

dok sam jos bio u osnovnoj prakticno sa ulice me pokupio trener sa skolskog igralista i odma me ubacio u pionire, a neka djeca su tu bila po dvije - tri godine i nisu presli u pionire. a kada me prvi put vidio reko mi je da se u kosarci, i opcenito u sportu traze jaki, zilavi i brzi igraci. tako da to ne radi samo amar vec svi. danasnji sport se zasniva na tome. jer eno vidio si mesija, igracina i po a pored Zanetija i Pepea nije mogo proci. pogotovo ovaj prvi ga je ustopo. uz sve ovo trebas imati na umu da se kod nas igra grubo. ps iskakanje zglobova me sprijecilo u daljem treniranju.
U pravu si za to, ali garantujem da mi u oml. pogonu imam bolje igrače od Elvira Čolića, Jamaka i sličnih. Ne kažem ja da ne treba te krakate igrače uzimati, ali treba obratiti pažnju na SVE!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 02 jul 2011, 15:44

neki jednostavno nemaju para da udju u prvi tim. sad ce ovi poznavaoci fudbala reci da mi u zelji ne trazimo pare :lol:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

boska
Kontakt:

Post Postao/la boska » 02 jul 2011, 15:49

Veceras od 1 minute igra Benjamin Čolić umjesto Markovića,kažu da je momak naj spremniji

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 jul 2011, 15:59

Da ne pisete vise o Jeseu nije bas da nas nece pojacati znace se pocetkom iduce sedmice, danas stize lijevi bek :D
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 02 jul 2011, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 02 jul 2011, 16:01

Pile nemoj da si djoner, koji desni bek? Samo cu da objavim na fb,twitteru,myspaceu i jos par tih mikroblog servisa. Usput i na radio most 387 posaljem. :)

Bez zajebancije, jel' neko zvucno ime, nista ne pratim, ogadilo mi se od spekulacija. Moze i na pp, nece nigdje dalje?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 02 jul 2011, 16:03

Bravo pile nek si malo raju obradovo, taj bek mozda cak zaigra i protiv sturma.!!!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 02 jul 2011, 16:04

pile87 je napisao/la:Da ne pisete vise o Jeseu nije bas da nas nece pojacati znace se pocetkom iduce sedmice, danas stize desni bek :D
hoce li biti kakav lijevi bek ?

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 02 jul 2011, 16:04

pile87 je napisao/la:Da ne pisete vise o Jeseu nije bas da nas nece pojacati znace se pocetkom iduce sedmice, danas stize desni bek :D
Ima li sta od lijevog, imamo 2 vrlo dobra desna

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 02 jul 2011, 16:05

Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.