Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

miky_hz
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la miky_hz » 09 jul 2009, 00:39

Rz88 je napisao/la:Jao nekih komentara. Svi hvale Ronalda kako je dobar, možda najbolji, on i Messi itd....pa Kaka , kako je dobar, kako je ovo, kako je ono. Čim su došli u Real odmah nestaje ta rijeć dobar, strašan, najbolji.....Nigdje ta objektivnost. Pa čak i ako Real ne uzmi ove godine LP onda iduće ako Bog da uzima 99% kada im dođe Ribery. Ljudi ulažu kao što je onu sezonu Barca uložila milione da bi dovela sjajne igrače.

Svaka čast Realu što se počeo opet oporavljati, nedostaju mi stare dane Bayern-Real, to su bile najbolje utakmice.
Koju sezonu je Barca ulagala pa dovela sjajne igrace,na koju tacno mislis godinu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jul 2009, 00:47

Sezona 04\05

Sylvinho, Eto'o, Giuly, Belleti, Edmilson, Deco, Larsson, Maxi Lopez, Gio .

Ta sezona i sezona prije kada su Ronaldinha doveli bili su presudni. I ukupno u te dvije sezone je ulozena 160 miliona. Real je sada potrošio 220 mil, ali ono je bilo prije 4 godine. Igrači svakim danom vrijede sve više.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 jul 2009, 00:53

Real je doveo mnogo zvijezda, ali neznam da li će svi ti igrači na terenu izgledati kao jedan i dali će svi gledati da tim igra što bolje i da pobjeđuje, a ne samo da prate svoj interes. Real se ponovo rađa i ponovo u svojim redovima ima galacticose. Nadam se da se sa ovim zvijezdama neće desiti raspad kao sa onim prethodnim. Kada je Perez doveo sjajne igrače, ostvario dobar rezultat, ali je nakon nekoliko godina zabrljao. Da li će se to desiti i ovim zvijezdama.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 jul 2009, 01:15

JameS je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Drug, sto se tice tih tvojih strahova, ja se potpuno slazem s tobom. :mrgreen: Perez je obicni klaun koji se voli razbacivati sa parama. Tacka! Njemu nije bitna pobjeda koliko mu je bitan glamur i slava. Sam si naveo kako se ponasao prema ljudima koji su zeljeli samo rezultate bez obzira na igru. Igrati atraktivno i pobjeđivati je jako tesko. To moze trenutno samo jedan tim na svijetu, a to nije Real Madrid. Ne jos! Mene iskreno zanima kako ce taj cirkus izgledati, ali mozda i bude nesto od toga. ;)
jel to tebi drug kriwo sto je se Ronaldo ispalio iz Manchestera :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Polako sam procitao ono sto sam napisao i shvatio sam da nisam nigdje spomenuo Ronalda. :mrgreen: Jesam li u pravu? Jesam. I ne znam sta odmah skaces na to. Ja sam samo rekao ono sto je ocigledno od samog pocetka. Real Madrid je cirkus koji vodi jedan obicni klaun (mislim na predsjednika, a Pellegrini je super trener). Taj Perez je kao mali djecak koji je je dobio nesto vise love od roditelja i otisao odmah sve potrositi na najdraze igracke. Eto kako ja to vidim. Njih niko od ostalih klubova i ne respektuje nakon ovih "revolucija". Ostaje im jedino da se sami sebi dive. Jer ovakvi nacini dovođenja igraca i stvaranja neke ekipe su smijesni i ogroman su rizik. Niko im ne garantuje da ce nesto osvojiti, a daju milione i milione. Pa ako samo pogledas kolika ce biti sedmicna plata Ronaldu na kraju njegovog ugovora, shvatices o cemu govorim. Ma necu ni da se trudim da objasnjavam. Uzivajte u cirkusu. Samo pazite da vas lavovi ne rastrgaju kao prethodnih sezona. :mrgreen: Pozz
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 09 jul 2009, 01:23

Rz88 je napisao/la:Sezona 04\05

Sylvinho, Eto'o, Giuly, Belleti, Edmilson, Deco, Larsson, Maxi Lopez, Gio .

Ta sezona i sezona prije kada su Ronaldinha doveli bili su presudni. I ukupno u te dvije sezone je ulozena 160 miliona. Real je sada potrošio 220 mil, ali ono je bilo prije 4 godine. Igrači svakim danom vrijede sve više.
Gdje si našao te brojke? 160 mio EUR?? Barca je u sezoni 03/04 i 04/05 potrošila skupno 105,9 mio EUR ili 281,4 mio EUR ako računamo od 2003 do danas. Ako več navodiš neke podatke gledaj da su pravilni ili bar blizu pravilnim ;)
2003/04 - €44.4 million
Ronaldinho (27)
Quaresma (6)
Luis Garcia (4)
Mario (2.4)
Rustu (free)
Gio (on loan)
Davids (on loan in January)

2004/05 - €61.5 million
Eto'o (24)
Deco (12 + Quaresma)
Edmílson (8)
Giuly (6.7)
Belletti (3.6 + Reina)
Sylvinho (1.5)
Larsson (free)
Maxi (5.7)
Albertini (on loan)

2005/06 - €0
Van Bommel (free)
Ezquerro (free)

2006/07 - €31 million
Gudjohnsen (12)
Zambrotta (14)
Thuram (5)

2007/08 - €65 million (71m if incentives are fulfilled)
Henry (24)
Yayá Touré (9)
Abidal (15)
Gabriel Milito (17)

2008/09 - €79,5 million (88,5 million if incentives are fulfilled)
Dani Alves(29+6)
Martin Caceres(16,5)
Alex Hleb(15+3)
Seydou Keita(14)
Gerard Pique(5)

collapse
Kontakt:

Post Postao/la collapse » 09 jul 2009, 01:36

alldenn je napisao/la:
BrnJeeH je napisao/la:
alldenn je napisao/la:Moje licno misljenej je da je Ribery bolji od svakog koga je Real doveo ! Ronaldo jest dobar, ali on ima samo sut i brzinu , i neke folove ,sto moze samo sebe izvrnut , Kaka - njegovo je vrijeme proslo , nema ga nigdje , u MIlanu se nije vidio zadnnje 2 sezone , ima 27 , i mislim da vrijedi oko 30 do 35 miliona ! Ronaldo oko 50- 55 ! Dok Ribery vrijedi kao ROnaldo , stim da je kompletniji od njega i timski igrac kao sto neko maloprije rece , dok je Ronaldo sebicni gad ! AL da napomenem , Ribery je ruzan i on nemoze igrat u Realu , tu igraju samo manekeni koji ne vrijede ni u pola koliko su placeni , zivi bili pa vidili ! Opet ce oni doc na Camp Nou po lekciju !
E ima ovdje i pametnih ljudi, ali evo samo trazim od miky_hz-a :D da se slozi samnom :D on je za mene strucnjak i jedini kojeg nisam uspio isprovocirati

Ti si se sad prosuo,osramotio,ispao glup,dokazao da nemas pojma,haj igraj odbojke,jel te ribry pravio? :mrgreen:

Cuj Kaka se nije pokazao u Milanu zadnje dvije sezone. Prosle sezone je imao dosta povreda, a moramo gledati i to da je milan igrao kup uefa tako da ti nisi gledao ni jednu utakmicu milana, i nemoj reci da jesi kad nisi :mrgreen: , Kaka ima godina kao Ribery koji se je proslavio prije dvije godine...

ronaldo je prosle sezone proglasen najboljim igracem svijeta, bio je najbolji strijelac ma sve... nema price :) igra na istoj poziciji gdje i ribery, i jos je ucinkovitiji a igra u manchesteru.. i ja ne viidim u izboru za najboljeg igraca sviejta francka riberya..nego ronalda i kaku...

Kazes ribery kompletniji od ronalda..ronaldo je manchester odveo do 18 naslova premiershipa do osvajanja lige prvaka itd itd..

ja sam se tebi fkt nasmijao i ti nemas pojma od nogometa,tebi je max 15 godina, a ako imas vise ti si zaostao i pratis samo barcelonu i to na teletekstu.. i nekad kad bude utakmica...

Haj obali ga
prvo vrijdzas , ja uzvracam Nek ti ga tvoj jadni tatica koji te takvog napravio obali bjedinice ! Zivi bili pa vidili taj "Veliki" Real sa toliko "Velikih" IMena , kako ce se snaci kad upadnu u masinu zvanu Barcelona , prosle god su primili " Samo " 8 , mogli su i mnogo vise ali bi bio ukinut prenos tacnije bi pisalo RP !
Najebem se svih ovih Realovih fanova ! JEl vas stid 90% vas navija za Real dolazkom ovih " Velikih " i "mocnih " Igraca ! jer za Real je nemoguce srcem navijat , jer ti ljudi sami p sebi nemaju srca , pocev od Franca , do Pereza pa sve redom i djela koji su nanjeli prvenstveno Barceloni pa onda i citavom fudbalu , pa do poremecaja u transfer marketu i sotalim sranjima koje prave ove godine ! Najebem taj klub ! Napravitze svog igraca , uh zaboravio sam napravili ste Palanku ,veliki izdanak , buduci Zizu ako se nevaram ,haha , smesna ekipa !

Mes que un club !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

prijatelju da te malo obrazujem posto nemas izgleda pojma o zivotu a ne o fudbalu ..
real madrid je 5 puta osvojio ligu prvaka zaredom a kad su to osvajali imali su tad najboljeg igraca svijeta di stefana kada su trebali osvojiti sesti put zaredom ispali su od barcelone i u toj utakmici ponistili su im 4 gola da bi spasili ligu prvaka od propasti jer je jedan klub stalno osvajao pa vise nije bila zanimljiva ...
a sto se tice franca ... za vrijeme franca barcelona je najvise osvojila trofeja u svojoj historiji...
a sto se tice navijanja za real madrid .. normalno da se srcem navija za najbolji klub svih vremena .. ta necu za katalonske cigane koji cak spaniju ni ne priznaju kao svoju drzavo oni su isto kao republika srpska u bosni i hercegovorini.. zato molim te poklopi se i nejvaljaj se vise na ovu temu jer si ocito retardiran , neobrazovan i poprilicno glup
Real Madrid C.F.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jul 2009, 01:37

120 miliona su potrošili. ali doveli su 10 igrača a Real 4 odnosno 5 sa onim iz Almerije. Kakve to sada ima veze. Dovesti jedne sezon 6-7 igrača koji ti igraju u 1 timu je velika stvar. Brojke i nisu toliko bitne. Ovi su doveli 5 igrača od kojih Negredo neće vidjeti prvih 11. I ovo je veliki naredak za Real, a i Barca je onda kupovala kao luda, ali opet kažem onda se nudilo manje nego sada.

Laku noć.

collapse
Kontakt:

Post Postao/la collapse » 09 jul 2009, 01:39

i jos sto se tice igraca zaboravio sam to sto govoris da real nije nikog napravio nego palancu i buduci zizu ... prijatelju moj real je napravio raula koji je najbolji strijelac lige prvaka svih vremena , najbolji strijelac real madrida svih vremena .. i jos mnogo mnogo toga , nadji ti meni igraca kojeg je barcelona napravila a da nosi sve ove titule .. pa se onda javi
Real Madrid C.F.

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 09 jul 2009, 01:56

collapse je napisao/la:prijatelju da te malo obrazujem posto nemas izgleda pojma o zivotu a ne o fudbalu ..
real madrid je 5 puta osvojio ligu prvaka zaredom a kad su to osvajali imali su tad najboljeg igraca svijeta di stefana kada su trebali osvojiti sesti put zaredom ispali su od barcelone i u toj utakmici ponistili su im 4 gola da bi spasili ligu prvaka od propasti jer je jedan klub stalno osvajao pa vise nije bila zanimljiva ...
a sto se tice franca ... za vrijeme franca barcelona je najvise osvojila trofeja u svojoj historiji...
a sto se tice navijanja za real madrid .. normalno da se srcem navija za najbolji klub svih vremena .. ta necu za katalonske cigane koji cak spaniju ni ne priznaju kao svoju drzavo oni su isto kao republika srpska u bosni i hercegovorini.. zato molim te poklopi se i nejvaljaj se vise na ovu temu jer si ocito retardiran , neobrazovan i poprilicno glup
Hahaha legendo, a jesil pomislio da je Franco bio skoro 40 godina na vlasti(1939-1975). Ali taj podatak tako ali tako nije tačan, jer je više naslova osvojila Barca po njemu ako računamo Evropu, Kup i Prvenstvo ;) A samo bi te nešto upitao jel ti znaš kako je Di Stefano uopšte prešao u Real, kad več toliko imaš reči o Francovoj politici i historiji?

A malo se zadrži takvih komentara, koji žale klub i navijače i ja bi mogao napisati dosta "ljepih" riječi o Realu ali neču jer ima par navijača na ovom forumu Reala, koji doista znaju šta je fudbal i znaju bar koliko toliko pisati normalne postove. Tvoj odabir je da navijaš za Real, tako da navijaj za svoj klub i poštuj druge klubove ;)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 jul 2009, 02:01

collapse je napisao/la:i jos sto se tice igraca zaboravio sam to sto govoris da real nije nikog napravio nego palancu i buduci zizu ... prijatelju moj real je napravio raula koji je najbolji strijelac lige prvaka svih vremena , najbolji strijelac real madrida svih vremena .. i jos mnogo mnogo toga , nadji ti meni igraca kojeg je barcelona napravila a da nosi sve ove titule .. pa se onda javi
Eh, to je nesto sasvim drugo. Da na taj nacin pobjeđuju i osvajaju titule, skroz bi druga prica bila. Takva ekipa bi se postovala na svakom koraku. Niko ne negira Raula, Casillasa i ostale njihove izdanke. Ona ekipa koja je naprimjer osvajala LP 1998 i 2000. godine je vrijedna najveceg postovanja. Pa i ona iz 2002. godine, jer tad jos nisu poceli da pretjeruju i prave neke "Galacticose". Tu su bili samo Zidane i Figo. Ali ovo danas i oni prethodni "Galacticosi" su jad i bijeda za fudbal. To ce ti svako ziv potvrditi. Shvatam ja da ljudi navijaju za njih i sve to. Vole kad pobijede utakmicu ili osvoje titulu. Sasvim normalno! Ali radovati se necemu sto se potpuno kosi etici fudbala je nisko i jadno. Znam ja da vi nikad necete prestati navijati za R.Madrid, ali bar gledajte realno i priznajte neke stvari.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 jul 2009, 02:18

omgmessi je napisao/la: A samo bi te nešto upitao jel ti znaš kako je Di Stefano uopšte prešao u Real, kad več toliko imaš reči o Francovoj politici i historiji?
Hahaha... E bas me zanima koliko ce njih na to znati odgovoriti. Ma meni je samo dovoljna cinjenica da je Real cak i vojsku petljao da bi dobio utakmice i odmah mi je sve jasno. End!

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 09 jul 2009, 02:20

collapse je napisao/la:i jos sto se tice igraca zaboravio sam to sto govoris da real nije nikog napravio nego palancu i buduci zizu ... prijatelju moj real je napravio raula koji je najbolji strijelac lige prvaka svih vremena , najbolji strijelac real madrida svih vremena .. i jos mnogo mnogo toga , nadji ti meni igraca kojeg je barcelona napravila a da nosi sve ove titule .. pa se onda javi
Sigurno Pep Guardiola, nije bio napadač, da bi imao takvu statistiku ali svakako igrač koji je po statusu legende i načinu igre u rangu Raula. Ali ako pogledamo prošlost nijedan klub u prošlosti nije imao domače igrače kao zvijezde, prije nije bilo takvog rada u mladim selekcijama kao i sad. Prije su klubovi svakako uvijek za najbolje igrače kupovali strance, dok su ekipu popunjavali sa svojim igračima. Temelje za rad sa mladima je postavio Ajax, a zatim ga preuzeli i ostali klubovi širom svijeta. Ruku na srce ali Real stvarno ne cijeni svoju Canteru, najprije vjerovatno zbog Pereza i njegove politike, iako nit ne izlaze toliko loši igrači (Mata, Granero, Arbeloa su samo jedni od igrača koji igraju vidnu ulogu u drugim klubovima). On još danas drži misao da pare mogu kupiti sve, čak i moli Platinija da razmisli o tome da napravi ligu samo sa najboljim klubovima, znači elitom, gdje mali klubovi nebi imali mogučnosti za razvoj, što bi bilo smrt za fudbal.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 09 jul 2009, 09:13

Molim sve navijace Reala da ne nasjedaju na ovako niske provokacije ljubomornih navijaca meni malog i mrskog kluba iz male pokrajine u Spaniji. Mi trebamo u svakom momentu biti dostojanstveni i ponosni sto volimo i navijamo za Real Madrid, a imamo se i cim hvaliti dok oni nemaju i zato se pojedose od ljubomore sto smo mi najveci i najtrofejniji fudbalski kolektiv na svijetu. Imamo trofeja kao grad barcelona stanovnika i oni iz jada, zavisti, ljubomore pokusavaju da okaljaju ime naseg kluba i sve sto smo osvojili u bogatoj historiji, ali im to nece poci za rukom. Njima bi bolje bilo da se pozabave sami sobom, jer ovakvo njihovo ponasanje samo srozava ionako slab ugled i renome kojeg imaju...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 jul 2009, 12:48

Harrison je napisao/la:Molim sve navijace Reala da ne nasjedaju na ovako niske provokacije ljubomornih navijaca meni malog i mrskog kluba iz male pokrajine u Spaniji. Mi trebamo u svakom momentu biti dostojanstveni i ponosni sto volimo i navijamo za Real Madrid, a imamo se i cim hvaliti dok oni nemaju i zato se pojedose od ljubomore sto smo mi najveci i najtrofejniji fudbalski kolektiv na svijetu. Imamo trofeja kao grad barcelona stanovnika i oni iz jada, zavisti, ljubomore pokusavaju da okaljaju ime naseg kluba i sve sto smo osvojili u bogatoj historiji, ali im to nece poci za rukom. Njima bi bolje bilo da se pozabave sami sobom, jer ovakvo njihovo ponasanje samo srozava ionako slab ugled i renome kojeg imaju...
LoL , nitko ti ne negira te trofeje , al ima i natjecanja u kojim je Barca bolja od Reala , a pogledaj zadnjih 10godina tko je vise naslova osvojio i tko je bolji pa se javi.
Real Madrid je veliki klub , al je bilo svakakvih nacina pomocu kojeg su dolazili do pobjede .
Al jbo povijest , A o Di Stefanu necemo , valjda znate kako je dosao u Real .
a sada ovo o ljubomori , zavisti , bla bla bla
Na sta to Barca treba biti ljubomorna ? Na vas novac ?
Pa Barceloni ne treba novac da bi osvojila to sto vi pokusavate zadnjih 10godina !
Ako je vama novac vazan kao Perezu niste dostojni navijanja za jedan klub kao sto je Real Madrid .
Perez kvari ime Real Madrid , to je bio ugledan tim , a sada gubi to postovanje zbog Galakticosa i perezove polike.

Bolje bi mu bilo da malo ulozi na omladinske skole , a ne da "krade" tudje igrace.
;)

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 09 jul 2009, 13:21

Alfredo di Stefano je u Real Madrid presao na vrlo vrlo vrlo kontroverzan nacin :D

Ali ko je kriv Barceloni sto je Millionaris dugo odugovlacio i ko im je kriv sto su potpisali ugovor s igracem kojem nije dopusteno da napusti Millionaris. Naravno, dok su odmetnuti katalonci sve to rijesavali, Santiago Bernabeu se u sve umijesao i u sat vremena rijesio sve :D na posten nacin :D

Ne bih rekao da Franco ima ista sa ovim...

NAPOMENA: KAKO JE OVDJE BILO DOSTA NAVIJACA MANCHESTERA I BARCELONE I DOSTA IH JE PAMETOVALO, JA, OTAC, SE ODLUCUJEM VRATITI SVOM STAROM NACINU PROVOCIRANJA, I SAMO DA VAM KAZEM, GOTOVI STE, STIZEM NA VASE TEME! :mrgreen: :mrgreen:

Veceras predstavljanje Karima Benzeme u 21:00h, prijenos na http://www.RealMadrid-Club.--- SPAM ---, a ocekuje se 30.000 navijaca na Santiago Bernabeu.

Aha, da jos dodam, aj molim vas razgulite barceloniste, bolje vam je :D :D :D sta hocete vi da dokazete? - Da je Barca bolja od Reala? -pa jest i sta onda? -Pola vas ne zna nista o nogometu,poceli ste za barcu navijati od 2006, samo sto ste sebi utuvili u glavu drukcije, i to budali iz glave ne izlazi. Vi i vasa skola...nemojte previse pametovati...

Kod: Označi sve

Real Madrid je veliki klub , al je bilo svakakvih nacina pomocu kojeg su dolazili do pobjede .
Sta ti znas o tome? - Jel su ti mozda stari, djed, pradjed .. i sta ja znam ko jos, o tome pricali? - Ti o tome nemas pojma, i cinjenica da je Real najbolji klub XX stoljeca govori da FIFA o tome ne zna nista..zar ne?

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 jul 2009, 14:28

Sve se zna , ja mozda "neznam" al ima onih koji znaju .
Uostalom nema smisla da se raspravljam s vama , dzaba ti provocirati :D
Jedno je ostalo - Real je veliki klub , najtrofejniji , nacin na koji su to postigli nije vazno ;) jel tako ?
Koji ce broj Benzema uzeti ?

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 09 jul 2009, 14:49

Furymaker je napisao/la:Sve se zna , ja mozda "neznam" al ima onih koji znaju .
Uostalom nema smisla da se raspravljam s vama , dzaba ti provocirati :D
Jedno je ostalo - Real je veliki klub , najtrofejniji , nacin na koji su to postigli nije vazno ;) jel tako ?
Koji ce broj Benzema uzeti ?
7 :mrgreen:
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 09 jul 2009, 15:02

jarane trebalo je ovo obratno bit da ovaj ide , a ovaj drugi da ostane.
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 09 jul 2009, 16:13

Otkako je potpisao za Real Madrid, Cristiano Ronaldo kao 'navijen' ponavlja da je ostvario svoj dječački san.

No, njegov bivši suigrač iz redova Manchester Uniteda, Eric Djemba Djemba, tvrdi suprotno. Kaže kako je nova akvizicija kraljevskog kluba nekad simpatizirala najvećeg Realovog rivala.

- Cristiano je nekad bio veći navijač Barcelone nego Real Madrida, kazao je.

Ako se 'mušičava zvijezda', kako ga nazivaju engleski mediji, ozlijedi uoči El Clasica, nemojte biti iznenađeni, šaljivo su komentirali.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.