FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zezno se pile ako mislimo na istog lijevi je bek!!
Jeli to stigao Kvesić?
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Upravo tako zezno se lijevi je u pitanju brzinadroba je napisao/la:Zezno se pile ako mislimo na istog lijevi je bek!!

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
droba je napisao/la:Zezno se pile ako mislimo na istog lijevi je bek!!

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- eliminator
- Kontakt:
Ovaj link ti je nigdje veze...KB-TM87 je napisao/la:http://dailysporttv.****/2011/0 ... ve-tv.html
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa nije jos pocela utakmica.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ma nece biti nikakav stream 

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Možda smo samo realni a ne nesposobni,možda je frajer lupio neku cifru da glava zaboli. Možda je tražio duplo veću platu od nyema ,realno ne vrijedi tih para.Decko s tribine je napisao/la:Ovo pokazuje koliko smo mi nesposobni da dovedemo dobrog igraca... ili bolje receno skrti...niko nece da igra za eksere...DARE_DEVIL_SA je napisao/la:ipetm je napisao/la:Oslobodjenje 1.7
Ma daj cuj oslobodjenje kakvi oni i njihove vijesti Hilmo i njegovi bacaci bombi![]()
![]()
![]()
Uostalnom ne mora Jese doci pa nece Zeljo propasti zbog pojedinca .... doci ce nam neko drugi .....!!!
Jos da ovo nije izmisljeno da bi neko zaradio klikanjem na reklame.....KB-TM87 je napisao/la:http://dailysporttv.****/2011/0 ... ve-tv.html
Obrisi post, ne navlaci raju bezze. Nema ovdje nikakvog prenosa, ovo je samo da neko zaradi pare a prenosa naravno nema!

Ne radi se samo o parama, nego covjek ima puno izdasniju ponudu od nase a od nas je dobio pravo dobru ponudu jednu od najjacih u ligi sigurno, s tim da to bas i nije sigurno da ce tamo potpisat ako u par dana ne potpise tamo nece ni on cekati nego ce doci nama.Ipak covjeka treba razumiti ovo mu je sigurno zadnji ugovor u karijeri tako da vjerovatno zeli i da uzme neki kes.
-
- Kontakt:
Pile jel to kuduz dolazipile87 je napisao/la:Ne radi se samo o parama, nego covjek ima puno izdasniju ponudu od nase a od nas je dobio pravo dobru ponudu jednu od najjacih u ligi sigurno, s tim da to bas i nije sigurno da ce tamo potpisat ako u par dana ne potpise tamo nece ni on cekati nego ce doci nama.Ipak covjeka treba razumiti ovo mu je sigurno zadnji ugovor u karijeri tako da vjerovatno zeli i da uzme neki kes.

Pile može li ime tog lijevog beka na PPpile87 je napisao/la:Da ne pisete vise o Jeseu nije bas da nas nece pojacati znace se pocetkom iduce sedmice, danas stize lijevi bek
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Nismo zemljoradnici sta ce nam kuduzDecko s tribine je napisao/la:Pile jel to kuduz dolazipile87 je napisao/la:Ne radi se samo o parama, nego covjek ima puno izdasniju ponudu od nase a od nas je dobio pravo dobru ponudu jednu od najjacih u ligi sigurno, s tim da to bas i nije sigurno da ce tamo potpisat ako u par dana ne potpise tamo nece ni on cekati nego ce doci nama.Ipak covjeka treba razumiti ovo mu je sigurno zadnji ugovor u karijeri tako da vjerovatno zeli i da uzme neki kes.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Nismo zemljoradnici sta ce nam kuduz[/quote hihhhiihi pa ko je majka mu starapile87 je napisao/la:Decko s tribine je napisao/la:Pile jel to kuduz dolazipile87 je napisao/la:Ne radi se samo o parama, nego covjek ima puno izdasniju ponudu od nase a od nas je dobio pravo dobru ponudu jednu od najjacih u ligi sigurno, s tim da to bas i nije sigurno da ce tamo potpisat ako u par dana ne potpise tamo nece ni on cekati nego ce doci nama.Ipak covjeka treba razumiti ovo mu je sigurno zadnji ugovor u karijeri tako da vjerovatno zeli i da uzme neki kes.![]()
![]()

- Blagoje Bratić
Ja ću izludit dok skupimo ekipu kako treba
Od raznoraznih špekulacija,eh malopre vidim onog Torlaka koji jad neke patike sa pijace pravi seljačić,a izgleda ko bjednik,ko da su mu obje noge lijeve,koga on zaustavi,može zaustavit neke lijeve napadače.

Od raznoraznih špekulacija,eh malopre vidim onog Torlaka koji jad neke patike sa pijace pravi seljačić,a izgleda ko bjednik,ko da su mu obje noge lijeve,koga on zaustavi,može zaustavit neke lijeve napadače.

bezveze ti pricaBlagoje Bratić je napisao/la:Ja ću izludit dok skupimo ekipu kako treba![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
taj kako ga ti zoves bjednik zadnja 2, 3 derbija najbolji igracBlagoje Bratić je napisao/la:Ja ću izludit dok skupimo ekipu kako treba![]()
-
- Kontakt:
hoce plisek da pobjedi koju, da zavlada euforijaBlagoje Bratić je napisao/la:Što ti je Evropska ekipa,mi igramo sa Šturmom,a ovi sa Slavijom tu po nekim oranicama![]()
![]()

-
- Kontakt:
Da i to docekamo da dodje lijevi bek, da ne gledamo vise stanica kako se pati. Jos jedan stoper da dodje i za nasu ligu smo popunjeni solidno na svim mjestima, e sad hoce li to biti kvalitetno ostaje da se vidi.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, F1921B, Google Adsense [Bot], Lecler, Lokomotifa, MrkiMedo, Railwayman30 i 76 gostiju.