NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Siroki je nadigrao jednog Sturma pa ispao
Siroki je nadigrao jednu Austriu Bec pa ispao
E sad je razocarao protiv jedne Olimpije,i red bi bio da prodje,cemu se iskreno nadam
Siroki je nadigrao jednu Austriu Bec pa ispao
E sad je razocarao protiv jedne Olimpije,i red bi bio da prodje,cemu se iskreno nadam
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Kožul: Lakše sam podnio lom svoje noge, nego ponašanje Tuzlaka
ŠIROKI BRIJEG - Uplakani, potišteni i izudarani vratili su se predkadeti Širokog Brijega s uzvratne polufinalne utakmice u Tuzli protiv Kluba 7. Tamo su u srijedu 'do nogu' potučeni sa 4:0 i izgubili prednost s prve utakmice na Blatu (3:0). Željeno finale je pobjeglo, tam oće igrati Klub 7 protiv Sarajeva, koje je za pogodak bilo bolje od Kozare (0:0 i 0:1).
Slušajući priče nekih roditelja malih nogometaša, koji su bili na utakmici o tome kako je na stadionu u Slavinovićima bilo svega osim nogometa, da je sve sličilo lakrdiji u režiji sudaca, domaćih navijača, „redara“, ljudi s klupe domaćih i, što je najgore, domaćih nogometaša, pomislili smo kako se radi o roditeljskoj subjektivnosti, zaslijepljenosti i pretjerivanju. Međutim…
„Igrao sam petnaest godina profesionalni nogomet i svašta doživio u svojoj igračkoj karijeri, uz ostalo i teški lo mnoge. Vjerujte, taj lom noge sam puno lakše podnio od onoga što sam doživio na ovoj utakmici. Dočekani smo potpuno neprijateljski. Iz gledališta u kojem je bilo oko 1000(!) ljudi našim igračima, još djeci, upućivane su prijetnje, osobito nacionalističke, koje nisu za javnost. Brojni redari također su prijetili i psovali našim igračima, još ih pljuvali.“, rekao je trener predkadeta Širokog Dalibor Kožul.
„U priču su se 'odlično' uklopili suci na čelu s Edinom Golaćem. Svirao je za domaće dva jedanaesterca, jedan smješniji od drugog. Domaći igrači tukli su naše s loptom i bez nje, sve pred očima 'slijepe' sudačke trojke, uz podršku s klupe. Za domaće nije bilo zaleđa, dok moji igrači nisu mogli u napad – zastavica je stalno bila u zraku! Da smo došli sa 10:0 prednosti, izgubili bi 0:11.“, rekao je Kožul.
„Mislio sam povući igrače s terena, ali to bi vjerojatno izazvalo još gore posljedice. Sigurno bi nas dodatno kaznili, jer u priču su se uklopili opunomoćenik i kontrolor suđenja. Sramota nad sramotama. Pa, u pitanju su još djeca.“, rekao je Kožul.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ne ulazim u to dali su ti navodi tacni,ako jesu to je za svaku osudu,ali poznajem kvalitet mladjih selekcija kluba 7 i nesto ne vjerujem da je nemoguce da su oni zaista sa 4:0 pobjedili Siroki bez pomoci sudija 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- neutralan__
- Kontakt:
Koji je to ciganluk taj Klub 7.
Ništa me ne bi čudilo.Nesmiješ dati go,odma neko od roditelja ulijeće u teren. Tu sudije uvijek navlače za domaćine tako da gotovo nema šanse pobijediti tu.
Znači mlađe kategorije Budućnosti nigdje nisu pokradene kao protiv Kluba 7.
Tako da ovo za mene nije ništa novo.
Znači mlađe kategorije Budućnosti nigdje nisu pokradene kao protiv Kluba 7.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
vjeruj mi da su bolji od Širokog za klasu od njih..al eto nažalsot tako je kako jeDylan Dog je napisao/la:Ne ulazim u to dali su ti navodi tacni,ako jesu to je za svaku osudu,ali poznajem kvalitet mladjih selekcija kluba 7 i nesto ne vjerujem da je nemoguce da su oni zaista sa 4:0 pobjedili Siroki bez pomoci sudija
vidio sam sve na Blatu (Široki kamp) u prvoj utakmici..ljudi skiče vrište psuju sve sucu..na svaku odluku..a ono tamo djeca igraju..dosli dolje i prijete vidit cete sta ce vas dočekat gore..tako je i bilo..jedan penal s 1m lopta se pepnula od zemlju igrac sirokog se skupio ovaj s metra punim u prsa on penal svira.da je i igrao rukom (a nije) to nemozes suditi penal kad je s metra napucan.drugi penal u zadnjim minutama, igrac obrambeni sirokog uze loptu cisto, ovaj se baci mali i on opet penal odsvira..jad i čemer..neutralan__ je napisao/la:Koji je to ciganluk taj Klub 7.Ništa me ne bi čudilo.Nesmiješ dati go,odma neko od roditelja ulijeće u teren. Tu sudije uvijek navlače za domaćine tako da gotovo nema šanse pobijediti tu.
Znači mlađe kategorije Budućnosti nigdje nisu pokradene kao protiv Kluba 7.Tako da ovo za mene nije ništa novo.
Aha, možda sam upravo ja taj mostarskiplemic pa pripremam sebi teren za hakanje sa strane ?um94 je napisao/la:možda mostarski plemić navija za velež i lažno se predstavlja a tebi tu godra i fino nam spuštašNeToBoLa je napisao/la:A šta mislite o tome da se prestanete svađate i počnete ponovo navijati za Velež ?
Who dares, wins !
Vidi UMobolnogum94 je napisao/la:možda mostarski plemić navija za velež i lažno se predstavlja a tebi tu godra i fino nam spuštašNeToBoLa je napisao/la:A šta mislite o tome da se prestanete svađate i počnete ponovo navijati za Velež ?
može li neko dati objektivno mišljenje o josipu kvesiću
Jel misliš na onog što igra u Varteksu?nidi je napisao/la:može li neko dati objektivno mišljenje o josipu kvesiću
oce bit prijenos iz Slovenije?
- Crveni Barun
- Kontakt:
prenosi šport tv pa sad ko imabogbatina je napisao/la:oce bit prijenos iz Slovenije?
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
- Barney Stinson
- Kontakt:
Hoće u Plavo-bijeli.. Natrpati ce se jedno 100 ljudi u prostoriju koja prima 40..bogbatina je napisao/la:oce bit prijenos iz Slovenije?
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- spielführer_21
- Kontakt:
" ? " ? / " са тог ? " $ % ?... % % & не " праваCrveni Barun je napisao/la:prenosi šport tv pa sad ko imabogbatina je napisao/la:oce bit prijenos iz Slovenije?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
odakle ti da će biti tamo? i kako će biti kad oni imaju dreambox, a dreambox nema ovaj šport tvBarney Stinson je napisao/la:Hoće u Plavo-bijeli.. Natrpati ce se jedno 100 ljudi u prostoriju koja prima 40..bogbatina je napisao/la:oce bit prijenos iz Slovenije?
gdje ima?spielführer_21 je napisao/la:" ? " ? / " са тог ? " $ % ?... % % & не " праваCrveni Barun je napisao/la:prenosi šport tv pa sad ko imabogbatina je napisao/la:oce bit prijenos iz Slovenije?
pa bit ce stream na internetu , a jeli u četvrtak opet utakmica ?
evo bit ce prijenos na herceg.ovina.live.
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
to neka slovenska televizija??Crveni Barun je napisao/la:prenosi šport tv pa sad ko imabogbatina je napisao/la:oce bit prijenos iz Slovenije?
ovi nasi stvarno prenose samo kad dobiju besplatan ulaz kamerama na stadion
jest..ali piše tamo ako uhvate signal..do sad su dobro odrađivali posao, vidit cemo oce li uspijeti ovaj put, daj bozebogbatina je napisao/la:evo bit ce prijenos na herceg.ovina.live.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.