FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RBA 1987 » 02 jul 2011, 19:24

UPS je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la: U šestom kolu prošlog prvenstva kada je Velikan iz Platonove zasjeo na čelnu poziciju na Koševu bilo 8 000 ljudi... Iznenađujuće veliki broj kada se zna da ste u tom kolu trebali da se osamite na prvom mjestu... ;)
Za sve timove u PL BiH, izuzev Sarajeva naravno, 8.000 znaci pun stadion, pa tako... malo respekta nije na odmet ;)

7:1 protiv Slavije, nije lose

zivjela Buducnost iz Banovica :D :D
Ja sam napisao 8 000 da vas ne podcijenim, mada ja mislim da nije bilo ni toliko... pozzzzzzz
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 02 jul 2011, 19:26

ZLi je napisao/la:
nedžad je napisao/la:sarajevo vodi sa 1 0
HARIS HANDZIC DAO GOL!
DA,a zejeb'o je pet akcija pored tog gola koji je bio iz ofsajda....

P.S.Mislimo li na istog Đakovca?
Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 02 jul 2011, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 02 jul 2011, 19:26

Sta je ovo, nasi dali Dzeki 9-ku :mrgreen:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 02 jul 2011, 19:27

RBA 1987 je napisao/la: Ja sam napisao 8 000 da vas ne podcijenim, mada ja mislim da nije bilo ni toliko... pozzzzzzz
Nije problem, imas pravo na svoje misljenje.... realno, tu je to negdje oko osam. necemo reci da nekima za proslavu titule dodje upravo toliko ili duplo manje ;) ali nije tema...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 02 jul 2011, 19:29

UPS je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la: Ja sam napisao 8 000 da vas ne podcijenim, mada ja mislim da nije bilo ni toliko... pozzzzzzz
Nije problem, imas pravo na svoje misljenje.... realno, tu je to negdje oko osam. necemo reci da nekima za proslavu dodje upravo toliko ili duplo manje ;) ali nije tema...

Korektno...

Naša proslava nije mjerilo jer smo mi titulu obezbjedili na jednom drugom stadionu... Bilo jako nevrijeme... al da ne širimo dalje...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Begov_unuk
Kontakt:

Post Postao/la Begov_unuk » 02 jul 2011, 19:39

UPS je napisao/la:
Nije problem, imas pravo na svoje misljenje.... realno, tu je to negdje oko osam. necemo reci da nekima za proslavu titule dodje upravo toliko ili duplo manje ;) ali nije tema...
A onda pogledaš na Grbavicu pa vidiš na proslavi duplo više navijača :D

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 02 jul 2011, 19:44

[youtube][/youtube]
Begov_unuk je napisao/la:
UPS je napisao/la:
A onda pogledaš na Grbavicu pa vidiš na proslavi duplo više navijača :D
a onda kad sarajevo slavi onda je troduplo vise
Zadnja izmjena: endem_, dana/u 02 jul 2011, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
Pazza Inter Amala

Mrkva_i_Cevapi
Kontakt:

Post Postao/la Mrkva_i_Cevapi » 02 jul 2011, 19:45

Sta je ovo ba? Dodjes da pogledas sta se desava sa Sarajevom kad neka rasprava o navijacima drugih klubova :x
http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2011, 19:45

ZLi je napisao/la:
HARIS HANDZIC DAO GOL!
Ali gol iz jedno metar i po ofsajda,al dobro :) pise mu se :P

Trebalo mi je malo vremena da odgonetnem ko je nosio broj 7 dana,kasnije skontah da je Aladin,eto opet je kod nas malo dosao,mene licno danas nije impresirao,onaj proslu put tj prosle pripreme je bolji bio,sad kao da se udebljao nesto,a i isprepadano je skroz igrao,sudeci po danasnjoj utakmici od njegovog ostanka nema nista

Inace meni je ovaj Haskic drama dobar,momak ko beton,a ne prestaje da trci,non stop...odlicno pokretljiv,gol koji je dao ide na dusu golmana Slavije,ali Haskic danas po meni ocjena prolazna,pravi profil napadaca,izuzetan i u skoku,razumije igru,non stop u pokretu

Haris Handzic nista danas,nema ideju nikakvu,samo mu je cilj da loptu kako god stavi na lijevu nogu pa kako god,desne kao da nikako nema...opet kazem nije za njega pozicija po krilu i to je to

Comor i desni bek,ma nista,nije to to,oporavljaj se Lede pa zauzmi to mjesto,Suljic mali opet dobar,igra sa velikom zeljom,i bio jedan od boljih danas,ali i njega lopta ponese cesto pa nezna ni on sta ce sa njom

Beli ko Beli,tamo ni jedna lopta nije prosla,vidi se kolko je iskusniji u odnosu na ove mladice,jednostavno odradio je rutinski ovo

I Smigalovic je usao pred kraj,ali nedovoljno da se vidi dovoljno,a i igrao je na drugoj poziciji,posto se kasnije sve izmjesalo

I da Hamzic je skinuo penal onom nekom,primio gol ne svojom greskom,jel se lopta odbila od nekoga i promjenila smjer on vec bio na zemlji,imao je jos par dobrih odbrana,ali je dva puta pri visokoj lopti ispadao tj letio u prazno,ima on kvaliteta to je sigurno,samo sto kao da nije siguran u sebe,pa ovako neke bzvz greske dovode ga u losiju poziciju

Eto danas smo pogledali tu utakmicu a nije igralo jos par igraca igraca koji ce vjerovatno biti svi u prvih 11,Hadzija(golman),Lede,Pehlic,Kojasevic,Obuca...bio je i ovaj garo na atletskoj tu,ne prestaje frajer da se smije :mrgreen:

I u Pliseka je zena vrh,crnka strasna,sjedila na zapadu :)

I nemogu da se vjerujem da se peglate oko publike na prijateljskoj utakmici,samo mora se reci da Istok nije bio puniji na vecini utakmica u ligi,a gledalaca po meni 1500-2000 tu negdje
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 02 jul 2011, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 02 jul 2011, 19:46

Malo nedonosce Suljic odigrao sasvim solidno uz 3-4 pograsna pasa. Haris H definitivno out i na njemu se vidi nesportski život. Nipošto sa njim pocinjati tekmu protiv sveda. Vucina dobar, borben ..trudio se ko da je prvenstvena tekma. Comor isto tako borben do jaja ali ispada na beku vrlo lahko.
Da ne duzim... Još 2 pripremne tekme sa još 10 dana treninga ( ujutru i popodne) .... i nema zime

ZLi

Post Postao/la ZLi » 02 jul 2011, 19:50

padobranac1978 je napisao/la:
ZLi je napisao/la:
HARIS HANDZIC DAO GOL!
DA,a zejeb'o je pet akcija pored tog gola koji je bio iz ofsajda....

P.S.Mislimo li na istog Đakovca?
aha sve je tako kako kazes :D
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 02 jul 2011, 19:58

Vidim naše dijete -Šmigalović (SLOBODE),kojeg sam uvijek hvalio će biti izgleda pravo pojačanje za vas.Samo još da se osveti Želji i Amaru,jer još vidim ispis nije za nas ,kao i sad Borogovac.Momak igro super i on nije za njih.Dijete poput Šmigija.Baš bi volio da ga Sarajevo uzme.Mali je ekstra,Ljevak-polivalentan i da se osvete Želji .Uh, što bi mi to bila najveća želja,I da onda vidim prepotentnog Amara lice.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 02 jul 2011, 20:00

deset je napisao/la:Vidim naše dijete -Šmigalović (SLOBODE),kojeg sam uvijek hvalio će biti izgleda pravo pojačanje za vas.Samo još da se osveti Želji i Amaru,jer još vidim ispis nije za nas ,kao i sad Borogovac.Momak igro super i on nije za njih.Dijete poput Šmigija.Baš bi volio da ga Sarajevo uzme.Mali je ekstra,Ljevak-polivalentan i da se osvete Želji .Uh, što bi mi to bila najveća želja,I da onda vidim prepotentnog Amara lice.
Hahaha vidim jos zalis za zeljom:D Ili si Boroghovac ili mu rodjak (mozda i menadzer iz Mostara :)) ako Amar kaze da nije za nas onda nije.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 02 jul 2011, 20:04

ZLi je napisao/la:
HARIS HANDZIC DAO GOL!
Joj kako si samo dosadan sa Harisom. Morao sam vise odreagovati. Pa meni je nick Skoro pa nisam toliko hvalospjeva napisao o istom. Stvarno te ne razumijem. Jesi li ti mozda neka curica koja je luda za Harisom? U cemu je problem haris, haris, haris. Pa ja dok sam trenirao meni je idol bio Uske ali tad nije bilo interneta da ga promoviram ali mislim i da je bilo da ne bih silovao ljude po forumu. A i smjesno je porediti Usketa i harisa. Molim te prestani malo da bar jednom kad vidim tvoj post u njemu nije haris handzic. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Bas si me izbacio/la iz takta...**** TE HARIS, da hoce pokidati ligamente da propusti 3 sezone...Alkos nafurani, nije ni s od sportiste...ki.a debela odvratna...
Mi nikada odustati necemo...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 jul 2011, 20:10

de ohladi, nije ti familiju pobio.. :roll:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 02 jul 2011, 20:13

ZLi je napisao/la: aha sve je tako kako kazes :D
uvijek je kako ja kazem 8-)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 02 jul 2011, 20:14

Raja zna li iko ko je danas bio broj 17 ?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2011, 20:15

Kojasevic nije igrao jel ima nekih problema sa srcem...ali to bi valjda trebalo biti ok,i Obuca nije igrao zbog neke povrede...tu su bili jos Lede,ovaj garo novi,bio ovaj Bajraktarevic kolko sam vidio iz Saska(vjerovatno je jutros igrao),Pehlic isto,kako cuh rece da vadi konce u ponedeljak pa ce lagano,neznam sta je sa Hadzijom sto nije branio..naravno bez Maksumica nema nista,pa je i on bio sa rajom :) ,i to je to sto sam ja vidio od ovih sto su bili na trbinama
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 jul 2011, 20:17

Jel 7ca onaj mali iz Novof Pazara što je i prošle godine bio, il se meni učinilo?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2011, 20:19

VanBasten je napisao/la:Jel 7ca onaj mali iz Novof Pazara što je i prošle godine bio, il se meni učinilo?
Jeste,ni ja ga na pocetku nisam skontao :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum i 9 gostiju.