dresove smo dobili ali se u njima nece igrati do serifaamarpustahija je napisao/la:Pa nemogu da vjerujem , sad uso na Sturmovu stranicu , i ima samo jedna slika , a dole tekst od utakmice , još nismo dobili macronove dresove
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
amarpustahija
- Kontakt:
Hvala Bistričebistrikboy je napisao/la:dresove smo dobili ali se u njima nece igrati do serifaamarpustahija je napisao/la:Pa nemogu da vjerujem , sad uso na Sturmovu stranicu , i ima samo jedna slika , a dole tekst od utakmice , još nismo dobili macronove dresove
- The Maniacs '87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Gledajte nyeme od 0:18
gledajte mu oci
Gledajte nyeme od 0:18
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
-
amarpustahija
- Kontakt:
Ko je sad Kvesić ?Curva_SUD je napisao/la:Kvesic je nas!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
lijevi bocni iz varazdinaamarpustahija je napisao/la:Ko je sad Kvesić ?Curva_SUD je napisao/la:Kvesic je nas!
Za zivot cijeli!
Josip Kvesić, išao je sa mnom u razred od 5 do 8 razreda, momak se tada izdvajao maksimalno, bio bi za vas sjajno pojačanje
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- zlaya_tm87
- Kontakt:
hahahhaha, nemoj me pogresno shvatiti, ozbiljan si lik, nije da ti ne vjerujem, al' na ovom forumu sva nasa pojacanju il' ljudi imaju na fejsu pa pricaju sa njima, ili hodaju po kafama zajedno, il' znaju ko im djecu cuvaTed Mosby je napisao/la:Josip Kvesić, išao je sa mnom u razred od 5 do 8 razreda, momak se tada izdvajao maksimalno, bio bi za vas sjajno pojačanje
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Ja sam iskren, oš da ti pošaljem na pp njegov pravi profilzlaya_tm87 je napisao/la:hahahhaha, nemoj me pogresno shvatiti, ozbiljan si lik, nije da ti ne vjerujem, al' na ovom forumu sva nasa pojacanju il' ljudi imaju na fejsu pa pricaju sa njima, ili hodaju po kafama zajedno, il' znaju ko im djecu cuvaTed Mosby je napisao/la:Josip Kvesić, išao je sa mnom u razred od 5 do 8 razreda, momak se tada izdvajao maksimalno, bio bi za vas sjajno pojačanje
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- zlaya_tm87
- Kontakt:
ma jok ba, samo mi je bilo smijesno jer u zadnjih nekoliko dana kako ide ova prica o pojacanjima, ispostavilo se da je svijet veoma malo mjesto, svako svakoga zna. vecina su naravno bombeTed Mosby je napisao/la:Ja sam iskren, oš da ti pošaljem na pp njegov pravi profilzlaya_tm87 je napisao/la:hahahhaha, nemoj me pogresno shvatiti, ozbiljan si lik, nije da ti ne vjerujem, al' na ovom forumu sva nasa pojacanju il' ljudi imaju na fejsu pa pricaju sa njima, ili hodaju po kafama zajedno, il' znaju ko im djecu cuvaTed Mosby je napisao/la:Josip Kvesić, išao je sa mnom u razred od 5 do 8 razreda, momak se tada izdvajao maksimalno, bio bi za vas sjajno pojačanje
ugl. ti kazes dobar igrac?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
momak je ekstra, kaže da su mu ponudili dobru plaću, u varaždinu je nije primio od 2.mjeseca
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Curva_SUD
- Kontakt:
Kvesic nije los al bi nam Jese bolje doso
al za Jesea ce se znati do utorka najdalje
al za Jesea ce se znati do utorka najdalje
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
sad da mu ponude bilo šta, samo da je redovno prihvatićeTed Mosby je napisao/la:momak je ekstra, kaže da su mu ponudili dobru plaću, u varaždinu je nije primio od 2.mjeseca
ali Ješe igra stopera, a Kvesić igra lijevog beka
G R B A V I C A 2
Smajić Sulejman
Blizu smo,jos samo par dana...
Ovo mu je status sa fb, nadamo se da je par dana do prelaska u INSTITUCIJU!
Blizu smo,jos samo par dana...
Ovo mu je status sa fb, nadamo se da je par dana do prelaska u INSTITUCIJU!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
steta sto nam ne bi mogo pomoc u evropiBaby je napisao/la:sad da mu ponude bilo šta, samo da je redovno prihvatićeTed Mosby je napisao/la:momak je ekstra, kaže da su mu ponudili dobru plaću, u varaždinu je nije primio od 2.mjeseca
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
amarpustahija
- Kontakt:
Ne bi ni Amar bio glup da dovede nekog igraca , a da nemoze pomoci u evropi tj. da ne moze igratinick je napisao/la:steta sto nam ne bi mogo pomoc u evropiBaby je napisao/la:sad da mu ponude bilo šta, samo da je redovno prihvatićeTed Mosby je napisao/la:momak je ekstra, kaže da su mu ponudili dobru plaću, u varaždinu je nije primio od 2.mjeseca
bio prijavljen za Varaždin u utakmici prošle sedmice, ti u svakom postu se nešto praviš pametanamarpustahija je napisao/la:Ne bi ni Amar bio glup da dovede nekog igraca , a da nemoze pomoci u evropi tj. da ne moze igratiBaby je napisao/la:sad da mu ponude bilo šta, samo da je redovno prihvatićeTed Mosby je napisao/la:momak je ekstra, kaže da su mu ponudili dobru plaću, u varaždinu je nije primio od 2.mjeseca
steta sto nam ne bi mogo pomoc u evropi
G R B A V I C A 2
decko je igro za varazdin prvo pretkolo, pa ti kolutaj ocima do sabaha 
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Bio je prijavljen, ali nije igrao.nick je napisao/la:decko je igro za varazdin prvo pretkolo, pa ti kolutaj ocima do sabaha
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Ne pravi se samo on pametan, ima ih na izvoz:
amarpustahija, Omar500, Curva SUD i ostali tinejdžeri.
amarpustahija, Omar500, Curva SUD i ostali tinejdžeri.
U mom svijetu važe moja pravila
Trenutno korisnika/ca: Zeljoo1921 i 27 gostiju.