Vladimir Kličko vs David Haye (mec godine)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Vladimir Kličko vs David Haye (mec godine)
ocekivao sam mnogo bolju borbu, Haye me razocarao al i klicko je bio jako los, mišljenja sam da je ovo David mogao lako uzeti da je samo bio malo agresivniji i konkretniji
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
376 udaraca koji su vecinom bili dodiri,a ne udarci.Ja sam mislio da bi ova dvojica konacno mogla pokazati sta je ustvari boks,ali brzo sam se vratio u stvarnost i shvatio da vise nema Alia,Fraizera,Formana,Lenoxa,Tysona,HolyifieldaSaltCityAttack je napisao/la:376 naspram 171 pokusaja i to na strani covjeka koji brnai titulu... zar ovaj levat nije prozivao Klicka kako je pokvario boks jer nije toliko ofanzivan ?... bogmai vidio sam koliko je ovaj ofanzivan nigdje ga nije bilo ...ja smjesnijeg izazivaca jos nisam vidjeo
...ima i pravo sreca pa nije ranije se usudio u onu borbu sa Klickom... sad neka trazi revans kad Klicko bude imao 37 ili mozda 38 , pa da ipak imamo sampiona prije odlaska Klicka u penziju

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- bear grylls
- Kontakt:
A zamislite tysona da mu neko sa ovakvim gardom uđe u ring pa pojeo bi mu djecu 

Ja sam fan Hayea,ali cestitam Klicku na zasluzenoj pobjedi..
Ja sam ponosan na svoga miljenika,boriti se spustenog garda protiv Klicka je nesto sto samo ludjak ili nenormalno hrabar bi uradio,Haye je i jedno i drugo,pokusavao je Klicka navesti na otvoren fight,nije uspio,izdrzao je bez nokauta protiv najboljega na svijetu i to je to..ja mu nemam sta prigovoriti..
Ja sam ponosan na svoga miljenika,boriti se spustenog garda protiv Klicka je nesto sto samo ludjak ili nenormalno hrabar bi uradio,Haye je i jedno i drugo,pokusavao je Klicka navesti na otvoren fight,nije uspio,izdrzao je bez nokauta protiv najboljega na svijetu i to je to..ja mu nemam sta prigovoriti..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Titova-Juga
- Kontakt:
Želja Mavrović je za ove izmislio boks...
Sramota je kakvu predstavu su pružili ova dvojica, SRAMOTA
Sramota je kakvu predstavu su pružili ova dvojica, SRAMOTA

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ljudi shvatite da jedan udarac kojim ce se napraviti rana na licu protivnika ne moze donjeti ni rundu. A kamoli prednost u mecu.
I volio bih da svi ovdje prvo nauce kako se boduje u boksu, cisto sumnjam da ovi sto spominju ove udarce i to znaju kako se boduje boks
I volio bih da svi ovdje prvo nauce kako se boduje u boksu, cisto sumnjam da ovi sto spominju ove udarce i to znaju kako se boduje boks
Mes Que Un Club
Titova-Juga je napisao/la: Ovo je gore od eurovizije Tita mi.

Ipak ti nastavi gledati eurosong.

Je li neko brojao koliko se puta David našao na podu?

Nije mali razočarao, ali ipak mu je ova kategorija preveliki zalogaj. Jbga, kila kilu nosi. Barem kada se suoče dva potpuno spremna protivnika.
Wladi standarno, nije do njega što mu nema ravnog.
Protivnici, u red, šampion je izjavio da još ne misli na kraj.

Vom Jäger zum Gejagten
- skyisthelimit
zanimljivija najava i ulazak u ring od same borbe...Haye poprilicno defanzivan bio i sa takvom taktikom nije nista mogao, naravno svaka mu cast imao je m.uda citavih 12 rundi drzati spusten gard i pomalo provocirati, ali ipak to je premalo...Wladimir ne zasluzuje da bude prvak, jer generalno gledajuci ovo je najslabiji prvak ikada
ovdje mora biti revansa
ovdje mora biti revansa
15.10 - 15.06 ...
- Titova-Juga
- Kontakt:
geronimo je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la: Ovo je gore od eurovizije Tita mi.![]()
![]()
Ipak ti nastavi gledati eurosong.![]()
Je li neko brojao koliko se puta David našao na podu?Džaba priglavke, previše klizavo.
![]()
Nije mali razočarao, ali ipak mu je ova kategorija preveliki zalogaj. Jbga, kila kilu nosi. Barem kada se suoče dva potpuno spremna protivnika.
Wladi standarno, nije do njega što mu nema ravnog.
Protivnici, u red, šampion je izjavio da još ne misli na kraj.
Vidi ovo, ja nisam niti imao favorita u ovom mecu, htio sam samo gledati dobar boks, ali ovakvo bodovanje sudaca na kraju je sramotno za boks i sport opcenito a vi pricajte sta hocete.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
L-Train je napisao/la:376 udaraca koji su vecinom bili dodiri,a ne udarci.Ja sam mislio da bi ova dvojica konacno mogla pokazati sta je ustvari boks,ali brzo sam se vratio u stvarnost i shvatio da vise nema Alia,Fraizera,Formana,Lenoxa,Tysona,HolyifieldaSaltCityAttack je napisao/la:376 naspram 171 pokusaja i to na strani covjeka koji brnai titulu... zar ovaj levat nije prozivao Klicka kako je pokvario boks jer nije toliko ofanzivan ?... bogmai vidio sam koliko je ovaj ofanzivan nigdje ga nije bilo ...ja smjesnijeg izazivaca jos nisam vidjeo
...ima i pravo sreca pa nije ranije se usudio u onu borbu sa Klickom... sad neka trazi revans kad Klicko bude imao 37 ili mozda 38 , pa da ipak imamo sampiona prije odlaska Klicka u penziju
halo od 376 pokusaja udaraca u glavu je bilo 124 udarca u glavu naspram 64 Haya .
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nijednom ga Klicko nije pogodio kako treba a ne da ga nokautira, nije ni Haye Klicka, pa sam zaprepasten kako su sudije dale onoliku prednost Klicku. Znao sam da ce pobjediti Klicko na bodove i zasluzio je, bio je samo aktivniji, a vidjeli ste i trenera Klicka, covjek nikako nije bio zadovoljan kako je Vladimir odboksovao mec.Dylan Dog je napisao/la:Ja sam fan Hayea,ali cestitam Klicku na zasluzenoj pobjedi..
cim je ovo otislo na bodovanje znalo se da ce klicko dobiti.
haye je uprazno trubio citavo vrijeme..gdje je ta silna snaga..morao je znati da ako zeli titulu mora oboriti klicka..sto naravno nije uradio...a vala nista posebno i nije uradio u citavom mecu..takodzer ni klicko se nije Bog zna sta pretrgao..ali znao je da ce dobiti na bodove pa i nije srljao..
sve u svemu nisam zadvoljan borbom..moglo je i moralo bolje..
i naravno one komentatore na novoj teba streljat..jbt kroz njihove komentare ispade klicko se udarao sa terminatorom..
haye je uprazno trubio citavo vrijeme..gdje je ta silna snaga..morao je znati da ako zeli titulu mora oboriti klicka..sto naravno nije uradio...a vala nista posebno i nije uradio u citavom mecu..takodzer ni klicko se nije Bog zna sta pretrgao..ali znao je da ce dobiti na bodove pa i nije srljao..
sve u svemu nisam zadvoljan borbom..moglo je i moralo bolje..

i naravno one komentatore na novoj teba streljat..jbt kroz njihove komentare ispade klicko se udarao sa terminatorom..

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
- Kontakt:
Ja sam govorio prije meca,da je boks prestao odlaskom Lennoxa,Holyfielda i Tysona,ali neki su se pravili pametni,kako su pola necijeg vjeka u boksu. Vecras je prikazana BRUKA.Covjek koji ima 3 titule,ne moze da udari boksera otvorenog garda 12 rundi.Da je neko boksao ovako kao Haye protiv ove navedene trojice,ne da bi bio na podu,nego bi bio mrtav. Klicko prekini sa karijerom i spasi boks.SRAMOTA!Tyson bi ih u ovim godinama obojicu isklepo,al ono muski.
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 03 jul 2011, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Ocekivalo se vise od ovoga meca stvarno,eh do cega je dosao boks,nekada je prstalo na sve strane u ovakvim mecevima a sada nista.
Vladimir apsolutno zasluzeno pobedio,meni je iskreno i smesno pomisliti da bi ovo moglo na stranu Hayea da ode.Klitschko je pobedu uzeo konstantnim napadanjem direktom i tako je lagano kupio poene znajuci da ce to da odvede do pobede.Sa druge strane Haye nista,koliko je pricao pre meca pomislili smo da ce u najmanju ruku da mu prekine grkljan,a on jedva nekoliko cestitih udaraca da je uputio,premalo za titulu,i na kraju jos pocne pricati o slomljenom prstu,ma daj.
Vladimir apsolutno zasluzeno pobedio,meni je iskreno i smesno pomisliti da bi ovo moglo na stranu Hayea da ode.Klitschko je pobedu uzeo konstantnim napadanjem direktom i tako je lagano kupio poene znajuci da ce to da odvede do pobede.Sa druge strane Haye nista,koliko je pricao pre meca pomislili smo da ce u najmanju ruku da mu prekine grkljan,a on jedva nekoliko cestitih udaraca da je uputio,premalo za titulu,i na kraju jos pocne pricati o slomljenom prstu,ma daj.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
ne kontam ove što opravdavaju hayea koji je po meni apsolutno razočarao, Kličko je bio mnogo konkretniji, udarci su bili jači i precizniji, s druge strane Haye nezz je li imao 5 udaraca kako treba, tako da zaključim Kličko apsolutno zasluženo ostaje najbolji, a Haye s druge strane mora biti ofanzivniji, onako borbu nije mogao nikako dobiti. Vi svi koji ste navijači Davida Hayea bi trebali prestati biti zadrti jer ovdje je i budali jasno ko je primao batine, ko je bio mačka a ko miš!!Jednostavno HAYE NIJE DORASTAO VLADIMIRU KLIČKU!!!!!
Ajde sto ovde imamo stotine eksperata za fudbal, kosarku, tenis.....al brate odakle ih ovoliko i za boks
ovaj englez nakon borbe sam izjavi da nije dovoljno bilo za pobjedu, a ovde experti pricaju o kradjama nekakvim
ono sto se jedino može zakljuciti jeste da je boks totalno postao dosadan, da je ova borba bila vishe nego dosadna i da je Klicko zasluzeno dobio
sve u svemu nadam se da me ova medijska propaganda nece natjerati sljedeci put da gledam ovaj danasnji boks. Pa onaj mec Mavrovic-Luis je za ovo danas tri sbjetlosne godine ispred, a da se ne prica o tajsonu, holifildu, nekad aliju....

ono sto se jedino može zakljuciti jeste da je boks totalno postao dosadan, da je ova borba bila vishe nego dosadna i da je Klicko zasluzeno dobio
sve u svemu nadam se da me ova medijska propaganda nece natjerati sljedeci put da gledam ovaj danasnji boks. Pa onaj mec Mavrovic-Luis je za ovo danas tri sbjetlosne godine ispred, a da se ne prica o tajsonu, holifildu, nekad aliju....
nema potpisa
Solidan boks.
Ne znam šta ste očekivali od Haye-a, da se upusti u neku otvorenu razmjenu protiv znatno većeg i težeg šampiona kakav je Kličko? Pa završio bi u prvoj rundi na podu. Haye je odboksovao na jedini način na koji je mogao a da ne bude nokautiran, odnosno da ima kakve takve šanse za pobjedu. Slično je boksovao i protiv Valueva, kružio oko njega, provocirao ga na nerezonske napade, a onda kažnjavao njegove fule. Na njegovu žalost, Klično je ipak mnogo bolji borac od Valueva i moglo se pretpostaviti da će ova taktika znatno teže da urodi plodom. No i činjenica da ga Kličko nije pobjedio nokautom može mu svakako biti satisfakcija. Ja sam izenanđen.
Zaslužena pobjeda Ukrainca, svakako.
Ne znam šta ste očekivali od Haye-a, da se upusti u neku otvorenu razmjenu protiv znatno većeg i težeg šampiona kakav je Kličko? Pa završio bi u prvoj rundi na podu. Haye je odboksovao na jedini način na koji je mogao a da ne bude nokautiran, odnosno da ima kakve takve šanse za pobjedu. Slično je boksovao i protiv Valueva, kružio oko njega, provocirao ga na nerezonske napade, a onda kažnjavao njegove fule. Na njegovu žalost, Klično je ipak mnogo bolji borac od Valueva i moglo se pretpostaviti da će ova taktika znatno teže da urodi plodom. No i činjenica da ga Kličko nije pobjedio nokautom može mu svakako biti satisfakcija. Ja sam izenanđen.
Zaslužena pobjeda Ukrainca, svakako.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Klitschko sasvim zasluženo. Tokom cijelog meča je bio agresivniji. Profesionalno odradio, nije nasjedao na provokacije. Svaka čast majstore.
Haye: Puno zuji malo meda daje. Još puno pure mora pojesti da bi pobijedio Vladimira. Sada nek se žali na na slomljeni prst i ostalo. Vidjelo se ko je bolji, jači, inteligentniji i snažniji bokser.
Haye: Puno zuji malo meda daje. Još puno pure mora pojesti da bi pobijedio Vladimira. Sada nek se žali na na slomljeni prst i ostalo. Vidjelo se ko je bolji, jači, inteligentniji i snažniji bokser.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- SaltCityAttack
- Kontakt:
bear grylls je napisao/la:A zamislite tysona da mu neko sa ovakvim gardom uđe u ring pa pojeo bi mu djecu
de ba rodjak smjesan si majkemi smjesan .. cuj pokraden

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma nemate pojma ni jedni ni drugi . Klicko vise zasluzio pobjedu ali Haye nije mogao boskovati 100 % jer mu je jedna noga bila slabija , tacnije mu je bio slomljen prst a to nezna ko nije dozivio pa puno pricate .
Ovaj momak ljepse boksuje al mu fali malo tezine i morao se malo vise potruditi jer Klicko je takav borac kojem je tesko doci u kontakt s glavom
.
Naravno da nema starih boksera i ja kazem da je u ringu bio : Tyson , Louis ili nedo Allah Ali ovi bi bilo gotovo u 5 rundi maximalno .
Ovaj momak ljepse boksuje al mu fali malo tezine i morao se malo vise potruditi jer Klicko je takav borac kojem je tesko doci u kontakt s glavom

Naravno da nema starih boksera i ja kazem da je u ringu bio : Tyson , Louis ili nedo Allah Ali ovi bi bilo gotovo u 5 rundi maximalno .

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.