Vladimir Kličko vs David Haye (mec godine)

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

skyisthelimit

Re: Vladimir Kličko vs David Haye (mec godine)

Post Postao/la skyisthelimit » 03 jul 2011, 00:42

eto sad uzivajte ljubitelji brace ili ti ga mrzitelji engleza u ovom...Braca imaju 6 pojaseva, nece vise boksati do kraja 2020 godine
15.10 - 15.06 ...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 03 jul 2011, 00:42

madridista je napisao/la:ne kontam ove što opravdavaju hayea koji je po meni apsolutno razočarao, Kličko je bio mnogo konkretniji, udarci su bili jači i precizniji, s druge strane Haye nezz je li imao 5 udaraca kako treba, tako da zaključim Kličko apsolutno zasluženo ostaje najbolji, a Haye s druge strane mora biti ofanzivniji, onako borbu nije mogao nikako dobiti. Vi svi koji ste navijači Davida Hayea bi trebali prestati biti zadrti jer ovdje je i budali jasno ko je primao batine, ko je bio mačka a ko miš!!Jednostavno HAYE NIJE DORASTAO VLADIMIRU KLIČKU!!!!!
Lice Klicke govori da je i on primio batine i to podobre,a Haye moze komotno do nekog kafica sa svojim licem.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 03 jul 2011, 00:42

Ma my ass a ne mec godine, nisam nista vise niti ocekivao, ja bi ovo proglasio nerjeseno i rekao dodjite opet kad se skontat boksat. :oops:
Mec Felix i onog Irca je sto puta bolji bio.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jul 2011, 00:42

Ali zaboravih spomenuti onu borbu pre ove,Afolabi protiv Dunstona tako nesta,kako mu je Dunston seo na krose izbio mu stitnik za zube do tribina. :lol: :o
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 03 jul 2011, 00:43

Smješniji od britanca su samo ova ekipa koja je došla sa pričom kako je Kličku nešto namješteno, i kako je on loš bokser i slab prvak...
http://www.powerplaymanager.com/r219458

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 jul 2011, 00:43

Ne daj mi Bože više gledati "braću" kako sistematski uništavaju ovaj nekada jako zanimljivi sport . . . :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 jul 2011, 00:44

Sudije silje za Pic.ka i to je jasno k'o dan!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 03 jul 2011, 00:44

Devil je napisao/la:Ali zaboravih spomenuti onu borbu pre ove,Afolabi protiv Dunstona tako nesta,kako mu je Dunston seo na krose izbio mu stitnik za zube do tribina. :lol: :o
Aha, nisam odavno bolji krose vidio, strasno :twisted:

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 03 jul 2011, 00:45

Titova-Juga je napisao/la:Ne daj mi Bože više gledati "braću" kako sistematski uništavaju ovaj nekada jako zanimljivi sport . . . :roll:
Braća su bokseri po "udžbeniku".... To što je konkurencija nikad lošija nije njihov problem...
http://www.powerplaymanager.com/r219458

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 jul 2011, 00:46

SaltCityAttack je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:376 naspram 171 pokusaja i to na strani covjeka koji brnai titulu :)... zar ovaj levat nije prozivao Klicka kako je pokvario boks jer nije toliko ofanzivan ?... bogmai vidio sam koliko je ovaj ofanzivan nigdje ga nije bilo ...ja smjesnijeg izazivaca jos nisam vidjeo :)...ima i pravo sreca pa nije ranije se usudio u onu borbu sa Klickom... sad neka trazi revans kad Klicko bude imao 37 ili mozda 38 , pa da ipak imamo sampiona prije odlaska Klicka u penziju :)
376 udaraca koji su vecinom bili dodiri,a ne udarci.Ja sam mislio da bi ova dvojica konacno mogla pokazati sta je ustvari boks,ali brzo sam se vratio u stvarnost i shvatio da vise nema Alia,Fraizera,Formana,Lenoxa,Tysona,Holyifielda ;)

halo od 376 pokusaja udaraca u glavu je bilo 124 udarca u glavu naspram 64 Haya .
halo,nije to bitno,ako su ono za tebe udarci onda vjerujem da nikad prije nisi gledao boks :?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 03 jul 2011, 00:46

SaltCityAttack je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:A zamislite tysona da mu neko sa ovakvim gardom uđe u ring pa pojeo bi mu djecu :lol:

de ba rodjak smjesan si majkemi smjesan .. cuj pokraden :)...pa lik nije napadao, a znao je da ga je covjek bio bolji...pazi borba je bila losa i obsadvojica su bila losa, ali ovaj Klicko je bio dosta bolji od Haya ...pa barem ako usporedis izjave i najave, za mene je Haye presmjesan bio...kradja ovo bila, gdje covjek nije napao ni jednom Klicka to je presmjesno pricat...jedno je navijat za nekog, a drugo je objektivno pricati.
Ne nisi me shvatio klicko je zasluzeno pobijedio nego ti govorim kakv je danas prvak u boksu nije mogao daobori covjeka koji je toliko laksi sa otvorenim gardom i koji nema neku tesku ruku i uspoređujem ti s tysonom iz 80tih samo kazem da je boks spao na niske grane.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 jul 2011, 00:46

Lishche je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Ne daj mi Bože više gledati "braću" kako sistematski uništavaju ovaj nekada jako zanimljivi sport . . . :roll:
Braća su bokseri po "udžbeniku".... To što je konkurencija nikad lošija nije njihov problem...

Nabijem ja takav udžbenik na neku stvar...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 03 jul 2011, 00:46

Titova-Juga je napisao/la: Vidi ovo, ja nisam niti imao favorita u ovom mecu, htio sam samo gledati dobar boks, ali ovakvo bodovanje sudaca na kraju je sramotno za boks i sport opcenito a vi pricajte sta hocete.
Izvini da te pitam, znas li kako se boduje u boksu??? Cisto informativno da vidim vrijedil sa tobom ulaziti u konverzaciju???
Mes Que Un Club

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 jul 2011, 00:47

Pasodzigera je napisao/la:Covjek koji ima 3 titule,ne moze da udari boksera otvorenog garda 12 rundi.Da je neko boksao ovako kao Haye protiv ove navedene trojice,ne da bi bio na podu,nego bi
...mu odgrizao uho. :D
Šta'š jarane, došlo tako vrijeme, takvi bokseri trenutno vladaju.
Ja isto, kao i @admir, žalim za starim vremenima, ali nije to tema ove emisije.
Vom Jäger zum Gejagten

emir_

Post Postao/la emir_ » 03 jul 2011, 00:47

ovo je najmanje trebalo biti neriješeno. čak su se između rundi samo prikazivivali udarci Klička kao i onda Sturma. Meni je britanac bolji bokser. vratio je adrenalin ovom sportu kojeg su braca sa produženom rukom spustila na niske grane. ovaj dečko je toliko udaraca izbjegao, isfintirao da me impresionirao...
4-IN-A-ROW

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 03 jul 2011, 00:47

Lishche je napisao/la:Smješniji od britanca su samo ova ekipa koja je došla sa pričom kako je Kličku nešto namješteno, i kako je on loš bokser i slab prvak...
Nije Klicko los prvak,ali velicanje Klicke i poredjenje sa Tysonom,Lennoxom,Holyfieldom,Alijem,Foremanom je presmjesno.Pa koje su protivnike ovi bokseri imali,kakve su samo meceve pruzali. I jos jednom,onako otvorenog garda Haye sto je bio,a ovaj nije u stanju ni da ga pogodi,halo ba 3 pojasa do ovog meca imao.Cim je naletio na jaceg protivnika ,odma borba neizvjesna.

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 03 jul 2011, 00:48

VOLODIMIR KLIČKO
slika

al da budem objektivan neznam baš da je zaslužil, **** je pokazal u cijelom meču
al kad je protiv engleza svejedno mi je, bitno da je englez poduval
slika
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 03 jul 2011, 00:48

Lishche je napisao/la:

nista lakse dodje neki bokser napadne i nakautira, nisu oni krivi sto nema konkurencije, ovaj odlicno laje i skace mogo bi cuvat neciju avliju eh kad nauci udarat nek dodje i nek boksa
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 jul 2011, 00:49

Catic je bolji bokser od Pi.cka!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 03 jul 2011, 00:49

geronimo je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:Covjek koji ima 3 titule,ne moze da udari boksera otvorenog garda 12 rundi.Da je neko boksao ovako kao Haye protiv ove navedene trojice,ne da bi bio na podu,nego bi
...mu odgrizao uho. :D
Šta'š jarane, došlo tako vrijeme, takvi bokseri trenutno vladaju.
Ja isto, kao i @admir, žalim za starim vremenima, ali nije to tema ove emisije.
Ma krivo mi zemljace sta urdise od boksa,Haye barem unio neku zivosti,a Klicko ko neka mrtva kobila.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.