Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
@legenda reala, šta misliš odaKlen sam ?! Rodom iz Hercegovine al studiram duže vrijeme
u rajvoSa 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Papastathopoulos
- Kontakt:
suti, ovo mi je zadnja prilika...morao sam moliti admina da me ne banuje cim se pojavim....to si dobio put u banoviće pa morao promjenut acc
hehe
legenda ko ba nije popularan...ne dipr
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nego ćema kako bi na party-u u petak, Hollywood-u, ako se ne varam ?!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hahha...odakle ti znas za toGunnerS je napisao/la:Nego ćema kako bi na party-u u petak, Hollywood-u, ako se ne varam ?!![]()
Pa ja sam iz penđera
Blizu je sve to....
A koja dva ?!
A koja dva ?!
- neutralan__
- Kontakt:
@hammers
Sretan rođendan,sve najbolje,puno sreće,zdravlja,rahatluka,para i žena.
Sretan rođendan,sve najbolje,puno sreće,zdravlja,rahatluka,para i žena.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 03 jul 2011, 01:54, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Papastathopoulos
- Kontakt:
a ti si prozorak....cuj toGunnerS je napisao/la:Pa ja sam iz penđeraBlizu je sve to....
A koja dva ?!
meteor i bolero
Kolega ima te svuda po kugli zemaljskojDevil je napisao/la:Kakva je saobracajka bila u Lukavici abas kao u filmovima jbt.![]()
![]()
Dva auta se slepala i zakoce te se sajla zategne,a motorista to nije video na 10 metara i u brzini zakuca se u tu sajlu,sreca u nesreci je da je ranije skocio sa motora pa se samo povredio,da je ostao na motoru ne bi taj vise progledao.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Hmm, meteor, prije su tu zalazili raja koja voli popušit ( ne mislim ono nego travu
) a sada ?! A Bolero bio sam prije jedno mjesec dana, kada je matura bila, do 5, pola 6 ujutro
hehe
BTW.sestra mi ide u srednju školu
Koje si ti godište ?!
BTW.sestra mi ide u srednju školu
- legenda reala
- Kontakt:
Ja reko da nisi odavlen ,pa kokad si propali student pa studiraš 6 godina ,ma nazad u Hercegovinu kad neš da učišGunnerS je napisao/la:@legenda reala, šta misliš odaKlen sam ?! Rodom iz Hercegovine al studiram duže vrijemeu rajvoSa
Ma nekad smo se družili na ovom forumu u kasne sate pa si bio otišo ,savjetovo si ljude o ljubavi ,tad si imo naku malu ,ma nisam ti ni ime zaboravio al nećemo sad o tome (M.......)jelde
Ćema pa dobro jesi popularan ,ali budi iskren da nemaš ni upola moju popularnost i da tome težiš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jbg trenutno sam u Sarajevu i i tamo sam do najmanje prve na Marakani u Evropi,nakon toga cu videti da li se vracam ovamo ili ostajem kuci.Tribalian je napisao/la:Kolega ima te svuda po kugli zemaljskojDevil je napisao/la:Kakva je saobracajka bila u Lukavici abas kao u filmovima jbt.![]()
![]()
Dva auta se slepala i zakoce te se sajla zategne,a motorista to nije video na 10 metara i u brzini zakuca se u tu sajlu,sreca u nesreci je da je ranije skocio sa motora pa se samo povredio,da je ostao na motoru ne bi taj vise progledao.Izvestavas direktno sa ulice
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma koja ba mala, reKnider
Ma jbg.ma ko, nisam 6 godina al sam 4
hehehe
Dolazi u Beograd bre!!!Devil je napisao/la:Jbg trenutno sam u Sarajevu i i tamo sam do najmanje prve na Marakani u Evropi,nakon toga cu videti da li se vracam ovamo ili ostajem kuci.Tribalian je napisao/la:Kolega ima te svuda po kugli zemaljskojDevil je napisao/la:Kakva je saobracajka bila u Lukavici abas kao u filmovima jbt.![]()
![]()
Dva auta se slepala i zakoce te se sajla zategne,a motorista to nije video na 10 metara i u brzini zakuca se u tu sajlu,sreca u nesreci je da je ranije skocio sa motora pa se samo povredio,da je ostao na motoru ne bi taj vise progledao.Izvestavas direktno sa ulice
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma kakvi lave...meteor je najbolji kafic u jab...pa ja sam bio tad maturant u boleruGunnerS je napisao/la:Hmm, meteor, prije su tu zalazili raja koja voli popušit ( ne mislim ono nego travu) a sada ?! A Bolero bio sam prije jedno mjesec dana, kada je matura bila, do 5, pola 6 ujutro
hehe
BTW.sestra mi ide u srednju školuKoje si ti godište ?!
ja sam zavrsio skolu sad...92 god...a ko ti je sestra
@legenda niko nije popularan ko ti
Hehe, a tek je ove godine prvačić ( srednja ) A bio sam ja, bilo nas 4-5 prozoraka, ma uvjek nas možeš prepoznat, uvjek trebe oko nas, iako ja imam malu al jbg.
hehe
Odmaram i cekam da nam rodjak pokusa nabaviti karte za legendu domace muzike,ali to ce tesko ici.
Jbg moraju se napuniti baterije nije lako provesti jesen,zimu i prolece na stadionima u Beogradu.
Jbg moraju se napuniti baterije nije lako provesti jesen,zimu i prolece na stadionima u Beogradu.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
cuj trebe oko vas...vi ste oko treba...nije to istoGunnerS je napisao/la:Hehe, a tek je ove godine prvačić ( srednja ) A bio sam ja, bilo nas 4-5 prozoraka, ma uvjek nas možeš prepoznat, uvjek trebe oko nas, iako ja imam malu al jbg.hehe
Hehe, zavisi iz kojeg ugla gledaš
hehehe
Ma ako brate,i ja bih otisao kad bih imao gdeDevil je napisao/la:Odmaram i cekam da nam rodjak pokusa nabaviti karte za legendu domace muzike,ali to ce tesko ici.![]()
Sta nam ima novo u gradu,osim sto nam je Ceca malo zarobljena.Tribalian je napisao/la:Ma ako brate,i ja bih otisao kad bih imao gdeDevil je napisao/la:Odmaram i cekam da nam rodjak pokusa nabaviti karte za legendu domace muzike,ali to ce tesko ici.![]()
p.s.NIkad te nisam pitao odakle mu ti dodjes,koji deo?
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 2 gosta.