Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: FC Juventus Torino
juve bogami prejak, inter čuvaj se a što se lige prvaka tiče trebali bi imati dobru klupu (ne znam kako stojite sa tim)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jel im, nedo bog, ostala koja marka nakon velike kupovine prije nekoliko sezona
jer ako jest, mogli bi ponovo zbog visoke pozicije u Serie A zavrsiti u Serie B
ak me kuzis, ono e

jer ako jest, mogli bi ponovo zbog visoke pozicije u Serie A zavrsiti u Serie B
ak me kuzis, ono e

- el-fighter
- Kontakt:
Nek se samo Juventus pojačao i to su uradili u pravom smislu te riječi. Onaj Inter nemogu više gledat, totalno ovise od Ibrahimovića. Inter možda ima jednog dobrog napadača, ali Juve ima 3-4 napadača koji cijelu sezonu mogu pružati odlične partije. O Del Pieru netreba trošiti riječi, Trezeguet nije rekao svoju zadnju, Amauri je odličan, a Iaqinta uvijek može uskočiti. U veznom redu dva odlična kreativca Diego i mladi Giovinco koji je nevjerovatan. Mislim da sljedeće sezone Juve bez problema uzima Scudeto.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Odlično se pojačava Juve. Sa takvom ekipom ima mogučnosti da se vrati tamo gdje je bio, znači na vrh Italije. Dobro rade, izabrali su klubsku legendu za trenera, kopiraju Barcu
još da malo promjene stil igre biče super ekipa 

- el-fighter
- Kontakt:
Sada omaju dva odlična kreativca u timu, vrijeme je da se pređe na moderan napadački nogomet. Diego i Giovinco će pitati loptama napadače. Jedva čekam narednu sezonu. Zna li neko gdje je Juve na pripremama, igraju li kakve pripremne ili prijateljske utakmice.omgmessi je napisao/la:Odlično se pojačava Juve. Sa takvom ekipom ima mogučnosti da se vrati tamo gdje je bio, znači na vrh Italije. Dobro rade, izabrali su klubsku legendu za trenera, kopiraju Barcujoš da malo promjene stil igre biče super ekipa
Velež do groba života mi moga
Juve sa pripremama starta devetog u mjesecu, znaci nije jos nigdje, a trenirace u Pinzolo-u, mjestu na sjeveru Italije
To je sto ja znam 

Support Velez, It's logical! ★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Idemo dalje , danas će Melo da potpiše i vezni red će da bude kompletiran ... u 5 sati bi trebala da bude zvanična prezentacija novih dresova a onda se ide po desnog beka ... nek i onaj Grygera više ode
što se mene tiče mogu tu poziciju da pokriju Zebina i Hasan ali neka , može Santacroce da uskoči za svaki slučaj
al vezni i napad boli glava
@ Pripreme počinju 9.og jula u Pinzolu (Italija)
a evo i prijateljskih koje ćemo odigrati u sklopu priprema:
15th July: Juventus-Cisco Roma, prijateljska u Pinzolu
19th July: Juventus-Nancy, prijateljska u Joeufu (Francuska)
24th July: Juventus-Siviglia, Peace Cup (Španija)
28th July: Juventus-Seongnam, Peace Cup
Ovo je samo grupna faza ...
14th August: Juventus-Inter-Milan, Trofeo Tim u Pescari
17th August: Juventus-Milan, Trofeo Berlusconi u Milanu
što se mene tiče mogu tu poziciju da pokriju Zebina i Hasan ali neka , može Santacroce da uskoči za svaki slučaj
al vezni i napad boli glava

@ Pripreme počinju 9.og jula u Pinzolu (Italija)
a evo i prijateljskih koje ćemo odigrati u sklopu priprema:
15th July: Juventus-Cisco Roma, prijateljska u Pinzolu
19th July: Juventus-Nancy, prijateljska u Joeufu (Francuska)
24th July: Juventus-Siviglia, Peace Cup (Španija)
28th July: Juventus-Seongnam, Peace Cup
Ovo je samo grupna faza ...
14th August: Juventus-Inter-Milan, Trofeo Tim u Pescari
17th August: Juventus-Milan, Trofeo Berlusconi u Milanu
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
goal.com

jbm vam zito gdje je ovdje Hasan

jbm vam zito gdje je ovdje Hasan

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- L'Avvocato
- Kontakt:
ma to mi je niđe veze ... prvo ni u jednoj kombinaciji nema Giovinca ... drugo Vincenzo ne može igrati lijevo nema tih para (to što ga je Lippi forsirao tako ne znači da može i da igra tu ... gubio se na kupu konf. jer mu je prirodna pozicija centralni napadač ... tu je životinja i ubija , u suprotnom ga nema nigdje)
i treće Marchisio mora da igra u nekim kombinacijama jer mali razvaljuje ... predobar je da bi ga se ostavilo na klupi
Camoranesija treba čuvati na klupi jer se u zadnje tri sezone samo zajebavao ...
ovako bi to trebalo biti :
Capitano(Amauri) - Trez(Iaquinta)
Diego(Seba)
Melo(Tiago) - Momo(Zanetti) - Marcha(Camo)
nema šanse da igramo samo s jednim napadačem u špicu kao na toj desnoj formaciji ... 4 su napadača u izboru
i treće Marchisio mora da igra u nekim kombinacijama jer mali razvaljuje ... predobar je da bi ga se ostavilo na klupi
Camoranesija treba čuvati na klupi jer se u zadnje tri sezone samo zajebavao ...
ovako bi to trebalo biti :
Capitano(Amauri) - Trez(Iaquinta)
Diego(Seba)
Melo(Tiago) - Momo(Zanetti) - Marcha(Camo)
nema šanse da igramo samo s jednim napadačem u špicu kao na toj desnoj formaciji ... 4 su napadača u izboru
★★★
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
http://www.goal.com/en/scores/group-res ... e-cup-2009el-fighter je napisao/la:Sada omaju dva odlična kreativca u timu, vrijeme je da se pređe na moderan napadački nogomet. Diego i Giovinco će pitati loptama napadače. Jedva čekam narednu sezonu. Zna li neko gdje je Juve na pripremama, igraju li kakve pripremne ili prijateljske utakmice.omgmessi je napisao/la:Odlično se pojačava Juve. Sa takvom ekipom ima mogučnosti da se vrati tamo gdje je bio, znači na vrh Italije. Dobro rade, izabrali su klubsku legendu za trenera, kopiraju Barcujoš da malo promjene stil igre biče super ekipa
Evo ti buraz, na ovom linku imas raspored utakmica turnira koji se zove Peace cup,a na koji je Juve pozvan. Osim Juventusa, tu su i Real Madrid,Lyon,Porto,Sevilla,Aston Villa....
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
joj da bar ko hoce prenositi ovaj Peace cupNerko_Juventino je napisao/la:http://www.goal.com/en/scores/group-res ... e-cup-2009el-fighter je napisao/la:Sada omaju dva odlična kreativca u timu, vrijeme je da se pređe na moderan napadački nogomet. Diego i Giovinco će pitati loptama napadače. Jedva čekam narednu sezonu. Zna li neko gdje je Juve na pripremama, igraju li kakve pripremne ili prijateljske utakmice.omgmessi je napisao/la:Odlično se pojačava Juve. Sa takvom ekipom ima mogučnosti da se vrati tamo gdje je bio, znači na vrh Italije. Dobro rade, izabrali su klubsku legendu za trenera, kopiraju Barcujoš da malo promjene stil igre biče super ekipa
Evo ti buraz, na ovom linku imas raspored utakmica turnira koji se zove Peace cup,a na koji je Juve pozvan. Osim Juventusa, tu su i Real Madrid,Lyon,Porto,Sevilla,Aston Villa....

U spaniji.. po prvi put.. a prije toga je tri sezone bilo u koreji ... cini mi seJameS je napisao/la: joj da bar ko hoce prenositi ovaj Peace cup...a u kojoj zemlji se igra ovaj kup

a imas sve na netu bolan

- L'Avvocato
- Kontakt:
mojjuve.com ... na forumu imate sve najnovije vijesti o klubu ... uskoro ce biti i portal gotov 

★★★
Pisalo da je Melo potpisao i onda kako je jedan od čelnika Juventusa negirao to. Ali najvjerovatnije da će doći, možda je Melo dobar ali Diego je taj koji čini razliku. Juve je godinama bio poznat po čvrstoj odbrani, sada su dosta jači u napadu nego odbrani-
- L'Avvocato
- Kontakt:
biće i odbrana jaka ... posložiće to Ciro sve siguran sam ... uostalom i sam je bio jedno vrijeme najbolji štoper u Italiji 

★★★
ne zaboravite da ste doveli CanavaraL'Avvocato je napisao/la:biće i odbrana jaka ... posložiće to Ciro sve siguran sam ... uostalom i sam je bio jedno vrijeme najbolji štoper u Italiji

- L'Avvocato
- Kontakt:
ne spominji njega LeBrona ti ... smrad od čovjeka ... ne znam kako se smio usuditi da dođe u Torino ponovo ... hebaće ga navijači
★★★
hebace i on njih svojim greskama na terenu vidjecesL'Avvocato je napisao/la:ne spominji njega LeBrona ti ... smrad od čovjeka ... ne znam kako se smio usuditi da dođe u Torino ponovo ... hebaće ga navijači

-
JameS je napisao/la:hebace i on njih svojim greskama na terenu vidjecesL'Avvocato je napisao/la:ne spominji njega LeBrona ti ... smrad od čovjeka ... ne znam kako se smio usuditi da dođe u Torino ponovo ... hebaće ga navijači![]()
![]()
eh ta ti je dobra James
U ime Gospodara...
hvala KingJamesLeBronJamesKing je napisao/la:JameS je napisao/la:hebace i on njih svojim greskama na terenu vidjecesL'Avvocato je napisao/la:ne spominji njega LeBrona ti ... smrad od čovjeka ... ne znam kako se smio usuditi da dođe u Torino ponovo ... hebaće ga navijači![]()
![]()
eh ta ti je dobra James

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.