RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Adnel
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Adnel » 02 jul 2011, 22:16

NeToBoLa je napisao/la:KAŽE NAM LIK ČIJA SE GRUPA DO NEKI DAN ZVALA TORCIDA MOSTAR. :o

ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA ! A DINAMO I HAJDUK SU I ZRINJSKI I ŽIVOT I VIŠE OD TOGA. :roll:

Bola kakvi god da smo, nećete nam nikad biti ni do koljena.

I haj' ne mori majke ti.
Jos su onda trebali dodati BBB i bili bi potpuni :lol: :lol: :lol: ,nego evo cuo sam Ibrakovic se vraca jel istina ???.
Samo jedan klub Velež Mostar

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 02 jul 2011, 22:47

ja za ibrakovica nista ne vjerujem, bar dok ne vidim na oficijelnoj stranici !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 02 jul 2011, 23:03

Idemo se nadigravati jupiiiii :roll: :roll: Jadna nam majka

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jul 2011, 23:31

Ma kakav Ibraković, nema šansi više da dođe u Velež, ne daj bože više njega, on je prošlost.

Žarko Barbarić - Žara, čovjek koji je stvorio Marića, Njeguša, Petranovića i dr. preminuo je danas u Mostaru. Legenda našeg kluba, i prvi golman koji je debitovao za Velež na prvoj zvaničnoj utakmici u Prvoj saveznoj ligi, i to protiv Crvene Zvezde 1952. godine (Velež - C. Zvezda 0:1), veliki gubitak za rođene, polako jedna po jedna legenda nažalost odlaze. Nek ti je vječna slava Žara...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 03 jul 2011, 00:25

Vise mi je pun K.urac Ibrakovica i njegove price o igri pasova i evropi

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 03 jul 2011, 00:32

Ševko Okić, najbolji strijelac mostarskog Veleža u protekloj sezoni novi je član ruskog drugoligaša Volgar-Gasporoma. Sada već bivši fudbaler mostarskog tima u pratnji svog menadžera potpisao je na dvije godine, uz opciju produženja ugovora za dodatnu godinu dana.

Okić je u Rusiju stigao kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa Veležom tako da mostarci nemaju pravo na obeštećenje.

Novi klub Okića trenutno se nalazi na 15. mjestu 2. ruske lige, a nakon osamnaest odigranih kola ima osvojio je isto toliko bodova. Ekipu, uglavnom čine domaći fudbaleri, a Okić će biti šesti stranac u ovome timu.

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 03 jul 2011, 01:04

Kakav Ibrakovic, ja bih volio da je sve ovo samo jedna neslana sala . Daleko mu kuca od nas bila ....
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 03 jul 2011, 01:10

Čujem da dolazi Ibraković! On je veliki stručnjak i dignut će Velež na jednu višu razinu. I čuo sam za Žaru. Pokoj mu duši i neka mu je laka mostarska zemlja!
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 jul 2011, 01:25

Kakav Ibraković, treba nam trener s autoritetom i s novim pogledima i idejama u igri. Jednom je bio trener i dosta je bilo...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 jul 2011, 02:01

Dodje li Ibraakovic ne pratim Velez ne pratim Velez ove sezone ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 03 jul 2011, 02:03

kimbo je napisao/la:Dodje li Ibraakovic ne pratim Velez ne pratim Velez ove sezone ....
potpis
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 03 jul 2011, 02:07

Mozda pogledam koji put pregled sporta , nedjeljom u vece :D
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 03 jul 2011, 08:45

Pricat ce nam Ibraka o Evropi i perspektivama, a nakon treceg uzastopnog poraza ce zbrisati (iz zdravstvenih razloga) i pozelit ce Velezu sve najbolje u nastavku prvenstva :D
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 03 jul 2011, 08:51

BICE GUSTO je napisao/la:Pricat ce nam Ibraka o Evropi i perspektivama, a nakon treceg uzastopnog poraza ce zbrisati (iz zdravstvenih razloga) i pozelit ce Velezu sve najbolje u nastavku prvenstva :D

Samo leprsavo!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 jul 2011, 11:28

Ma nema od ovog manekena ništa, to su pusti snovi uprave kluba, znamo šta je bilo prvi put, obećao evropu, euforija, pa na kraju smo jedva na 7. mjestu završili, a onda se hinjski ispario, i naravno, nakon njega je uslijedilo rasulo, uzeo pare, a klub ostao u dugovima i borbi za opstanak, e ja to ne zaboravljam, ali uprava izgleda da zaboravlja. Ja sam naravno PROTIV IBRAKOVIĆA, izuzetno je skup, nepouzdan, i voli galamiti i obećavati puno, bolje je te novce, iskoristiti, za izmirenje dugovanja igračima, da bi ušli spremni u sezonu,a ne njemu dati, uzme pare, i ispari, kao da nikad nije bio u klubu. Siguran sam, da će nas Borče Sredojević preuzeti, jer je i prošle sezone bio velika želja klub, to znam, tako da sam za Borčeta, a ne za ovoga manekena, jer je po meni Borče, ozbiljniji i kao čovjek i kao trener, a ima i autoriteta, što ovaj, baš i nema, zato Ibrakoviću, oni koji te žele u klubu daleko im bila kuća od Veleža...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 jul 2011, 11:49

Nažalost, dobili smo novog/starog trenera punog EU ambicija i željnog love koji će veoma brzo isprašiti guzicu kada vidi da to nije to.

Majku vam jbm više šta radite navijačima ovog kluba sve ove godine. FUJ!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 jul 2011, 11:58

Evo za portal n**as*****a, Ibraković kaže, da ga niko još nije zvao, i da postoji želja, ali da on ima neke druge planove, a ukoliko dođe do kontakta, razmislit će dobro, tako da su to izgleda samo želje, i da Ibraković po ovome što kaže, sigurno neće sutra preuzeti Velež...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 jul 2011, 12:15

Sumnjam da ce Ibrakovic doci ponovo u Velez. Ovo je samo da se malo zamazu oci navijacima da uprava nesto radi po pitanju dovodjenja trenera, a vec imaju pripremljenog trenera, cije cemo ime saznati sutra. Ibrakovic je dosta mlad strucnjak i zeli da trenira klub koji ima ambicije da zaigra u Evropi, a sumnjam da nasa uprava ima za cilj Evropu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 jul 2011, 12:20

ja se nadam nekoj našoj legendi (možda kodro), da prezme klub ili borče sredojević, ali nikako ovaj maneken, koji je dok je prvi put nas vodio, imao dosta sumnjivih rabota, jer mi je jedan navijač veleža u direktnom kontaktu pričao, da je on od tarnsfera igrača u velež, uglavnom sebi uzimao lovu, a klubu nije ništa ostajalo, i tako je klub ostavio u ogromnim dugovima, zato Ibrakoviću, ne usuđuj se više vraćati u Velež, nemoj da ti više padne napamet, jer od mene nikada nećeš imati podršku, samo će je ekipa imati...

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 03 jul 2011, 13:13

Evo jedna Tanina recenica iz teksta sa oficijalne stranice kluba!!
"Uostalom vrlo skoro će se i to javnosti saopštiti, ali sigurno je da trener neće biti niko koje do sada vodio Velež. Neznam samo sa kojim pravom se povezuju sa Veležom".
Zato mislim da od Ibraka nece nista biti hvala Bogu!! Daleko mu kuca od Veleža bila!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []