La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

juznjak>
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la juznjak> » 01 jul 2011, 14:30

Inace jedan super potez Malage,naime odlucili su da financijski pomognu Real Jaenu (nekada stari prvoligas) kojem prijeti izbacivanje u 4 ligu zbog neizmirenih obaveza prema igracima . Jos ce odigrati jednu prijateljsku tekmu te ce im Malaga posuditi neke igrace .

Kako se paze Andaluzani svaka im cast .

slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 jul 2011, 15:04

juznjak> je napisao/la:Nemoj tako pa tvoja Malaga ima da dominira zbog Arapa :mrgreen: bas mi zao Castellona ,kazu da je Castellon popularniji od Villareala u provinciji Castellon . :|
Brate jeste to,da su arapi ulozili u Malagu ,ali to su pametni arapi :mrgreen: Oni idu polako i ne trose novac uzalud,nisu kao onaj saban iz MC-a koji igra FM u realnom zivotu. :mrgreen:
juznjak> je napisao/la:Inace jedan super potez Malage,naime odlucili su da financijski pomognu Real Jaenu (nekada stari prvoligas) kojem prijeti izbacivanje u 4 ligu zbog neizmirenih obaveza prema igracima . Jos ce odigrati jednu prijateljsku tekmu te ce im Malaga posuditi neke igrace .

Kako se paze Andaluzani svaka im cast .

slika
Jel vidis? :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 jul 2011, 16:44

El Arabi (Caen) zamjena za Aduriza,ako ovaj ode u Bilbao,Valencia i dalje razmislja o Chivu :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 jul 2011, 17:24

Sad sam video u novinama,pisu da otkad je Kuper postavljen za trenera Rasinga,prvi posao koji zeli da uradi je da vrati Zigica.Tu su jos u kombinaciji i Everton i Malaga ,ali verovatno ce Zigic nazad u svoj bivsi klub.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jul 2011, 20:35

Adi_Zepce je napisao/la:El Arabi (Caen) zamjena za Aduriza,ako ovaj ode u Bilbao,Valencia i dalje razmislja o Chivu :D
Brate ja kada sam igrao master legue na Socceru ,uvijek sam prvo kupovao El Arabia :mrgreen: ne znam kakav je u stvarnosti ali cim se Valencia interesuje za njega znaci da je dobar . :D 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 jul 2011, 00:28

juznjak> je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:El Arabi (Caen) zamjena za Aduriza,ako ovaj ode u Bilbao,Valencia i dalje razmislja o Chivu :D
Brate ja kada sam igrao master legue na Socceru ,uvijek sam prvo kupovao El Arabia :mrgreen: ne znam kakav je u stvarnosti ali cim se Valencia interesuje za njega znaci da je dobar . :D 8-)
heheh vjerovatno nije los,nisam nikada imao tu cast da ga gledam,ali mi frend koji navija za Valenciu kaze da ga je gledao par puta na pregledu Lige 1,te da mu se jako dopao kao igrac :D
-Valencia veceras sluzbeno prodala Besiktasu Fernandesa za 2.000.000 eura,iako ga je prija 4.godine platila 18.000.000 eura :?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 02 jul 2011, 11:13

Malaga blizu potpisa sa Luchom .. Toulalan-Lucho :o :o :o + Pastore i Cazorla.. SF

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 jul 2011, 14:28

L_blancos je napisao/la:Malaga blizu potpisa sa Luchom .. Toulalan-Lucho :o :o :o + Pastore i Cazorla.. SF
Mogli bi dovesti Lucha i Cazorlu dok za Pastorea onaj bolesnik iz Palerma trazi 50 mil Eura. Inace Deportivo do sada ima 16 000 pretplatnika sto je za 6 000 vise nego sto su imali u ove sezone u Primeri :lol: bice zanimljivo pratiti Segundu ove sezone jer ima dosta kvalitetnih klubova .
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 02 jul 2011, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 02 jul 2011, 14:34

juznjak> je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Malaga blizu potpisa sa Luchom .. Toulalan-Lucho :o :o :o + Pastore i Cazorla.. SF
Mogli bi dovesti Lucha i Cazorlu dok za Pastorea onaj bolesnik iz Palerma trazi 50 mil Eura.
Pa to nebi trebo biti neki problem za malagu.
Tek sad vidim kakvu ce malaga imati ekpiu :o
Visca el Barça ! Mes que un club !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 jul 2011, 14:36

juznjak> je napisao/la:
Mogli bi dovesti Lucha i Cazorlu dok za Pastorea onaj bolesnik iz Palerma trazi 50 mil Eura.
Može on za njega tražit i 100 miliona al ih neće dobit. Ako Pastore ne ode ove godine, iduće godine mu je cijna drastično manja i tako sv do isteka ugovora, nije ni on lud ( mislim na predsjednika Palerma ) ako bude dobra ponuda prodat će on njega, ne brini.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 jul 2011, 15:29

Zaragoza dovela iz Barce B Abrahama y Edu Oriola ,oba potpisali na 3 god . Odlican posao Aragonaca .

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 jul 2011, 17:08

http://www.marca.com/2011/07/02/futbol/ ... 06319.html
Emir Spahic bi uskoro trebao postati novi igrac Seville.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 jul 2011, 19:23

Nesto razmisljam pa Valencia je platila Joaquina 26 mil Eura ,da bi ga sada prodala Malagi za 4 mil , platila Manuel Fernandeza 18 mil Eura da bi ga sada prodala Besiktasu za 2 mil eura .
Valencia pravi poslove desetljeca slika doduse ni Atleti nije nista bolji , poslije sto su u dugovima :lol: Villareal je najbolji kada su u pitanju transferi . Kupili Rossia i Forlana za nekih 10 -tak mil Eura da bi Forlana naplatili Atleticu 25 mil eura, dok za Rossia traze 30 mil eura , Borju su platili nekih 5 mil a sada klubovi nude po 20-tak mil za celavog 8-)

famarillo
Kontakt:

Post Postao/la famarillo » 03 jul 2011, 10:52

Juznjak, svakako tuzno ovo za Palenciju, imaju jedan od najljepsih malih stadiona na svijetu, a i kao tim su slozni, a sto se tice rasprave o Malagi, samo jos jedan klub koji me podsjca na Man City.
Sto se tice Castellona, nekad je bio popularniji do Podmornica i nije davala neke rezultate, danas je potpuno drugacija slika o tome, jest da nekad na Madrigalu nema ni 50% navijaca, al to je sve iz nekih drugih razloga, 51.000 stanovnika :) ;)
Klub koji nosi boje, koje se i nalaze na zastavi Bosne i Hercegovine, Villarreal CF.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 jul 2011, 11:50

Posto nema neki znacajni vijesti iz prve momčadi Valencije,da napisem po neku vazniju vijest i iz nase VCF Mestalle,koja od nove sezone ponovno igra Segundi B :D
Nakon vise godisnjih posudbi,u Mestalletu se vraca Aarón Ñíguez,nekada velika nada Valencije,ali i Španjolskog nogometa,nazalost povrede su ga u potpunosti unistile.
-Pred potpisom ugovora sa Valenciom je 23-godišnji čuvar mreze Raya Vallecana,Juan Carlos koji bi trebao braniti u VCF Mestalli,te povremeno "uskakati" i u prvu momčad Valencije :)

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 jul 2011, 15:37

"Mislim da bi bilo super kada bi se transfer Emira Spahića u Sevillu realizivao. Sevilla je, zajedno sa Valencijom, najbolja ekipa u Španiji, naravno poslije Real Madrida i Barcelone i radi se o zaista odličnoj ekipi",
Susic zna,Valencia i Sevilla ispred Atl.Madrida i Villarreala :D :D @juznjak vidis da je Valencia veci i bolji klub od vas :lol: :lol:

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 jul 2011, 22:04

Da zna spomenuo bi Villareal koji je ispred Seville :lol: 8-)

Ako dodje Spaha u najbolju ligu na svijetu bice odlicno, samo mislim da mu nece biti lako da se uguzi u prvih 11 jer ce mu konkurencija biti francuski reprezentativac Escude te Alexis .

.................Javi Varas.............

Caseres......Spahic...Escude......F Navaro.

............Medel..........Rakitic............
J Navas..................................Perotti.
............. Negredo..Nemoralni /Kanute..............

Jako dobar sastav ,e sada je pitanje jeli Marcelinho dorastao da vodi jedan veliki klub ?!

famarillo@ prosjek posjete na El Madrigalu je 17 000 u Primeri ,sto je fascinantno obzirom da kao sto si napisao gradic ima nekih 50 000 stanovnika . Kad sam kod Zuca ,Roig izjavio da nijedan igrac nece napustiti Villareal :( ove sezone ,jer klub hoce da se plasira u LP.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 jul 2011, 22:09

juznjak> je napisao/la:Da zna spomenuo bi Villareal koji je ispred Seville :lol: 8-)

Ako dodje Spaha u najbolju ligu na svijetu bice odlicno, samo mislim da mu nece biti lako da se uguzi u prvih 11 jer ce mu konkurencija biti francuski reprezentativac Escude te Alexis .

.................Javi Varas.............

Caseres......Spahic...Escude......F Navaro.

............Medel..........Rakitic............
J Navas..................................Perotti.
............. Negredo..Nemoralni /Kanute..............

Jako dobar sastav ,e sada je pitanje jeli Marcelinho dorastao da vodi jedan veliki klub ?!

famarillo@ prosjek posjete na El Madrigalu je 17 000 u Primeri ,sto je fascinantno obzirom da kao sto si napisao gradic ima nekih 50 000 stanovnika . Kad sam kod Zuca ,Roig izjavio da nijedan igrac nece napustiti Villareal :( ove sezone ,jer klub hoce da se plasira u LP.
Mislim da je Alexis bolji od Escudea, Trochovski ce igrat prije Medela, ili ce mozda ici sa 4231 sa Medel-Trochovski a tu bi trpili moral i Kanute

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 jul 2011, 22:12

Nece biti lako ni poljaku odnosno njemcu da se nametne u prvih 11 ,po meni Medel je bio ponajbolji igrac Seville u drugom dijelu sezone,tako da bi uvijek dao prednost pitbullu :D

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jul 2011, 22:15

@ Juznjak legendo,Kanutea brisi iz sastava ,on ti je otisao u Svajcarsku ima mesec dana.Mislim da je u Bazelu,transfer bio 2,5 miliona evra.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.