Nisam ja rekao da tako mislim, nego da imam takav utisak, odnosno na mene takav dojam ostavljaš. Smatram te ozbiljnim forumašem koji ima najviše informacija o igračima i klubovima od svih nas (naša enciklopedija), ali - ili si toliki pesimista neki (jer znam da ti je Željo drag klub, moglo se primijetiti) - ili stvarno misliš da je Moldavija velesila fudbalska (iako Sheriff se izdvaja, znamo svi razloge) - ili je ovo što sam i spomenuo u prošlom postu.Devil je napisao/la:@Dino vidim vreme registrovanja ti je 6.jul 2010.Dakle bio si tu za vreme proslogodisnjih kvalifikacija za EL i LP.Zato da se ne bih ja vracao tamo pa vadio citate iz utakmica Partizana i Zvezde molio bih te da ti to uradis pa da vidis sta sam pricao o SRBIJANSKIM klubovima,posle toga mozes da se vratis da nastavimo pricu.
Za tvoju omiljenu Zvezdu si govorio da će ispasti od, zaboravih mu ime, ali si govorio da će ispasti od nekog kluba i prošli su na kraju, dok si čini mi se i za Partizan govorio da neće proći u LP/LŠ. Očigledno si onda neki pesimista. Nemoj, naučno dokazano da skraćuje život.